Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2010
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    הודעות: 5,462
    #1
    הבלאנקוס הוציאו עצבים. גם בנזמה (פעמיים), די מאריה ומרסלו חגגו בסנטיאגו ברנבאו. הפער מברסה: 7 נקודות

    אחרי שאמש ראתה את ברצלונה פותחת פער של 10 נקודות בפסגה, הגיעה הערב (חמישי) ריאל מדריד אל הסנטיאגו ברנבאו. ניצחון 0:7 גדול על מלאגה קיזז את ההפרש מהקטאלונים ועל הדרך שלח הביתה את המאמן לשעבר, מנואל פלגריני, עם הזנב בין הרגליים. כריסטיאנו רונאלדו חגג שלושער וחזרה לראשות טבלת מלך השערים. כרים בנזמה, שקיבל את הקרדיט על חשבון עמנואל אדבאיור, החזיר למאמנו עם צמד.

    שימו לב לנתון הבא: הקבוצה של ז'וזה מוריניו ניצחה בכל 13 משחקי הבית שלה העונה, ויחד עם התוצאות מאשתקד היא עומדת כבר על רצף של 16 ניצחונות בסנטיאגו ברנבאו. ביום ראשון ב'אל סרדינרו' של ראסינג סנטאנדר זה כנראה יהיה מעט יותר קשה. ומה עם מלאגה? תקועה עמוק במקום ה-19, 3 נקודות מחוף מבטחים.

    מהלך המשחק
    המשחק נפתח כצפוי בשליטה של ריאל. בדקה ה-6 אנחל די מריה חתך מימין ועם רגל שמאל בעט מ-16 מ' כדור שטוח וחד, אבל קבאז'רו קלט. 5 דקות לאחר מכן שוב מהלך יפה של הארגנטינאי, שבצ'יפ מצא את בנזמה שספק נדחף ברחבה על ידי אליסאו. השופט, פרס לאסה, לא התרשם. בדקה ה-18 הזדמנות גם למלאגה. פריצה טובה של קווינסי אווסו-אבייה שחלף על פני אלביול וירה מזווית לא קלה סמוך לקורה של איקר.

    בדקה ה-26 הלחץ של הלבנים הניב תוצאות. כדור חופשי נהדר של צ'אבי אלונסו מצא את כרים בנזמה הלא מכוסה. הצרפתי שמר על קור רוח ובנגיעה שלח את הכדור לרשת של האורחים, 0:1 לריאל. 9 דקות לאחר מכן הגיע השני. בלמי האורחים יצאו לנגוח קרן בחצי המגרש של מדריד. הכדור הורחק ומרסלו במסירה גדולה שלח את די מריה לדהור לבד על חמישים מטר כאשר הגנת מלאגה בעקבותיו. הארגנטינאי לא התבלבל ומול קבאז'רו גילגל לפינה. 0:2.

    ממש עם הכניסה לתוספת הזמן של המחצית זה כבר נהיה מביך מבחינת פלגריני. מהלך קבוצתי יפה של הבלנקוס התחיל עם רונאלדו שהעביר לדי מריה, שעם הקפצה אלגנטית החזיר למרסלו על הבישול. הברזילאי נתן לכדור לקפוץ פעם אחת וירה בשמאל לפינה הרחוקה. 0:3 קליל.

    ריסטיאנו רונאלדו עשה צעד בדרך לתפוס את מסי בראש טבלת המבקיעים בדקה ה-50. אוזיל חתך מימין לאמצע, עבר חצי הגנה והשאיר לפורטוגלי, שעם השפיץ של הנעל מצא את השער. 0:4. גול מספר 26 לכריסטיאנו.

    בדקה ה-61 בנזמה השלים צמד. מרסלו נשלח באגף השמאלי והגביהה למרכז. החלוץ שוב נותר בודד ומ-5 מ' נגח בקלות פנימה. 0:5. נגמר? ממש לא. 6 דקות לאחר מכן נגיעת יד של גאספר ברחבה, כרטיס צהוב שני למגן ופנדל. רונאלדו ניגש, הפציץ לחיבורים וחגג שוויון עם מסי בראש טבלת הפיצ'צי'. זה כבר 0:6, למי שאיבד את הספירה.

    ריאל לא ריחמה. בדקה ה-75 קנאלס, שנכנס כמחליף, קיבל את הכדור ברחבה, העביר רוחב ורונאלדו הגיע ראשון כדי לדחוק מקרוב את השביעי, ועל הדרך לעבור את כוכב ברצלונה בקרב האישי ביניהם. 0:7. עד לסיום הלבנים נרגעו ורונאלדו שנפגע העדיף לצאת החוצה ולא לסכן את עצמו. 0:7 גדול בסיום.
    ----
    תודה לספורט 5
    http://www.sport5.co.il/articles.asp...=95557&lang=HE
    --------------
    דעה אישית:
    משחק מאוד קל מלאגה פשוט לא הגיע למשחק (רוב הקבוצות שהגיעו נגדנו בזמן האחרון היו ממש מקשות אלינו)
    אולי ריאל סוף סוף יצא מרצף המשחקים הלו משכנעים..
    מקווה שנמשיך קח
    HALA MADRID



    Spoiler ספוילר


    מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

    Spoiler ספוילר


    PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

  2. Veni Vidi Vici
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    שם: ניצן
    הודעות: 28,634
    #2
    ריאל פירקה את מאלגה
    נהנתי מכל דקה!

    מסכן השוער הוא היחיד שעוד היה בסדר
    רונאלדו פצוע ולא ישחק מול סנטאנדר....


    And If You Don't Know, Now You Know


  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2010
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    הודעות: 5,462
    #3
    אני יודע
    בדיוק אחריי הגול הוא ביקש שיחליפו אותו
    HALA MADRID



    Spoiler ספוילר


    מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

    Spoiler ספוילר


    PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

  4. Veni Vidi Vici
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    שם: ניצן
    הודעות: 28,634
    #4
    עדכון חדש
    רונאלדו יחמיץ כמובן את סנטאנדר
    אבל גם את הרקולס
    מול ליון הוא יחזור
    לדעתי קאקה או אדביור יחליפו אותו


    And If You Don't Know, Now You Know


  5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    הודעות: 17,834
    #5
    רונאלדו חייב להיות מול ליון, ריאל צריכה אותו. בליגה זה בסדר,
    קאקה יכול להחליף אותו בצורה הכי טובה שיש.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

    חתימה בשיפוצים.

  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2010
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    הודעות: 5,462
    #6
    אם באמת נשחק טוב ושוטף מול ליון אין סיבה שנצטרך את רונאלדו.
    אבל בכל מקרה עדיף שהוא ישחק.
    HALA MADRID



    Spoiler ספוילר


    מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

    Spoiler ספוילר


    PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •