מסכים, כי המנגה היא יותר פונה לנוער.
אני ממש אוהב את המנגה והייתי שמח לראות סדרה תוצרת המנגה.
זהו תוקן
מה לעשות שהסדרה נתן לזה מוניטין רע, דיברתי על אנימות עם ידידה שלי (שחולה על אנימות) אמרתי לה שאני צופה בוואן פיס האנימה הכי נצפת והיא שאלה אותי "זה לא פוקימון?" והיא אמרה לי שמי שלא יודע מה זה פוקימון זה חור בהשכלה חחח טוב בעיקרון גם הראתי לה תמונה מBW והכל ואז היא אמרה שהיא מבינה שזה לא כזה גרוע. טוב בעיקרון אף אחד לא יפסיק לדבר איתך לעד בגלל מה שאתה משחק בו...
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אני לא כל מי שיש לו בעיה יכול לחפש אותי
חד וחלק אני די מתביישת בזה
מי שאוהב פוקימונים זה הרמה הכי נמוכה כמעט של החננות
ואני ממש לא הולכת להגיע לשם
שקלתי חמישה פעמים אם לוותר אל הפוקימון.
יש בנות בבצפר שעושות דברים שטוטים והם אומרו יום אחד "פוקימון צא" ואז זה אומר שזה עוד יותר חנני
עד עכשיו יש לי רק שתי חברות שאוהבת פוקימון
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
רק שלושה חברים שלי ומישהו שהיה מכר יודעים על זה,אחד מהם הוא הוביל אותי להירשם לפורום הזה,שניים מהם אני הובלתי אותם לפה,אבל שלושתם פרשו לפני מלא זמן,אני ואחד מהם כול הזמן מדברים על זה,אך לא מספרים את זה לאף אחד,במילים אחרות אני מתבייש בזה שאני מכור לזה בפומבי אבל פה בפורום אני גאה להגיד שאני מעריץ את פוקימון וכול מי שיש לו בעיה עם זה,יש לו בעיה[וגם אם מישהו לא אוהב פוקימון למה הוא בפורום "פוקימון כללי" XD].
אני לא מתבייש כי כל החברים שלי יודעים... ואנחנו גם שיחקנו בזה לפעמים בשיעורי מחשבים
דניאל
בעיני זו "שאלת המליון" והיא צריכה לקבל יותר חשיפה, ולכן כדאי להעביר את האשכול לפורום דיבורים, בתקווה שיותר יחשפו אליו ויגיבו.
עד שנה שעברה, לא הייתי ככ בקטע של פוקימון, למרות שמדי פעם הייתי חוזר לשחק למשך תקופה קצרה ושוב פעם מפסיק. נסעתי מתישהו שנה שעברה לחופשה עם המשפחה, ואני זוכר שכמובן לקחתי תsp איתי ושיחקתי שמה ספיר ואחרי שחזרנו משם היה בי עוד חשק לשחק.
מאז אני הרבה יותר בקטע, גם קיבלתי בחופשת הקיץ האחרונה מחבר שלי Ss מחו"ל אז אווירת ה"משחק חדש ישן" ממש הכניסה אותי עוד יותר פנימה (בייחוד משחק מעולה כמו Ss שגם הסיפור שלו ארוך וגם משולבים בו ביחד כל הדורות עד יציאתו עם כל מיני שדרוגים קטנים כאלה בנוסף לשיפור בגרפיקה).
בכל אופן, לעניין...
אני ממש לא מתבייש באהבתי למשחקים (את הסדרה ראיתי שהייתי קטן עוד לפני שהתחלתי לשחק ולא עקבתי אחריה יותר מדי, ומהסרטים ראיתי רק ת'ראשונים. בקיץ הקרוב תכננתי לעשות מרתון של כל הסרטים, כדי להיות בעניינים), להפך. אני בתור מתבגר רוצה להיות אינדיבידואלי, ייחודי ושונה מהחבר'ה בשכבה שלי, והאהבה שלי לפוקימון מבחינתי היא חלק ממני, משהו בנוסף לאהבה שלי למוסיקה. אני רואה את כל הבנים בשכבה שלי אוהבים כדורגל וספורט, ולי אישית זה ממש לא עושה לי את זה, אני מצאתי לי את "חלקת האלוהים" שלי ואני מאוד נהנה (למרות שבינתיים אני משחק בלי יכולת ל-wi-fi וזה די מבאס). אין לי בעיה לדבר על זה עם חברים שלי, ולפעמים יוצא שאני "סוחף" אחריי למשך תקופה קצרה חברים והם גם מתחילים לשחק במחשב ומתלהבים, עד שזה עובר להם. אני לא מרגיש בושה ואני לא חושב שצריך להסתיר את תחום העניין הזה. בעיניי זה גם חמוד שנערים (גדולים הכוונה) אוהבים פוקימון, אבל עוד לא שמעתי את זה מאחרים (אם להיות ספציפי מאחרות), ככה שאולי רק אני רואה את זה ככה, וגם אני לא אובייקטיבי במיוחד.
לחברים שלי אין בעיה עם זה שזה אחד מתחומי העניין שלי. בתחילת ינואר, כשהייתה לי יומולדת, חבר וידידה קרובה שלי התלבטו מה לקנות לי כמתנה ובהתחלה הם גם חיפשו דברים יפים שקשורים לפוקימון, כי הם ידעו שאני בקטע של זה לאחרונה, וזה מראה בעיניי שהם מכבדים את מה שאני אוהב (הם ספציפית לא ניסו להתחבר לזה גם, אבל הם לא פוסלים את אהבתי).
מבאס אותי שבארץ יש פחות "תרבות פוקימון", שאנחנו נאלצים להיות "זאבים בודדים" (לפחות ככה אני מרגיש, למרות שאני בתיכון וזה די הגיוני שיהיו פחות "קליינטים" לזה) ובגלל זה אנחנו די לבד ואין כנסים כאלה של שחקנים וגישה לאיוונטים כמו שיש בחו"ל שאפשר להשיג רק בחנויות מסויימות. חבר שלי שטס כל חופשת קיץ לאמריקה, סיפר לי שבאחת השנים היה שם כנס ענקי של פוקימון ועשו שם החלפות וקרבות שהוקרנו על הולוגרמות וכל מיני דברים כאלה, דברים שהייתי חולם שיקרו פה.
אני היחידה שאוהבת פוקימון בכיתה וגם חברה שלי.
הילדים לפעמים צוחקים עלי ואומרים לי: "פיקה פיקאצ'ו! אני משתמש במכת ברק!"
אני דוחפת אותם כתגובה והם אומרים: "איי! הדחיפה של נל הורידה לי 10 נקודות חיים!"
בגלל זה אני לפעמים לא משתלטת על עצמי ולכן אני זורקת עליהם כיסאות(במיוחד בבוקר, כשאף אחד לא רואה!)
אבל פעם אחת, כשאני וחברה שלי שיחקנו בפוקימון בשיעור מחשבים כל הילדים עומדים סביבינו.
הם צועקים לי: "לא! תעשי שגרוטל יעשה את הדבר מקודם על הכחול הזה שמולו!" הם לא מכירים את כל השמות, רק כמה.
בפעם הזאת כולם רצו לשחק כי ראו שזה מגניב אבל מה עשיתי? נכנסתי לפורום שלכם ואמרתי להם: "לפחות יש כמה אנשים בעולם שאוהבים פוקימון!"
אני אישית, לא מתביישת בזה שאני אוהבת פוקימון, מה יש להתבייש כבר? סך הכל עוד סידרה מצליחה.
פוקימון כבר לא ממש מוכר אבל עדיין הוא בסדר.
אבל בכל זאת, מי שמדבר בכיתה לא יפה על פוקימון, מיד מרגיש מה זה לחטוף על הרגע.
ספוילר
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
חחח אתם משהו מיוחד שם ביפו...
יש לכם גם איזה ערס שקורא לעצמו "באגי הליצן"...חחחח
אני לא רואה את הסדרה,אבל אני בפורום פוקימון אז כן,אני לא מספר לחברים/נכנס לפורום בשיעורי מחשבים/אצל חברים.
תקראו לזה מתבייש,תקראו לזה מסתיר-אני קורא לזה פשוט לא לספר.
אני בכיתה י"א ובאופן מפתיע לאט לאט עם הגיל אני פחות מתבייש בזה,פחות שם זין...
פעם כשאח שלי/הורים/דודים היו עוברים לידי וגלשתי בפורום הייתי סוגר את החלון...
היום אני ממשיך כרגיל.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אצלי, יש לי חברים שיודעים שאני אוהב פוקימון, הם יודעים שאני לא אוהב שמסתלבטים עליי על זה והם מכבדים את זה. תמיד שיוצאים אז גם יש צחוקים עם זה עולה לדיון....לדוגמא, אם ישאלו אותי איזה משחק אני אוהב אני יענה להם בכנות, פוקימון. פשוט לוקח את זה כעוד משהו שאני אוהב, אבל אין לי עם מי לשתף אותו, כי אף אחד לא יבין עד שהוא לא ישחק, בגלל זה אין על מה לדבר איתם על זה, אז זה גם לא עולה עד שאני לא מדבר על זה. אבל הם יודעים ומכבדים את זה בעיקרון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)