Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 9 מתוך 102 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה ששלושתם עוזבים במהרה את מרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"אני מבינה שפגשת את שלושת הפוקימון ריינג'ר,שלישיה נחמדה די מוזרה אבל נחמדה".
    [/FONT][/COLOR][/SIZE]
    "אוקיי האחות ג'וי..."אומר לה ואז אוסיף:"אפשר חדר לי ולמדקיפ הפוקימון הכי טוב שיש?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Surgeon of Death
    [
    הילד בעל השינקס אומר לך:"טוב אני מוכן לקרב שלי מולך,זה קרב אחד על אחד,אני אשתמש בטדיאורסה שלי,שינקס שלי די חלש עכשיו,באיזה פוקימון אתה הולך להשתמש?".[/SIZE]
    "יש לי רק צ'ארמנדר אז"
    "אשתמש בו כמובן"

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    האחות ג'וי אומרת לך עסוקה במחשבות:"כן,אני חוששת שאין חדרים פנויים,אך בחדר שלושים וארבע יש רק מאמן אחד,הוא נראה חברותי,הוא היה פעם מנהיג מכון או משהו כזה,לך לקומה הרביעית".

Bhrui10
    *זה שאתה עושה אנטר זה לא אומר שההודעה מושקעת.
    הילד שמשתמש בסטרלי הולך לעמדת הצפייה,יריבך זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה טדיאורסה זוהר מול הצ'רמנדר שלך.

Iipion
    הילד לא עונה לך,את רואה שהוא מביט בשינקס שלו בצורה די בוחנת ועצובה הוא מלטף את הפרווה הכחולה של שינקס,את רואה ששינקס מחייך אליך בצורה מרושעת,את רואה ניצוץ מרושע מעט בעיניו.

_KoDak_
    הצל אומר לך:"אני הוא מי שאני,אני עוזר לפוקימונים שצריכים עזרה,אחרי זה אני נלחם נגדם ומביס אותם,ככה ריאולו שלי ואני צוברים כוחות,תבין הסרט הזה מעתיק את המתקפות של הפוקימון שבו הוא נוגע,אחרי שהוא פגע בבוויזל הזה הוא למד,סילון אקווה,בום על קולי ואגרוף מים,ריאולו בום על קולי!" אתה רואה שהאוויר כאילו מקבל צורה ופוגע בסניבי.

MarshMellow
    את מסתובבת ורואה נער בגילך,למרות החושך עורו החיוור זוהר,עיניו הירוקות בוחנות אותך,הילד אומר לך:"מצטער שהבהלתי אותך,פשוט ראיתי שהסתכלת על הר קורונט,מוזר שהכול התחיל שמה".

~WarWolf~
    אתה שומע עוד שאגה מפיו של ריקואזה,אתה רואה שפיקאצ'ו שולח סילון חשמלי אדיר ואחרי זה פיקאצ'ו מתעלף,אתה שומע את קולו של ריקואזה בפעם השלישית שאומר לך:"זהו,עבר לפיקאצ'ו שלך המטען העודף,להתראות מאמן צעיר,אם תזדקק לעזרה שלח אות מצוקה" אתה רואה שריקואזה נעלם.

4. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    את מסתובבת ורואה נער בגילך,למרות החושך עורו החיוור זוהר,עיניו הירוקות בוחנות אותך,הילד אומר לך:"מצטער שהבהלתי אותך,פשוט ראיתי שהסתכלת על הר קורונט,מוזר שהכול התחיל שמה".
    "מה זאת אומרת? מה התחיל שם?" אני שואלת בסקרנות, "דרך אגב, שמי לין." אני מציגה את עצמי בנימוס, מצפה לתשובתו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

5. משתמש מנוסה
    MarshMellow
    הילד עונה לך :"הכול התחיל משם,הבורא,ארסיאוס יצר את הזמן והמרחב מהר קורונט,בגלל זה הוא ההר הכי גבוהה בכול העולם,אפשר לראות ממנו את הר סילבר שבג'וטו או קנטו תלוי אם זה האזור המערבי של ההר או המזרחי שלו".

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה שומע עוד שאגה מפיו של ריקואזה,אתה רואה שפיקאצ'ו שולח סילון חשמלי אדיר ואחרי זה פיקאצ'ו מתעלף,אתה שומע את קולו של ריקואזה בפעם השלישית שאומר לך:"זהו,עבר לפיקאצ'ו שלך המטען העודף,להתראות מאמן צעיר,אם תזדקק לעזרה שלח אות מצוקה" אתה רואה שריקואזה נעלם.
    "טוב,כנראה שניצחת בקרב!" אומר לילדה עם הוולפיקס, אחזיר פיקאצ'ו ומשיך בדרכי לעבר העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    הצל אומר לך:"אני הוא מי שאני,אני עוזר לפוקימונים שצריכים עזרה,אחרי זה אני נלחם נגדם ומביס אותם,ככה ריאולו שלי ואני צוברים כוחות,תבין הסרט הזה מעתיק את המתקפות של הפוקימון שבו הוא נוגע,אחרי שהוא פגע בבוויזל הזה הוא למד,סילון אקווה,בום על קולי ואגרוף מים,ריאולו בום על קולי!" אתה רואה שהאוויר כאילו מקבל צורה ופוגע בסניבי.

אמרתי שאני מחזיר את סניבי לפוכדור ..
    --
    "לא סניבי ! " אומר ואחזיר אותו לפוכדור .
    לאחר מכן אומר לו "ואוו איזה ריולו חזק ! והסרט הזה סרט טוב מאוד ! "
    ואז אחשוב לעצמי 'כדי לי ללכת לתפוס את אחד מהבוויזל ?' ואז אוציא את סניבי ואומר לילד עם הריולו "בבקשה אל תפריע..אני רוצה לתפוס את הבוויזל הזה ! סניבי תשתמש בחבטות מהר ! " הורה לסניבי ואסתכל לכיוון האיש המיסתורי .

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    _KoDak_
    *לא נורא.
    אתה מנסה להחזיר את סניבי אך הוא לא מסכים לכך,אתה רואה שריאולו משתמש שוב ושוב במתקפת בום על קולי על סניבי שלך,אתה מבין שהצל המסתורי רוצה מולך קרב.

~WarWolf~
    אתה ממשיך בדרכך לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו,אתה רואה ברקים סטטיים קטנים מקיפים את הנקודות האדומות שלו,אתה מבין שאולי לא כול החשמל יצא ממנו.

9. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    אתה ממשיך בדרכך לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו,אתה רואה ברקים סטטיים קטנים מקיפים את הנקודות האדומות שלו,אתה מבין שאולי לא כול החשמל יצא ממנו.
    "אוי לא!כנראה שריקואזה לא ממש עזר.." אומר "כדאי שאלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פיקאצ'ו.." ואלך למרכז הפוקימונים עם פיקאצ'ו בידי.
    NYO HO HO BITCH

10. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    הילד עונה לך :"הכול התחיל משם,הבורא,ארסיאוס יצר את הזמן והמרחב מהר קורונט,בגלל זה הוא ההר הכי גבוהה בכול העולם,אפשר לראות ממנו את הר סילבר שבג'וטו או קנטו תלוי אם זה האזור המערבי של ההר או המזרחי שלו".
    "זה... זה מעניין.." אני אומרת בחיוך מאולץ ולא ממש מתעניינת בדבריו, "כמעט נהיה ממש מאוחר," אני אומרת ומסתכלת על השמיים הכהים. "כדאי שאלך למרכז הפוקמונים להשכיר חדר." אני אומרת, נפרדת ממנו לשלום ומתחילה להתקדם אל מרכז הפוקמונים שבעיר ג'ובילייף.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    האחות ג'וי אומרת לך עסוקה במחשבות:"כן,אני חוששת שאין חדרים פנויים,אך בחדר שלושים וארבע יש רק מאמן אחד,הוא נראה חברותי,הוא היה פעם מנהיג מכון או משהו כזה,לך לקומה הרביעית".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אלך לקומה הרביעית ולחדר של המנהיג המכון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    *לא נורא XD
    אתה שומע את אותו קול שאומר לך:"למה אתה מתיש כול כך את צ'ימצ'אר וטדיאורסה,תסתובב ובוא נילחם בקרב של שניים על שניים,מה דעתך?".
    אני מסתובב לעבר האיש שאמר לי את זה ואומר לו"טוב אז תגיד לי מי אתה??.אני לא נלחם נגד אנשים שהם רוחות רפאים.אתה הצעת שנילחם אז נילחם אבל נילחם בקרב זוגות צ'ימצ'אר וטאדירוסה שלי נגד 2 פוקימונים שלך.אז קדימה תוציא את הפוקימונים שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    *להבא יותר מושקע בבקשה.
    אתה מגיע לקומה רביעית,אתה רואה שחדר 34 נמצא ליד הכניסה,אתה נכנס אליו ורואה מאמן גבוהה,עם שיער בלונדיני,חולצה כחולה,האיש אומר לך:"אתה שותפי לחדר אני מבין?".

שלושת המחוזות
    האיש מחייך ומוציא שני פוקימונים,צ'יקוריטה ופיקאצ'ו,אתה רואה שטדיאורסה מוכן להילחם נגד הפוקימונים האלה וכך גם הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שהפיקאצ'ו של האיש,יש לו אוזן משוננת.

MarshMellow
    הילד ממלמל בשקט:"את משקרת,זה לא מעניין אותך,ביום הדין,ארסיאוס ייקח את האנשים שלא האמינו לו ושלחיו,כמובך,ואנשים שמאמנים בכוחו הרב,כמוני,יקבלו סגולה בעולם הבא".

~WarWolf~
    אתה שומע את קולו של ריקואזה בראשך שאומר לך:"אל תדאג,זה יחלוף,האנרגיה שנותרה נודעה בשביל לעזור לילד",אתה שומע צווחה של ילד קטן שמגיע מאזור סנדג'ם,אתה מבין שריקואזה שלח אותך למשימה.

14. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    אתה שומע את קולו של ריקואזה בראשך שאומר לך:"אל תדאג,זה יחלוף,האנרגיה שנותרה נודעה בשביל לעזור לילד",אתה שומע צווחה של ילד קטן שמגיע מאזור סנדג'ם,אתה מבין שריקואזה שלח אותך למשימה.
    "אוקי ריקואזה" אומר לו ואלך לילד ואשאל אותו:"מה קרה ילד?" ואחכה לתגובתו.
    NYO HO HO BITCH

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    *לא נורא.
    אתה מנסה להחזיר את סניבי אך הוא לא מסכים לכך,אתה רואה שריאולו משתמש שוב ושוב במתקפת בום על קולי על סניבי שלך,אתה מבין שהצל המסתורי רוצה מולך קרב.
    אני אומר "את זה אתה רוצה ? את זה תקבל ! סניבי תשתמש בצעקה ! אם הוא מנסה להתקיף אותך תתחמק ותצעק תוך כדי שתתקרב אליו והוא אליך ואז תחטוף לו את הסרט ! " אצעק בציפייה שזה יצליח .

Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 102 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •