Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 98 מתוך 102 ראשוןראשון ... 488896979899100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    *סליחה הייתי עדיין עם הארון בעיניים.
    ארון אומר כמו מפקד צבא לפיקאצ'ו ולקובצ'ו מה לעשות,הם מסכימים איתו,ארון טוען את מתקפת ראש המתכת,פיקאצ'ו שולח אל ארון מכת ברק,עכשיו ארון הוא גם חשמלי קצת וקובצ'ו נותן לארון הגנת קרח,עכשיו המתקפה של ארון היא "ראש מתכת קפוא סטטי".
    "כל הכבוד חבר'ה!" אומר לפוקימונים שלי ולאחר מכן לארון:"ארון-תקוף במהירות את סוואנה!"
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    דארקאי מחייך ואומר:"והגיע הזמן למחוק את התקופה הארוכה הזו" לאנס אומר לדארקאי:"איזו תקופה?!" דארקאי צוחק צחוק מרושע ואומר:"תקופת בני האדם כמובן,ארסיאוס עשה טעות,הוא יצר אותם בני האדם,אך ברגע שהחפץ האגדי יהיה בידיים שלי אשמיד לעד את ארסיאוס ואצור עולם חדש".

The New World
    אתה מכניס את המאובן למכונה,אתה רואה שהמכונה אומר:"סכנה,קרינת המאובן השבור יוצאת המאובן מתפרק" אתה שומע קול של הכריזה שאומר:"לפנות מיד את המוזיאון!".

KoDakThe
    סניבי יוצר שורה של כדורי אנרגיה אבל הם הופכים להיות כדורים של כפור,הכדורים נופלים,אתה רואה שסניבי מנסה להרימם אך לא מצליח.

Uchihe Sasuke
    הארון החזק שלך רץ לכיוונו של סוואנה שמגיב בעזרת משאבת הידרו בצורה יוצאת דופן אך המתקפה לא משפיעה על הארון המוגן,ברגע שארון וסוואנה יוצרים מגע נוצרת התפוצצות קטנה.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    [SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[B][U][COLOR=black]

The New World
    אתה מכניס את המאובן למכונה,אתה רואה שהמכונה אומר:"סכנה,קרינת המאובן השבור יוצאת המאובן מתפרק" אתה שומע קול של הכריזה שאומר:"לפנות מיד את המוזיאון!".

KoDakThe [/FONT
    אני אומר לצ'רן" אתה מוזמן לצאת מפה אם הקרינה מדאיגה אותך. אני נשאר פה במוזאון לשמור על המאובן היקר שלי .אני רוצה להיות איתו עד הסוף עד שיבקקע ויהפוך לפוקימון. לא משנה שיש פה קרינה חזקה ועלינו לצאת מהמוזאון. אני לא יוצצא ". אני נשאר במוזאוןן ומחכ שהמאבן יהפוך לפוקימון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    סניבי יוצר שורה של כדורי אנרגיה אבל הם הופכים להיות כדורים של כפור,הכדורים נופלים,אתה רואה שסניבי מנסה להרימם אך לא מצליח.
    "אוקי.." אמלמל..
    "תשתמש בכדור אנרגיה,כך שהוא יהיה מעל סנובר! ואז הוא יפול על ראשו! או שתתפתח! בבקשה סניבי!" אעודד אותו ואחכה לראות מה יקרה.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    דארקאי מחייך ואומר:"והגיע הזמן למחוק את התקופה הארוכה הזו" לאנס אומר לדארקאי:"איזו תקופה?!" דארקאי צוחק צחוק מרושע ואומר:"תקופת בני האדם כמובן,ארסיאוס עשה טעות,הוא יצר אותם בני האדם,אך ברגע שהחפץ האגדי יהיה בידיים שלי אשמיד לעד את ארסיאוס ואצור עולם חדש".
    זה תגובות תוקעות, בבקשה תספיק אותם.
    ---------------------------------------------
    "אז לך מכאן כדי לחפש אותם! קישטה!" אגיד לדראקאי ואז אלך משם כדי לבדוק מתי מגיעים לאי איירון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    הארון החזק שלך רץ לכיוונו של סוואנה שמגיב בעזרת משאבת הידרו בצורה יוצאת דופן אך המתקפה לא משפיעה על הארון המוגן,ברגע שארון וסוואנה יוצרים מגע נוצרת התפוצצות קטנה.
    "מה זו משאבת ההידרו הזו?" אשאל את עצמי ולאחר מכן אגיד לפוקימונים שלי:"קדימה-השתמשו שוב בשילוב החדש שלכם- ראש מתכת קפוא סטטי!" בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    המאמן אומר לך:"אין לי שום בעיה עם זה,רק שאני לא ילד,אני ראש החזית דילן,אם תנצח אותי תקבל את סמל החזית-סמל הקרב,בינתיים בזמן שהותי במחוז סינו אף אחד לא השיג את הסמל,בהצלחה לך".

The New World
    המדען אומר לך:"המכונה עובדת בסדר גמור,אם המכשיר אומר שהמאובן שלך לא בסדר,זה אומר שהוא נפגע מפוקימון או מכוח גדול אחר,תראה את המאובן" צ'רן מגיש את המאובן והפרופסור אומר לך:"חסר חלק במאובן הזה" אתה רואה שבאמת יש שבר קטן במאובן.

KoDakThe
    המאסטר אומר לך:"יש מתחת למחוז מנהרות שחפרו פוקימוני האבן,אנחנו נמצאים מתחת למרכז הפוקימונים,שהוא בקומת קרקע,אז מה שזה אומר שעכשיו אנחנו מתחת לאדמה,ואם תשבור את הרצפה יש סיכוי שלא נחזור יותר למעלה".
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק.

Uchihe Sasuke
    אתה מועד על אבן שבדרכך,אתה רואה שהיומן נופל,אתה רואה שהיומן נפתח בעמוד אקראי,אתה רואה שהתאריך הוא ה-3.5.1976 אתה רואה שלוש מילים בצבע אדום כמו דם:"היום בו מתתי".

בר רפאלי
    סניזל פוגעת שוב פעם בזובאט בדיוק שהוא בא להתקיף,אך הפעם המתקפה הזו הביסה אותו.
    קלייר מחייכת אליך ואומרת לך:"לי יש עוד שלושה פוקימונים,לך יש רק קירליה ועוד פוקימון,הקרב לא נראה טוב".
    סניזל הביסה את זובאט.
    לקלייר נשארו שלושה פוקימונים,מתוכם ידוע לך רק על סניזל.
    לך נשארו עוד שני פוקימונים שאתה יכול להשתמש בהם,קירליה ועוד פוקימון.
    1-0 לקלייר.

SportMan
    באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.
    באלבזור הביס את באדו.
    1-0 למאמן,המאמן ניצח!

MasterBar
    *תגיב אתה למה שאני הגבתי בהודעה האחרונה,ואתה מקבל שני כוכבים אדומים על ספאם!

Scizor-X
    אושווט מחייך חיוך קטן מרושע הוא עושה את המספר שתיים בעזרת ידו,הוא מתכוון לזה שהוא מעדיף לטייל יחד איתך.
    *פה אין מה להרחיב.

Tomer44
    ההילה השחורה יוצאת מטדיאורסה וההילה האדומה יוצאת מטפיג,שתי ההילות מתחילות להילחם זו בזו,אתה רואה שכול פעם שהילה נפגעת גם הפוקימון שלה נפגע.

Virus
    *ככה זה גם במשחקים.
    המאמן חוסם את דרכך ואומר לך:"למה הפסקת את הקרב באמצע,בגלל שטרטוויג העלוב שלך לא מסוגל לעשות מתקפת עשב עלובה אחת,אתה יודע למה הוא לא עושה את זה,בגלל שאתה לא אימנת אותו,עצה שלי,לך לדוג'ו".
    ''צאי מירפ '' אני צועק ואומר למירפ ''תתקפי במכת ברק את סניזל ותשתמשי גם בגל רעם בכל המהירות''

8. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    דארקאי מתחיל להיעלם הוא אומר לך:"אני עוד אשוב!".
    אתה וג'ון מגיעים לקבלה,ג'ון שואל את הפקידה:"סלחי לי גברתי מתי העגינה שלנו באי איירון?" הפקידה אומרת לכם בצער:"לצערנו יש סערה בסביבות האי,אנחנו עוגנים עכשיו בעיר סנופויט",אתה מרגיש איך הספינה עוצרת,הפקידה אומרת:"אורחים יקרים,הגענו לעיר סנופויט,בעוד כיום נפליג לאי איירון".
    אתה רואה שלאנס מגיע ספיר מוטלת על כתפיו,אך היא בסדר,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"מה זה היה לעזאזל?".

The New World
    צ'רן אומר לך:"הקרינה יוצאת מהמאובן,אם תישאר פה תמות בגלל שהמאובן מתפוצץ,הוא יתחמם יותר מדי,לא הייתי צריך לתת לך לשים את המאובן הזה אחרי שהנתונים היו שגויים,קדימה יש לנו פחות מחמש דקות לצאת מפה עד שהמוזיאון הזה מתפוצץ בגלל המאובן שלך!".

KoDakThe
    כדור האנרגיה הנוסף שסניבי שולח אינו מצליח בגלל האנרגיה הלבנה,מאסטר הקרח אומר לך:"האנרגיה הלבנה שסנובר השתמש בה לא תיתן לך לאף אחד להשתמש במתקפות מיוחדות,אלא אם כן הם מסוג קרח,עכשיו בשביל לסניבי המצב די אבוד!".

Uchihe Sasuke
    אתה רואה שארון,פיקאצ'ו וקובצ'ו מאוד חלשים מהשילוב האחרון,אתה רואה שהסוואנה המסוכן הזה עף לשמיים,אתה רואה את שלושת הילדים יוצאים ממתחם ההר,אתה חושב לעצמך:'אולי כדי שאתן לפוקימונים את המנוחה שלהם?'.

בר רפאלי
    שלחת את מריפ לקרב נגד סניזל.
    מריפ שולחת את שתי מתקפות החשמל ללא שוב היסוס אך סניזל,כמו בקרב נגד הסניזל של אחיה של קלייר,מגנה על עצמה בעזרת ציפורניה בלבד,המהלך המוכר הזה מרגיז במיוחד את מריפ שלך.

9. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    אתה וג'ון מגיעים לקבלה,ג'ון שואל את הפקידה:"סלחי לי גברתי מתי העגינה שלנו באי איירון?" הפקידה אומרת לכם בצער:"לצערנו יש סערה בסביבות האי,אנחנו עוגנים עכשיו בעיר סנופויט",אתה מרגיש איך הספינה עוצרת,הפקידה אומרת:"אורחים יקרים,הגענו לעיר סנופויט,בעוד כיום נפליג לאי איירון".
    אתה רואה שלאנס מגיע ספיר מוטלת על כתפיו,אך היא בסדר,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"מה זה היה לעזאזל?".

The New World
    צ'רן אומר לך:"הקרינה יוצאת מהמאובן,אם תישאר פה תמות בגלל שהמאובן מתפוצץ,הוא יתחמם יותר מדי,לא הייתי צריך לתת לך לשים את המאובן הזה אחרי שהנתונים היו שגויים,קדימה יש לנו פחות מחמש דקות לצאת מפה עד שהמוזיאון הזה מתפוצץ בגלל המאובן שלך!".

KoDakThe
    כדור האנרגיה הנוסף שסניבי שולח אינו מצליח בגלל האנרגיה הלבנה,מאסטר הקרח אומר לך:"האנרגיה הלבנה שסנובר השתמש בה לא תיתן לך לאף אחד להשתמש במתקפות מיוחדות,אלא אם כן הם מסוג קרח,עכשיו בשביל לסניבי המצב די אבוד!".

Uchihe Sasuke
    אתה רואה שארון,פיקאצ'ו וקובצ'ו מאוד חלשים מהשילוב האחרון,אתה רואה שהסוואנה המסוכן הזה עף לשמיים,אתה רואה את שלושת הילדים יוצאים ממתחם ההר,אתה חושב לעצמך:'אולי כדי שאתן לפוקימונים את המנוחה שלהם?'.

בר רפאלי
    שלחת את מריפ לקרב נגד סניזל.
    מריפ שולחת את שתי מתקפות החשמל ללא שוב היסוס אך סניזל,כמו בקרב נגד הסניזל של אחיה של קלייר,מגנה על עצמה בעזרת ציפורניה בלבד,המהלך המוכר הזה מרגיז במיוחד את מריפ שלך.
    אני אומר ''מריפ תשתמשי בכעס הזה במתקפה ותתקפי אותו שוב במכת ברק בכל הכוח ואחרי זה תתקופי בגל הלם''

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2]Naruto Uzuzamaki
    The New World
    [B][U][/FONT]
    אני אומר לצ'רן"אם אתה מפחד אז אתה מוזמן לצאת מהחדר הזה .אני לא מפחד ואשאר עד שהמאובן יהפוך לפוקימון. טוב אז לך אם אתה מפחד " .אני מוציא את וניליטה החוצה ואומר לו , תשתמש ברוח קרה כדי לקרר את המאובן ושלא יתפוצץ, יפלוט קרינה. יש לך 5 דקות לעשות זאת "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    "כולם-חזרו לפוכדורים, קחו מנוחה קלה.." אומר ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדור שלהם.לאחר מכן, ארד מאזור ההר ואלך למרכז הפוקימונים כדי לתת להם מנוחה וריפוי.
    NYO HO HO BITCH

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    "יש לי רעיון!" אומר בהתלהבות ואחשוב 'אם רק נוכל לעייף את סנובר,לבסוף הוא יפול ויתעלף מהקושי!'
    "סניבי תסתובב סביב סנובר,ככה עד שהוא יתבלבל,לאחר מכן תרוץ במעגלים בזירה!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    "עצרנו בעיר סנופוינט ורק מחר נוכל ללסוע לאי איירון..." אגיד לשלי בחשש ואז ארד איתה, לאנס ועם ג'ון לעיר סנופוינט בחיפוש מרכז הפוקימונים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    אתה,לאנס,שלי וג'ון יורדים בנמל העיר סנופויט,אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בפניך,אתה רואה שהרוח הקרה אינה מפריעה כנראה לג'ון,אתה שומע אותו מלמל:"אין כמו בבית".
    ג'ון מסתכל על לאנס והוא אומר לו:"לאנס,היו יותר ממאה נוסעים בספינה,במרכז הפוקימונים יש מקום למאה חמישים בערך,יש לי רעיון איפה נישן".

The New World
    אתה רואה שהפוכדור של וניליטה לא נפתח,אתה מנסה להוציא פוכדור אחר אך גם הוא לא נפתח,אתה מוציא את הפוקדע אבל הפוקדע לא עובד,אתה שומע פיצוץ חזק מאוד וכשאתה מתעורר אתה נמצא במרכז הפוקימונים,צ'רן לידך.

KoDakThe
    כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.

Uchihe Sasuke
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.
    כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.

בר רפאלי
    מריפ שולחת גל הלם חזק במיוחד אך המתקפה הזו לא משפיעה על סניזל בגלל שהיא שוב משתמשת בציפורניה,קלייר אומרת לך:"טריק נחמד לא,אחי מנהיג המכון לשעבר לימד אותי את זה".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Naruto Uzuzamaki
    The New World
    אתה רואה שהפוכדור של וניליטה לא נפתח,אתה מנסה להוציא פוכדור אחר אך גם הוא לא נפתח,אתה מוציא את הפוקדע אבל הפוקדע לא עובד,אתה שומע פיצוץ חזק מאוד וכשאתה מתעורר אתה נמצא במרכז הפוקימונים,צ'רן לידך.

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן נו אז כול מוזאון אורבוג הושמד בגללי ?. יצא משהו מן המאובן שלי או שהוא התפוור לחתיכות אחרי הפיצוץ.אה ומה אני עושה במרכז הפוקימונים.? רגע אנחנו עדיין בעיר אורבוג או בעיר אחרת ?.יש לי הרבה שאלות שאתה צריך לענות עליהן חברי הטוב "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 98 מתוך 102 ראשוןראשון ... 488896979899100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •