Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 93 מתוך 102 ראשוןראשון ... 43839192939495 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,381 עד 1,395 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.
    אסמן לסניבי לעשות תרגיל מוכר,אקרוץ לכיונו כדי שיתחיל להתקיף בחבטה ובלי שהמסטאר יראה אני בינתיים אומר לו "ומה זאת אומרת התת קרקעי של המחוז?" ואז אסתכל לכיוון סניבי.
    במידה והוא לא יצליח אומר "תסתוב סביב סנובר שוב פעם! אבל הפעם אחרי שסנובר יתבתבל תקפוץ עליו!"

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Naruto Uzuzamaki[B][U][FONT=Arial
    The New World
    אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".

[/FONT]
    אני מתחיל להתעצבן נורא מה שמהכשיר אומר.לאחר מכן אני מתקדם למכשיר ונותן לו אגרוף חזק.לאחר מכן אומר לאיש שנמצא בחדר חוץ מצ'רן ואומר לו"תגיד למה המכונה אומרת לי שנתוני המאובן שלי לא הגיונים?.המכונה עובדת או שהי מקולקלת?.לי נראת מקולקלת נורא"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".

The New World
    אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.

Uchihe Sasuke
    אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".

בר רפאלי
    *מה זה הכינוי הזה?!
    זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.

Scizor-X
    קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".

Tomer44
    טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.

Virus
    *בסדר.
    טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.

PikaRevolution
    המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".
    זה הכינוי שלי לא טוב לך תשנה אותו לבראד פיט XD

אני אומר לזובאט ''אתה יכול לנצח אותה קדימה תתקוף פעמיים באס אווירי בכל הכוח שלך''

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".

The New World

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.

KoDakThe

Uchihe Sasuke
    אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".

בר רפאלי
    *מה זה הכינוי הזה?!
    זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.

Scizor-X
    קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.

קאקאשי סנסיי**
    אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".

Tomer44
    טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.

Virus
    *בסדר.
    טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.

PikaRevolution
    המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".
    "אתם תצטרכו ללמוד להסתדר" אני אומר להם ואז מחזיר את קרוגאנק לפוכדור ומכניס אותו לכיס. "אושוואוט,מה קרה? רצית אותו איתנו אתה יודע שאני אוהב גם אותך,אבל אני גם רוצה שיהיו לי עוד פוקימונים ואני מקווה שזה בסדר מבחינתך." אני אומר לו ואז שואל "אתה רוצה להיות בפוכדור או לטייל איתי בחוץ?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    Tomer44
    'טדי' הטדיאורסה משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שהודף את טפיג בצורה חזקה מאוד,מסביב ל'טדי' הטדיאורסה יש הילה שחורה מוזרה מאוד לעומתו לטפיג יש הילה אדומה כמו אש.
    "טפיג תשתמש בחבטה בכל הכוח!" אני אומר לו ומקווה שהפעם הוא יצליח לפגוע בו

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    באדו לא מוותר הוא מתרומם לאט לאט מין הקרקע הירוקה היפה,באלבזור הזוהר אינו מוותר גם הוא הוא משתמש בתותח עשב חזק מאוד.
    האנרגיה הירוקה נשלחת אל באדו,אך בגלל שבאדו הוא גם מסוג עשב המתקפה אינה משפיעה עליו כמו שהיא הייתה משפיעה על פוקימון מים..
    אני אומר לבאדו: "באדו תשתמש במתקפת ניב רעל הכי חזקה, אל תוותר לו, ואז תנסה לדחוף אותו בצורה הכי חזקה שאתה יכול כדי לנצח אותו ושאנחנו ננצח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה

MasterBar
    מתקפת חץ רעל פוגעת ב"סטאר" אך לא משפיעה עליו,אתה רואה את המתקפה של "סטאר" פוגעת בויניפלדה,המאמן צוחק צחוק מאושר ואומר:"בחיים לא תנצח את סטאר שלי!".
    זה ממש לא מה שרשמתי לו תסתכל על כל ההודעה מה הקשר שויניפדה שולח לעברו חץ רעל תגיד לי אתה רשמתי את זה בהודעה הקודמת שלי, אני רוצה שתגיב מחדש שקראת את כל ההודעה.

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    המאמן אומר לך:"אין לי שום בעיה עם זה,רק שאני לא ילד,אני ראש החזית דילן,אם תנצח אותי תקבל את סמל החזית-סמל הקרב,בינתיים בזמן שהותי במחוז סינו אף אחד לא השיג את הסמל,בהצלחה לך".

The New World
    המדען אומר לך:"המכונה עובדת בסדר גמור,אם המכשיר אומר שהמאובן שלך לא בסדר,זה אומר שהוא נפגע מפוקימון או מכוח גדול אחר,תראה את המאובן" צ'רן מגיש את המאובן והפרופסור אומר לך:"חסר חלק במאובן הזה" אתה רואה שבאמת יש שבר קטן במאובן.

KoDakThe
    המאסטר אומר לך:"יש מתחת למחוז מנהרות שחפרו פוקימוני האבן,אנחנו נמצאים מתחת למרכז הפוקימונים,שהוא בקומת קרקע,אז מה שזה אומר שעכשיו אנחנו מתחת לאדמה,ואם תשבור את הרצפה יש סיכוי שלא נחזור יותר למעלה".
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק.

Uchihe Sasuke
    אתה מועד על אבן שבדרכך,אתה רואה שהיומן נופל,אתה רואה שהיומן נפתח בעמוד אקראי,אתה רואה שהתאריך הוא ה-3.5.1976 אתה רואה שלוש מילים בצבע אדום כמו דם:"היום בו מתתי".

בר רפאלי
    סניזל פוגעת שוב פעם בזובאט בדיוק שהוא בא להתקיף,אך הפעם המתקפה הזו הביסה אותו.
    קלייר מחייכת אליך ואומרת לך:"לי יש עוד שלושה פוקימונים,לך יש רק קירליה ועוד פוקימון,הקרב לא נראה טוב".
    סניזל הביסה את זובאט.
    לקלייר נשארו שלושה פוקימונים,מתוכם ידוע לך רק על סניזל.
    לך נשארו עוד שני פוקימונים שאתה יכול להשתמש בהם,קירליה ועוד פוקימון.
    1-0 לקלייר.

SportMan
    באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.
    באלבזור הביס את באדו.
    1-0 למאמן,המאמן ניצח!

MasterBar
    *תגיב אתה למה שאני הגבתי בהודעה האחרונה,ואתה מקבל שני כוכבים אדומים על ספאם!

Scizor-X
    אושווט מחייך חיוך קטן מרושע הוא עושה את המספר שתיים בעזרת ידו,הוא מתכוון לזה שהוא מעדיף לטייל יחד איתך.
    *פה אין מה להרחיב.

Tomer44
    ההילה השחורה יוצאת מטדיאורסה וההילה האדומה יוצאת מטפיג,שתי ההילות מתחילות להילחם זו בזו,אתה רואה שכול פעם שהילה נפגעת גם הפוקימון שלה נפגע.

Virus
    *ככה זה גם במשחקים.
    המאמן חוסם את דרכך ואומר לך:"למה הפסקת את הקרב באמצע,בגלל שטרטוויג העלוב שלך לא מסוגל לעשות מתקפת עשב עלובה אחת,אתה יודע למה הוא לא עושה את זה,בגלל שאתה לא אימנת אותו,עצה שלי,לך לדוג'ו".

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U\
    The New World
    המדען אומר לך:"המכונה עובדת בסדר גמור,אם המכשיר אומר שהמאובן שלך לא בסדר,זה אומר שהוא נפגע מפוקימון או מכוח גדול אחר,תראה את המאובן" צ'רן מגיש את המאובן והפרופסור אומר לך:"חסר חלק במאובן הזה" אתה רואה שבאמת יש שבר קטן במאובן.
    [/SIZ".[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למדען"אוף השגתי מאובן פגום במכרה אורבוג.טוב אמרת שחסר לו חלק אז איפה אני אמור למצוא לו את החלק שחסר לו כדי שהוא יהפוך למאובן רגיל.יש מכונה שמרפאת מאבונים ומחזירה אותם להיות שלמים.? יש אצלכם מכונה כזאת?. אנ י ממש רוצה שהיה לי פוקימון מהאובן"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    "אל תדאג,הפיפלאפ שלי יכול לנצח כל אחד עם אסטרטגיה טובה ועם אמונה" אחייך אליו ואז אל פיפלאפ,ארים אותו אל ראשי ואמשיך לצפות בקרב בעודי מדי פעם מסתכל למעלה אל פיפלאפ על הראש שלי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    המאסטר אומר לך:"יש מתחת למחוז מנהרות שחפרו פוקימוני האבן,אנחנו נמצאים מתחת למרכז הפוקימונים,שהוא בקומת קרקע,אז מה שזה אומר שעכשיו אנחנו מתחת לאדמה,ואם תשבור את הרצפה יש סיכוי שלא נחזור יותר למעלה".
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק..
    "סניבי תיצור כדור אנרגיה,ותחבוט בו עם זנבך לכיוון סנובר! כך שזה יקבל תנופה ויותר כול! לחאר מכן רוץ לכיוון סנובר ותפיל אותו בחבטה על הרגליים שלו!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki
    המאמן אומר לך:"אין לי שום בעיה עם זה,רק שאני לא ילד,אני ראש החזית דילן,אם תנצח אותי תקבל את סמל החזית-סמל הקרב,בינתיים בזמן שהותי במחוז סינו אף אחד לא השיג את הסמל,בהצלחה לך".

The New World

KoDakThe
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק.

Uchihe Sasuke
    אתה מועד על אבן שבדרכך,אתה רואה שהיומן נופל,אתה רואה שהיומן נפתח בעמוד אקראי,אתה רואה שהתאריך הוא ה-3.5.1976 אתה רואה שלוש מילים בצבע אדום כמו דם:"היום בו מתתי".

בר רפאלי
    סניזל פוגעת שוב פעם בזובאט בדיוק שהוא בא להתקיף,אך הפעם המתקפה הזו הביסה אותו.
    קלייר מחייכת אליך ואומרת לך:"לי יש עוד שלושה פוקימונים,לך יש רק קירליה ועוד פוקימון,הקרב לא נראה טוב".
    סניזל הביסה את זובאט.
    לקלייר נשארו שלושה פוקימונים,מתוכם ידוע לך רק על סניזל.
    לך נשארו עוד שני פוקימונים שאתה יכול להשתמש בהם,קירליה ועוד פוקימון.
    1-0 לקלייר.

SportMan
    באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.
    באלבזור הביס את באדו.
    1-0 למאמן,המאמן ניצח!

MasterBar
    *תגיב אתה למה שאני הגבתי בהודעה האחרונה,ואתה מקבל שני כוכבים אדומים על ספאם!

Scizor-X
    אושווט מחייך חיוך קטן מרושע הוא עושה את המספר שתיים בעזרת ידו,הוא מתכוון לזה שהוא מעדיף לטייל יחד איתך.
    *פה אין מה להרחיב.

Tomer44
    ההילה השחורה יוצאת מטדיאורסה וההילה האדומה יוצאת מטפיג,שתי ההילות מתחילות להילחם זו בזו,אתה רואה שכול פעם שהילה נפגעת גם הפוקימון שלה נפגע.

Virus
    *ככה זה גם במשחקים.
    המאמן חוסם את דרכך ואומר לך:"למה הפסקת את הקרב באמצע,בגלל שטרטוויג העלוב שלך לא מסוגל לעשות מתקפת עשב עלובה אחת,אתה יודע למה הוא לא עושה את זה,בגלל שאתה לא אימנת אותו,עצה שלי,לך לדוג'ו".
    "אושוואט,אני לא רוצה בעיות איתך" אומר באנחה ואז אצא אם אושוואט ואלך לחפש פוקימונים

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    קרן הקרח פוגעת במכת הברק,שתי המתקפות העוצמתית גורמות לאותות מים חזקים מאוד,אתה רואה שאברא עוד שנייה אחת ייפול מים.
    "אברא אני בוטח בך,אני יודע שאתה לא תיפול ותצליח להחזיק,תנסה להחזיק אם תצליח תנסה אולי להשתמש בכדור על חושי,בהצלחה!"אני מנסה לחזק את הבטחון של אברא.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    "מה?" אומר לעצמי בתמיהה מפחידה "איך יכול להיות שהוא חזה את היום בו מת?הרי זה בכלל לא אפשרי שאדם יוכל לחזות את היום בו למות!", ארים את היומן ואמשיך לקרוא.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The New World
    המדען מניח את המאמר שלו בצד לוקח ממך את המאובן מסתכל דרך מיקרוסקופ ומלמל משהו שדומה ל:"חסרה לוחית ההגנה,בלי זה הקרינה של המכשיר הייתה שבורת את המאובן הזה" הוא קם ואומר לך:"לצערי אין מכונה לשחזור מאובנים,אך אני יודע איפה החלק השני".

KoDakThe
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה והוא חובט בה בזנב,סנובר משתמש בידיו כדי להדוף את הכדור,סניבי הודף שוב את הכדור בעזרת הזנב,אתה רואה שסניבי וסנובר "משחקים" יחד מסירות עם כדור אנרגיה שיכול לגרום לשניהם להפסיד.

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך לקרוא בדף של תאריך המוות,אתה רואה שהדיו הפכה משחורה לירוקה,המילים הכתובות על הדף הם:"גיליתי לאן נעלמה המשלחת השלישית,אנשיו של סיירוס המכונים גם 'צוות גאלקטיק' מנסים ליצור עולם חדש,סיירוס מתקרב,יש לו אקדח ביד,זה כנראה היום בו אמות" ואז אתה רואה כתם דם בשאר העמוד.

הרוח המתמטקאית
    אברא מנסה לייצב את עצמו על המים השחורים הגועשים,אתה רואה שהשמש לאט מאוד עולה,אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת קרן סולארית,עכשיו שהשמש בתחילת כוחה אין טעם להשתמש במתקפה הזו אך עדיין הוא משתמש בה,הקרן הלבנה-ירוקה מתקרבת אל אברא במהירות.

Scizor-X
    אתה ואושווט יוצאים לחפש באזור העיר פוקימונים,אתה רואה שאושווט מצביע על בניין נמוך מאוד ורחב מאוד,אתה רואה שיש לידו שלט שבו כתוב:"מכון העיר פסטוריה,מכון של מאמנים חזקים במיוחד".

PikaRevolution
    אתה שומע את קולו של המאמן אומר:"יש לי רעיון,היי ג'ואי,זוכר את הבחור הזה בעיר אורבורג,האח של מנהיגת המכון הנוכחית קלייר,זוכר אותו את בילי,הוא עזר לנו להשיג את התג מאחותו לא?" הבחור ששמו ג'ואי מחייך ואומר:"הבנתי לאן אתה חותר,קדימה לעיר אורבורג!".

עמוד 93 מתוך 102 ראשוןראשון ... 43839192939495 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •