יש אישור מאיתי
גביע המדינה
סמל המפעל:
קצת רקע על הגביע (קרדיט לויקיפדיה על המידע הכללי ועל הסמל):
גביע המדינה בכדורגל הוא המפעל השני בחשיבותו בכדורגל הישראלי אחרי אליפות המדינה. משחקי הגביע משוחקים בשיטת נוק אאוט של משחק אחד, כאשר המנצחת עולה לשלב הבא, והמפסידה מודחת. המשחקים נקבעים על ידי הגרלה. במפעל משתתפות קבוצות מכל הליגות. בסיבובים הראשונים מתחילות לשחק קבוצות הליגות הנמוכות, כאשר רק בסיבוב ט' מצטרפות הקבוצות מליגת העל והלאומית, ואליהן מצטרפות עוד 8 קבוצות מליגות אחרות בארץ שעלו מסיבובים קודמים. בסיבוב זה משחקות 32 קבוצות.
המשחקים שבשלב הזה (כל פעם אני יעדכן את רשימת המשחקים הבאה):
קרדיט לספורט 5 על רשימת המשחקים, אם אתם רוצים יש ב5+LIVE את המשחקים (או בערוץ הקיבוץ או בשידור משחק רגיל של משחקים מרכזיים).
דעה אישית:
אני מאוד אוהב לצפות בגביע המדינה בגלל כל ההפתעות שקורות שמה, אחרי מה שקרה בגמר של רמת גן באר שבע, אני תמיד לא בטוח ולא מהמר על תוצאות של המשחקים האלה, הכל יכול לקרות בהם, למשל את ההפתעה שיצרה הפועל פ"ת על מכבי תל אביב אתמול, מה שקרה אתמול מול עכו לג'ת. היום יש הרבה סיכויים להפתעות לא פחות כמו שקרה אתמול, אחרי שקרית אתא הודחה שלא מפתיע עדיין יש עוד קבוצות שיכולות להפתיע כמו הפועל ר"ג, הפועל כפר סבא, הפועל ראשון לציון וכמובן מכבי דלית אל כרמל. כמובן אני מקווה כאוהד ב"ש שהיא תזכה אבל כמעט אין סיכויים, אני ישמח להגיע לפחות לחצי גמר - גמר.
אז בהצלחה לכל הקבוצות
ושהטובה ביותר תנצח!.