איך אני נלחם בצוות מגמה ?
הם חוסמים לי מין בית כזה ירוק
ושאני מדבר איתם הם לא עושים כלום ...
מה לעשות ?
זה לא נכון הוא מתכוון לרכבל הזה שהם חוסמים לו את הדרך תקשיב איתי אחי אתה צריך ליד הרכבל יש מערה שאתה נכנס אליה אתה עובר אותה תוכל לתפוס שם קופינג והפוקמון האש הצב הזה שיש לאש בסדרה שחכתי את שמו בכל אופן צא מין המערה אתה תגיע למאמנים רבים בדרך תמשיך שמואלה אז שאתה תיראה שיורד שלג אתה תילחם בעוד מאמנים משם תגיע לעיר אחת שאין בה כל כך מה לעשות שם תמשיך עוד שמואלה תירד למטה אתה תיראה מאמנים אחר כך אתה תיראה מערה למטה תסתכל בפרופסור ששומרים עליו צוות מגמה הם יראו אותך אחר כך צוות אקווה יבוא ואז אחרי שהם יעלמו תחזור לרכבל וצוות מגמה כבר לא יחסום לך את הדרך כי אחרי שאתה תעלה ברכבל אתה תנצח אותם בקלות משם זאת הדרך למכון הרביעי בהצלחה אחי![]()
זה בדיוק מה שכתבתי רק בלי פירוט. מה לא נכון?Originally posted by eden12@Sep 9 2008, 12:44 AM
זה לא נכון הוא מתכוון לרכבל הזה שהם חוסמים לו את הדרך תקשיב איתי אחי אתה צריך ליד הרכבל יש מערה שאתה נכנס אליה אתה עובר אותה תוכל לתפוס שם קופינג והפוקמון האש הצב הזה שיש לאש בסדרה שחכתי את שמו בכל אופן צא מין המערה אתה תגיע למאמנים רבים בדרך תמשיך שמואלה אז שאתה תיראה שיורד שלג אתה תילחם בעוד מאמנים משם תגיע לעיר אחת שאין בה כל כך מה לעשות שם תמשיך עוד שמואלה תירד למטה אתה תיראה מאמנים אחר כך אתה תיראה מערה למטה תסתכל בפרופסור ששומרים עליו צוות מגמה הם יראו אותך אחר כך צוות אקווה יבוא ואז אחרי שהם יעלמו תחזור לרכבל וצוות מגמה כבר לא יחסום לך את הדרך כי אחרי שאתה תעלה ברכבל אתה תנצח אותם בקלות משם זאת הדרך למכון הרביעי בהצלחה אחי![]()
הרי אחרי המערה ההיא עם צוות אקוה ומגמה, מגיעים לדרך שהיא מעל עיר מכון 1. גם בדרך הזו יש כמה מאמנים שכדאי להלחם נגדם.
אז מה לא נכון במה שכתבתי?
תמע בקיצור אם הרכבל חסום כנס למערה..תעבור אותה ואז משם תגיד למכון 4 אחרי המערה יש מקום שיש שם איזה פוקימון אחד ונדיר למצוא סקארמורי....
אתה ממשיך עולה לסלעים אז נכנס למערת הירח עובר אותה..אז אתה בפטלבורג אתה חוזר להילחם בנורמן(אבא שלך איפה שהית שלמדת לתפוס פוקימונים בהתחלה)
אז שאתה מנצח ועובר את המכון אתה מקבל HM של מים וככה אתה ממשיך..
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
אחי אתה רואה שכבר עזרתי לו ונתתי לו תשובה מפורטת אם הוא ילך בדרך שלי כמו שאתה אמרת הוא יצליח להעיף את צוות מגמה מהרכבל זה לא כזה קשה בסך הכל צריך ללכת איפה שהשלג ואיפה כל המאמנים ואחר כך מגיעים למערה שאפשר ללכוד שם סלורוג הפוקמון השמש הזה וגם זובטים יש שם משם אפשר להכנס לרכבל ואני מאמין שהוא כבר עשה כמו שהסברתי לוOriginally posted by צאריזארד@Sep 9 2008, 06:44 PM
תמע בקיצור אם הרכבל חסום כנס למערה..תעבור אותה ואז משם תגיד למכון 4 אחרי המערה יש מקום שיש שם איזה פוקימון אחד ונדיר למצוא סקארמורי....
אתה ממשיך עולה לסלעים אז נכנס למערת הירח עובר אותה..אז אתה בפטלבורג אתה חוזר להילחם בנורמן(אבא שלך איפה שהית שלמדת לתפוס פוקימונים בהתחלה)
אז שאתה מנצח ועובר את המכון אתה מקבל HM של מים וככה אתה ממשיך..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)