~HannibaL ThE Cannibals~
ליירה מתעצבנת ואומרת לך:"אמרתי את זה כבר,יש בו חלקים מהאגדיים,האגדיים השאירו בו חלק מהם בשביל שבשעת מצוקה הוא יעזור,ארסיאוס שלח אותנו למשימה למצוא את אבני הרג'ים ולמשוך בעזרתם את ראלטס זה עבד עד שאתה הגעת!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טוב ריקואזה, יכולות החשמל של הפיקאצ'ו שלי קצת נדפקו" אומר לריקואזה "אתה יכול לסדר אותן?" בנחמדות ואחכה לתגובה של ריקואזה.~WarWolf~
אתה שומע קול רגוע ועמוק בתוך הראש שלך שאומר לך:"אני פה רק כדי לעזור,הפיקאצ'ו שלך שלח אות לעזרה,אמור לי מה הבעיה שלך ואפתור אותה,רק אסלק את אחיי" אתה שומע עוד שאגה ואת גראודון את קיוגר נעלמים,אתה מבין שריקואזה מתקשר איתך.
NYO HO HO BITCH
"תקשיב, אם לא תתמודד עם הפחדים שלך, לא תתחזק. תעשה לפחדים בכוונה, תתמודד. אתה חייב להתמודד עם האמת, הוא היה במקרה יותר חזק ממך, אולי זה היה מקרי, אתה חייב. הרי אי אפשר לגרום לקשיים בעולם להעלם." עכשיו, בוא איתי למרכז הפוקימונים, נרפא את סטרלי שלך ונתאמן ובן רגע יהיה לך סטראפטור ענק וחזק!" אומר לו בעידוד ואתחיל להחזיק בידו ואביא אותו למרכז הפוקימונים.
ספוילר
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה רואה ששלושתם עוזבים במהרה את מרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אני מבינה שפגשת את שלושת הפוקימון ריינג'ר,שלישיה נחמדה די מוזרה אבל נחמדה".
שלושת המחוזות
אתה רואה ששניהם מתחילים להילחם אתה רואה שציפורן המתכת של טדיאורסה פוגעת בצ'ימצ'אר שלך בכתף,צ'ימצ'אר משתמש בשריטה עוצמתית וחזקה על פניו של טדיאורסה.
Bhrui10
הילד בעל השינקס אומר לך:"טוב אני מוכן לקרב שלי מולך,זה קרב אחד על אחד,אני אשתמש בטדיאורסה שלי,שינקס שלי די חלש עכשיו,באיזה פוקימון אתה הולך להשתמש?".
Iipion
הילד מחייך אליך חיוך קלוש,את רואה את האחות ג'וי מתקרבת ואומרת לילד:"עוד פעם הפסדת לילד הזה?"הילד מהנהן ומגמגם:"השינקס שלו..." "יודע מכת וולט,אני יודעת,בו צריך לטפל בסטרלי" משלימה האחות ג'וי.
אני אומר לצ'ימצ'אר לטאידורסה"שניכם גדולים אז צ'ימצ'אר הפעם תשתמש במחשבה על טאידרוסה.אני רוצה לראות מה זה עושה ואז תקוף אותו בגחלת.אתה טאידרוסה אותו מהלך ציפורן מתכת חזזקה על צ'ימצ'אר.אני מאמין בשניכם שתנצח את השני"פורסם במקור על ידי טום רידל;103652
[FONT=Arial
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
*מחשבה זה כאילו LEER במשחקים.
אתה רואה שצ'ימצ'אר מנסה להשתמש בגחלת ללא הצלחה אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה רוצה שצ'ימצ'אר שלך ילמד גחלת,אתה צריך לאמן אותו כמו שצריך או שהוא ישתמש בלהט,אלא הדרכים היחידות".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
*לא נורא XD
אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"למה אתה מתיש כול כך את צ'ימצ'אר וטדיאורסה,תסתובב ובוא נילחם בקרב של שניים על שניים,מה דעתך?".
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
כשתגמור לטפל בו האחות ג'וי, אגיד לילד: "טוב, נתחיל כך: מה שמך?" אשאל אותו ואז אוסיף: "אתה יודע, זה טוב שהפסדת לילד ההוא, אתה יודע למה? כי כך גם תלמד את האסטרטגיות שלו, הוא גם לא יפחד ממך והוא גם יחשוב שהקרב יסתיים מהר ולכן הוא לא ייתכנן דרך חדשה או אסטרטגיה חדשה, בוא נלך להתאמן קצת ותנצח אותו בקלות." אומר לילד בעידוד.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)