Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 96 מתוך 102 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 1524
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The New World
    הונטר נעלם לכמה שניות ושהוא מופיע הוא תופס חזק מאוד את וניליטה ולא נותן לו לזוז,אתה רואה הילה לבנה מסביב לוניליטה והילה שחורה-סגולה מסביב להונטר,אתה רואה שההילה הלבנה זורחת באור חזק מאוד וגורמת להונטר להרפות מוניליטה.
    אני אומר לונליטה" יש סיכוי שאתה עומד להתפתח לפי הילה הלבנה שמקיפה אותך. אז אל תותר להפסיד להונטור הזה .תקוף שוב פעם אותו בהרבה כדורי שלג. לאחר מכן תשתמש ברוח קרה עליו.כשתמש ברוח קרה נסה להקפיא אותו לגוש קרח אחד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The New World
    צ'רן אומר לך:"ההילה הלבנה הזו אומרת שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,שריון כפור,הונטר גם השתמש ביכולתו המיוחד,שינוי מקום בגלל זה גם לו הייתה הילה,בגלל שהיה להונטר קר בידיים הוא הרפה מוניליטה שלך".
    וניליטה משתמש ברוח קרה אך הונטר מתחמק ומשתמש בסופת אופל.

Uchihe Sasuke
    אתה רואה שהסוואנה הזה הוא ההפך הגמור מהארון החדש שלך,הוא לא רוצה קרב,הוא גם לא רוצה להיות בכלל הפוקימון שלך,הוא משתמש במשאבת הידרו בצורה חזקה במיוחד שפוגעת בך והודפת אותך,אתה רואה שפיקאצ'ו שלך,קובצ'ו וארון יוצאים להגן עליך מפני ארון.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    The New World
    צ'רן אומר לך:"ההילה הלבנה הזו אומרת שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו,שריון כפור,הונטר גם השתמש ביכולתו המיוחד,שינוי מקום בגלל זה גם לו הייתה הילה,בגלל שהיה להונטר קר בידיים הוא הרפה מוניליטה שלך".
    וניליטה משתמש ברוח קרה אך הונטר מתחמק ומשתמש בסופת אופל.
    R]
    אני אומר לצ'רן" באסה חשבתי שהוא מתפתח. תוכל להגיד לי מה עושה שריון הכפור של וניליטה שלי.אני רוצה לדעת זה אולי יעזור לי להביס את הונטור". אני אומר לנויליטה" עוף לעבר הונהטור ונסה לגעת בו ותפעיל שיריון כפור שיהיה קר להונטור בידו ואז תקוף אותו בכדורי שלג רבים ואז ברסיסי קרח "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    אתה רואה שמרצ'ומפ הוא אפשרות טובה בגלל שדילן הוציא רוטום חזק מראה,דילן מחייך ואומר לך:"למרות סוג האדמה שמרצ'ומפ מקבל המתקפות של רוטום מגוונות מאוד וחזקות מאוד".
    אקדח המים של מרצ'ומפ מפספס את רוטום.
    "מה שתגיד דילן..." אגיד לדילן ואז אפנה למרשטומפ ואגיד לו: "תשתמש בזנב מים במהירות! ולאחר מכן שוב באקדח מים לעבר רוטום!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.
    באלבזור הביס את באדו.
    1-0 למאמן,המאמן ניצח!.
    אני אומר להמאמן: "כל הכבוד לך, אני צריך להמשיך לחזק את באדו שלי כדי שאני יוכל להתחיל לנצח אנשים" אני מודה לו ומחפש פוקימון שיצליח לחזק לי את באדו וגם לתפוס את הפוקימון הזאת.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    המהלך לא יוצא כמתוכנן,סניבי שולח כדור אנרגיה חזק מאוד שחוסם את מתקפת קרן הקרח,לאט לאט כדור האנרגיה הופך לכדור אנרגיה קפוא ועוצמתי,סניבי מתקרב להרימו אך הוא מתפוצץ בפנים של סניבי וסנובר.
    "סניבי תנצל את זה שהוא לא רואה כלום ותסתובב במקום תוך כדי שאתה שולח כדורי אנרגיה! כך הם ישלחו לכל מקום! לאחר מכן תנסה להתמקד,ותשתמש בצעקה! אתה חייב להתפתח! כך אנו ננצח!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שתי מהתקפות של מרצ'ומפ מפספסות את רוטום,אך רוטום לא מבזבז שנייה ושולח גל אנרגיה ירוקה,כנראה מסוג עשב שפוגעת במרצ'ומפ בצורה קשה,דילן אומר לך:"אתה עדיין מפקפק במישהו שהיה בעבר מנהיג מכון,קודם לחבר אליט פור ואז מנהיג ליגה ופרש להיות מוח חזית או שלא?".

The New World
    צ'רן אומר לך:"אני לא בדיוק יודע מה הוא עושה אבל הפוקדע מאה אחוז יודע",אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"שריון כפור,יכולת מיוחדת לפוקימוני קרח ברמת התפתחות ראשונה,שריון הכפור מגן על הפוקימונים האלה מפני טורפים ואויבים מסוכנים,שהם מתפתחים השריון מתפוגג והופך למתקפה והפוקימונים מקבלים יכולת חדשה כמו סופת שלג".
    וניליטה משתמש בכדור שלג שמסביבו יש רסיסי שלג קטנים שפוגעים בהונטר.

SportMan
    המאמן אומר לך:"הבאדו שלך יכול להיות חזק מאוד,הוא היה חלש נגד הבאלבזור שלי בגלל שהוא ניתן לך רק עכשיו נכון,את הבאלבזור שלי קיבלתי ממנהיגת המכון של קנטו שהיא אימנה אותו להיות חזק במיוחד,שמתי לו אבן נצח הוא יותר בכיוון של באלבזור עם יכולות של איווזור".

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה רואה שהסוואנה הזה הוא ההפך הגמור מהארון החדש שלך,הוא לא רוצה קרב,הוא גם לא רוצה להיות בכלל הפוקימון שלך,הוא משתמש במשאבת הידרו בצורה חזקה במיוחד שפוגעת בך והודפת אותך,אתה רואה שפיקאצ'ו שלך,קובצ'ו וארון יוצאים להגן עליך מפני ארון.
    *סוואנה..
    "תודה חברים!" אומר לפוקימונים שלי ולאחר מכן אגיד לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו-השתמש במכת ברק!" ולקובאצ'ו:"קובאצ'ו-השתמש בחתיכות קרח!" ולארון:"ארון-השתמש בראש מתכת!"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שתי מהתקפות של מרצ'ומפ מפספסות את רוטום,אך רוטום לא מבזבז שנייה ושולח גל אנרגיה ירוקה,כנראה מסוג עשב שפוגעת במרצ'ומפ בצורה קשה,דילן אומר לך:"אתה עדיין מפקפק במישהו שהיה בעבר מנהיג מכון,קודם לחבר אליט פור ואז מנהיג ליגה ופרש להיות מוח חזית או שלא?".
    "אני לא מזלזל, אני פשוט מנסה להראות שאני לא מפחד מהפוקימון שלך." אגיד לדילן ואז ישר אגיד: "מרשטומפ תשתמש בזנב ימי במהירות לעבר רוטום!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][
    The New World
    צ'רן אומר לך:"אני לא בדיוק יודע מה הוא עושה אבל הפוקדע מאה אחוז יודע",אתה פותח את הפוקדע והפוקדע אומר לך:"שריון כפור,יכולת מיוחדת לפוקימוני קרח ברמת התפתחות ראשונה,שריון הכפור מגן על הפוקימונים האלה מפני טורפים ואויבים מסוכנים,שהם מתפתחים השריון מתפוגג והופך למתקפה והפוקימונים מקבלים יכולת חדשה כמו סופת שלג".
    וניליטה משתמש בכדור שלג שמסביבו יש רסיסי שלג קטנים שפוגעים בהונטר.
    אני מכניס את הפוקידע לכיס ואז אומר לונליטה" טוב תסתובב מקום ובמזן שאתה מסתובב תעיף הרבה כדורי שלג לעבר הונטור.אולי תצליח כך ליצור סופת שלג אמיתית.לאחר מכן תרחףלעבר הונטור וכשתהיה קרוב אליו תקוף אותו ברסיסי קרח הכי חזקים שלך שיגמרו אותו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    רוטום שוב משתמש במתקפת הגל הירוק המוזר ששואב ממרצ'ומפ אנרגיה,אתה רואה זוהר כחול מסביב למרצ'ומפ,אתה שומע את שלי אומרת לך:"זה לא טוב,אם יש הילה מסביב למרצ'ומפ זה אומר שהוא משתמש ביכולת שלו".

The New World
    הונטר משתמש בגל שחור שמחזיק את וניליטה במקום,אך זה לא עוצר אותו,ההילה הלבנה שלו שוב מופיעה ומוחקת את האנרגיה שחורה מסביבו,אתה רואה שהונטר משתמש בעל חושי אך זה לא פועל על וניליטה.

KoDakThe
    *סליחה שדילגתי עליך פשוט הגבת בשנייה שאני הגבתי.
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק במיוחד,מטווח אפס שפוגע בסנובר,סנובר מגיב במתקפה "עיוורת" הוא שולח לכול עבר גל אנרגיה לבן וחזק במיוחד.

Uchihe Sasuke
    *סליחה הייתי עדיין עם הארון בעיניים.
    ארון אומר כמו מפקד צבא לפיקאצ'ו ולקובצ'ו מה לעשות,הם מסכימים איתו,ארון טוען את מתקפת ראש המתכת,פיקאצ'ו שולח אל ארון מכת ברק,עכשיו ארון הוא גם חשמלי קצת וקובצ'ו נותן לארון הגנת קרח,עכשיו המתקפה של ארון היא "ראש מתכת קפוא סטטי".

12. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    רוטום שוב משתמש במתקפת הגל הירוק המוזר ששואב ממרצ'ומפ אנרגיה,אתה רואה זוהר כחול מסביב למרצ'ומפ,אתה שומע את שלי אומרת לך:"זה לא טוב,אם יש הילה מסביב למרצ'ומפ זה אומר שהוא משתמש ביכולת שלו".
    "נו אז זה טוב." אגיד לשלי בהפתעה ואז אפנה אל מרשטומפ: "מרשטומפ! תתקוף את רוטום הזה באיזה מתקפה שתרצה!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Naruto UzuzamakiThe New World
    הונטר משתמש בגל שחור שמחזיק את וניליטה במקום,אך זה לא עוצר אותו,ההילה הלבנה שלו שוב מופיעה ומוחקת את האנרגיה שחורה מסביבו,אתה רואה שהונטר משתמש בעל חושי אך זה לא פועל על וניליטה.
    [/SIZ
    [/COLOR]
    אני אומר לוניליטה "טובב תשתמש בערפל שיכסה את כול הזירה וכך הונטור לא יראה כלום בגלל הערפל הכבד שלך. לאחר מכן תפתיע אותו כשתקוף אותו בכדורי השלג החזקים שלו.קדימהנ אני רוצה שתגמור את הקרב הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שלי ממשיכה ואומרת לך:"זה לא טוב,היכולות של הפוקימונים ההתחלתיים מהיסודות הבסיסיים,אש,עשב ומים פועלים רק עם הפוקימון נשאר עם מעט כוח סיבולת עוד גל אנרגיה ירוקה כזו ומרצ'ומפ מפסיד עוד לפני שהקרב מתחיל!".
    מרצ'ומפ לא יכול לסבול יותר הוא שולח גל כחול חזק מאוד שמפספס את רוטום ופוגע בדילן המסכן והרטוב.

The New World
    *מה אתה ותומר פתחתם משתמש ביחד מה זה "Naruto UzuzamakiThe New World"
    אתה רואה שהערפל הכבד לא משפיע על הונטר,אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר לך:"זה לא היה מהלך חכם,הונטר מתפתח בערפל!" ואכן אתה רואה זוהר לבן חזק מאוד שמגיע משום מקום ואתה רואה צל של פוקימון חדש שדומה לגנגר!
    ההונטר של המדען התפתח באמצע הקרב לגנגר!

15. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שלי ממשיכה ואומרת לך:"זה לא טוב,היכולות של הפוקימונים ההתחלתיים מהיסודות הבסיסיים,אש,עשב ומים פועלים רק עם הפוקימון נשאר עם מעט כוח סיבולת עוד גל אנרגיה ירוקה כזו ומרצ'ומפ מפסיד עוד לפני שהקרב מתחיל!".
    מרצ'ומפ לא יכול לסבול יותר הוא שולח גל כחול חזק מאוד שמפספס את רוטום ופוגע בדילן המסכן והרטוב.
    "עכשיו הוא לא יכול לתת פקודות! מרשטומפ תשתמש באקדח מים לעבר רוטום ואז תשלח לעברו בהפתעה בזנב ימי!" אגיד למרשטומפ במהירות.

עמוד 96 מתוך 102 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •