המדריך לשיפור עצמי!
האומנם המשתמשים פה לא כל כך משקיעים אבל אני כן, אז הכנתי לכם מדריכים איך תוכלו להשתפר יותר בהכנת פייקים
Ilan

1 טוב הפייק הזה שלך עורר אצלי שאלות רבות ותמיד אמרתי לך שהוא לא טוב, אז עכשיו אני אראה לך למה ואיך תוכל להשתפר בהכנת פייקים בכללי, זה הפייק ההתחלתי שלך של האש ואני אראה לך איך להפוך אותו להתחלתי.
אז קודם נגדיר את הבעיות בפייק.
הצללה לא טובה
הוא לא תלת מימדי
קווי מתער עקומים
והביסוס לא באמת ביסוס כי בססתה על דינוזאור וזה לא דינזאור
2 נתחיל בשיפור קווי מתאר, יש אצלך מלא קווי מתאר עקומים, אתה חייב תמיד לעגל חלקים, אם תרצה לראות מקרוב את הבעיות שיש לך תוריד למחשב את הציור מומלץ בחום ותשים עם זכוכית מגדלת, אתה חייב להתאמן על קווי המתאר שלך, גם בפייקים שאתה עכשיו עושה יש הרבה בעיות עם קווי המתאר.
3 טוב אחרי ששפרתי את קווי המתאר אני אצליל את הפייק שלך, אני תמיד פועל בשיטת השמש, בשיטה הזו קודם אני בודק איפה השמש לא פוגעת או איפה השמש יוצרת צל, ובמקומות שיש את הצל או שהשמש לא פוגעת אני עושה הצללה כהה.
4 בשלב השני אני מחפש איפה השמש ממש פוגעת ושם אני שם הצללה בהירה מאוד, על הדרך אני גם צובע את קוי המתאר, לא את כולם אלא רק מקומות שאני רואה שהשמש פוגעת בהם ממש טוב.
5 בשלב הזה נפתור שתי בעיות, האחת תלת מימדיות והשניה הביסוס.
תזכור תמיד שבתלת מימד העיניים והפה צריכים להיות יותר לכיוון שמאל ולא באמצע הפנים, ולתת קצת אפשרות לראות את המאחורה של הראש. ואז אחרי שטיפלנו בבעיה הזו נעבור לביסוס.
הבעיה שמראה שהפייק שלך לא דינוזאור היא בפנים, לינוזאור האף והפה בולטים החוצה, הוא דומה מאוד לתנין.
גם עשיתי לו מן הפרש כזה בין העיניים, ועכשיו הוא נראה יותר כמו דרקון והפחות כמו יצור בלתי מזוהה, זה הופך אותו ליותר מגניב.
6 עכשיו למקוריות הצבע, קודם אני מוסיף את פתח הר הגעש שיש לו בקצה הסלע שיש לו על הגב, אחר כך הוספתי לו כתמים כמו שהיה לו במקור רק הוספתי יותר, ובמקום להפריד את סלע הר הגעש שיש לו על הגב מהגוף חברתי בניהם עם פסים סגולים שמחברים בין הר הגעש לגוף. וככה סיימנו עם הכנת הפייק
7 זה שלב לא חובה אבל מומלץ, עשיתה התחלתי להתחלתי אש בדרך כלל יש צבע גוף כתום או אדום, אז רציתי להפוך את הפייק שלך להתחלתי אמיתי אז בשיטת המחק הפכתי אותו להתחלתי אש, אבל זה לא שלב חובה, אבל מומלץ כחלק ממסורת פוקימון.
PikaRevolution

1 גם הפייק שלך הוא פייק שאמרתי לך שהוא בעייתי בססתה אותו על דרקון אבל הוא ממש לא היה נראה כמו דרקון. במדריך אני אסביר לך איך לשפר אותו, קודם נמצא את הבעיות בפייק.
צבעי הצללה והצללה לא טובים
ביסוס שלא באמת מתקיים
ושיפור המקוריות
2 דבר ראשון וחשוב שיפור קווי מתאר, בפייק שלך יש בעיה קטנה מאוד בקווי המתאר, אחת הבעיות שהיו היא בבטן שהיא הייתה רצה ושהזנב לא היה במקום הנכון, בטעות לא שמתי ששפרתי בזנב אבל שניתי את המקום שלו.
3 עכשיו נצליל מחדש הבעיה הגדולה היא שאתה לא יודע ליצור מד צבעים טוב, נאלצתי ליצור מד צבעים חדש לפייק שלך, למה במד צבעים שלך לא היה הרבה הבדל בין צבע הגוף להצללה הכהה, וזה הרס את הפייק שלך.
גם היה חוסר רב בהצללה בפייק הקודם שלך.
הבעיה היא שההצללה אצלך לא בדקתה איפה השמש פוגעת ואיפה השמש לא סתם סימנתה שכבות על גבי שכבות של הצללה, תראה טוב תראה שהסרט שעל הראש של הפייק משפיע גם הוא על ההצללה של הראש.
בשיטת השמש אני מאוד מצליח ואני מקווה שאתה תבין אותה גם ושהיא תעזור לך, את הרעיון לשיטה הוא שפשוט בודקים איפה השמש לא פוגעת או יוצרת צל ושם ההצללה הכהה.
4 עכשיו נוסיף הצללה בהירה מאוד איפה שהשמש פוגעת הכי חזק במראה של הפייק שלך אין מקום כזה, ונצייר קווי מתאר גם איפה שהשמש פוגעת מלמעלה ישירות.
5 בשלב הזה נשפר את המקוריות וניצור ביסוס טוב יותר לפייק שלך, נעשה את זה בכמה שלבים
א. נשפר את התלת מימדיות של הפייק שלך נוסיף עוד רגל למטה בין הרגל הקידמית לאחורית שזה חשוב הריי לפייק שלך יש 4 רגליים ואתן כולם צריך לראות
ב. נוריד את הפה שגורם לפייק לא להראות דרקוני ונשנה את העיניים שגורמות לפייק להראות עצוב.
ג. נוסיף פה ואף שהם בולטים החוצה וזה גורם לפייק להראות דרקוני יותר.
ד. נוריד את הסרט ופתאום נראה שהראש ענקי מדי והוא הורס את מבנה הדרקון.
6 בשלב הזה אני סוגר את הפייק דרקון ככה.
אני מקטין את הראש, הופך את הסרט הירוק לחלק מהגוף בכך שאני הופך אותו לצבע הגוף ללא קווי מתאר שקשורים לסרט הזה.
ואני מוסיף גם צבע ירוק לרגליים והינה הפייק מוכן ויש פייק דרקון.
ממליץ לך להוריד את המדריך למחשב ולהסתקל עם זכוכית המגדלת שבצייר.
הרוח המתמטקאית

1 ניקח את הפייק הזיקית שלך ככל מה שהבנתי זה זיקית ונשפר אותו ככה שיראה טוב יותר. אז מה צריך לשפר כדי שהפייק יהיה טוב יותר
שיפור הגודל
שיפור ההצלה
שיפור המקוריות
2 טוב אז אני לא יכול להראות לך ספציפית איך לשפר את קווי המתאר שלך כי הפייק יצא קטן מדי אז הייתי צריך לצייר את רוב הפייק שלך מחדש, בתכלס זה הגודל הכללי שהוא היה צריך להיות, אל תתקמצן על הגודל, זה לא עולה כסף.
3 טוב עכשיו הצללה, אצלך ראיתי חוסר בהצללה ולא צריך לפחד להצליל, ואם אתה רוצה שיטה להצליל אז הינה שיטת השמש השיטה פשוטה מאוד איפה שהשמש לא פוגעת או שהשמש יוצרת צל שם עושים הצללה כהה.
4 עכשיו נעשה הצללה בהירה איפה שהשמש פוגעת הכי חזק שם עושים הצללה בהירה ואיפה שהמש פוגעת כללי צובעים גם קווי מתאר.
בהצללה של הסלע על הגב יש שיטה מיוחד להצליל בונים קירות לסלע כל קיר צבע אחד של הצללה, מהבהיר יותר לכהה יותר.
5 עכשיו צריך לחשוב על מקוריות אני לא מצאתי שיטה להכניס הרבה מקוריות אבל שמתי על הרגליים צבע חום שיעשה את הפייק יותר מעניין.
KoDaK

1 טוב אתה ניסיתה לעשות התפתחות הבעיה שהיו בה כמה בעיות והן.
חוסר מקוריות
הצללה לא טובה
חוסר בתלת מימדיות
2 דבר ראשון אני משפר תלת מימדיות פלוס קווי מתאר, העניין בתלת מימדיות היא שצריך לראות את אמצע הפנים ולא את הצד שלהם, וגם את האמצע של הגוף של הפייק ולא את הצד שלו, זה הרעיון, ועשיתי השווה בין ההתחלתי להתפתחות הם כמעט באותו גודל אז פשוט הגדלתי את הפייק שלך.
3 עכשיו נעבור להצללה בשיטת השמש , אתה עוד לא קלטתה את הרעיון של ההצללה לעצרי אתה סתם זורק שכבות על שכבות איך בפנים יש הצללה כהה תסביר לי? שהן בעצם עומדות מול הפוקימון היריב. תצליל בשיטת השמש איפה שהשמש לא פוגעת ויוצרת צל שם עושים הצללה כהה.
4 איפה שהשמש כן פוגעת חזק שם עושים הצללה בהירה ואיפה שהיא פוגעת בכללי צובעים קווי מתאר.
5 איך עושים התפתחות? לוקחים את הפייק ההתחלתי ולוקחים בו נקודות חשובות, בדרך כלל זה 4 נקודות חשובות אצלך מצאתי רק שלוש ואז בודקים איך משנים אותם ומשדרגים אותם בהתפתחות.
6 אז עכשיו נשפר כל חלק וחלק , דבר ראשון נשפר את הרגליים שם נוסיף עוד צבע נוסיף ציפורניים נעשה אותם מעניינות.
אחר כך נשפר את הפנים נוסיף קצת צבעים נעשה עיניים חדשות שיעשו את הפייק מגניב יותר, ואז נשפר את האוזניים נוסיף צבע צעשה לאוזניים גם חלק פנימי.
7 עכשיו תראה בהשוואה את השינויים והשיפורים, וככה אני ממליץ לך לעשות זה נותן אפשרות לראות מה להוסיף בפייק, חוץ ממה שמסמנים בריבועים תמיד צריך להוסיף עוד פריטים לפייק שעשו אותו מעניין תמיד וישאירו מקום לשידרוג בהתפתחות הבאה.
sigal123

1 טוב אז בואי נגדיר את הבעיות בפייק שלך.
הוא קטן מדי
הביסוס לא תואם את הפייק
וחסרה מקוריות.
2 בשלב הזה נשפר את קווי המתאר שהם עקומים וצריך לשפר אותם.
3 בשלב השני נצליל, אני מצליל בשיטת השמש, בשיטה זו איפה שהשמש לא פוגעת או יוצרת צל שם מצלילים בהצללה כהה.
4 עכשיו איפה שהשמש פוגעת הכי חזק שם הצללה בהירה מאוד ואיפה שהשמש פוגעת בכללי שם צובעים קווי מתאר
5 מקוריות חושבה מאוד בפייקים וגם הביסוס, בפייק שלך חסרה תלת מימדיות, כדי שהוא יהיה תלת מימדי תמיד תדחפי את הפנים טיפה שמאלה זה נותן תחושה של תלת מימדיות.
עכשיו כדי שהוא יראה יותר כמו מדוזה ויהיה יותר מקורי אני מוסיף לו את הכובע הזה שיש למדוזות וגם מוסיף לו עוד גוף, חשבתי גם להוסיף לו ידים של מדוזה אבל לא ראיתי לנכון עכשיו זה נראה כמו אלמוג ים ומגוזה ביחד.
6 בתכלס זה התוצאה, את לא צריכה לפחד עם הגודל, אם את לא יודעת איך ליצור בגודל מסוים פשוט קחי פוקימון קיים ותצייר את הפייק שלך לידו ככה שתמיד תוכלי להשוות בגודל.
DarkTiger

1 טוב אצלך יש הרבה עבודה, הרבה מאוד, בוא נגדיר את הבעיה קודם.
הצללה לא טובה
חוסר במקוריות
חוסר תלת מימד
2 דבר ראשום נשפר קווי מתאר
3 אחר כך נשפר תלת מימדיות, במקום לעשות את הראש שיהיה על הצד צריך לעשות שיראו את אמצע של הראש, וככה זה יותר תחושב של תלת מימדיות גם צריך להוסיף את הרגל הרביעית שחסרה.
4 עכשיו מצלילים, אני מצליל בשיטת השמש איפה שהשמש לא פוגעת או יוצרת צל שם אני מצליל בהצללה כהה.
5 איפה שהשמש פוגעת חזק מאוד שם אני עושה הצללה בהירה ואיפה שהשמש פוגעת בכללי שם אני צובע קווי מתאר.
6 עכשיו טיפה מקוריות, גבר ראשון אני מוסיך את הפתח של הר הגעש שיש בגב של הפייק, אחר כך אני מוסיף מן עיגול שמחבר בין הגב לראש, זה שיראו שזה סוג של צב ושהראש באמת מחובר לגוף.
אפשר גם להוסיף עוד צבעים כדי שהפייק יהיה מקורי, חסרה בפייק המקוריות וזה חבל, תחשוב בפייקים שלך יותר על מקוריות