הקדמה:זה הסיפור הראשון שאני כותב מקווה שיצא טוב...
מדריך פרקים
פרק מספר אחד:המסע החוזר מתחיל! מיקום:הודעה זאת
דמויות ראשיות
ג'ייסון-מאמן שעבר את כל הליגות בכל האזורים ועכשיו מארגן מעין מסע חוזר עם כמה מאמנים ומתאמים
שהשתתפו בסדרה כמו אש,דון,ברוק,פול,דרו,ומיי. הדמות הראשית ג'ייסון הוא בעצם אני. הסיפור מתרחש בעתיד אחרי שאש עבר את כל הליגות.ההורים של ג'ייסון עברו תאונה
ומתו בתאונהכשהוא היה ילד קטן,ומאז ג'ייסון גדל אצל דודו,שהוא מאמן פוקימוני אש. בגלל האירוע הזה ג'ייסון קצת מסוגר ותוקפני כלפי הסביבה,אבל בפנים הוא נחמד ומוכן לעזור לכולם.ניצח באלית פור בג'וטו,סינו,הואן,וסאזאדו,ולכן נחשב מאמן מעולה,אחד מהטובים בעולם.
פוקימונים:
סאלאמנס
סאלאמנס הוא הפוקימון הראשון של ג'ייסון.הוא חזק מאוד ויודע מתקפות רבות.באופיו הוא נלהב מאוד לעזור לאנשים
יודע:קרן על,כנף פלדה,פעימת דרקון,קצה כפול,להביור,ראשיית זן,התנגשות ג'יגה,מתקפה מהירה,דרקו מטאור, ~לא ידוע עוד מתקפות.יודע עוד הרבה~
פוקימונים שהוזכרו
מגמורטאר,גולם,פלוטזל
שארקויה
הפוקימון הראשון שג'ייסון תפס במסע. מאוד רציני וממוקד במטרתו
יודע:סופת עלים,סילון אקווה,זנב ברזל,אקדח מים,נשיכה,קרן קרח
~בקרוב עוד פוקימונים~
דניאל
דניאל היא מתאמת ידועה שנצחה בפסטיבלים הגדולים של ג'וטו וקנטו. היא טיילה עם ג'ייסון במחוז השלישי של שניהם,אונובה. היא מגיעה מאונובה ומשם מגיע ההתחלתי שלה:אושווט.
דניאל מאוהבת בג'ייסון לאורך כל הסיפור ואפשר לראות את זה בעלילה. היא הצטרפה אל המסע בעיר פושייה.
פוקימונים:
דאיקנקי
דאיקנקי היה הפוקימון הראשון של דניאל. באופי שלו הוא מתבודד ואוהב קרבות.הוא קשור אל דניאל מאוד.
יודע:משאבת הידרו,תותח הידרו,קרן מגה,קרן על,סילון אקווה,פעימת מים.
מונפרנו
מונפרנו הוא הפוקימון הראשון שדניאל תפסה בסינו כצ'ימצ'אר.הוא התפתח למונפרנו ששהה אצל פרופסור ג'וניפר.הוא מאוד נלהב ושמח.
יודע:גלגל להבה,גחל,חבטות זעם,שריטות,אגרוף מאך
פרק ראשון:המסע החוזר מתחיל!
"אוקיי כולם כאן?" הסתכלתי ברשימה בשביל לראות מי חסר."כן"ענתה לי המאמנת עם הבנדנה האדומה-לבנה שקראו לה מיי. "לא נכון! מיסטי עוד לא כאן!" אמר המאמן עם כובע המצחייה שקראו לו אש.הפיקאצ'ו שלו הינהן בהסכמה. בינתיים עמדנו בשמש הקופחת של העיר פאלט בקנטו. מדי פעם עבר ילד וביקש חתימה.בכל זאת הרי אנחנו זכינו בכמה ליגות ובכמה פסטיבלים.כל מי שהגיע למסע הזה זכה לפחות בשתי ליגות. כולנו כבר היינו מאמנים מנוסים שכבר תפסו הרבה פוקימונים ואימנו הרבה.אני זוכר את המודעה שפרסמתי בעיתון לפני חודש: כתבתי שאני יוצא למסע חוזר ואני מחפש מאמנים ומתאמים שיצטרפו אליי. התפלאתי כמה נענו לקריאה. מסתבר שאני לא הייתי היחיד שרצה לצאת למסע חוזר. בערך 50 מאמנים רצו לצאת איתי למסע, אבל רק 15 באו היום."טוב"אמרתי"אי אפשר לחכות פה עד הלילה. סאלאמנס צא!" הסאלאמנס שלי יצא מהפוקדור בשאגה אדירה"תחפש את מיסטי וכשאתה רואה אותה תביא אותה לפה" סאלאמנס יצא אל עבר העיר.כעבור חמש דקות הוא חזר עם מיסטי על הגב שלו."מצטערת"היא אמרה בחיוך,"אני חשבתי שנפגשים ליד מרכז הפוקימונים,ולא ליד המעבדה של פרופסור אוק.""זה לא נורא"אמר המאמן עם הווסט הכתום שקוראים לו ברוק,"העיקר שהגעת."הסתובבתי אל כל המאמנים שעמדו מאחורי ואמרתי"בוקר טוב לכולם! אני ג'ייסון וכמו שאתם יודעים אני ארגנתי מסע חוזר למאמנים שהיו בכל המחוזות. אנחנו מתחילים מקנטו ונסיים באונובה. למי יש הצעה לאיזה עיר נלך קודם?" את הצעקות שמעו עד קצה העיר:"העיר וירידיאן!""לא ,העיר פיוטר!" פתאום מאמן אחד עם מעיל רוח כחול ושיער אפור שקראו לו פול אמר:"אני מציע ללכת לעיר ורמיליון,עיר מכון החשמל." "כן "אמרתי,"זאת נשמעת הצעה טובה. קדימה כולם,הולכים אל העיר ורמיליון!"
מצטער שההודעה קצרה פרק 2 יותר ארוך