צודק..התבלבלתי..
פו-זון אני לא יכול להמשיך עם הפייק הזה..הוא פשוט..לא מבוסס מדי, אין לי מושג על איזה כלב לבסס או על איזו נעל ולכן אני עובר לפייק הבא.. הם התפתחויות
ביסוס: סמור+יהלום
סוג: לחימה\על-חושי
לא לא לא , אתה מסיים עם הכלב ואז עובר הלאה, אני ממליץ לך לבסס את הכלב שבנעל על בולדוג, תשנה קצת את את הכלב שבנעל תעשה אותו שיראה כמו בולדוג זה יראה יפה, אחר כך תעבור לפייק הבא
אותם תצטרך לצייר מחדש, ולעבוד על הביסוס, יש עוד הרבה עבודה, אני רוצה שקודם תסיים עם הכלב, תנסה לסיים איתו עוד היום, כי בתקופה אחרונה התחלתה להתקדם לאט וחבל על הזמן
שם: Sirius Black
03-28-2011, 07:35 PM
פו זון, אם יותר לי, אני יכולה לנסות לחזור אל הנמר? לנסות לעשות את האף? נראה לי שהבנתי עכשיו ואני לא רוצה להשאיר פייק לא גמור בצד, אני מעדיפה לגמור אותו ולחזור לזה ולראות מי יותר טוב, אם אפשר...
פו זון, אם יותר לי, אני יכולה לנסות לחזור אל הנמר? לנסות לעשות את האף? נראה לי שהבנתי עכשיו ואני לא רוצה להשאיר פייק לא גמור בצד, אני מעדיפה לגמור אותו ולחזור לזה ולראות מי יותר טוב, אם אפשר...
טוב, לפחות ניסיתי, הנה:
שיפרתי את איזור האף וניסיתי להצליל בסנטר.
טוב אז עכשיו צריך לשפר עוד כמה דברים העיניים של הפייק שלך לא טובות, תעשה מרווח בין הרגליים נראה כאילו הן דבקות אחת לשניה, תעשי את הפסים השחורים שעל הגב של הנמר או בצבע צהוב או אדום, ותעשי שיהיה לו חיוך על הפנים למה הוא נראה עצוב
פו זון אחרי הרבה זמן של אי פעילות בהכנת פייקים אני חוזר לתרגל,
בינתיים הנה הפייק זחל הישן שלי,אני יעבוד על התפתחויות בהמשך השבוע:
אם אתה בא לפרויקט אז אנחנו פה עובדים לפי שלבים, ואתה בשלב הראשון, שזה להכין התחלתיים, באיזה התחלתי תרצה להתחיל האש המים או העשב ועל איזה חיה הוא יהיה מבוסס
אם אתה בא לפרויקט אז אנחנו פה עובדים לפי שלבים, ואתה בשלב הראשון, שזה להכין התחלתיים, באיזה התחלתי תרצה להתחיל האש המים או העשב ועל איזה חיה הוא יהיה מבוסס
סבבה,אני יבסס פוקימון מים על ביסוס רושן של צפרדע
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P: משחקי בפורום חת"מ: