תומר;
בעוד צ'ארמנדר פוער את פיו ושולח מטח כדורים אדומים ולוהטים לעבר סייטר שנפצע קשות, הפוקדקס אומר:
סייטר, פוקימון גמל השלמה. החרמשים שלו כל כך חדים, שהם מסוגלים לחדור דרך יהלום.
סייטר משיב במתקפת גל ואקום (Vaccum Wave)- הוא מניף את חרמשיו באוויר ושולח זרם אוויר כל כך חזק שנראה בבירור על רקע היער.
צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית בלבד, אך נהדף אחורה מעוצמת הגל.
עמית;
אתה מודה לה ויוצא, ומטייל מעט בעיר וירידיאן. אתה מסתובב מעט פה ושם, חוקר את העיר הגדולה והיפה, ולפתע רואה דבר מה מעניין.
אתה מביט קדימה ורואה שלושה ילדים קטנים ומולם פוקימון דיי גדול, צבעו ירוק ועלים פורצים מראשו, ידיו ורגליו.
מאחוריו אתה רואה בחור צעיר לבוש בגדים גדולים בצבע ירוק וכחול, ושיערו הזהוב מסודר בצורת חרמש הפוך.
ניב;
הפוקדקס שלך מתחיל לדבר:
וולפיקס, פוקימון השועל. הוא מסוגל לשלוט בכדורי אש. ככל שהוא גדל, הזנבות שלו מתפצלים ויוצרים זנבות חדשים.

אודיש, פוקימון העשב. במהלך היום, הוא שותל את רגלים בקרקע כדי לשאוב מים ומזון מהאדמה.
בנג'י מהנהן כאות הסכמה, ומצווה על קאטרפי לתקוף את אודיש בנשיכת חרק, וקאטרפי קופץ על אודיש ונושך אותו.
בינתיים, בלבאזור מנטרל את הגחלת עם עלי תער, ושולח גפנים לאחוז בוולפיקס. וולפיקס מורם באוויר, ובלבאזור מנענע אותו מצד לצד.
"וולפיקס, גחלת על הגפנים!" קוראת אחת התאומות, בעוד השנייה מצווה "אודיש, כוח הטבע! (Nature Power)"
בעוד וולפיקס שולח גחלת שמציתה את הגפנים של בלבאזור ומתקרבת לפגוע בו, אודיש עוצם את עיניו ומתרכז.
האש מתקרבת לבלבאזור כמו שפתיל של דינמיט בוער, ופוצעת אותו תוך כדי. בלבאזור עולה באש... (Burned)
אודיש פוקח את עיניו שזוהרות באור כסוף, ושלושה כדורי אור בצבע אדום, ירוק וכחול נאספים סביבו ופוגעים בקאטרפי קשות.
נועם;
בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת שעל גבו לעבר קטטה ואוחז בו חזק. רטטה נפצע, ונושך את הגפנים, מה שמכאיב לבלאזור.
קודאק;
"יש לי גם פיצ'ו," היא אומרת. "דודה שלי ממחוז ג'וטו שלחה לי אותו. דרך אגב, אני סיארה." היא מציגה את עצמה ומשיטה יד ללחוץ את שלך.
אתה מציג את עצמך ולוחץ את ידה, ובינתיים פידג'י וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים. פידג'י מנסה לאחוז בסקווירטל אך בוחר לבסוף לטוס לבד.
בינתיים, אתה וסקווירטל יוצאים יחד עם סיארה לטיול ברחבי העיר בזמן שהיא מוציאה את פיצ'ו- פוקימון קטן וחמוד בצבעים שחור ולבן עם לחיים ורודות ואוזניים מחודדות.
דוד;
בלבאזור מחייך אליך ונבלע בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה. לבינתיים, אתה חושב על שם להעניק לו.
אתה מודה לפרופסור ויוצא לעבר העיר וירידיאן. בעודך מהרהר לגבי כינוי לבלבאזור, פוקימון קטן דמוי זחל בצבע זהב עם קרן על הראש שולח לעברך קורים.
אתה נלכד בתוך רשת של קורים, והפוכדור של בלבאזור נשמע מכיסך ברגע האחרון, ובלבאזור יוצא ממנו.
סיגל;
סקווירטל מחייך בחזרה והפרופסור ממלמל "אין בעד מה". את יוצאת החוצה עם סקווירטל לעבר העיר וירידיאן.
אתם מביטים בנופים מסביב, מסתכלים וחוקרים את הטבע, כשלפתע פוקימון קטן מגיח מן הצד; זחל קטן וירוק עם סימן אדום על המצח.
הוא נראה עצבני מאוד, וקופץ לעברך, מתנגש בך ומפיל אותך על הקרקע.