שם משתמש: סיגל123
שם פרטי: סיגל..
מדוע הנושא מעניין אותי: אם הכנתי טוסט טבול הרסק עגבניות וחביתה עם פטריות וגבינה צהובה אז זה יכול להיות כיף..
האם מגיע לי להשתתף: למה לא?
שם משתמש: סיגל123
שם פרטי: סיגל..
מדוע הנושא מעניין אותי: אם הכנתי טוסט טבול הרסק עגבניות וחביתה עם פטריות וגבינה צהובה אז זה יכול להיות כיף..
האם מגיע לי להשתתף: למה לא?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
טוב, בגלל שאף אחד לא נרשם, יש לי אישור להקפצה כדי לתת את המרכיבים.
~מתחילים!~
תחרות מספר אחת מתחילה ברגע זה!
הנה המרכיבים:
10 תפוחי אדמה
250 גרם מלח
10 בטטות
בצק עלים
5 תפוחי עץ
5 אגסים
5 תפוזים
יש לכם עד מחר עד שעה 18:00 להכין מאכלים, מ..ע..כ...שיו!
צאו לדרך!
תאדה!
לא ניסיתי אבל לא נורא..
שם המנה:
מאפה פירות
לכמה אנשים המנה: 10-5 (תלוי כמה כול אחד מכם אוכל)
מרכיבים:
10 תפוחי אדמה
250 גרם מלח
10 בטטות
בצק עלים
5 תפוחי עץ
5 אגסים
5 תפוזים
אופן ההכנה:
תחילה מדליקים את התנור שיתחמם
שנית מרתיחים סיר מים ושוטפים מכניסים את תפוחי האדמה פנימה
אחרי כ-5 דקות בערך שוטפים ומכניסים את הבטטות,
מפזרים בתוך המים מלח ומחכים כמספר דקות
אחר כך בודקים אם התפוחי אדמה והבטטות רכים,
כשהם רכים מוציאים אותם ומקלפים אותם,
אחר כך מועכים אותם בעזרת מזלג ומפזרים קצת מלח
מועכים ומוסיפים עוד קצת מלח אבל לא יותר מידי!
מועכים עד שנהית מין עיסה צהבהבה כתומה
אחר כך לוקחים את תפוחי העץ שוטפים מקלפים וחותכים אותם ומועכים אותם כזה שהיו די עיסה כזאת ומערבבים אם התפוחי אדמה והבטטה
אחר כך לוקחים את הבצק עלים וחותכים אותו ל10 חתיכות,
בכול חתיכה שמים את העיסה שלנו מפזרים טיפה מלח ומגלגלים ומהדקים ושמים על מגש ככה עושים לכול ה10 חתיכות ושמים להתחמם בתנור בערך כ-30 דקות תלוי איזה תנור יש לכם
אחר כך חותכים את התפוז והאגס ל10 חתיכות,
ואז בודקים אם למאפה הקטן שלנו יש צבע קצת זהבהב וזה מוכן ולא רך ,
אם הוא מוכן הוציאו ואתו ותנו לו דקה או שתיים והתאורר,
אחר כך שימו חתיכה של אגס וחתיכה של תפוז על כול מאפה קטן
ובתאבון!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אוקיי,אני ינסה להיות כמה שיותר יצירתי.
מנת צ'יפס עטופים בבצק עלים עם פירות מסביב
10 תפוחי אדמה
250 גרם מלח
10 בטטות
בצק עלים
5 תפוחי עץ
5 אגסים
5 תפוזים
אופן ההכנה:
מדליקים את ה"צ'יפסר" ומתחילים לחמם אותו,לבנתיים מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים אותם בצורות עבות ועגולות. אח"כ חותכים את הפרות לחתיכות עגולות גם כן ואת בצק העלים מרדדים וחותכים לעיגולים. לאחר מכן הופכים את עגולי תפוח האדמה לצ'יפסים אך שימו לב,מוציאים את הצ'יפסים לפני שהם מוכנים,עוטפים את החלק התחתון שלהם בבצק העלים שהפכנו לעיגולים ממקודם ומכניסית לצ'יפסר הפעם על חום קצת נמוך יותר כך שהבצק יתקשה וידבק אל הצ'יפסים. לאחר מכן מגישים כ3 חטיפי צ'יפסים כאלה לאיש. מעטרים את הצלחת שמגישים עם פירות בצורת עיגולם מסביב להכל ובאמצע החטיפים,ואז מי שרוצה שם את הפירות מעל ואוכל בשביל להוסיף טעם.
בתאבון! מקווה שאהבתם
נ.ב. הצ'יפסים גם מבטטות
אני מזכירה: עד שעה שש היום!
נא להמשיך להגיש עבודות!
ספוילר
תזכורת: עד יום שבת- שם המנה, תיאור ואופן הכנה!
תמשיכו להביא מתכונים!
ספוילר
טופס הרשמה
שם משתמש: killerbee
שם פרטי: לוקאס
מדוע הנושא מעניין אותי: כי אני שף, אני לא עובד ממתכונים בכללי אבל כן...
האם מגיע לי להשתתף: כן
מתכון:
המרכיבים:
10 תפוחי אדמה
250 גרם מלח
10 בטטות
בצק עלים
5 תפוחי עץ
5 אגסים
5 תפוזים
בורקס תפוח אדמה ובטטה עם פירות (תאמינו או לא זה יוצא די טעים):
לוקחים את תפוחי האדמה והבטטות ומכינים פירה שורשים בסיסי (כל אחד בדרך שהוא אוהב את הפירה שלו) לאחר שהפירה מוכן יש למעוך אותו ולערבב עם מלח (הרבה בגלל כמות תפוחי האדמה).
יש לקחת את בצק העלים ולחתוך לרצועות שיהיה בהן מקום לשים פירות ואת הפירה שלנו. חותכים מפירות העונה (חחח תמיד רציתי להגיד את זה) לקוביות (חוץ מהתפוז) ושמים בכל בורקאס קוביה של תפוח או אגס, גם אותם יש להמליח מעט...
יש לאפות בתנור שחומם מראש (חחח גם את זה רציתי) ל180 מעלות את הבורקסים עם הפירות כ15-20 דקות עד להשחמה (מי שרוצה יכול למרוח ביצה על זה לפני האפייה, לא חובה).
את התפוזים יש לחתוך לפלחים ולשים בצידי צלחת ההגשה, בתאבון!
נערך לאחרונה על ידי Expired, 03-11-2011 בשעה 08:28 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)