פתרונות אפשריים חלקם הועלו פה:
1.אולי תיתנו למקבל הבאן שעה כדי לכתוב הודעה לפני הבאן כדי שיוכל להציג את עמדתו
2.שמשתמשים לא יגיעו לבאן - אני 8 חודשים פה ואפילו באן אחד לא קיבלתי... ואני די פעיל
3. יכולת שליחת ה"פ מוגבלת ל10 למשתמש שקיבל באן
4.תת פורום כמו שהוצע פה
5.המייל של אלכס
6.צור קשר
7.תת פורום שרק מנהלים יכולים להיכנס וגם אלו שקיבלו באן
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 02-28-2011 בשעה 09:22 PM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אוי... אדם אתה יודע כמה שאתה מתחיל להגעיל אותי?
עומר בעצמו לא הביא למשתמש אזהרה, כל מה שחשבתי על עומר בעבר, השתנה.
הוא הוכיח כושר ניהול ורצון רב לעזור למשתמשים השונים, ועל זה מגיע לו חיזוק חיובי.
אבל אתה? אתה רק מחפש איפה לעקוץ משתמשים ו"לבנבן אותם" ומעבר לזה, אתה זורק תגובות ספאם שלא תורמות לנושא. אנו מבקשים עזרה, עומר מנסה לעזור אבל נתקל בקושי מסויים שבא מדרגה יותר גבוהה ממנו (לא נכנס לזה כעת) ואתה? אתה רק מחפש להזיק ולהספים.
אני חייב להגיד, אני מאוכזב ממך ברמות הכי קשות. במקום לדבר עם אותו משתמש בפרטי וליישר את ההדורים בינו לבין עומר (כמו שמנהיג ומנהל אהוב ואהוד ביותר, נהג לעשות בעבר) , אתה משתמש בכוחותיך כמנהל לרעה! ידוע שעברו של עומר לא היה מרשים ועדיין ניתן להבחין בשיפור משביע רצון בהתנהלותו, אבל אתה? במקום ליישר את ההדורים בין המשתמש הפוגע לבין עומר (כי ידוע שיש בינהם רקע נעלב כלשהו), אתה רק מגביר בינהם את השנאה ומפגין את הכוחות שלך באופן בלתי הגון, ישר וצודק! תתבייש לך!
נערך לאחרונה על ידי idos055, 02-28-2011 בשעה 09:37 PM
״לבנבן״ זאת מילה חדשה אני מוכרח לומר.
אני אספק לך הסבר ראוי, כי אני ממש אוהב שיוצאים עלי בכל הכח.. מן מזוכיסטיות שכזאת..
בכל אופן, סך הכל אופיר קיבל ממני אזהרה, לאחר שהוזהר רבות בעל פה. אזהרה אינה ״ניצול כוח לרעה״, אלא הבהרה כי לא מקובל עלי בשום אופן דיבור שאינו ראוי לאף משתמש פה בפורום, בא לרבות גם פקחים ואף מייסד. אני כפקח אדאג שלא תהיה פה אווירה שאינה מעידה על פורום פוקימון שקט נעים ובטוח.
מה גם, שהעובדה שעומר הבהיר לו שתגובות קטנוניות כגון ״פיכסה להיזהר מבאן״ הינה הסיבה שבה הוא בחר לדבר בצורה הזו. וזוהי עדות ברורה שאין אופיר בא מכיוון פגיע כלשהו.
אתה מבין? כנראה שאתה הורגלת בצורה זו או אחרת לדבר אל החברים שלך במשפטים כמו ״תתבייש לך״ ו ״אתה מתחיל להגעיל אותי״. אולי זאת גם הסיבה שאין לך חברים בכלל ורכשת לך כמה באנים נחמדים, אבל לפחות תקפיד בבקשה לעשות זאת במקום המתאים כדי שלא תוציא את עצמך בור גמור, בעוד הנך משתדל להיכנס בי כפקח בכך שהנך טוען שאני מביא למשתמשים אזהרות כשהם לתומם בכלל דיברו כי הם נפגעו...
רק להבהיר...
בגלל שהוא אמר את זה לי-אז הרשתי לעצמי להחליק את זה...
אבל אם הוא היה אומר דבר כזה לאדם/אחד המנהלים השיקול שלי היה לתת לאופיר אזהרה.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)