אין פוקימון שמבוסס על סוס אז חשבתי אולי אני יעשה על פגסוס? בהתחלה לא יהיה כנפיים והוא יראה כמו סוס רגיל,בהתפתחות השנייה יהיו כאלה כנפיים קטנות ובשלישי כבר יהיה בוגר עם כנפיים ארוכות. איך?
אין פוקימון שמבוסס על סוס אז חשבתי אולי אני יעשה על פגסוס? בהתחלה לא יהיה כנפיים והוא יראה כמו סוס רגיל,בהתפתחות השנייה יהיו כאלה כנפיים קטנות ובשלישי כבר יהיה בוגר עם כנפיים ארוכות. איך?
אופס.. פו זון גם הוא עומד על 4.. אולי אני ישנה אחד אחר? כי אני כבר אוהב את הרעיון הזה :p אולי את המים אני יהפוך לפוקימון לא קשור להתחלתי ואני יכין חדש? כאילו אני ייקח את העבר, אמחק,אשים את הפגסוס בדשא ואחד חדש במים שעומד על 2
פו זון התחלתי להכין ואני עשיתי אותו לעד הפייק עכבר כי אני בעצם עושה במקום אז שיהיו דומים. אני צריך עזרה בפה ואני חושב שהוא ריקני קצת,איך הזנב? הינה:
![]()
חשבתי על דינוזאור כזה
שהשריון ייה עשוי ממין דשא כשריון
ושהעור יהי עשוי מעץ מעובד,
ושהזנב יהי מין ענף עם אצטרבולים.
DarkTiger
הענייין שהוא שיש כבר התחלתי שמבוסס על צב, וככה יוצא שהפיייק שלך לא מקורי, עדיף שתחשוב על רעיון אחר להתחלתי אש, יש לך חיה אחרת שאתה חושב שהיא מקורית יותר?
_KoDaK_
טוב כרגע אני רוצה שנתחיל קודם לעבוד על ההתחלתיים, אחר כך נעבור הלאה, על פי מה שאני רואה ההתחלתיים שלך מבוססים על זה
העשב סוג של מפלצת - תוכל להגיד לי על מה הוא מבוסס
האש ארנב
המים מדוזה
הרעיונות מקוריים אבל הביצוע לא משהו.
אני חושב שצריך לצייר אותם בגודל גדול יותר, ולעשות אותם מקוריים יותר, אתה רוצה לשפר אותם או לעשות התחלתיים אחרים? ואם אתה כן רוצה לשפר אז תגיד לי את מי אתה רוצה לשפר ראשון
PikaRevulotion
לא לא לא לא, אתה לא תעשה את הסוס על בסיס הפייק הקודם שלך, אתה תעשה את הסוס בציור מחדש, אני רוצה שתצייר את הסוס כפייק בעד עצמו מחדש.
ואני רוצה שבזמן שאתה מצייר תכתוב סוס בתמונות בגוגל ותראה את מבנה הגוף של הסוס.
הרוח המתמטקאית
אז קדימה תתחיל לעבוד, מעניין איך הוא יצא, אבל תיקח פוקימון התחלתי אמיתי שקיים ותעשה את שלך באותו גודל, כי הפייקים האחרים שעשיתה היו מאוד קטנים
_KoDaK_
אל תעשה סתם דברים, אתה עושה דברים על דעת עצמך ואז יוצאים לך דברים שלא קשורים.
טוב אז נתחיל עם ההתחלתי אש
דבר ראשון צריך לצייר אותו מחדש
ולעשות אותו גדול יותר בגודל של פוקימון התחלתי, תחפש פוקימון התחלתי שכבר קיים תוריד אותו למחשב וכשתצייר את הפייק האש שלך מחדש תצייר אותו באותו גודל.
אחרי שתסיים לצייר אותו תפרסם ואז נעבוד על מקוריות
DarkTiger
מה הקשר בין שפן לדוב?
תחשוב מקורי, תחשוב על חיה מקורית.
תחפש כמה אופציות, תחשוב כרגע רק על ההתחלתי עזוב אותך מה יהיה כשהוא יתפתח.
תביא כמה אופציות תכתוב אותם פה ואני אגיד לך מה הכי כדי.
עשב ומים זה קשה
בדרך כלל חייה מימית זה מה שאני צריך אבל אני לא רוצה סנפירים ולא פינגווינים
התחלתי עשב זה משהו עם עלים אולי עלה + חייה כלשהיא אולי קרנף..
אפשר לעשות הצללה בפוטושופ?
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 02-25-2011 בשעה 06:57 PM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)