שלום כאן אתם תלמדו איך לעשות סיקור (לפי הדרך שלי). קודם כל אתם דריכים לראות סרט, שאתם חושבים שכדי לעשות עליו סיקור. אחרי זה אתם צריכים לעשות את מה שרשום למטה.
למה צריך ללמוד את זה אתם בטוח שואלים.כי יש כאלו שלא יודעים לעשות סיקורים ואני הייתי אחד מאלו שלא יודעים.
דוגמא לסיקור כזהפוסטר של הסרט (לא חובה אבל רצוי)
שם הסרט: (מה שם הסרט)
ז'אנר: (איזה סוג סרט )
אורך: (אורך הסרט בדקות)
שפת הסרט: (איזה שפה מדברים בסרט שראיתם עם אתם מבאים סרט מתורגם תרשמו פה את השפה שלו ושהוא מתורגם)
שנת יציאה: (כאן אתם רושמים מתי הסרט יצא)
במאי: (כאן אתם רושמים את מי הבמאי של הסרט)
שחקנים: (רשימת השחקנים ששחקו בסרט)
סיקור: (כאן אתם רושמים 3-5 שורות על מה שקורה בסרט אבל אתם לא רושמים פה את הסוף הסרט)
ספויילר: (פה אתם רושמים את כל מה שקרה בסוף הסרט ושמיים בספויילר )
חוות דעת: (חוות הדעת שלכם על הסרט מה היה טוב ומה היה רע בו לפחות 2 שורות)
ציון: (כאן אתם מביאים בציון לסרט שראיתם)
טריילר: (לא חובה הטריילר של הסרט)
תמונות מהסרט: (כאן אתם יכולים להוסיף תמונות מהסרט)
קישור לסרט לא חובה (אסור לפרסם קישור לאתר לצפייה ישירה)
קרדיט למי שצריך
היפה והחיה
פוסטר
ז'אנר: הרפתקאות,אקשן
אורך: 90 דקות
שפת הסרט: אנגלית עם תרגום לעברית
שנת יציאה: 2009/11/04
במאי: דייוויד ליסטר.
שחקנים: אסטלה וורן, רט גיילס, ויקטור פראסקוס, ונסה גריי, ניקולס ג'י. קופר, דמיאן גרווי, אלכס קזליקי.
סיקור: בל, הבת של הכובסת שמתעסקת במדע, יוצאת ליער לחפש צמחים לריח של הכביסה אבל בזמן שהיא מחפשת צמחים תוקף אותה זאב, אבל מיד לאחר מכן נורה חץ ממקום לא ידוע והזאב מת.בל הולכת לראות מי זה והיא מגלה שזה החיה. בל מספרת לרודולף - המועמד למלכות על החיה, והוא רודף אותו עד לכפר של בל. שם החיה הורג את הרופא ואת אחד מהחיילים של רודולף. בל יוצאת לבדה לחפש את החיה, אך הוא חושב שהיא באה להרע לו.לבסוף בל נתפסת על ידי רודולף בשבי. מה יקרה לה? האם רודולף ישיג את הכתר?האם רודולף יתפוס את ''החיה''?האם ''החיה'' יחזור להיות בנאדם? כל זה בספוילר.
ספויילר:
ספוילר
חוות דעת: הסרט גרוע, אני לא מאמין שיצא סרט כזה. השחקנית ששיחקה את בל יפה מאוד, רק חבל שהבגדים שהיא לובשת קטנים בשתי מידות.
ציון: 2.5 מתוך 5.
טריילר: [youtube]2u5d-3_QRjM[/youtube]
לסרט כאן
*קרדיט ל- Hit Man על הכל לבד זה לא היה מגיע לרמה שזה פה.אני אומר שוב תודה על הכל.