Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 91 מתוך 102 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,351 עד 1,365 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.

אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.
    'יש לנו יתרון רק של דבר אחד..מהירות..' אחשוב ואומר לסניבי "סניבי..אתה יותר מהיר ממנו..אז אי רוצה שתחליק על הקרח במהירות,ואז תבתובב סביב סנובר כדי שיאבד ריכוז ויתבתבל,לאחר מכן חבטה וכדור אנרגיה על הרגליים של סנובר!" ואז אחכה לראות מה יקרה.

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    באלבזור משתמש במתקפת הדיפה שפוגעת בבאדו שלך בצורה חזקה מאוד,אך באדו לא מוותר ומשתמש במתקפת ניב רעל שלא פועל על באלבזור.
    אני אומר לבאדו: "אל תוותר באדו על הקרב הזה, אתה יכול לנצח את הפוקימון שלו, תשתמש בניב רעל ואז תנסה ללמוד דחיפה הכי חזקה שלך" ומחכה למהלך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה מרוצה מניצחונו של צ'ימצ'אר שלך על אושווט של צ'רן,אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו וממשיך עם צ'רן לכיוון מוזיאון העיר אורבורג.
    אתה וצ'רן מגיעים למבנה ישן מרובע ודי גדול,אתה רואה שלוש דלתות כניסה,אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מוזיאון הפוקימונים,נפתח בשנת אלף תשע מאות עשרים ושתיים".

KoDakThe
    סניבי הולך לפי התוכנית אך סנובר הורס אותו בגלל שהוא נשאר במקומו,הוא מרים את זרוע שמאל שלו,אתה רואה שברגע שסניבי עוצר למתקפת כדור האנרגיה,סנובר משתמש בתותח קרח לבן כמו שלג שפוגע בסניבי.

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס מלמל משהו שדומה ל"חושבים שאני מטומטם בני האדם האלה,לא יודעים שאני קורה מחשבות" אך אתה מתעלם מזה וממשיך בדרכך אתה רואה יומן ישן מונח על הרצפה אתה רואה שבו כתוב:"יומנו של צ'רלס וונסון נכתב בשנים 1922-1946",'השם הזה צ'רלס וונסון,מוכר לי' אתה חושב,ואז אתה נזכר,פרופסור צ'רלס וונסון הוא זה שכתב את הפתק שהזהיר מפני דארקאי!

SportMan
    באדו לא מוותר הוא מתרומם לאט לאט מין הקרקע הירוקה היפה,באלבזור הזוהר אינו מוותר גם הוא הוא משתמש בתותח עשב חזק מאוד.
    האנרגיה הירוקה נשלחת אל באדו,אך בגלל שבאדו הוא גם מסוג עשב המתקפה אינה משפיעה עליו כמו שהיא הייתה משפיעה על פוקימון מים.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן אומר לך בקול קר:"אמרתי לך,אני לא מתעכב,יש לי קרב פוקימונים עם מנהיג הליגה,אם אנצח אותו אצליח להיות האלוף החדש,להתראות" והמאמן נעלם באפלה.
    הילד הקטן מסתכל עליך ואומר לך:"זו רק שריטה זה בסדר,זה ביד שמאל" אתה מסתכל ביד שמאל ואתה רואה שזו לא שריטה אלא חתך ממש עמוק.

Virus
    טרטוויג קופץ לשמיים הכחולים והיפים בשביל להתחמק ממתקפות החשמל של השינקס הזוהר המכונה "שייני",כשטרטוויג נוחת על הקרקע הוא משתמש בראשו בשביל לפגוע ב"שייני" השינקס.

PikaRevolution
    תגיב להתחלה בע''מ 2.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מרוצה מניצחונו של צ'ימצ'אר שלך על אושווט של צ'רן,אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו וממשיך עם צ'רן לכיוון מוזיאון העיר אורבורג.
    אתה וצ'רן מגיעים למבנה ישן מרובע ודי גדול,אתה רואה שלוש דלתות כניסה,אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מוזיאון הפוקימונים,נפתח בשנת אלף תשע מאות עשרים ושתיים".

[.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר"ממש מעניין אותי מתי המוזיאון הזה הוקם".אני אומר לצ'רן"טוב בוא נכנס למוזואון העתיק הזה".אנחנו נכנסים למוזאון ואז אני מתחיל לשאול אנשים"סלח לי תוכל הגיד לי איפה נמצאת המכונה שמחיה מאובנים?.אני רוצה להחיות תמאובן שהשגתי.אני יודע שהמכונה פה אבל איפה במוזאון.אתה יודע איפה היא."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה נכנס למוזיאון,צ'רן אחרייך,אתה רואה שני שומרים בעלי מדים כחולים,לשניהם יש תגי שם,על תג השם של השמאלי רשום:"ג'ון" על הימני רשום:"שון" אתה רואה פרופסור צעיר,משרבט לו משהו במחברת שלו,אתה ניגש עליו וצ'רן שואל את הפרופסור:"סלח לי אדוני,איפה מכונת המאובנים" הפרופסור מרים את ראשו ואומר לכם:"בחדר השמאלי" צ'רן אומר לך:"קדימה בוא".

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    "וואו ממש מגניב" אומר בחיוך,ואחשוב לעצמי:"מעניין אם פיפלאפ שלי זכר או נקבה" אפתח את הפוקדור שלי לאט בזהירות בעודי רואה את ההבזק הקטן והמסנוור יוצא מהפוקדור ומתגבש לצורת פוקימון. אני מתקרב אל פיפלאפ ואומר:"שלום,אני עומר. נעים להכיר,אני יהיה המאמן שלך וניהיה ביחד במסע שלנו"אחייך אליו ואז אשאל:"יש לי שאלה,את בן או בן? אם בת תניף את יד ימין ואם בן את יד שמאל בסדר?" אחייך אליו ואצפה בקרב המרתק של סטרלי ושינקס ואחשוב לעצמי,'לשינקס יש יתרון מפני שהוא מסוג חשמל,מעניין אם זה יעזור לו לנצח' אחייך לעצמי ואדמיין מה אעשה במסע. אחכה שפיפלאפ יענה לי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    ][/COLOR][/U][/B][/SIZ
    Virus
    טרטוויג קופץ לשמיים הכחולים והיפים בשביל להתחמק ממתקפות החשמל של השינקס הזוהר המכונה "שייני",כשטרטוויג נוחת על הקרקע הוא משתמש בראשו בשביל לפגוע ב"שייני" השינקס.
    אחי אין לי מתקפות ... רק חבטה -.- איפה עלי תער הצלפת גפן משהו ...

8. לא ברור בכלל

KoDakThe
    סניבי הולך לפי התוכנית אך סנובר הורס אותו בגלל שהוא נשאר במקומו,הוא מרים את זרוע שמאל שלו,אתה רואה שברגע שסניבי עוצר למתקפת כדור האנרגיה,סנובר משתמש בתותח קרח לבן כמו שלג שפוגע בסניבי.
    *נו? זה מה שרציתי! שסנובר ישאר במקום כדי שסניבי יחליק סביבו!

"סניבי תתאושש מזה! תנסה סינתזה!" אקרא לו ואסתכל על סנובר שוב "יש לי רעיון! תסתובב סביבו שוב,אבל הפעם תהיה יותר מהיר!ואז כשהוא לא יהיה מרוכז ומוכן תשתמש לו בחבטה על הרגליים הקטנות שלו!" אומר ואסתכל על המסטאר של הקרח.

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה נכנס למוזיאון,צ'רן אחרייך,אתה רואה שני שומרים בעלי מדים כחולים,לשניהם יש תגי שם,על תג השם של השמאלי רשום:"ג'ון" על הימני רשום:"שון" אתה רואה פרופסור צעיר,משרבט לו משהו במחברת שלו,אתה ניגש עליו וצ'רן שואל את הפרופסור:"סלח לי אדוני,איפה מכונת המאובנים" הפרופסור מרים את ראשו ואומר לכם:"בחדר השמאלי" צ'רן אומר לך:"קדימה בוא".
    אני אומר לצ'רן"אני מיד בא איתך לחדר המאובנים". אני הולך יחד עם צ'רן לחדר השמאלי כדי להחיות את המאובן שלי.אני נרגש מזה שהיה לי פוקימון מאובן בעוד כמה דקות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה וצ'רן נכנסים לחדר השמאלי,אתה רואה שזהו חדר קטן,שלושה קירות אבן ותקרת אבן 'ממש מתאים לאורבורג' אתה חושב לעצמך,אתה רואה עוד פרופסור יושב על כיסא קורא מאמר בשם 'מקורות סינו,האבנים הוולקניות',אתה רואה מאחוריו מכונת מתכת גדולה מאוד שיש בה מקום לאבן-מאובן ולפוכדור.

KoDakThe
    *אז לא הבנתי נכון.
    סניבי פורס את ידיו כלפי חוץ,הוא מרים את ראשו במטרה לקבל אור שמש בשביל הסינתזה אך זה לא פועל,מאסטר הקרח אומר לך:"מתקפות כמו סינתזה אינן פועלות בלי אור שמש,כמו שאם יש גשם קרן סולארית תהיה חלשה יותר משאשר תהיה בשמש,הבנת" אחרי שסניבי מבין שהוא לא יוכל להשתמש בסינתזה הוא רץ לכיוונו של סנובר ונותן לו חבטה ישר בפניו הלבנות,סנובר שלא מצליח להתגונן מחליק אחורה.

Virus
    *אני לא כמו שאר השהמ''ים,גם המתקפות במשחקים בהתחלה הם מתקפות חלשות,כול הקטע הוא לאמן.
    טרטוויג שלך משתמש במתקפת חבטה בעזרת ראשו הירוק והחזק,'שייני' השינקס הזוהר משתמש במתקפת גל הלם שלא פוגע בטרטוויג אלא בעץ שלידו.

PikaRevolution
    פיפלאפ שלך מרים את יד שמאל שלו.
    אתה רואה מזווית עיניך את הקרב המתחרש מאחוריך,אתה מסתובב לראותו,סטרלי משתמש במתקפת שמיים,שינקס משתמש במכת ברק והופך את מתקפת השמיים למתקפת שמיים חשמלית ומסוכנת במיוחד.
    אתה רואה שפיפלאפ גם רוצה להילחם כמו שני הפוקימונים האלה.

11. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה וצ'רן נכנסים לחדר השמאלי,אתה רואה שזהו חדר קטן,שלושה קירות אבן ותקרת אבן 'ממש מתאים לאורבורג' אתה חושב לעצמך,אתה רואה עוד פרופסור יושב על כיסא קורא מאמר בשם 'מקורות סינו,האבנים הוולקניות',אתה רואה מאחוריו מכונת מתכת גדולה מאוד שיש בה מקום לאבן-מאובן ולפוכדור.

KoDakThe
    *אז לא הבנתי נכון.
    סניבי פורס את ידיו כלפי חוץ,הוא מרים את ראשו במטרה לקבל אור שמש בשביל הסינתזה אך זה לא פועל,מאסטר הקרח אומר לך:"מתקפות כמו סינתזה אינן פועלות בלי אור שמש,כמו שאם יש גשם קרן סולארית תהיה חלשה יותר משאשר תהיה בשמש,הבנת" אחרי שסניבי מבין שהוא לא יוכל להשתמש בסינתזה הוא רץ לכיוונו של סנובר ונותן לו חבטה ישר בפניו הלבנות,סנובר שלא מצליח להתגונן מחליק אחורה.

Virus
    *אני לא כמו שאר השהמ''ים,גם המתקפות במשחקים בהתחלה הם מתקפות חלשות,כול הקטע הוא לאמן.
    טרטוויג שלך משתמש במתקפת חבטה בעזרת ראשו הירוק והחזק,'שייני' השינקס הזוהר משתמש במתקפת גל הלם שלא פוגע בטרטוויג אלא בעץ שלידו.

PikaRevolution
    אתה רואה מזווית עיניך את הקרב המתחרש מאחוריך,אתה מסתובב לראותו,סטרלי משתמש במתקפת שמיים,שינקס משתמש במכת ברק והופך את מתקפת השמיים למתקפת שמיים חשמלית ומסוכנת במיוחד.
    אני יכול לצטט רק ככה -.- יש פה בלאגנים זה מתסבך !

12. לא ברור בכלל

KoDakThe
    *אז לא הבנתי נכון.
    "סניבי תנצל את זה ותשתמש בכדור אנרגיה לכיוון הרצפה שמתחת סנובר!" אומר ואתכנן תוכנית,'אם הקרח יסדק..סנובר יפול ויהיה לנו יתרון בגלל המים!',ואמשיך "סניבי! אחר כך חבטה לרגליו שוב פעם!"

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    [SIZE=2][/SIZ
    אני שם את המאובן במקום שאמור להיות המאובן ולידו שם את אחד הפוכדורים שלי.לאחר אני אני אחכה לראות מה יקרה.מה המכונה תעשה?.אני אומר לצ'רן"תזכיר לי יש לך גם מאובן או לא?.כי שכחתי פשוט?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    PikaRevolution
    "קדימה פיפלאפ!" אומר ואלך לצפות בקרב מיותר קרוב ואשאל את פיפלאפ:"איזה מתקפות אתה יודע?" אחייך ואחכה שיראה לי,אחרי שיראה לי אשאל את הילדים :"מה דעתכם שהמנצח יילחם מולי?" אחייך ואחכה לתשובה,בזמן הזה אנסה לתכנן עם פיפלאפ אסטרטגיות.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"זה לא בדיוק הכוח שלי אלא הכוח של ארסיאוס,כמו הראלטס הזוהר האגדי,ארסיאוס נתן לי איווי אגדי וחזק,הכוח שלי הוא לשלוט בפוקימון בעזרת המוח בגלל זה התפעלתי שג'ו,מנהיג המכון יודע גם להשתמש בזה".

Monster
    מגן המים של אושווט של צ'רן הודף את צ'ימצ'אר,אתה רואה את הפחד של צ'ימצ'אר בעיניו הכחולות היפות,הוא מסתכל עליך,והוא משתמש בשריטה חזקה מאוד על פניו של אושווט,הוא פורץ את מגן המים ומביס את אושווט.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"שמי הוא סנואי,הפוקימון שלי הוא סנובר וקדימה,האורחים מתחילים,צא סנובר!" אתה רואה שעומד מולך ומול סניבי,סנובר זוהר וחזק מאוד,אתה מבין שלסנואי ולסנובר שלו יש היתרון יחסי על סניבי.

Uchihe Sasuke
    אתה רץ חזרה לשם ואתה מגלה שטעית,אלו באמת היו הצרחות של דארקאי,בגלל שהוא נמצא עכשיו בעולם אחר הקול שלו נשמע שונה בעולם שלך,ארסיאוס מסתכל עליך ואומר לך:"למה אתה עדיין פה?".

איתי
    זובאט משתמש במתקפת כנף על סניזל של קלייר,המתקפה מפספסת את סניזל ופוגעת באדמה,סניזל מנצלת את זה בשביל להשתמש ברוח קרה.

Scizor-X
    *מזל טוב פתחת את ע''מ 90 אתה מקבל להילחם נגד רג'יסטיל.
    *אין מרכז החלפות.
    קרוגאנק מסתכל עליך ועל אושווט בזלזול רב,אתה רואה שאושווט משתמש בחבטה על קרוגאנק בשביל שיכבד אתכם אך קרוגאנק משתמש במתקפת רעל ופוגע באושווט.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן אומר לך:"לא יודע,תלוי כמה יעקבו אותנו" המאמן ממשיך בדרכו שלו,אתה רואה שהיד של הילד פצועה מאוד בגלל הנפילה שלו.

Tomer44
    טום מחייך ואומר לך:"בחלומות,צא טדי!" מהפוכדור של טום יוצא טדיאורסה קטן וחמוד,אתה מבין ש'טדי' זה קיצור של טדיאורסה,הטדיאורסה המכונה 'טדי' משתמש במתקפת ציפורן על אבן בשביל להדגים את כוחו.

Virus
    ג'וני מסתכל עליך ואומר לך:"קדימה צא שייני!",אתה רואה שמהפוכדור של ג'וני יוצא שינקס זוהר,אתה מבין מה מקור השם "שייני".
    "שייני" משתמש במתקפת חשמל חזקה מאוד שפוגעת בטרטוויג.

אם אתם רוצים כינויים לפוקימונים תכתבו לי בה''פ,מי שלא יכתוב לא יקבל כינוי לפוקימון.
    אני אומר לזובאט ''תתקוף בחץ רעל ואחרי זה תתקוף באס אווירי''

עמוד 91 מתוך 102 ראשוןראשון ... 41818990919293101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •