היום יום הולדת 109 לריאל מדריד 6 למרץ. *בידיוק לפני שנה ניצחנו בברנבאו את סביליה, אחרי שהיינו בפיגור של 2-0. ואן דר וארט הבקיע את שער הניצחון עם שער בתוספת הזמן. ב"ה ניצחון גם היום
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי Galactico היום יום הולדת 109 לריאל מדריד 6 למרץ. *בידיוק לפני שנה ניצחנו בברנבאו את סביליה, אחרי שהיינו בפיגור של 2-0. ואן דר וארט הבקיע את שער הניצחון עם שער בתוספת הזמן. ב"ה ניצחון גם היום יום הולדת גם לאמא שלי P:
| UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |
לא שזה מעניין אבל עד 120 ואז תתפרקו D:
פרישה
מזל טוב ריאל!
פורסם במקור על ידי Music יום הולדת גם לאמא שלי P: וואלה? מזל"ט!! שחר נההה....
מזל טוב ואני מאחל להם עד 109 וחודש
עד 120 :d
with great power comes great responsibility Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים... ספוילר חן השעיר. לא נשכח ולא נסלח. למה עזבת אותנו למה?! גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי ספוילר [youtube]mjmiWc69h1Q[/youtube] Pirates are evil!? The Marines are righteous!? These terms have always changed throughout the course of history..! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say!?But of course it will!!! Whoever wins this war.. Becomes justice
ספוילר
ספוילר [youtube]mjmiWc69h1Q[/youtube] Pirates are evil!? The Marines are righteous!? These terms have always changed throughout the course of history..! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say!?But of course it will!!! Whoever wins this war.. Becomes justice
בדיוק באתי לכתוב את זה מזל טוב hala madrid
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר מתנה מדניאל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום