ההתחלתי עשב מבוסס על דינוזאור טריצרטופ קטן והעלה זו הראשייה הזאת שלו ..
אם מותר לי להעיר:
הוא לא ממש נרא כמו טריצטופס אין לו אפילו קרן אחת והפאצוף שלו דיי מוזר.
דבר שני אתה צריך לשנות את התנוחה של כל הגוף ולא רק הפנים אתה צריך שגם הגוף יסתכל ליריב, תעשה שבפנים יהיו באלכסון אליינו.... לא שאני יכול לתת ביקורת הפייקים שלי לא מאוד טובים אבל אני יודע מה הטעויות ואני יודע לזהות פייקים טובים... יש לך כישרון אבל יש הרבה דברים לשפר
כמו שKillerBee הוא לא דומה לדינוזאור הזה שציינתה הוא יורת דומה לדוב נמלים.
התנוחה של הגיב שלו לא טובה בכלל, תראה את הגוף שלו נראה כאילו הוא והראש של מחוברים, תעשה לו את אותה תנוחת גוף כמו לארנב שעשיתה, תעשה את הפייק שלך יותר דומע לדינוזאור הזה שצייתה, כי הוא ממש ממש לא דומה לו
טטוב ניסיתי להיות מקורי: התחלתי עשב:
![]()
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
לא אמרתי לך להיות יצרתי ככה, כבר 5 הודעות אני אומר לך לבנות לו גוף, מה שעשיתה עכשיו נקרא עצלנות, איך אתה רוצה להצליח בפרויקט, אתה עושה ממני צחוק?
זה מעליב באמת מעליב, אם אתה לא רוצה להשתתף בפרויקט אל תעשה טובות, אני רוצה שתשתפר שתתקדם, תראה נגיד את KoDaK, ישבתי איתו ושיפרנו את הפייק של האש שלו תראה מאיפה לאיפה
ל
תראה את השינוי בהתחלתי אש שלו, זה שיפור רציני.
עכשיו תחליט אם אתה רציני או לא, אם אתה רציני תבנה לפייק שלך גוף, אולא לא אז אין לי מה להגיד לך יותר
פו זון סליחה שלא הייתי כמעט...
אתה מבין יש לנו מליון מבחנים בבית הספר ועוד מליון ואחת דברים
ביום ראשון הבא הכול כמעט כבר יגמר אני ינסה להיות יותר פעילה אבל זה היה לי די קשה אז סורי שאני לא היה...
ונ.ב
הנה פייק שהכנתי הוא חתול סוג נורמל ומים או נורמל ואדמה עדיין לא החלטתי...
ואין לי שם בשבילו
הינה הוא:
נו איך הוא?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש שיפור הרגליים שלו לא משהו וגם הראש.
בעיה הגדולה פה היא שהוא לא דומה לדנוזאור הזה שביססתה אותו עליו, ממש לא דומה, הוא דומה לאיזה חתולה מוזר או משהו כזה, בגודל הוא קטן מדי, אתה עושה פייקים ממש ממש קטנים.
אני רוצה שתסתקל על הדינוזאר שבחרתה לבסס אותו על הפייק שלך, תראה את המבנה גוף שלו, ותשפר את המבנה של הגוף שלך הפייק שלך על פי הפייק דינוזאור הזה, וגם שתעשה אתה פייק שלך יותר גדול בגודל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)