פו זון
באמת תודה
לא האמנתי בחיים שלי שאני יצליח לעשות משהו דומ לפייק שעשיתי
אפילו לא בגודל
אז רק רציתי להודות לך פעם שניה
ויצא לי ממש ממש טוב לדעתי!
![]()
פו זון
באמת תודה
לא האמנתי בחיים שלי שאני יצליח לעשות משהו דומ לפייק שעשיתי
אפילו לא בגודל
אז רק רציתי להודות לך פעם שניה
ויצא לי ממש ממש טוב לדעתי!
![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
sigal123
ואוו הפייק נדראה נדיר, עכשיו יש עוד כמה דברים קטנים לשפר, את האף שמת ממש ממש למטה וזה לא טוב, תשימי את האף באמצע הפנים בין העיניים ומתחת לאף תעשי את הפה.
את הרגליים תעשי כמו רגליים של חיה לא כמו שתי עמודים, תסתקלי איך בפוקימונים אמתיים עושים את הרגליים להתחלתיים. שפרי את אלה והפייק שלך יראה מצויין.
DoR_RoD
לא חובה שזה יצא לך מושלם מצדי שזה יצא לך מחורבש אבל העיקר שאני אראה איפה אתה טועה ואיפה אני יכול לעזור לך לשפר, אם לא תעשה את זה ותראה לי מה עשיתה אני לא אוכל לעזור לך.
כי לכל אחד יש בעיה בנקודה אחת, פשוט תצייר במקום שתי רגליים ארבע, תנסה לא משנה כמה גרוע זה יצא
אם מותר לי להגיב
------------------
בתאכלס פייק יפה הכל נראה דיי סביר אבל החדק, הוא לא נראה מאוד כמו פיל רק בגלל האףתנסה לעשות אותו כמו צינור קטן שיורד למטה
לסיגל
אני חושב שאת די השתפרת בצורות ובהצללות של הפייקים שלך הבעיה היחידה שיש לי איתם זה הפנים שלהם הם לא משהו אבל השתפרת מאוד![]()
לא יודע איך להסביר לך את זה משהו עם הפייק לא טוב. הזנב נראה מוזר עדיין, וגם האוזניים.
תקשיב ברגליים תרחיק אותם זו מזו, כאילו תעשה רווח בין שתי הרגליים הקדמיות, וגם ברגליים האחרויות תעשה מרווח בין אחת לשניה, זה יתו מראה יותר תלת מימדי, משהו עם הגב לא טוב, בגלל העליה המוזרה הזו שיש בגב כאילו יש לו גיבנת או משהו כזה. ואם הזנב לא יודע מה להגיד לך לעשות, אבל הוא פשוט נראה מוזר.
תשפר את מה שאמרתי לך
טוב תקשיבי השיפור טוב רק יש רק עוד משהו קטן אני רוצה שתשפרי
תציירי לפייק שלך עין אחת, השתמש בעין הזו כבר בהתחלתי הקודם שלך, הינה מדריך שעשיתי בעבר לציור כל מני סוגי עיניים
תוסיפי לו לגוף עוד צבע אולי צהוב ככה שיעשה אותו יותר מעניין
הראש נראה בצורת אליפסה אני רוצה שתעשי אותו עגול יותר, במדריך שעשיתי פה לאחת השתמשים הפכתי את הראש של אחד הפייקים שלו לקטן יותר, תסתקלי את תראי באיזה שלב שהורדתי את הסרט מהראש של הפייק דרקון ועשיתי לו ראש עגדול יותר, ככה אני רוצה שתעשי בפייק שלך שהראש יהיה עגול יותר ופחות בצורה של אליפסה
DoR_RoD
טוב, מקווה שבעתיד יהיה לך זמן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)