Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37
  1. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKCry צפה בהודעה
    יש משהו בדברים שלך, אני מחכה לסאזנדורה, כי הוא ברוטאלי מאוד, משהו שמיוחד אצלו.
    אבל לא, זה לא רק חמוד. הכל במשחק הוא רובוטי וקר, בניגוד לסדרה ואפילו המנגה שכן מראות רגש בצצדם.
    כן, אבל תראה, הוא מין הסתם יוצא עם פוקימון התחלתי, או שהוא תופס אחד, אבל זה כל הכיף במסע. עולם
    הפוקימון מתואר כטוב, לא כרע. ברור שאם הוא יראה איזה דאסקנואר הוא יבהל, אבל זה הרפתקאות. העולם
    שלנו שונה מעולם הפוקימון. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל העולם שלנו לא הכי טוב, אבל גם שם יש פשע, רואים
    את זה הרבה, אבל העניין הוא שבעולם הפוקימון, הפוקימון ובני האדם חיים כאחד, אתה יכול אפילו לראות את זה
    במנגה, בכסף וזהב, שסופר שגולד נולד עם פוקימונים לצידו וגם בסדרה.

אני יודע לאיזה חמידות אתה מתכוון, הרבה פעמים, שאני רואה את הסרט העשירי "עלייתו של דארקראי"
    יש קטעים יותר מדי חמודים, אבל נסתכל על הצד הטוב, סרט מעולה.
    לא דיברתי על המשחק
    הכל במשחק הוא רובוטי וקר(למרות שהם מנסים שלא:P")
    אבל המנגה מעולה
    אם היתה רק המנגה,או סידרה בסגנון של המנגה.זה היה שווה הרבה הרבה יותר
    וזאת הנקודה שלי
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    מסכים, כי המנגה היא יותר פונה לנוער.
    אני ממש אוהב את המנגה והייתי שמח לראות סדרה תוצרת המנגה.

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKCry צפה בהודעה
    יש משהו בדברים שלך, אני מחכה להידרייגון, כי הוא ברוטאלי מאוד, משהו שמיוחד אצלו.
    אבל לא, זה לא רק חמוד. הכל במשחק הוא רובוטי וקר, בניגוד לסדרה ואפילו המנגה שכן מראות רגש בצצדם.
    כן, אבל תראה, הוא מין הסתם יוצא עם פוקימון התחלתי, או שהוא תופס אחד, אבל זה כל הכיף במסע. עולם
    הפוקימון מתואר כטוב, לא כרע. ברור שאם הוא יראה איזה דאסקנואר הוא יבהל, אבל זה הרפתקאות. העולם
    שלנו שונה מעולם הפוקימון. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל העולם שלנו לא הכי טוב, אבל גם שם יש פשע, רואים
    את זה הרבה, אבל העניין הוא שבעולם הפוקימון, הפוקימון ובני האדם חיים כאחד, אתה יכול אפילו לראות את זה
    במנגה, בכסף וזהב, שסופר שגולד נולד עם פוקימונים לצידו וגם בסדרה.

אני יודע לאיזה חמידות אתה מתכוון, הרבה פעמים, שאני רואה את הסרט העשירי "עלייתו של דארקראי"
    יש קטעים יותר מדי חמודים, אבל נסתכל על הצד הטוב, סרט מעולה.

buizel שולט, למה ירד לך הביטחון? בגלל שאתם לא מדברים על זה? אולי הוא לא מצא בזה עניין?
    אז מה, אתה רואה על מה אני מדבר? על זה שאתם מתביישים כאילו מה זה. אתה לא חייב לצעוק,
    אבל אם זה באמת מה שאתה אוהב, לך על זה ואם אתה נהנה מזה, תגיד פשוט שאתה אוהב את זה בקצב שלך.
    אף אחד לא לוחץ עלייכם או אומר לכם לעשות הפגנות...אני יודע בדיוק על מה אתם מדברים, אבל אל תראו בזה
    כמשהו שללי, זה לא לקחת סמים או משהו, עשיתם מזה סיפור גדול.
    זהו תוקן

מה לעשות שהסדרה נתן לזה מוניטין רע, דיברתי על אנימות עם ידידה שלי (שחולה על אנימות) אמרתי לה שאני צופה בוואן פיס האנימה הכי נצפת והיא שאלה אותי "זה לא פוקימון?" והיא אמרה לי שמי שלא יודע מה זה פוקימון זה חור בהשכלה חחח טוב בעיקרון גם הראתי לה תמונה מBW והכל ואז היא אמרה שהיא מבינה שזה לא כזה גרוע. טוב בעיקרון אף אחד לא יפסיק לדבר איתך לעד בגלל מה שאתה משחק בו...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש סופר ספאמר
    אני לא כל מי שיש לו בעיה יכול לחפש אותי

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    חד וחלק אני די מתביישת בזה
    מי שאוהב פוקימונים זה הרמה הכי נמוכה כמעט של החננות
    ואני ממש לא הולכת להגיע לשם
    שקלתי חמישה פעמים אם לוותר אל הפוקימון.
    יש בנות בבצפר שעושות דברים שטוטים והם אומרו יום אחד "פוקימון צא" ואז זה אומר שזה עוד יותר חנני
    עד עכשיו יש לי רק שתי חברות שאוהבת פוקימון

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. bbuuuii
    שם: עידן
    זה טוב לי עם זה! תמיד רציתי שיהיה עוד מישהו שיאהב פוקימון ויהיה מישהו שיחשק איתי במשחקים וכל זה....

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    רק שלושה חברים שלי ומישהו שהיה מכר יודעים על זה,אחד מהם הוא הוביל אותי להירשם לפורום הזה,שניים מהם אני הובלתי אותם לפה,אבל שלושתם פרשו לפני מלא זמן,אני ואחד מהם כול הזמן מדברים על זה,אך לא מספרים את זה לאף אחד,במילים אחרות אני מתבייש בזה שאני מכור לזה בפומבי אבל פה בפורום אני גאה להגיד שאני מעריץ את פוקימון וכול מי שיש לו בעיה עם זה,יש לו בעיה[וגם אם מישהו לא אוהב פוקימון למה הוא בפורום "פוקימון כללי" XD].

8. משתמש מנוסה
    אני לא מתבייש כי כל החברים שלי יודעים... ואנחנו גם שיחקנו בזה לפעמים בשיעורי מחשבים
    http://forum.pokemons.co.il/image.php?type=sigpic&userid=11335&dateline=129770  6820

דניאל

בעיני זו "שאלת המליון" והיא צריכה לקבל יותר חשיפה, ולכן כדאי להעביר את האשכול לפורום דיבורים, בתקווה שיותר יחשפו אליו ויגיבו.
    עד שנה שעברה, לא הייתי ככ בקטע של פוקימון, למרות שמדי פעם הייתי חוזר לשחק למשך תקופה קצרה ושוב פעם מפסיק. נסעתי מתישהו שנה שעברה לחופשה עם המשפחה, ואני זוכר שכמובן לקחתי תsp איתי ושיחקתי שמה ספיר ואחרי שחזרנו משם היה בי עוד חשק לשחק.
    מאז אני הרבה יותר בקטע, גם קיבלתי בחופשת הקיץ האחרונה מחבר שלי Ss מחו"ל אז אווירת ה"משחק חדש ישן" ממש הכניסה אותי עוד יותר פנימה (בייחוד משחק מעולה כמו Ss שגם הסיפור שלו ארוך וגם משולבים בו ביחד כל הדורות עד יציאתו עם כל מיני שדרוגים קטנים כאלה בנוסף לשיפור בגרפיקה).

בכל אופן, לעניין...
    אני ממש לא מתבייש באהבתי למשחקים (את הסדרה ראיתי שהייתי קטן עוד לפני שהתחלתי לשחק ולא עקבתי אחריה יותר מדי, ומהסרטים ראיתי רק ת'ראשונים. בקיץ הקרוב תכננתי לעשות מרתון של כל הסרטים, כדי להיות בעניינים), להפך. אני בתור מתבגר רוצה להיות אינדיבידואלי, ייחודי ושונה מהחבר'ה בשכבה שלי, והאהבה שלי לפוקימון מבחינתי היא חלק ממני, משהו בנוסף לאהבה שלי למוסיקה. אני רואה את כל הבנים בשכבה שלי אוהבים כדורגל וספורט, ולי אישית זה ממש לא עושה לי את זה, אני מצאתי לי את "חלקת האלוהים" שלי ואני מאוד נהנה (למרות שבינתיים אני משחק בלי יכולת ל-wi-fi וזה די מבאס). אין לי בעיה לדבר על זה עם חברים שלי, ולפעמים יוצא שאני "סוחף" אחריי למשך תקופה קצרה חברים והם גם מתחילים לשחק במחשב ומתלהבים, עד שזה עובר להם. אני לא מרגיש בושה ואני לא חושב שצריך להסתיר את תחום העניין הזה. בעיניי זה גם חמוד שנערים (גדולים הכוונה) אוהבים פוקימון, אבל עוד לא שמעתי את זה מאחרים (אם להיות ספציפי מאחרות), ככה שאולי רק אני רואה את זה ככה, וגם אני לא אובייקטיבי במיוחד.
    לחברים שלי אין בעיה עם זה שזה אחד מתחומי העניין שלי. בתחילת ינואר, כשהייתה לי יומולדת, חבר וידידה קרובה שלי התלבטו מה לקנות לי כמתנה ובהתחלה הם גם חיפשו דברים יפים שקשורים לפוקימון, כי הם ידעו שאני בקטע של זה לאחרונה, וזה מראה בעיניי שהם מכבדים את מה שאני אוהב (הם ספציפית לא ניסו להתחבר לזה גם, אבל הם לא פוסלים את אהבתי).

מבאס אותי שבארץ יש פחות "תרבות פוקימון", שאנחנו נאלצים להיות "זאבים בודדים" (לפחות ככה אני מרגיש, למרות שאני בתיכון וזה די הגיוני שיהיו פחות "קליינטים" לזה) ובגלל זה אנחנו די לבד ואין כנסים כאלה של שחקנים וגישה לאיוונטים כמו שיש בחו"ל שאפשר להשיג רק בחנויות מסויימות. חבר שלי שטס כל חופשת קיץ לאמריקה, סיפר לי שבאחת השנים היה שם כנס ענקי של פוקימון ועשו שם החלפות וקרבות שהוקרנו על הולוגרמות וכל מיני דברים כאלה, דברים שהייתי חולם שיקרו פה.

10. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    אני היחידה שאוהבת פוקימון בכיתה וגם חברה שלי.
    הילדים לפעמים צוחקים עלי ואומרים לי: "פיקה פיקאצ'ו! אני משתמש במכת ברק!"
    אני דוחפת אותם כתגובה והם אומרים: "איי! הדחיפה של נל הורידה לי 10 נקודות חיים!"
    בגלל זה אני לפעמים לא משתלטת על עצמי ולכן אני זורקת עליהם כיסאות(במיוחד בבוקר, כשאף אחד לא רואה!)
    אבל פעם אחת, כשאני וחברה שלי שיחקנו בפוקימון בשיעור מחשבים כל הילדים עומדים סביבינו.
    הם צועקים לי: "לא! תעשי שגרוטל יעשה את הדבר מקודם על הכחול הזה שמולו!" הם לא מכירים את כל השמות, רק כמה.
    בפעם הזאת כולם רצו לשחק כי ראו שזה מגניב אבל מה עשיתי? נכנסתי לפורום שלכם ואמרתי להם: "לפחות יש כמה אנשים בעולם שאוהבים פוקימון!"
    אני אישית, לא מתביישת בזה שאני אוהבת פוקימון, מה יש להתבייש כבר? סך הכל עוד סידרה מצליחה.
    פוקימון כבר לא ממש מוכר אבל עדיין הוא בסדר.
    אבל בכל זאת, מי שמדבר בכיתה לא יפה על פוקימון, מיד מרגיש מה זה לחטוף על הרגע.
    Spoiler ספוילר

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    אני היחידה שאוהבת פוקימון בכיתה וגם חברה שלי.
    הילדים לפעמים צוחקים עלי ואומרים לי: "פיקה פיקאצ'ו! אני משתמש במכת ברק!"
    אני דוחפת אותם כתגובה והם אומרים: "איי! הדחיפה של נל הורידה לי 10 נקודות חיים!"
    בגלל זה אני לפעמים לא משתלטת על עצמי ולכן אני זורקת עליהם כיסאות(במיוחד בבוקר, כשאף אחד לא רואה!)
    אבל פעם אחת, כשאני וחברה שלי שיחקנו בפוקימון בשיעור מחשבים כל הילדים עומדים סביבינו.
    הם צועקים לי: "לא! תעשי שגרוטל יעשה את הדבר מקודם על הכחול הזה שמולו!" הם לא מכירים את כל השמות, רק כמה.
    בפעם הזאת כולם רצו לשחק כי ראו שזה מגניב אבל מה עשיתי? נכנסתי לפורום שלכם ואמרתי להם: "לפחות יש כמה אנשים בעולם שאוהבים פוקימון!"
    אני אישית, לא מתביישת בזה שאני אוהבת פוקימון, מה יש להתבייש כבר? סך הכל עוד סידרה מצליחה.
    פוקימון כבר לא ממש מוכר אבל עדיין הוא בסדר.
    אבל בכל זאת, מי שמדבר בכיתה לא יפה על פוקימון, מיד מרגיש מה זה לחטוף על הרגע.
    אל תידרקי עליה כיסאותת אל תיתני להם לפגוע בך

רואה אנשים חושבים שפוקימון זאת הסדרה הילדותית שמקרינים בטלוויזיה ולצערי זה ככה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just Haim צפה בהודעה
    חחחחח מתבייש? להפך אני אפילו עושה עם זה דחקות

תנסו פעם ללכת עם חבר מכות בצחוק פיתאום ללכת לאיזה עץ לקטוף עלים ולעשות לו "עלי תער" חחחחחח

אני אפילו אוהב בוב ספוג, אני בכיתה י"א ואני מצייר אותו לפעמים על השולחן ואפילו על הלוח..
    חחח אתם משהו מיוחד שם ביפו...
    יש לכם גם איזה ערס שקורא לעצמו "באגי הליצן"...חחחח

אני לא רואה את הסדרה,אבל אני בפורום פוקימון אז כן,אני לא מספר לחברים/נכנס לפורום בשיעורי מחשבים/אצל חברים.
    תקראו לזה מתבייש,תקראו לזה מסתיר-אני קורא לזה פשוט לא לספר.
    אני בכיתה י"א ובאופן מפתיע לאט לאט עם הגיל אני פחות מתבייש בזה,פחות שם זין...
    פעם כשאח שלי/הורים/דודים היו עוברים לידי וגלשתי בפורום הייתי סוגר את החלון...
    היום אני ממשיך כרגיל.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה

א)
    הו תיכון-עידן זריקת הכסאות אחד על השני
    ב)
    אנשים מכירים דברים דרך הטלויזיה
    לא דרך קומיקסים ומשחקים
    ולכן מה שהם מכירים זאת הסידרה ואי אפשר להאשים אותם על דעות קדומות
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

14. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה

ידעתי שאיזה מישהו יבוא ויגיד לי שאני אלימה.
    אז תדעו שאני אלימה במה שנוגע לפוקימון.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אצלי, יש לי חברים שיודעים שאני אוהב פוקימון, הם יודעים שאני לא אוהב שמסתלבטים עליי על זה והם מכבדים את זה. תמיד שיוצאים אז גם יש צחוקים עם זה עולה לדיון....לדוגמא, אם ישאלו אותי איזה משחק אני אוהב אני יענה להם בכנות, פוקימון. פשוט לוקח את זה כעוד משהו שאני אוהב, אבל אין לי עם מי לשתף אותו, כי אף אחד לא יבין עד שהוא לא ישחק, בגלל זה אין על מה לדבר איתם על זה, אז זה גם לא עולה עד שאני לא מדבר על זה. אבל הם יודעים ומכבדים את זה בעיקרון.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •