הנה :
זה טוב?
---
מצטער שלא הגבתי..אתמול בערב לא הייתי בכלל בבית..
ואוו הוא נראה מגניב, אבל חבל שעשיתה אותו עצוב כזה, תעשה אותו זועם יותר, שיהיה לו שן כזו שתצא מהפה, שן חדה כזו, תתקן קווי מתאר בזנב הם טיפה עקומים, וההצללה שבעלה שמאחורי הראש לא ממש טובה, תעשה את העלה יותר גדול ותראה שזה עלה ולא סתם איזה משהו, ואני ממליץ לך להוסיף עוד צבע לגוף צהוב או חום, אני מקווה שתסיים אותו עוד היום, תיגש לתקן את זה עכשיו ותראה לי שנוכל לעבור להתחלתי הבא
טוב פו זון,החלטתי. אני מתחיל לחרוש היום עד 9,על כל ההתחלתיים ויש לי כבר אחד ואתה יודע. התחלנו עם העשב ואני יעשה עכשיו תבנית ואצבע,אחר כך תוכל לעזור לי עם ההצללה?
ובגלל התגובה שלך הרסת לי את החשק. מחר אין לי מבחן ואין לי כלום כך שיש לי יום חופש,אני יהיה פה גם אם אתה לא ואני יפרסם פה הרבה. אני רק רציתי שתדע אז אל תגיד שזה ספאם ודרך אגב אני פה עכשיו לא יכול רק ב8 ורבע בערך כי אני רושם חדשות..
PikaRevolution
הלו הלו אל תחפש את מי להאשים, אתה מבטיח הבטחות ללא כיסוי, בפעם הבא שאתה מגיב פה תפרסם עם זה את ההתחלתי שהכנתה במקום סתם להבטיח, זה נמאס כבר כל פעם אתה מבטיח משהו אבל לא מקיים
KoDaK
הברווז זה ההכי טוב מכל השלושה שכתבתה, הדוב לא מתאים כל כך להתחלתי מים, ונסיך זה לא חיה, ככה שאי אפשר לבסס עליו פייק, לא מבססים פייקים על בני אדם מבססים אותם על חיות.
אז תעשה התחלתי ברווז
DoR_RoD
הבעיה שזה לא מתאים להתחלתי, כי זה דג.
התחלתיים הם בדרך כלל חיות פשוטות וטובות יותר עם גוף רגיל ולא של דק
כמו תנין, צב ים, פנגווין וכאלה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)