המשחק ממשיך, נכון?
המשחק ממשיך, נכון?
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
מצטער שלא הגבתי, לא יכולתי D:
אני אגיב עוד הרבה יותר השבוע הזה D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
וודו-
Masked Dragon שלך מזומן למצב הגנה במצב ההגנה שלו, בעל 1100 הנקודות, ותורך מסתיים.
"עכשיו תורי." אומרת דנה עם חיוך על פניה ושולפת קלף נוסף.
אתה רואה אותה מחייכת עוד יותר. "אמנם לא שלפתי קלף טוב," אומרת. "אבל עדיין יש לי את Ancient Gear Golem." היא פוסקת.
"עכשיו Ancient Gear Golem, תתקוף את Masked Dragon!" היא קוראת בקול ובשמחה.
Ancient Gear Golem בעל 3000 הנקודות תוקף את Masked Dragon בעל 1100 ההגנה.
לאחר שהוא תוקף אותו והמפלצת שלך מושמדת, יורדות לך מנקודות החיים עוד 1900 נקודות.
כעת נקודות החיים שלך הם 1000. "אני מסיימת את תורי." היא אומרת ומסיימת את התור שלה.
זה תורך עכשיו, ואתה שולף Snatch Steal.
אדו-
הסתבכתי כבר עם כל הקלפים שלך.. :XD:
עכשיו תגיד לי פעם אחת ולתמיד מה אתה רוצה לעשות, אחרי שהצב עב"ם שלך תוקף ונקודות החיים שלך יורדות.
יובל-
"אל תדאג, עם יכולות כמו שלך, גם אתה תוכל להיות מהמובילים." הוא אומר לך, ושניכם יורדים מן הבמה.
לאחר עוד כמה וכמה דיבורים של מנהל האקדמיה הכללי, אתה מסיים את יומך, והולך לחדר בסלייפר.
כאשר אתה מגיע לחדר שלך בסלייפר אדום, אתה רואה שאיתך בחדר ישנם עוד שני חברים לחדר.
![]()
לאחר שאתה נכנס אל החדר, אתה רואה שהם מתעוררים להם באיטיות. "דייר חדש." אומר הימני.
"כן שינג'י, תחזור לישון." עונה השני לנער העונה לשם 'שינג'י'. "כן איצ'יגו." עונה שינג'י, וחוזר לישון.
"הגיע הזמן שתישן גם אתה, מחר אנחנו מתחילים ללמוד." אומר לך איצ'יגו והולך לישון בחזרה.
טוב, נתחיל בזה שאני רוצה לדעת מה הקלף ששלפתי בתחילת הסיבוב :oOriginally posted by Flygon@Sep 13 2008, 10:58 PM
מצטער שלא הגבתי, לא יכולתי D:
אני אגיב עוד הרבה יותר השבוע הזה D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אדו-
הסתבכתי כבר עם כל הקלפים שלך.. :XD:
עכשיו תגיד לי פעם אחת ולתמיד מה אתה רוצה לעשות, אחרי שהצב עב"ם שלך תוקף ונקודות החיים שלך יורדות.
הצב שלי תקף ישירות, ואז היריב חסם את ההתקפה (והוריד לי על הדרך לא מעט נקודות חיים). נשאר לי עדיין את אינפרו משמו, ואת קלף תחיית הרדופים ההפוך. אני רוצה להפעיל את תחיית הרדופים כדי לזמן צב עב"מ שני מהקבר (יש לי כזה, כמו שאתה וודאי זוכר), ואז לתקוף איתו ועם אינפרו (וכן, זה אפשרי, כי אפשר להשתמש בקלפי מלכודת בשלב הקרב). זה אמור להוריד ליריבה שלי, רותם, את נקודות החיים ל-ס אם חישבתי נכון. אם טעיתי בחישוב, ויישארו לה 1000 או פחות, אז אשתמש ביכולת של ילד בייסבול עליון כדי להקריב שתי מפלצות ולהוריד לה 1000 חיים. אם יש לה 1000 או יותר אחרי ההתקפות, אסיים את התור. קפיש?
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
"אוקיי לילה טוב לכם"אני אומר שם את חפצי והולך לישון במיטה הפנויהOriginally posted by Flygon@Sep 13 2008, 09:58 PM
יובל-
"אל תדאג, עם יכולות כמו שלך, גם אתה תוכל להיות מהמובילים." הוא אומר לך, ושניכם יורדים מן הבמה.
לאחר עוד כמה וכמה דיבורים של מנהל האקדמיה הכללי, אתה מסיים את יומך, והולך לחדר בסלייפר.
כאשר אתה מגיע לחדר שלך בסלייפר אדום, אתה רואה שאיתך בחדר ישנם עוד שני חברים לחדר.
![]()
לאחר שאתה נכנס אל החדר, אתה רואה שהם מתעוררים להם באיטיות. "דייר חדש." אומר הימני.
"כן שינג'י, תחזור לישון." עונה השני לנער העונה לשם 'שינג'י'. "כן איצ'יגו." עונה שינג'י, וחוזר לישון.
"הגיע הזמן שתישן גם אתה, מחר אנחנו מתחילים ללמוד." אומר לך איצ'יגו והולך לישון בחזרה.
מקווה שיש עוד מקום S:
שם במשחק: קיי באנדיט
חפיסה שבחרתי: מכונה
D:
נראה לי שיותר כדאי שנחליף את ההודעה הראשית לא?
זה אח שלי כתב את זה מלפני הרבה זמן, ונראה לי אוכל לעשות יותר טוב.
אם אתם תרצו, אני אהיה מוכן להחליף למשהו שאני אעבוד עליו D:
אדו-
בבקשה תוריד את החתימה הזאת שלך.
לאחר כל המהלכים שעושים לי את הכאבי ראש, אתה הוא המנצח בקרב.
"וואו, זה היה קרב טוב," אומרת רותם. "הקרב הכי טוב שהיה לי אי פעם, עוד מלפני האקדמיה." מחייכת.
לאחר מכן היא רצה אליך, ומשום מה מחבקת אותך.
"המנצח בקרב הזה, הוא אנדר!" מכריז המנהל של בית הספר ולאחר מכן רותם מפסיקה לחבקך.
הזמן עובר לו ביחד עם עוד כמה וכמה קרבות, עד שלבסוף יורד הערב.
"אוקיי כולם, לאחר היום עם כל הניצחונות והפסדים, עם קלפים חזקים ומגוונים, עם שחקנים ספורטביים-
ובמיוחד, עם הרבה הרבה כיף," הוא אומר. "שכחתי." מוסיף, וכולם צוחקים.
"הגיע הזמן ללכת לישון. מחר מתחילים על הלימודים." אומר המנהל ויוצא מן המקום.
ברכותיי (?) אתה ורותם באותו חדר בסלייפר.
יובל-
אתה שם את חפציך על המיטה הריקה והיחידה שנותרה בחדר, והולך לישון.
לאחר מכן בבוקר אתה קם עם קולות של ציפורים. אתה רואה ששינג'י ואיצ'יגו כבר ערים.
"בוקר טוב ישנוני." אומר לך איצ'יגו. "בוקר טוב." אומר לך גם שינג'י.
"קדימה," מזרז אותך איצ'יגו. "יש רק עוד עשרים דקות עד לשיעור הראשון." פוסק.
לאחר שאתה מתקלח, מתארגן והכל, אתה יוצא אל האקדמייה, לעבר יום הלימודים הראשון שלך.
כאשר אתה מגיע אל האקדמיה, אתה נכנס אל הכיתה ורואה שרוב בית סלייפר לומדים שם.
"שלום לכם תלמידים יקרים." אומר לכם איש בעל שיער גדול ואדום. "אני הוא המחנך, טונד קורו."
"היום אנחנו נלמד על קלפי קסם ומלכודת." אומר טונד מבלי להוסיף מילה, ומתחיל לרשום על הלוח.
לאחר שעוברת לה שעה שעוברת יחסית מהר, טונד החל לכתוב את שיעורי הבית.
תכתבו לי שמות של שלושה קלפי קסם לציוד.
תכתבו לי שמות של חמישה קלפי מלכודת מתמשכים.
השיעור הבא מתחיל בעוד כ-5 דקות.
קאפס לוק-
רשום D: רק תשקיע, והגד לי מה שמך.
*בנוגע לשאלה לא משנה לי*Originally posted by Flygon@Sep 14 2008, 01:23 PM
יובל-
אתה שם את חפציך על המיטה הריקה והיחידה שנותרה בחדר, והולך לישון.
לאחר מכן בבוקר אתה קם עם קולות של ציפורים. אתה רואה ששינג'י ואיצ'יגו כבר ערים.
"בוקר טוב ישנוני." אומר לך איצ'יגו. "בוקר טוב." אומר לך גם שינג'י.
"קדימה," מזרז אותך איצ'יגו. "יש רק עוד עשרים דקות עד לשיעור הראשון." פוסק.
לאחר שאתה מתקלח, מתארגן והכל, אתה יוצא אל האקדמייה, לעבר יום הלימודים הראשון שלך.
כאשר אתה מגיע אל האקדמיה, אתה נכנס אל הכיתה ורואה שרוב בית סלייפר לומדים שם.
"שלום לכם תלמידים יקרים." אומר לכם איש בעל שיער גדול ואדום. "אני הוא המחנך, טונד קורו."
"היום אנחנו נלמד על קלפי קסם ומלכודת." אומר טונד מבלי להוסיף מילה, ומתחיל לרשום על הלוח.
לאחר שעוברת לה שעה שעוברת יחסית מהר, טונד החל לכתוב את שיעורי הבית.
תכתבו לי שמות של שלושה קלפי קסם לציוד.
תכתבו לי שמות של חמישה קלפי מלכודת מתמשכים.
השיעור הבא מתחיל בעוד כ-5 דקות.
*אם צריך לכתוב תשובות עכשיו תאומר אם אפשר בפרטי גם תאומר*
'אוף שיעורי בית על היום הראשון'אני חושב מכניס את הדברים והולך ישר לשיעור מתי שנגמר השיעור בשביל לא לאחר
יובל-
לא חובה עכשיו..
אתה מכניס את החפצים של שיעור קלפי הקסם והמלכודת, ולאחר מכן ניגש אל השיעור הבא.
כאשר אתה מגיע אל הכיתה, אתה רואה שם שהמורה הוא לא אחר מאשר סלבוס בלו.
מיד לאחר שאתה נכנס אל הכיתה, נשמע הצלצול.
"קדימה תלמידים אני רוצה להתחיל ללמד היום. תזדרזו." דוחק סלבוס בכל התלמידים.
הוא מורה שלא כדאי להתחיל.
לאחר כל ההתארגנויות האלה, סלבוס בלו מתחיל לדבר על הקרבות של קלפים.
מיד לאחר מכן הוא פונה אליך. "כן תלמיד, מהו השם שלך?" הוא שואל אותך. נראה כאילו הוא רוצה לשאול אותך שאלה.
"ריוגה אדוני"אני עונה לוOriginally posted by Flygon@Sep 14 2008, 01:35 PM
יובל-
לא חובה עכשיו..
אתה מכניס את החפצים של שיעור קלפי הקסם והמלכודת, ולאחר מכן ניגש אל השיעור הבא.
כאשר אתה מגיע אל הכיתה, אתה רואה שם שהמורה הוא לא אחר מאשר סלבוס בלו.
מיד לאחר שאתה נכנס אל הכיתה, נשמע הצלצול.
"קדימה תלמידים אני רוצה להתחיל ללמד היום. תזדרזו." דוחק סלבוס בכל התלמידים.
הוא מורה שלא כדאי להתחיל.
לאחר כל ההתארגנויות האלה, סלבוס בלו מתחיל לדבר על הקרבות של קלפים.
מיד לאחר מכן הוא פונה אליך. "כן תלמיד, מהו השם שלך?" הוא שואל אותך. נראה כאילו הוא רוצה לשאול אותך שאלה.
יובל-
"ריוגה." הוא ממלמל לעצמו. "אוקיי ריוגה, בוא נראה עד כמה אתה מתמצא." הוא אומר ומחייך.
"כמה קלפי קסם צריכים להקריב, על מנת לזמן את Red-Eyes B. Dragon?" הוא שואל אותך.
כל התלמידיםה אחרים צוחקים. נראה כאילו הם יודעים את התשובה.
הורדתי, מרוצה?Originally posted by Flygon@Sep 14 2008, 02:23 PM
נראה לי שיותר כדאי שנחליף את ההודעה הראשית לא?
זה אח שלי כתב את זה מלפני הרבה זמן, ונראה לי אוכל לעשות יותר טוב.
אם אתם תרצו, אני אהיה מוכן להחליף למשהו שאני אעבוד עליו D:
אדו-
בבקשה תוריד את החתימה הזאת שלך.
לאחר כל המהלכים שעושים לי את הכאבי ראש, אתה הוא המנצח בקרב.
"וואו, זה היה קרב טוב," אומרת רותם. "הקרב הכי טוב שהיה לי אי פעם, עוד מלפני האקדמיה." מחייכת.
לאחר מכן היא רצה אליך, ומשום מה מחבקת אותך.
"המנצח בקרב הזה, הוא אנדר!" מכריז המנהל של בית הספר ולאחר מכן רותם מפסיקה לחבקך.
הזמן עובר לו ביחד עם עוד כמה וכמה קרבות, עד שלבסוף יורד הערב.
"אוקיי כולם, לאחר היום עם כל הניצחונות והפסדים, עם קלפים חזקים ומגוונים, עם שחקנים ספורטביים-
ובמיוחד, עם הרבה הרבה כיף," הוא אומר. "שכחתי." מוסיף, וכולם צוחקים.
"הגיע הזמן ללכת לישון. מחר מתחילים על הלימודים." אומר המנהל ויוצא מן המקום.
ברכותיי (?) אתה ורותם באותו חדר בסלייפר.
קול, אני בסלייפר ם: זה בגלל שהקרב שלי היה גרוע, או שתמיד מתחילים בסלייפר?
ואני אישית אשמח אם תחליף את ההודעה הראשית. במצב הנוכחי היא מעוררת הרבה אנטי למשחק, לפי דעתי. הסיבה היחידה שנרשמתי (או בעצם שתיים) - הן נושא המשחק והשה"מ. ההודעה הראשית הזו ממש לא מושכת.
אגב, באיזה גיל אני?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלך כעת לחדר, לארגן את הדברים שלי.
לאחר שרותם תגיע אפנה אליה.
"אז תגידי," אומר לה, "מה סגנון החפיסה שלך? בסוף לא הספקתי לגלות בקרב. כמו שאת בטח כבר יודעת, החפיסה שלי היא מסוג אש".
לאחר שאדבר איתה קצת אפרוש למיטה, כולי ציפייה ליום המחר.
"אה.... אפס"אני מנחשOriginally posted by Flygon@Sep 14 2008, 01:40 PM
יובל-
"ריוגה." הוא ממלמל לעצמו. "אוקיי ריוגה, בוא נראה עד כמה אתה מתמצא." הוא אומר ומחייך.
"כמה קלפי קסם צריכים להקריב, על מנת לזמן את Red-Eyes B. Dragon?" הוא שואל אותך.
כל התלמידיםה אחרים צוחקים. נראה כאילו הם יודעים את התשובה.
*נתת לי שאלה ממש קשה הייתה לי בעיה לענות עליה חפישתי מידע על השאלה ולא מצאתי
אדו-
כולם מתחילים בסלייפר D:
וסבבה, עוד מעט אתחיל לעבוד על הסגנון החדש.
אממ.. גיל 15 D:
"כן אני יודעת." היא אומרת לך בחיוך. "החפיסה שלי מורכבת מכל מיני סוגים." מסבירה לך רותם.
"אבל," היא מוסיפה. "רוב הקלפים שלי, הם מסוג מעוף." היא אומרת לך, ומפהקת.
שניכם כבר עייפים והולכים לישון.
לאחר שינה מרגיעה וטובה, אתה ורותם מתעוררים ביחד. כל אחד מתחיל להתארגן.
לאחר התאגנויות של רבע שעה, עשרים דקות, אתה ורותם מסיימים, ולבסוף הולכים אל עבר האקדמיה.
כאשר אתה מגיע אל המיקום של סלייפר אדום באקדמיה, אתה רואה שרוב תלמידי סלייפר נמצאים שם.
כל שחקני שנה א' מתרגשים מאוד. לבסוף עובר לו המחנך של סלייפר אדום, טונד קורו ונכנס אל הכיתה.
"אוקיי סלייפרים, הגיע הזמן להיכנס לשיעור." אומר טונד לחבורה, ולאחר דקה קלה כולם מתארגנים.
"אמנם זה היום הראשון, אך אל תחשבו שאני אקל עליכם," מצחקק. "יכול להיות תמיד שיעורי בית והכל."
לאחר השיעור, שלהפתעתך מעניין, טונד מביא שיעורי בית.
תביאו לי חמישה שמות של קלפי קסם מתמשכים.
תביאו לי חמישה שמות של קלפי מלכודת מתמשכים.
תביאו לי שמות של שלושה מפלצות, אשר יכולות להביא בזכות יכולת מיוחדת קלפי קסם.
השיעור נגמר ונשארו עוד חמישה דקות לשיעור הבא.
יובל-
"יפה יפה, נראה שעלית על הקאץ'." הוא אומר לך ולאחר מכן פונה לתלמיד אחר.
"כמה קלפים צריכים להקריב, על מנת לזמן את הקסם Creeping Doom Manta?" שואל סלבוס.
התלמיד מתחיל לצחוק. "לא מקריבים שום קלף, על מנת לזמן את הקסם Creeping Doom Manta."
"מה?!" צועק עליו סלבוס.
"Creeping Doom Manta בכלל לא קלף קסם, או קלף מפלצת!" הוא צועק, וכל הכיתה צוחקים.
אתה רואה אותו מבואס, וסלבוס ממשיך בשיעור שלו.
בסוף השיעור הוא לא נותן שיעורים. "כדאי שתתכוננו למבחן." הוא אומר לכם.
מבחן על היום השני מראה מורה קשוח.
'לפחות אין שיעורים אבל לא כאדי להתסעק איתו'אני חושב מחזיר את הדברים והולך לשיעור הבאOriginally posted by Flygon@Sep 14 2008, 01:54 PM
יובל-
"יפה יפה, נראה שעלית על הקאץ'." הוא אומר לך ולאחר מכן פונה לתלמיד אחר.
"כמה קלפים צריכים להקריב, על מנת לזמן את הקסם Creeping Doom Manta?" שואל סלבוס.
התלמיד מתחיל לצחוק. "לא מקריבים שום קלף, על מנת לזמן את הקסם Creeping Doom Manta."
"מה?!" צועק עליו סלבוס.
"Creeping Doom Manta בכלל לא קלף קסם, או קלף מפלצת!" הוא צועק, וכל הכיתה צוחקים.
אתה רואה אותו מבואס, וסלבוס ממשיך בשיעור שלו.
בסוף השיעור הוא לא נותן שיעורים. "כדאי שתתכוננו למבחן." הוא אומר לכם.
מבחן על היום השני מראה מורה קשוח.
*חמש דקות.Originally posted by Flygon@Sep 14 2008, 02:54 PM
אדו-
כולם מתחילים בסלייפר D:
וסבבה, עוד מעט אתחיל לעבוד על הסגנון החדש.
אממ.. גיל 15 D:
"כן אני יודעת." היא אומרת לך בחיוך. "החפיסה שלי מורכבת מכל מיני סוגים." מסבירה לך רותם.
"אבל," היא מוסיפה. "רוב הקלפים שלי, הם מסוג מעוף." היא אומרת לך, ומפהקת.
שניכם כבר עייפים והולכים לישון.
לאחר שינה מרגיעה וטובה, אתה ורותם מתעוררים ביחד. כל אחד מתחיל להתארגן.
לאחר התאגנויות של רבע שעה, עשרים דקות, אתה ורותם מסיימים, ולבסוף הולכים אל עבר האקדמיה.
כאשר אתה מגיע אל המיקום של סלייפר אדום באקדמיה, אתה רואה שרוב תלמידי סלייפר נמצאים שם.
כל שחקני שנה א' מתרגשים מאוד. לבסוף עובר לו המחנך של סלייפר אדום, טונד קורו ונכנס אל הכיתה.
"אוקיי סלייפרים, הגיע הזמן להיכנס לשיעור." אומר טונד לחבורה, ולאחר דקה קלה כולם מתארגנים.
"אמנם זה היום הראשון, אך אל תחשבו שאני אקל עליכם," מצחקק. "יכול להיות תמיד שיעורי בית והכל."
לאחר השיעור, שלהפתעתך מעניין, טונד מביא שיעורי בית.
תביאו לי חמישה שמות של קלפי קסם מתמשכים.
תביאו לי חמישה שמות של קלפי מלכודת מתמשכים.
תביאו לי שמות של שלושה מפלצות, אשר יכולות להביא בזכות יכולת מיוחדת קלפי קסם.
השיעור נגמר ונשארו עוד חמישה דקות לשיעור הבא.
"אני כבר מת שיהיה שיעור מעשי. אמנם השיעור התאורטי הזה היה מעניין, אבל יש לי תחושה שהאחרים לא יהיו ככה" אני אומר לרותם, ולאחר מיכן מסתכל על שיעורי הבית.
'מלכודת מתמשכת זו לא בעיה, זה הנושא החביב עלי. יש את Call of the Haunted, Backfire וכמובן את Gravity Bind. הן לא אקזוטיות במיוחד, אבל שלושתן פועלות כמו שעון. בקסמים מתמשכים אפשר למצוא את Dark Room of Nightmare החביב שלי, את Wave-Motion Cannon שהלוואי והיה לי, ואיך לא - Blaze Accelerator שאני מתלבט האם לאחד את החפיסה שלו עם שלי. על מפלצות אני כבר עכשיו אחר כך.'
אחכה כעת לשיעור הבא, עם תקווה שהוא יכלול לפחות קרב אחד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)