Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 8 מתוך 102 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה אומרת בעצבנות:"יש הבדל,הגסטלים האלה לא מיוחדים אבל הראלטס הזה שונה כול אגדי הכניס לתוכו חלק אחד,הראלטס הזה יכול ללמוד כול מתקפה כמו מיו,הוא יכול לעוף כמו האגדיים המעופפים,הוא יכול לקרוע את הזמן והמרחב כמו דיאגלה ופאלקיה,הוא יכול ליצור עולמות כמו ארסיאוס,הוא יכול לייבש ימות,להטביע מדברים,זה ראלטס רגיל בעיניך!".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "תראי אני לא ידעתי את זה ליירה אז מצטער...אז איך הוא יודע את כול זה?"אשאל בבישנות את ליירה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה מתעצבנת ואומרת לך:"אמרתי את זה כבר,יש בו חלקים מהאגדיים,האגדיים השאירו בו חלק מהם בשביל שבשעת מצוקה הוא יעזור,ארסיאוס שלח אותנו למשימה למצוא את אבני הרג'ים ולמשוך בעזרתם את ראלטס זה עבד עד שאתה הגעת!".

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [
    שלושת המחוזות
    אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיירה טוונליף אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה יוצאים מהפוכדורים שלהם,צ'ימצ'אר קופץ לך על הראש וטדיאורסה פשוט הולך לידך.

[SIZE=2]Pokefan[B][U][COLOR=red
    אני אומר להם"יופי שאתם נהנים כשאתם בחוץ.אז בהוא נעשה קרב אימון נגד שניכם לני שנגיע לדוג'ו ושם גם נתאמן.אוקי הקרב ביניכם יבודק מי יותר חזק צצ'ימצ'אר או טאידרוסה.טוב הקרב מתחיל צ'ימצ'אר תקוף את טדיאורסה בשריטות ואתה טדיאורסה תקוף את צ'ימצ'אר בציפורן מתכת על צ'ימצ'אר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה שומע קול רגוע ועמוק בתוך הראש שלך שאומר לך:"אני פה רק כדי לעזור,הפיקאצ'ו שלך שלח אות לעזרה,אמור לי מה הבעיה שלך ואפתור אותה,רק אסלק את אחיי" אתה שומע עוד שאגה ואת גראודון את קיוגר נעלמים,אתה מבין שריקואזה מתקשר איתך.
    "טוב ריקואזה, יכולות החשמל של הפיקאצ'ו שלי קצת נדפקו" אומר לריקואזה "אתה יכול לסדר אותן?" בנחמדות ואחכה לתגובה של ריקואזה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה מתעצבנת ואומרת לך:"אמרתי את זה כבר,יש בו חלקים מהאגדיים,האגדיים השאירו בו חלק מהם בשביל שבשעת מצוקה הוא יעזור,ארסיאוס שלח אותנו למשימה למצוא את אבני הרג'ים ולמשוך בעזרתם את ראלטס זה עבד עד שאתה הגעת!".
    "טוב אני אעזוב אותכם...חבל רציתי להצטרף אליכם"אומר להם בשקט ואז אלך לאחות ג'וי ואבקש חדר כדי לישון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. Surgeon of Death
    ~HannibaL ThE Cannibals~]

Bhrui10
    *אופס XD
    אתה רואה עננת אבק יוצאת אחרי הפיצוץ שיצרו שתי המתקפות,אתה רואה את שינקס מובס ואת סטרלי מעופף לו בזירה מותש אבל שמח,אתה מבין שאתה נלחם נגד שינקס.][/COLOR][/U][/B][B][U]~.
    [/FONT]
    מוזר חושב
    למרות שסטארלי ספג את כל המתקפות הוא עדין לא התעלף חושב
    "אז מתחילים?" שואל

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.

שלושת המחוזות
    אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.

Iipion
    הילד עוצם את עינו ואומר לך:"שמי אינו חשוב,הסטרלי הזה במילא היה חלש מול השינקס האגדי של מייק,אני לא רוצה להילחם נגד מאמנים חזקים ממני,לא מוכן!".

_KoDak_
    *כן רשום אני בדקתי.
    אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.

JARI95
    *כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "~~" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן!
    אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".

MarshMellow
    את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.

~WarWolf~
    אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.
    "תקשיב, אם לא תתמודד עם הפחדים שלך, לא תתחזק. תעשה לפחדים בכוונה, תתמודד. אתה חייב להתמודד עם האמת, הוא היה במקרה יותר חזק ממך, אולי זה היה מקרי, אתה חייב. הרי אי אפשר לגרום לקשיים בעולם להעלם." עכשיו, בוא איתי למרכז הפוקימונים, נרפא את סטרלי שלך ונתאמן ובן רגע יהיה לך סטראפטור ענק וחזק!" אומר לו בעידוד ואתחיל להחזיק בידו ואביא אותו למרכז הפוקימונים.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה ששלושתם עוזבים במהרה את מרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אני מבינה שפגשת את שלושת הפוקימון ריינג'ר,שלישיה נחמדה די מוזרה אבל נחמדה".

שלושת המחוזות
    אתה רואה ששניהם מתחילים להילחם אתה רואה שציפורן המתכת של טדיאורסה פוגעת בצ'ימצ'אר שלך בכתף,צ'ימצ'אר משתמש בשריטה עוצמתית וחזקה על פניו של טדיאורסה.

Bhrui10
    הילד בעל השינקס אומר לך:"טוב אני מוכן לקרב שלי מולך,זה קרב אחד על אחד,אני אשתמש בטדיאורסה שלי,שינקס שלי די חלש עכשיו,באיזה פוקימון אתה הולך להשתמש?".

Iipion
    הילד מחייך אליך חיוך קלוש,את רואה את האחות ג'וי מתקרבת ואומרת לילד:"עוד פעם הפסדת לילד הזה?"הילד מהנהן ומגמגם:"השינקס שלו..." "יודע מכת וולט,אני יודעת,בו צריך לטפל בסטרלי" משלימה האחות ג'וי.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל;103652
    [FONT=Arial
    [/FONT]
    שלושת המחוזות
    אתה רואה ששניהם מתחילים להילחם אתה רואה שציפורן המתכת של טדיאורסה פוגעת בצ'ימצ'אר שלך בכתף,צ'ימצ'אר משתמש בשריטה עוצמתית וחזקה על פניו של טדיאורסה.

[/FONT][/COLOR][/SIZE]
    אני אומר לצ'ימצ'אר לטאידורסה"שניכם גדולים אז צ'ימצ'אר הפעם תשתמש במחשבה על טאידרוסה.אני רוצה לראות מה זה עושה ואז תקוף אותו בגחלת.אתה טאידרוסה אותו מהלך ציפורן מתכת חזזקה על צ'ימצ'אר.אני מאמין בשניכם שתנצח את השני"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    *מחשבה זה כאילו LEER במשחקים.
    אתה רואה שצ'ימצ'אר מנסה להשתמש בגחלת ללא הצלחה אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה רוצה שצ'ימצ'אר שלך ילמד גחלת,אתה צריך לאמן אותו כמו שצריך או שהוא ישתמש בלהט,אלא הדרכים היחידות".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    *מחשבה זה כאילו LEER במשחקים.
    אתה רואה שצ'ימצ'אר מנסה להשתמש בגחלת ללא הצלחה אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה רוצה שצ'ימצ'אר שלך ילמד גחלת,אתה צריך לאמן אותו כמו שצריך או שהוא ישתמש בלהט,אלא הדרכים היחידות".
    *tלא ידעתי
    אני אומר לקול תקוה שישמע אותי"תודה על הטיפ שנתת לי". אני אומר לצ'ימצ'אר"הגיע הזמן שתלמד גחלת.טוב נסה לשולח גושי אש קטנים לעבר טאידרוסה.גושי האש הקטנים האלו יהפכו את זה למתקפת גחלת.אז קדימה לך תנסה לתקוף בגחלת אני מאמין שאתה יכול"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    *לא נורא XD
    אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"למה אתה מתיש כול כך את צ'ימצ'אר וטדיאורסה,תסתובב ובוא נילחם בקרב של שניים על שניים,מה דעתך?".

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    את רואה שסקווירטל מסתכלת בעניין רב מאוד על הר קורונט,את רואה משהו כהה ורחוק שנראה כמו נחש ארוך מאוד מתקרב אל ההר ונעלם בפסגה שלו,את שומעת כול שאומר:"נכון הר קורונט מרתק?".
    "מי זה היה?" אני שואלת מיד בחשש, 'ללכת להר או להמשיך בדרך לג'ובילייף? כבר נהיה מאוחר.' אני מתלבטת מה לעשות הלאה. אני מחליטה להמשיך ללכת אל העיר ג'ובילייף וללכת אל ההר בפעם אחרת.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה ששלושתם עוזבים במהרה את מרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אני מבינה שפגשת את שלושת הפוקימון ריינג'ר,שלישיה נחמדה די מוזרה אבל נחמדה".

שלושת המחוזות

Bhrui10
    הילד בעל השינקס אומר לך:"טוב אני מוכן לקרב שלי מולך,זה קרב אחד על אחד,אני אשתמש בטדיאורסה שלי,שינקס שלי די חלש עכשיו,באיזה פוקימון אתה הולך להשתמש?".

Iipion
    הילד מחייך אליך חיוך קלוש,את רואה את האחות ג'וי מתקרבת ואומרת לילד:"עוד פעם הפסדת לילד הזה?"הילד מהנהן ומגמגם:"השינקס שלו..." "יודע מכת וולט,אני יודעת,בו צריך לטפל בסטרלי" משלימה האחות ג'וי.
    כשתגמור לטפל בו האחות ג'וי, אגיד לילד: "טוב, נתחיל כך: מה שמך?" אשאל אותו ואז אוסיף: "אתה יודע, זה טוב שהפסדת לילד ההוא, אתה יודע למה? כי כך גם תלמד את האסטרטגיות שלו, הוא גם לא יפחד ממך והוא גם יחשוב שהקרב יסתיים מהר ולכן הוא לא ייתכנן דרך חדשה או אסטרטגיה חדשה, בוא נלך להתאמן קצת ותנצח אותו בקלות." אומר לילד בעידוד.
    Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    אתה רואה שעוד לפני שסניבי זז ריאולו מצליח לשתק אותו,אתה רואה דמות שנראת כמו צל עם עיניים לבנות כשלג אומר בקול צרוד ועמוק:"ריאולו תשתמש בפיצוץ על קולי!".
    "מה !? " אשאל בבהלה ואומר "סניבי תחזור ! " ואפנה אל הדמות המיסתורית ואומר "מי אתה ? ולמה עזרת לנו ממקודם ? ולמה אתה נלחם מולינו עכשיו ? " ואחכה בציפייה לתשובות .

Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 102 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •