פוקדע:
שם:מיו-Mew-ミュウ
זן: פוקימון הזנים החדשים
קצת פרטים-מיו הוא פוקימון אגדי וחזק שנחשב כאחד מהאגדיים הקטנים.מיו יכול ללמוד כל מתקפה,TM,HM או Move Tutor חוץ מאלה של קבוצות רבייה מיוחדות או פוקימונים מיוחדים.מיו הפוקימון האחרון בפוקדע של קנטו.
סוג:על-חושי.
יכולת:Syncronize-לסנכרן.
טביעת רגל:![]()
מבנה גוף
גובה:0.4 מטר
משקל:4 קילו גרם.
צבע:וורוד
מבנה פיסי-
מבנה הגוף של מיו דומה למין יצור-חתול-וורוד אך הוא בעצם מבוסס על ג'רובה.
יש לו זנב ארוך וחלק,רגליים כמו של ארנב וידיים עם 3 אצבעות. יש לו עיני תינוק כחולות וואוזניים משולשות ורודות. השיער שלו כל כך קטן שאפשר ליראות אותו רק עם מיקרוסקופ.
התנהגות
מיו הוא פוקימון סקרן וחכם שמראה את עצמו רק כלפי אנשים עם לב טהור. הוא אוהב מאוד לשחק ולשחוק מתחת למים ומאוד ילדותי לפעמים.הוא רוצה שכל מי שהוא בוטח בו ישחק איתו, הוא אוהב להיות כמה שיותר קרוב למוסיקה והוא שמח ו"משגוע" (במובן הטוב) לא כמו השיבוט שלו מיוטו.
מקום מחיה
לפי צוות רוקט מיו נימצא בגויאנה שבדרום אמריקה. לעומת זאת מיו יכול להפוך להיות בלתי נראה ולשנות צורה לכל פוקימון שירצה ולכן לא ידוע אם הוא עבר לידך אפילו ולא ידוע איפה הוא מתגורר כרגע.
אוכל
לא ידוע מה מיו אוכל אך הוא נמצא לרב עם לאמ ברי שיכול לרמוז על מה מבוססת הדיאטה שלו.
באנימה
![]()
מיו הופיעה בסרט מיוטו מכה שנית בו מיוטו שוכפל מהד.נ.א של מיו. מיו מופיע קצת בתחילת הסרט ובאמצע-סוף הסרט הוא נלחם מול מיוטו .
מיו נראה גם בסרט ה8 בהתחלה השתנה להואו אח"כ לטיילו ואז לטריקו. אח"כ מיו השתנה לאיפום בשביל לשחק עם פיקאצ'ו של אש כל שאר המופעים שלו בסרט,הם ספוילר ולא אגלה אותם פה.
מנגה
בפרק אחד באנימה רד ובלו מנסים לתתפוס מיו שהיה בעיר פאלט,שכונה בשם פוקימון הפנטום. לעומת זאת הם נכשלו וצוות רוקט ניסו לתפוס אותו גם.
מידע הפוקדע
לא נסרק עם פוקדע
אבולוציה-
לא מתפתח.
ספרייטים
אדום כחול צהוב וירוק
זהב כסף וקריסטל
רובי ספיר
ברקת
אדום אש וירוק עלה
אחורה של כולם:
יהלום ופנינה
פלטינה
![]()
לב זהב ונשמת כסף
אחורנית של כולם:
שחור ולבן
הידעת?:
היום פינת הידעתה נדחתה,מחר אני יכין אותה בתקווה. לבנתיים תהנו מכל השאר.
ביסוס
לא ממש הבנתי כי זה לא היה קשור,מבוסס על מין מולקולה ,לדעתי על חתול.
מקור השם
Mutant
חוות דעת
מיו היה חבר ילדות שליי,חח היה לי את הסרט של מיוטו מכה שנית ואז ראיתי אותו מלא,מיו פוקימון שאני ממש אוהב והוא פוקימון קטן
המשפט המסיים שוב,מאחורי כל פוקימון קטן יש סיפור גדול!
הערה:
מצטער שזה לא כזה מושק אני פשוט לחוץ בזמנים,מקווה שאהבתם.