Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28
  1. משתמש מנוסה
    בכל מקרה תחשוב על הטוויסט הסופי והעלילה של הסיפור כבר עכשיו- שתדע לעשות רמזים/מוטיבים נסתרים, [רמזים להמשך העלילה- שמשתלבים בסיטואציה הרגעית באופן מפליא.] וגם רמזים/מוטיבים גלויים, [הקורא מבין שהרמזים האלה מרמזים על המשך העלילה.]

למשל:
    מוטיב גלוי- הקטע שלמעלה כתבתי לך- קטע לחיצירת מתח + רמז גלויי.
    מוטיב נסתר- כמו שקורה הרבה בספרים של דן בראון- ביחוד במלאכים ושדים וצופן דה וינצ'י- שהכל מתקשר בצורה מפליאה, למשל הדברים הנסתרים בסעודה האחרונה- מתאימים בדיוק למה שוקרה בציור המדונה בין הסלעים- שבו הושאר המפתח לסופי, דבעצם הוא זה שיעזוא לה לגלות א הדברים על הסעודה האחרונה-
    או כמו שסופי עושה קישור מהיר, שהיא חושבת שהוא לא נכון- ובסוף מסתבר שהוא נכון- שהיא עושה קישור על הקטע שחברי המסדר נשבעו להגן על השושלת של ישו.. ג'ק סונייר היה סבא שלה- אבל לפני התאונה היא אפעם לא פגשה אותו, הוא אפעם לא דיבר על המשפחה שלה, "סבא" שלה היה חבר במסדר- הוא תמיד ניזה להשאר בקשר, והכינוי חיבה שלה שסבא שלה נתן לה מהילדות: "הנסיכה סופי", שבעצם כשהיא מגלה את המפתח ל"קופסת הסודות", אז הוא אומר שזה השם הסודי שלה- שבעצם זה מסדר ציון.
    הכל מתקשר בצורה מפליאה.
    כדאי לך לקרוא תספרים שלו- הלב שלך יחסיר פעימה!
    זה מה שצריך להיות בסיפור טוב.
    הרמזים שמפוזרים לאורך כל היצירה- שבסוף באיםעליך בבום- ואז אתה קורא את הכל מהתחלה, וקולט את הרמזים.
    זה ה שעושה סיפור טוב
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מורחקים
    סיפור נחמד. העלילה די מוזרה לי =O הכל הולך מהר ואני לא מצליח להבין...
    התיאור שנתת לג&#39;יימס היה לא טוב. לא ממש תיארת את המראה שלו, סגנון שיער, פנים וכו&#39;..
    אני לא יודע איך לדמיין אותו &#092;:

מייק עוד בסדר. אבל עדין, אתה נותן תיאור או שניים על דמות מסויימת ואז עובר ישר להמשך העלילה. אני לא מצליח להבין אתה העלילה, ובכלל אין ממש מתח או דרמה בסיפור.
    תעבוד על זה. ומה שהאבטיחי הזאת ציינה לך למעלה אכן יעזור.
    מחכה לפרק הבא. P:

3. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    דני תמשיך אני במתחחח&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

4. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    פרק 3 ~ סופרנובה, כאוס וסוף לאנושות
    ה-21 ליולי, 2058,
    כדוה"א שלנו חווה סופרנובה, היה זה מחזה מפחיד. ניצוץ של להבה נורה מתוך הכדור, וגל של אש עטף את כוכב הלכת שלנו. פיצוץ זה נראה למרחקים, וכאשר תהליך הסופרנובה הסתיים, הכוכב כבר לא היה.
    כל מה שנשאר מהכוכב והירח הוא אבק כוכבי אשר התאדה בחלל.
    סוף לאנושות כולה. טוב, ככה חשבו האנדרואידים.
    בני האדם השתכללו עם הזמן והצליחו ביחד עם סוכנות החלל נאס"א לייצר מעבורת גדולת מימדים אשר תשגר את כל בני האדם אל החלל, ותרחיק אותנו מהאסון הקרב. כמובן שבני האדם נשארו בלי בית ורכוש, אבל המטרה הייתה לשרוד.
    כמו כן, גילו בני האדם את ה&#39;חלקיק האלוהי&#39; אשר יצר את כוכב הלכת ארץ, וכך הצליחו להקים מכמה אטומים בודדים בחלל כוכב קטן אשר שופע מים וחיים. כדוה"א חדש אפשר להגיד.
    הכוכב החדש שכן בגלאקסיה די רחוקה מגלאקסיית שביל החלב, היה זה עידן טכנולוגיה חדש. בני האדם הבינו את הטעות שלהם, ומקווים שהפעם הכוכב ישאר ולא יגיע לשלב הסופי שלו.
    מדהים איך שהכוכב החדש נוצר. כבר לא היה את האדם הקדמון או את תהליך האבולוציה, הכל היה שונה מאת בריאת העולם הראשונה. כעבור מספר שנים, הכוכב החדש שבנו בני האדם השתכלל, ואפילו ארבעה לוויינים נראו בחלל. היו ערים, כפרים, בני האדם התרבו וכמעט הדת נשכחה.

באותו הזמן, גם כוכב האנדרואידים &#39;דלתא&#39; חווה סופרנובה. כל אוכלוסיית האנדרואידים הושמדה, רק בודדים ניצלו מפני שהיו במשימת גישוש על כוכבי לכת בגלאקסיות שונות. החיים של כל הגלאקסיות השתנו.
    הכל השתנה בשנים האחרונות. אפילו מלחמות כוכבים שהיו בין זנים שונים של חייזרים נפסקו. הכל היה שונה לגמרי.

ה-10 לדצמבר, 2070,
    כעבור תהליכים שונים בהתפתחות כוכב הלכת החדש, הוקם הארגון הסודי נגד מלחמת האנדרואידים מחדש. הפעם הוא לא נלחם באנדרואידים...בגלל שהם נשכחו עם הזמן, הפעם הארגון חקר כל מיני זנים של חיות חדשות שהחלו להופיע בפתאומיות באזורים שונים.
    כמובן שהוא חקר לא רק חיות, היו מקרים ששלכו קבוצת סוכנים כדי לעצור מזימה של רוצח, או לגלות סודות על דבר מיסטי מסויים. ארגון הסוכנים השתדרג לא רק בטכנולוגיה מתקדמת יותר, הוא גדל במספר סוכנים, הפך לארגון מחתרתי של הצבא ואפילו החל להתמקד לא רק במשימות שקשורות לחלל ומעבר.
    את בנג&#39;מין הזקן, החליף &#39;מארק קורפ&#39;, מארק הפך למנהיג כל הארגון הסודי הזה. מארק היה שרירי ובכושר טוב. היה מארק בן שישים וחמש, שיערו היה לבן וכמעט קירח לגמרי, אך הצליח מארק להשלים משימות קשות ומלוכלכות בעצמו. מי שהיה קורא לו &#39;זקן&#39;, היה מקבל ריתוק בכלא לשבוע. מארק היה נוקשה עם הסוכנים.

&#39;קיי באנדיט&#39;, סוכן בכיר בארגון הסודי אשר מוכר כסוכן יפיוף ושרירי, מסתובב עם גופייה לבנה ועליה ג&#39;קט שחור שעליו להבות מצויירות, מכנסי ג&#39;ינס ארוכים שנצמדים לרגליו ומגנים, בנדנה שחורה אשר מחביאה את שיערו הבלונד כהה ונעלי סוכנים שחורים העשויים מעור, ובקליק אחד עם שתי הרגליים יוצאים על סוליית הנעלים פתחי סילון שמאפשרים לו לעוף למספר מוגבל של גובה.
    קיי, הוא בנו של &#39;ברוס באנדיט&#39;, הסוכן הטוב ביותר שהיה אי פעם. ברוס נהרג במשימת גישוש על האוקיינוס האטלנטי החדש שעל הכוכב החדש. עד היום קיי לא מוכן לדבר על זה, ובכלל מחפש את הרוצח שהרג את אביו בכדי לנקום. קיי הוא גבר בן עשרים ואחד, חי את חייו בחדר מפואר ויוקרטי בתוך הבסיס. מפליא שמכל המעריצות שדלוקות עליו, הוא לא יוצא עם אף אחת.
    הרגע חזר קיי מהמשימה העשירית שלו להיום. &#39;בחיי...איזה יום מעייף&#39; חשב לו קיי בעודו מתקלח.

התקרית עם הג&#39;וקר שקרתה מאות שנים אחורה הסתיימה לא טוב. שני הסוכנים &#39;מייק&#39; ו&#39;ג&#39;יימס&#39; נהרגו, וג&#39;וקר השמיד את כל העיר בעזרת חומרי הנפץ ששכנו במחסן. עד היום ג&#39;וקר האנדרואיד מסתובב לו בין הגלאקסיות ומשאיר אחריו הרס וחורבן. הוא אחד מהאנדרואידים שהצליחו להנצל.
    "אני לא פסיכופט, אני בסך הכל הסיוט הבא שלך". היה זה המשפט המפורסם של האנדרואיד &#39;ג&#39;וקר&#39; אשר פורסם בכל העיתונים ברחבי ארה"ב לפני הסופרנובה.

השנה 2070,
    דור חדש של סוכנים הגיע, &#39;קיי באנדיט&#39; אחד מהם. משימות ומלחמות בפשע מחכות להם, הרבה אקשן ומסטורין. החיים שלהם מרגע כניסתם לארגון כבר לא יהיו כמו שהיו אז.
    לכל סוכן יש מספר סודי שמייצג אותו, מן מספר זהות כזה. לכל סוכן וסוכן בארגון משתילים את המספר על העורף בעזרת לייזר שמשכיל כמות מסויימת של דיו. הדיו הוא מיוחד ובלתי נראה. רק בעזרת סורק מיוחד בבסיס אפשר לראות את הקוד ולדעת אם להכניס את הסוכן אל הבסיס או לא.
    סופרנובה, כאוס וסוף לאנושות.

המשך יבוא..

5. משתמש מנוסה
    פרק קול ומקורי רק שלא הבנית דבר אחד תראה את הסיום של פרק 2 אם הליצן... לא משכתה מאותה נקודה... אבל זה היה פרק מגניב B)
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    Breaking Benjamin-Blow Me Away
    Metallica-The day that never come
    System of a Down-BYOB

6. משתמש מנוסה
    אבל בפרק הזכרתי את הקרב עם הליצן וכתבתי מה קרה בסופו של דבר. החלטתי להעביר הרבה זמן עד הפיצוץ של כודר הארץ. להוסיף קצת חריף לסיפור.

7. משתמש מנוסה
    אני בכללי הייתי מתחילה את הסיפור מחדש במקומך.

ההקדמה כבר לא רלונטית.
    עשית משהו במחשבה למשהו אחד-
    וזה כבר "פסה"

*יוקרתי
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

8. משתמש מנוסה
    >< לי יש את הרעיונות שלי ולך יש את שלך. אני לא צריך לכתוב רק מה שאתם רוצים שאכתוב, אני כותב בסדר שבא לי ומוסיף דברים שלי נראה טוב.

עשיתי זאת כי ככה תכננתי את העלילה עוד מתחילת הסיפור. בהתחלה חשבתי לעשות את הקטע עם הג&#39;וקר ועם מייק וג&#39;ייסון בסוף הסיפור, אבל בסוף החלטתי לעשות להם שני פרקים ראשיים שתבינו קצת.

עכשיו די עם התגובות בסגנון שלך. לא אהבת? את לא חייבת לקרוא ><

9. משתמש מנוסה
    זה כמו בסיקור על נששואים פלוס XD
    "לא אהבת? תכבי את הטלוויזיה"

בכל מקרה- זה קצת עשה בלאגן...

אולי כדאי שאתה הקדמה תעשה מה שרלוונטי,

ואז את הראשונים-

זה כאילו לפני חמשיים שנה..

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

10. משתמש מנוסה
    זה לא מבלבל. העברתי זמן, כי העלילה לא הייתה אמורה בכלל להתמקד על מייק. ציפיתי שתחשבו ככה. זה כמו בסרטים שעושים מסך שחור וכתוב &#39;כעבור X שנים&#39;. עד כדי כך מפריע לך?

עם תגובות כאלו אני מעדיף כבר לסגור ת&#39;סיפור וזהו. מה שווה לי? O:

11. משתמש מנוסה
    פרקים טובים מאד.
    אל תסגור את הסיפור. זה יהיה חבל...

12. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    מסבך... מסבך...

אחלה
    תמשיך

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

13. מורחקים
    בואנה פרק מגניב&#33; אהבתי את הסופר נובה ואת כל השינויים.
    קצת מוזר שבפרק השני היה קרב נגד הג&#39;וקר ובפרק 3 זה כבר סוף העולם...
    אבל אם זה היה מתוכנן עוד מההתחלה, אז אין לי מה להתווכח איתך.

תמשיך בבקשה.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •