[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
The New World
צ'רן אומר לך:"ההילה הלבנה הזו אומרת שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,שריון כפור,הונטר גם השתמש ביכולתו המיוחד,שינוי מקום בגלל זה גם לו הייתה הילה,בגלל שהיה להונטר קר בידיים הוא הרפה מוניליטה שלך".
וניליטה משתמש ברוח קרה אך הונטר מתחמק ומשתמש בסופת אופל.
Uchihe Sasuke
אתה רואה שהסוואנה הזה הוא ההפך הגמור מהארון החדש שלך,הוא לא רוצה קרב,הוא גם לא רוצה להיות בכלל הפוקימון שלך,הוא משתמש במשאבת הידרו בצורה חזקה במיוחד שפוגעת בך והודפת אותך,אתה רואה שפיקאצ'ו שלך,קובצ'ו וארון יוצאים להגן עליך מפני ארון.
אני אומר לצ'רן" באסה חשבתי שהוא מתפתח. תוכל להגיד לי מה עושה שריון הכפור של וניליטה שלי.אני רוצה לדעת זה אולי יעזור לי להביס את הונטור". אני אומר לנויליטה" עוף לעבר הונהטור ונסה לגעת בו ותפעיל שיריון כפור שיהיה קר להונטור בידו ואז תקוף אותו בכדורי שלג רבים ואז ברסיסי קרח "
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Naruto Uzuzamaki
שתי מהתקפות של מרצ'ומפ מפספסות את רוטום,אך רוטום לא מבזבז שנייה ושולח גל אנרגיה ירוקה,כנראה מסוג עשב שפוגעת במרצ'ומפ בצורה קשה,דילן אומר לך:"אתה עדיין מפקפק במישהו שהיה בעבר מנהיג מכון,קודם לחבר אליט פור ואז מנהיג ליגה ופרש להיות מוח חזית או שלא?".
The New World
צ'רן אומר לך:"אני לא בדיוק יודע מה הוא עושה אבל הפוקדע מאה אחוז יודע",אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"שריון כפור,יכולת מיוחדת לפוקימוני קרח ברמת התפתחות ראשונה,שריון הכפור מגן על הפוקימונים האלה מפני טורפים ואויבים מסוכנים,שהם מתפתחים השריון מתפוגג והופך למתקפה והפוקימונים מקבלים יכולת חדשה כמו סופת שלג".
וניליטה משתמש בכדור שלג שמסביבו יש רסיסי שלג קטנים שפוגעים בהונטר.
SportMan
המאמן אומר לך:"הבאדו שלך יכול להיות חזק מאוד,הוא היה חלש נגד הבאלבזור שלי בגלל שהוא ניתן לך רק עכשיו נכון,את הבאלבזור שלי קיבלתי ממנהיגת המכון של קנטו שהיא אימנה אותו להיות חזק במיוחד,שמתי לו אבן נצח הוא יותר בכיוון של באלבזור עם יכולות של איווזור".
*סוואנה..Uchihe Sasuke
אתה רואה שהסוואנה הזה הוא ההפך הגמור מהארון החדש שלך,הוא לא רוצה קרב,הוא גם לא רוצה להיות בכלל הפוקימון שלך,הוא משתמש במשאבת הידרו בצורה חזקה במיוחד שפוגעת בך והודפת אותך,אתה רואה שפיקאצ'ו שלך,קובצ'ו וארון יוצאים להגן עליך מפני ארון.
"תודה חברים!" אומר לפוקימונים שלי ולאחר מכן אגיד לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו-השתמש במכת ברק!" ולקובאצ'ו:"קובאצ'ו-השתמש בחתיכות קרח!" ולארון:"ארון-השתמש בראש מתכת!"
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Naruto Uzuzamaki
רוטום שוב משתמש במתקפת הגל הירוק המוזר ששואב ממרצ'ומפ אנרגיה,אתה רואה זוהר כחול מסביב למרצ'ומפ,אתה שומע את שלי אומרת לך:"זה לא טוב,אם יש הילה מסביב למרצ'ומפ זה אומר שהוא משתמש ביכולת שלו".
The New World
הונטר משתמש בגל שחור שמחזיק את וניליטה במקום,אך זה לא עוצר אותו,ההילה הלבנה שלו שוב מופיעה ומוחקת את האנרגיה שחורה מסביבו,אתה רואה שהונטר משתמש בעל חושי אך זה לא פועל על וניליטה.
KoDakThe
*סליחה שדילגתי עליך פשוט הגבת בשנייה שאני הגבתי.
סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק במיוחד,מטווח אפס שפוגע בסנובר,סנובר מגיב במתקפה "עיוורת" הוא שולח לכול עבר גל אנרגיה לבן וחזק במיוחד.
Uchihe Sasuke
*סליחה הייתי עדיין עם הארון בעיניים.
ארון אומר כמו מפקד צבא לפיקאצ'ו ולקובצ'ו מה לעשות,הם מסכימים איתו,ארון טוען את מתקפת ראש המתכת,פיקאצ'ו שולח אל ארון מכת ברק,עכשיו ארון הוא גם חשמלי קצת וקובצ'ו נותן לארון הגנת קרח,עכשיו המתקפה של ארון היא "ראש מתכת קפוא סטטי".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Naruto Uzuzamaki
שלי ממשיכה ואומרת לך:"זה לא טוב,היכולות של הפוקימונים ההתחלתיים מהיסודות הבסיסיים,אש,עשב ומים פועלים רק עם הפוקימון נשאר עם מעט כוח סיבולת עוד גל אנרגיה ירוקה כזו ומרצ'ומפ מפסיד עוד לפני שהקרב מתחיל!".
מרצ'ומפ לא יכול לסבול יותר הוא שולח גל כחול חזק מאוד שמפספס את רוטום ופוגע בדילן המסכן והרטוב.
The New World
*מה אתה ותומר פתחתם משתמש ביחד מה זה "Naruto UzuzamakiThe New World"
אתה רואה שהערפל הכבד לא משפיע על הונטר,אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר לך:"זה לא היה מהלך חכם,הונטר מתפתח בערפל!" ואכן אתה רואה זוהר לבן חזק מאוד שמגיע משום מקום ואתה רואה צל של פוקימון חדש שדומה לגנגר!
ההונטר של המדען התפתח באמצע הקרב לגנגר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)