"רובי" אני אומר,אני מוציא חבילת סיגריות מהכיס,ולוקח סיגריה "יש לך אש?" אני שואלOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 02:46 PM
איתי
"מצחיק מאוד" היא אומרת
"אז איך קוראים לך?" היא שואלת ונשענת על העץ
מה תעשה?
"רובי" אני אומר,אני מוציא חבילת סיגריות מהכיס,ולוקח סיגריה "יש לך אש?" אני שואלOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 02:46 PM
איתי
"מצחיק מאוד" היא אומרת
"אז איך קוראים לך?" היא שואלת ונשענת על העץ
מה תעשה?
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
איתי
"לא" היא אומרת "למה בכלל לעשן?זה הורס לך ת'גוף"
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"אי אפשר להפסיק" אני אומר ומוציא מצית מהכיס ומדליק את הסיגריהOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 02:58 PM
איתי
"לא" היא אומרת "למה בכלל לעשן?זה הורס לך ת'גוף"
מה תעשה?
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
איתי
"אין פלא..." היא אומרת "אתה יודע שבנות לא אוהבות שמתנשקים איתן אחרי סיגריה.רואים עלייך שאין לך חברה"
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"אני כבר אמרתי לך, אני לא אתן לך להתאבד לעולם." אני אומר ומחזיק את היד שלה, "גם אם זה נגמר זה לא אומר שלא נוכל להיות חברים."Originally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 09:46 AM
אסף
"אמרתי לך...מצטערת..."היא אומרת ומניחה את היד שלה על הלחי שלך
מה תעשה?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אסף
"אתה הדבר שהכי חשוב לי
אני יודעת שאתה רוצה רק אותי,במעמקי ליבך אתה אוהב אותי" היא אומרת
'היא דיי צודקת,לא נפרדתי ממנה כי לא אהבתי אותה,אלא כי היא הייתה שתיינית' אתה חושב
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני מגרד את ראשי ובוהה קצת באופק,"הייתה לי,היא זרקה אותי בגלל הסיגריות" אני אומר להOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 03:12 PM
איתי
"אין פלא..." היא אומרת "אתה יודע שבנות לא אוהבות שמתנשקים איתן אחרי סיגריה.רואים עלייך שאין לך חברה"
מה תעשה?
'אבל אין מה לעשות, אני אוהב את נטשה,' אני ממשיך לחשוב, 'ובסופו של דבר אם לא מטפחים אהבה אז היא נובלת. ומאז שפגשתי את נטשה אז אני פחות ופחות אוהב את מלאני'Originally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 10:19 AM
אסף
"אתה הדבר שהכי חשוב לי
אני יודעת שאתה רוצה רק אותי,במעמקי ליבך אתה אוהב אותי" היא אומרת
'היא דיי צודקת,לא נפרדתי ממנה כי לא אהבתי אותה,אלא כי היא הייתה שתיינית' אתה חושב
מה תעשה?
"אני מצטער, מלאני," אני אומר, "את יודעת מה אני חושב. ולי יש לי עוד רגשות אלייך, אבל אני אוהב את נטשה. אני רק רוצה שנהיה ידידים שוב."
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
איתי
"אמרתי לך" היא אומרת ומוציאה לך את הסיגריה מהפה
אז היא מכבה אותה ואומרת בצחקוק:"תמודד"
מה תעשה?
אסף
"טוב...אני מצטערת על שכמעט הרגתי אותך,ושרציתי לרצוח את נשטה
ושזייפתי סרט שלך,למרות שאת הייתה באמת אני
בחיים שלי אני לא אתקרב אלייך יותר,וזה בשביל שהכל יהיה טוב" היא אומרת
אז היא מסיטה את הראש שלה לצד ועוצמת עיינים
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני נשאר עם מבט רציני ומוציא עוד סיגריה,"אני מצטער,אי אפשר להפסיק" אני אומר ומדליק אותהOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 03:32 PM
איתי
"אמרתי לך" היא אומרת ומוציאה לך את הסיגריה מהפה
אז היא מכבה אותה ואומרת בצחקוק:"תמודד"
מה תעשה?
"לא אמרתי את זה מלאני," אני אומר, "אני לא רוצה שתתרחקי ממני, אני רוצה להישאר איתך בקשר, שנשאר חברים."Originally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 10:32 AM
אסף
"טוב...אני מצטערת על שכמעט הרגתי אותך,ושרציתי לרצוח את נשטה
ושזייפתי סרט שלך,למרות שאת הייתה באמת אני
בחיים שלי אני לא אתקרב אלייך יותר,וזה בשביל שהכל יהיה טוב" היא אומרת
אז היא מסיטה את הראש שלה לצד ועוצמת עיינים
מה תעשה?
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
איתי
"אז תביא קצת" היא אומרת ולוקחת לך את הסיגריה,היא לוקחת 'שאכטה' ומחזירה לך
מה תעשה?
אסף
היא לא עונה
"היא עברה זעזוע מוח ביינוני,היא דיי עייפה,בוא נחזור מחר" ג'ין אומר לך
השעה כבר 2:30
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"עכשיו גם לך יש ריח של סיגריב"אני צוחק ומדליק לה סיגריה משלהOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 07:05 PM
איתי
"אז תביא קצת" היא אומרת ולוקחת לך את הסיגריה,היא לוקחת 'שאכטה' ומחזירה לך
מה תעשה?
איתי-שחכתי תיאור שלהXD
יש לה עיינים שחורות עמוקות,שיער חום כהה,מאוד מפותחת(D,גבוהה,שפתיים בגודל ביינוני בצבע ורדרד בהיר
---
"תודה..." היא אומרת ולוקחת את הסיגריה
"תגידי...איך קוראים לך?" אתה שואל
"ויטני" היא אומרת
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
XDD-הייתה מרוכז מידי בנושא של ניצן XDOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 07:46 PM
איתי-שחכתי תיאור שלהXD
יש לה עיינים שחורות עמוקות,שיער חום כהה,מאוד מפותחת(D,גבוהה,שפתיים בגודל ביינוני בצבע ורדרד בהיר
---
"תודה..." היא אומרת ולוקחת את הסיגריה
"תגידי...איך קוראים לך?" אתה שואל
"ויטני" היא אומרת
מה תעשה?
------------
"אז מה עשית את כדי שיסלקו אותך?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)