היי חזרתי לפרויקט האמת שלא ממש כי יש לי עוד 4 ימים יומלדת!
אז אני בעומס אבל את הלילה (עד 11 בערך) יש לי זמן לפייק וביום רביעי הבא אני כבר יגמור את הנסיעות והיומלדת והעניינים ויחזור לשגרה בפורום
חשבתי על פייק בצל
פייק שבוכה מכול דבר קטן כזה ויש לו ראש בצל וגוף פצפון
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
fire-nel
עשית את הפייק קטן מדי מחוץ כזה, תעשי אותו יותר גדול.
sigal123
אין הצללה בראש, או שהצבעים שעשית בלי הבדל בין הצללה לצבע גוף אז תשפרי שההצללה שבראש תהיה בולטת יותר, מה שרציתי להגיד לך זה שבין הגוף לראש אין קשר בכלל, אני חושב שאת צריכה למחוק את הגוף ובמקומו לעשות שתי עלים שהם כאילו בעצם מן רגליים ידים כאלה שבעזרתם הוא זז, זה יראה יותר טוב.
תראי רגע איך בנוי בצל, הוא יותר עגול ובקושי רואים את הצו'פצי'ק שלו הזה שאת עשיתי ענקי, תעשי את הצופציק הזה שבראש שלו יותר קטן ויותר חתוך כזה, אולי תעשי שיוצא לו איזה פקעת מהבצל או איזה פרח
![]()
פו זון נגמר לי העומס ואני רוצה להתחיל איתך דף חדש.. מקווה שזה בסדר איתך,אני רוצה להתחיל את כל הפייקים שלי מחדש,כולל הכל ואני יוציא כל מה שאני יכול,אם הפייק לא מקורי אני יוציא ממנו מקוריות ואל תגיד לי שהוא טוב עד שאתה חושב שהוא באמת טוב,אני יכול לחזור? ..
PikaRevolution
תמיד אתה יכול לחזור, אני רציתי שהיה פה אתה זה שלא היה לו זמן, כפי שאני זוכר ואני זוכר, אתה הכנתה את ההתחלתי עשב שלך, שזה היה סוס, סיימתה אותו?
קיוגר
אתה כבר יודע להכין פייקים, להתאמן זה העניין, אם תקשיב להערות שלי תצליח.
כמה בעיות יש בפייק, תראה את זווית הגוף לעומת הראש, עם במציאות חיה הייתה מזיזה את הראש ככה הוא היה נשבר והיא הייתה מתה, דבר שני, ככה לא נראת שממית, הבעיה היא שכשאנשים מבססים על חיות הם לא בודקים איך הן נראות הם עושים מהזיכרון, וזה לא טוב, תראה את מבנה הגוף ובמיוחד את מבנה הראש של הסממית. אתה רואה את מבנה הרגליים והראש, אתה עשיתה סוג של כלב מוטציה, שפר את הפייק ככה שיראה כמו שממית ומהיום כל פעם שאתה עושה פייק תיכנס לגוגל ותשב רבע שעה על לראות איך אותה חיה שאתה מבסס עליה את הפייק נראת במבנה הגוף
![]()
לייתר דיוק פגסוס,והיית בו בעיה.. אני מעדיף להתחיל אותו מחדש אך אני עכשיו צריך ללכת לישון (כפי הידוע לך אני בן 11 :>) מחר נדבר ותודה רבה.
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)