אש מבוסס על כלב
כלב בצבע חום ועם להבה בגב ואז שיתפתח יהיה לו כפפות אגרוף ובהתפתחות האחרונה הוא יעמוד על 2
אש מבוסס על כלב
כלב בצבע חום ועם להבה בגב ואז שיתפתח יהיה לו כפפות אגרוף ובהתפתחות האחרונה הוא יעמוד על 2
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
אוקי מה יש לך להציע
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
דינוזאור ,דרקון,אריה,קיפוד,מין ציפור,קימרה (חיה מהמיתולוגיה עם 3ראשים של חיות שונות)
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
אין דבר כזה דו מימדי יותר מדי
למה את לא שואלת אם הרעיון בסדר לפני שאת מציירת אותו, הרעיון דבילי, תחפשי חיה לבסס עליה התחלתי ולא איזה כדור אש, ועכשיו לפני שאת עושה את הרעיון תשאלי אותי קודם עם הוא בסדר.
יש הרבה חיות שאשפר לבסס עליהן התחלתי
buizel התותח
התחלתי אש קיפוד נשמע הכי מקורי
אני דווקא חשבתי על הקימרה
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
נערך לאחרונה על ידי buizel התותח, 03-26-2011 בשעה 07:45 PM
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
אני חשבתי פעם על זחל קטן בצבע זוהר ואז אני הוא יהפוך לגולם קטן ואז לשפרירית כי כולם פרפרים ואני רוצה לעשות את השפרירית הזוהרת בצע תכלת מה אתה אומר?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)