פו זון אני פה,אני מחכה לאישור שלך להתחיל לעבוד (אני יחכה שתבוא ואני אקבל הנחיות.)
buizel התותח
הפייק שלך מחוץ ולחוץ מדי, תעשה את הגוף גדול תבליט את הבטן
PikaRevolution
אם אני זוכר טוב אתה עדיין בשלב של ההתחלתיים, ושיש לך רק את ההתחלתי של האש, אז תחליט איזה התחלתי אתה עושה עכשיו של המים או של העשב ותגיד על מה הוא מבוסס
TheRedAnchor
סיימתה את ההתחלתים אז נעבור לפוקימוני מפתח, בדרך בפוקימוני מפתח יש איזה סוג של ציפור סוג של זחל, תחפש בגוגל סוג מיוחד של ציפור נגיד בפייקדקס שלי עשיתי נקר.
KoDaK
הפייק טוב אבל יש כמה בעיות
הגוף של הפייק פונה לצד הלא נכון
העין לא משהו
וחסרה מקוריות בעיקר, כאילו, הייתי מוסיף לו במקום האבן הזו על הראש מן קסדאת אבן כזו שתהיה בצורה הזו
![]()
יש שיפור אדיר, הראש עדיין לא נראה כמו ראש של סממית, אני רוצה שתיכנס לגוגל תכתוב בתמונות שממית ותראה את הראש שלה, הרגליים מצויינות, הריבועים האדומים האלה שעל הבטן שלה לא טובים, תעשה אותה קטנה יותר שתהיה בגודל של התחלתי, בתכלס רק שפר את הראש שיראה כמו ראש של שממית ותעשה אותה קטנה יותר
PikaRevolution
זה לא משהו שאני יכול להסביר אתה צריך להתאמן על זה עד שבסוף יצא לך משהו שדומה לצלופח
KoDaK
למה אתה לא מקשיב, אמרתי לך לעשות את זה מאבן, ואם תשים לב למגן ראש הזה יש סוג של עומק הוא נפוח יותר מהראש, תשפר ככה שיראו שזה סוג של מגן ראש ולא איזה גרב של גנבים שהוא שם על הראש
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)