פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Naruto Uzuzamaki
המאמן אומר לך:"אין לי שום בעיה עם זה,רק שאני לא ילד,אני ראש החזית דילן,אם תנצח אותי תקבל את סמל החזית-סמל הקרב,בינתיים בזמן שהותי במחוז סינו אף אחד לא השיג את הסמל,בהצלחה לך".
The New World
המדען אומר לך:"המכונה עובדת בסדר גמור,אם המכשיר אומר שהמאובן שלך לא בסדר,זה אומר שהוא נפגע מפוקימון או מכוח גדול אחר,תראה את המאובן" צ'רן מגיש את המאובן והפרופסור אומר לך:"חסר חלק במאובן הזה" אתה רואה שבאמת יש שבר קטן במאובן.
KoDakThe
המאסטר אומר לך:"יש מתחת למחוז מנהרות שחפרו פוקימוני האבן,אנחנו נמצאים מתחת למרכז הפוקימונים,שהוא בקומת קרקע,אז מה שזה אומר שעכשיו אנחנו מתחת לאדמה,ואם תשבור את הרצפה יש סיכוי שלא נחזור יותר למעלה".
סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק.
Uchihe Sasuke
אתה מועד על אבן שבדרכך,אתה רואה שהיומן נופל,אתה רואה שהיומן נפתח בעמוד אקראי,אתה רואה שהתאריך הוא ה-3.5.1976 אתה רואה שלוש מילים בצבע אדום כמו דם:"היום בו מתתי".
בר רפאלי
סניזל פוגעת שוב פעם בזובאט בדיוק שהוא בא להתקיף,אך הפעם המתקפה הזו הביסה אותו.
קלייר מחייכת אליך ואומרת לך:"לי יש עוד שלושה פוקימונים,לך יש רק קירליה ועוד פוקימון,הקרב לא נראה טוב".
סניזל הביסה את זובאט.
לקלייר נשארו שלושה פוקימונים,מתוכם ידוע לך רק על סניזל.
לך נשארו עוד שני פוקימונים שאתה יכול להשתמש בהם,קירליה ועוד פוקימון.
1-0 לקלייר.
SportMan
באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.
באלבזור הביס את באדו.
1-0 למאמן,המאמן ניצח!
MasterBar
*תגיב אתה למה שאני הגבתי בהודעה האחרונה,ואתה מקבל שני כוכבים אדומים על ספאם!
Scizor-X
אושווט מחייך חיוך קטן מרושע הוא עושה את המספר שתיים בעזרת ידו,הוא מתכוון לזה שהוא מעדיף לטייל יחד איתך.
*פה אין מה להרחיב.
Tomer44
ההילה השחורה יוצאת מטדיאורסה וההילה האדומה יוצאת מטפיג,שתי ההילות מתחילות להילחם זו בזו,אתה רואה שכול פעם שהילה נפגעת גם הפוקימון שלה נפגע.
Virus
*ככה זה גם במשחקים.
המאמן חוסם את דרכך ואומר לך:"למה הפסקת את הקרב באמצע,בגלל שטרטוויג העלוב שלך לא מסוגל לעשות מתקפת עשב עלובה אחת,אתה יודע למה הוא לא עושה את זה,בגלל שאתה לא אימנת אותו,עצה שלי,לך לדוג'ו".