Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 96 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    תומר;
    בעוד צ'ארמנדר פוער את פיו ושולח מטח כדורים אדומים ולוהטים לעבר סייטר שנפצע קשות, הפוקדקס אומר:

סייטר, פוקימון גמל השלמה. החרמשים שלו כל כך חדים, שהם מסוגלים לחדור דרך יהלום.
    סייטר משיב במתקפת גל ואקום (Vaccum Wave)- הוא מניף את חרמשיו באוויר ושולח זרם אוויר כל כך חזק שנראה בבירור על רקע היער.
    צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית בלבד, אך נהדף אחורה מעוצמת הגל.

עמית;
    אתה מודה לה ויוצא, ומטייל מעט בעיר וירידיאן. אתה מסתובב מעט פה ושם, חוקר את העיר הגדולה והיפה, ולפתע רואה דבר מה מעניין.
    אתה מביט קדימה ורואה שלושה ילדים קטנים ומולם פוקימון דיי גדול, צבעו ירוק ועלים פורצים מראשו, ידיו ורגליו.
    מאחוריו אתה רואה בחור צעיר לבוש בגדים גדולים בצבע ירוק וכחול, ושיערו הזהוב מסודר בצורת חרמש הפוך.

ניב;
    הפוקדקס שלך מתחיל לדבר:

וולפיקס, פוקימון השועל. הוא מסוגל לשלוט בכדורי אש. ככל שהוא גדל, הזנבות שלו מתפצלים ויוצרים זנבות חדשים.

אודיש, פוקימון העשב. במהלך היום, הוא שותל את רגלים בקרקע כדי לשאוב מים ומזון מהאדמה.

בנג'י מהנהן כאות הסכמה, ומצווה על קאטרפי לתקוף את אודיש בנשיכת חרק, וקאטרפי קופץ על אודיש ונושך אותו.
    בינתיים, בלבאזור מנטרל את הגחלת עם עלי תער, ושולח גפנים לאחוז בוולפיקס. וולפיקס מורם באוויר, ובלבאזור מנענע אותו מצד לצד.
    "וולפיקס, גחלת על הגפנים!" קוראת אחת התאומות, בעוד השנייה מצווה "אודיש, כוח הטבע! (Nature Power)"
    בעוד וולפיקס שולח גחלת שמציתה את הגפנים של בלבאזור ומתקרבת לפגוע בו, אודיש עוצם את עיניו ומתרכז.
    האש מתקרבת לבלבאזור כמו שפתיל של דינמיט בוער, ופוצעת אותו תוך כדי. בלבאזור עולה באש... (Burned)
    אודיש פוקח את עיניו שזוהרות באור כסוף, ושלושה כדורי אור בצבע אדום, ירוק וכחול נאספים סביבו ופוגעים בקאטרפי קשות.

נועם;
    בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת שעל גבו לעבר קטטה ואוחז בו חזק. רטטה נפצע, ונושך את הגפנים, מה שמכאיב לבלאזור.

קודאק;
    "יש לי גם פיצ'ו," היא אומרת. "דודה שלי ממחוז ג'וטו שלחה לי אותו. דרך אגב, אני סיארה." היא מציגה את עצמה ומשיטה יד ללחוץ את שלך.
    אתה מציג את עצמך ולוחץ את ידה, ובינתיים פידג'י וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים. פידג'י מנסה לאחוז בסקווירטל אך בוחר לבסוף לטוס לבד.
    בינתיים, אתה וסקווירטל יוצאים יחד עם סיארה לטיול ברחבי העיר בזמן שהיא מוציאה את פיצ'ו- פוקימון קטן וחמוד בצבעים שחור ולבן עם לחיים ורודות ואוזניים מחודדות.

דוד;
    בלבאזור מחייך אליך ונבלע בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה. לבינתיים, אתה חושב על שם להעניק לו.
    אתה מודה לפרופסור ויוצא לעבר העיר וירידיאן. בעודך מהרהר לגבי כינוי לבלבאזור, פוקימון קטן דמוי זחל בצבע זהב עם קרן על הראש שולח לעברך קורים.
    אתה נלכד בתוך רשת של קורים, והפוכדור של בלבאזור נשמע מכיסך ברגע האחרון, ובלבאזור יוצא ממנו.

סיגל;
    סקווירטל מחייך בחזרה והפרופסור ממלמל "אין בעד מה". את יוצאת החוצה עם סקווירטל לעבר העיר וירידיאן.
    אתם מביטים בנופים מסביב, מסתכלים וחוקרים את הטבע, כשלפתע פוקימון קטן מגיח מן הצד; זחל קטן וירוק עם סימן אדום על המצח.
    הוא נראה עצבני מאוד, וקופץ לעברך, מתנגש בך ומפיל אותך על הקרקע.
    לא כתבת לי תגובה..../=

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת שעל גבו לעבר קטטה ואוחז בו חזק. רטטה נפצע, ונושך את הגפנים, מה שמכאיב לבלאזור.
    אני אחשוב לעצמי:"אוי לא,מה אני אעשה?בלבאזור נלחם בשביל להגן עלי ואני אני לא עוזר לו.".הייתי בפאניקה,ובטעות השלכתי על רטטה פוקדור.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    מצטער מאוד על העיכוב בתגובות והדילוג על טל, פשוט עבדתי על הדף הראשי של המשחק והסיפור שלי. כדאי לבדוק את השינויים (:
    בין השינויים במשחק:
    - לוגו חדש ומדהים שעבדתי עליו קשה מאוד D:
    - עריכת המאמנים שפגשתם כולל שם, רקע קצר, עם מי הם נפגשו ואילו פוקימונים יש להם.
    - עריכת הספרייט של סיגל (sigal123) לספרייט של הנקבה ממשחקי אדום אש וירוק עלה כדי שתתאים לגרסת המשחק.
    - עריכת עמוד הרשומים במתקפות שלמדו הפוקימונים שלכם, פוקימונים שלכדתם, הטראפינץ' שבקע לטל וחפצים שקיבלתם.
    ועכשיו, המשכים:

תומר;
    אין לו צעקה במתקפות. יש לו גחלת, שריטה ומסך עשן.
    ~~~
    צ'ארמנדר מזנק אל הקרב, ושולח מטר של גחלת מפיו שפוצעת את סייטר ופוגעת בו בצורה קשה מאוד.
    סייטר מתרגז ומשתמש בגל ואקום פעם נוספת, מעיף את צ'ארמנדר גבוה מאוד באוויר.
    צ'ארמנדר החכם מגבש בראשו טקטיקה, וצולל באוויר לעבר אחד העצים, מסתתר בתוך העלים שלו, וטס משם במהירות לעבר סייטר, שולח לעברו זרם אש בצבע כחול-ירקרק.
    צ'ארמנדר למד Dragon Rage!

סיגל;
    סקווירטל מתקדם בריצה לעבר קאטרפי ושולח לעברו זרם בועות שפוצע אותו. קאטרפי צועק בעצבים, וקופץ לעבר סקווירטל.
    קאטרפי נושך את הזנב של סקווירטל בעוצמה, וסקווירטל מנסה לנענע את הזנב ולהעיף את קאטרפי אך לא מצליח.

עמית;

גרובייל, פוקימון שממית העצים. הוא מתגורר בג'ונגלים צפופים. בעת סגירה על טרפו, הוא מזנק מענף לענף במהירות.
    בינתיים, הבחור הצעיר מצחקק ברשעות, וגרובייל מצליף פעם נוספת באחד הילדים הקטנים.

קודאק;
    "את האמת שלא, אין לו כינוי חיבה..." אומרת סיארה. "אבל הוא בין כה לא מציית לי, לא משנה איך אני קוראת לו..." היא מוסיפה בקול מדוכדך.
    לפתע, פידג'י מגיח מהפינה עם פוקימון קטן בצבע ורוד עם אוזניים מחודדות וזנב מסולסל.
    "פרי, פרי, פרי קלאפרי!" אומר הפוקימון בקול מרגיע, ופידג'י מניח אותו ליד המאמנת שלו ומתיישב על כתפך.
    "תודה רבה!" אומרת סיארה ומרימה את קלאפרי לחבק אותו.

ניב;
    "קדימה," אומר בנג'י בחיוך, ושני הפוקימונים מסתובבים לעבר וולפיקס הכלוא בקורים של קאטרפי.
    אחת התאומות קוראת: "וולפיקס, השתמש בסחרור להבות (Fire Spin)!" וולפיקס שולח מפיו פס להקות דק שמקיף את בלבאזור וקאטרפי וסוגר עליהם.
    קאטרפי מצליח להילחץ ברגע האחרון מסחרור הלהבות, ובפקודת בנג'י הוא משתמש בהתנגשות על וולפיקס.
    בלבאזור מוקף בסחרור הלהבות, נבהל, וכל תנועה שלו גורמת לו להיפצע.

טל;
    מצטער... בטעות... ודרך אגב פתחת את עמוד 10 וזכית באוונט 'חגיגות העשור'- מגיעה לך ביצת פוקימונים, אך הגלל שכבר יש לך אחת, זאת תבקע במקום.
    ~~~
    בעוד סקווירטל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר פיפלאפ, הוא בטעות יורה אקדח מים על עצמו, אך בצורה חלשה ביותר.
    למזלך, המים הוציאו את סקווירטל מבלבול. סקווירטל למד מתקפה - אקדח מים!
    מאושר, אתה מרגיש לפתע רטט בתיק שלך. אתה פותח אותו ומגלה שהביצה שהעניק לך הפרופסור אוק רועדת.
    אתה מוציא בזהירות את המיכל בה היא מונחת ומניח אותו על הקרקע לפניך. הביצה זוהרת באור לבן וחזק, ונבקעת לשניים.
    בינתיים, ג'ון, פיפלאפ וסקווירטל מסתובבים כולם אליך כדי לראות מה קורה. אנשים נוספים מתאגדים סביבך, לראות את הלידה.
    אתה פותח את האינקובטור הקטן, ומשברי הביצה שחודלים לזהור יוצא פוקימון קטן בצבע כתום מדברי. הוא מביט בך בסקרנות.

נועם;
    לרוב כדאי לך שהפוקימונים יתעלפו לפני שתזרוק עליהם פוכדור כי הסיכויים לתפוס פוקימון בהכרה נמוכים.
    ~~~
    מבוהל, אתה זורק פוכדור על רטטה וזה נבלע בקרן אור בצבע אדום אל המכשיר האדום-לבן.
    אתה ובלבאזור מביטים בפוכדור שנוחת על הקרקע, וזהה ימינה ושמאלה כאילו רטטה נאבק להימלט ממנו.
    לבסוף, הפוכדור נעצר ומספר ניצוצות מעידים על לכידתו של פוקימון העכברוש!

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מצטער מאוד על העיכוב בתגובות והדילוג על טל, פשוט עבדתי על הדף הראשי של המשחק והסיפור שלי. כדאי לבדוק את השינויים (:
    בין השינויים במשחק:
    - עריכת הספרייט של סיגל (sigal123) לספרייט של הנקבה ממשחקי אדום אש וירוק עלה כדי שתתאים לגרסת המשחק.
    - עריכת עמוד הרשומים במתקפות שלמדו הפוקימונים שלכם, פוקימונים שלכדתם, הטראפינץ' שבקע לטל וחפצים שקיבלתם.
    ועכשיו, המשכים:

תומר;
    אין לו צעקה במתקפות. יש לו גחלת, שריטה ומסך עשן.
    ~~~
    צ'ארמנדר מזנק אל הקרב, ושולח מטר של גחלת מפיו שפוצעת את סייטר ופוגעת בו בצורה קשה מאוד.
    סייטר מתרגז ומשתמש בגל ואקום פעם נוספת, מעיף את צ'ארמנדר גבוה מאוד באוויר.
    צ'ארמנדר החכם מגבש בראשו טקטיקה, וצולל באוויר לעבר אחד העצים, מסתתר בתוך העלים שלו, וטס משם במהירות לעבר סייטר, שולח לעברו זרם אש בצבע כחול-ירקרק.
    צ'ארמנדר למד Dragon Rage!
    אה...
    והספרייט של נידורן לא עובד...
    ואיך קוראים למתקפה החדשה בעברית?
    ---------------------------
    אומר לצ'ראמנדר בהתלהבות ובעידוד"וואו...צ'ראמנדר יפה מאוד למדת מתקפה חדשה!אתה פשוט מדהים!"
    ואז אחרי מחשבה קטנה אם לתפוס את סייטר או לא אחליט שאני תופס את סייטר ואז לאחר מכן אוציא פוקדור ריק מהכיס שלי ואצעק תוך כדי שאני זורק את הפוקדור על סייטר:"פוקדור צא!"ואז אקווה שסייטר אתפס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    תומר;
    עובד אצלי, וקוראים לה זעם דרקון. גם זה כתוב.
    ~~~
    צ'ארמנדר נראה מרוצה גם כן, ולאחר התלבטות קלה אתה מחליט ללכוד את סייטר וזורק עליו פוכדור.
    לאחר שהפוכדור נע ימינה ושמאלה מספר פעמים, הוא נעצר ומספר ניצוצות מקיפים אותו; לכדת סייטר!
    "וואו, הצ'ארמנדר שלך ממש חזק..." מתפעל הנער שסייטר רדף אחריו קודם. "אני בראנדון, דרך אגב. בראנדון באז."
    "אני מאמן פוקימוני חרק ושואף לנצח בליגת אינדיגו," הוא אומר בחיוך גאה.

6. משתמש מנוסה
    תומר;
    עובד אצלי, וקוראים לה זעם דרקון. גם זה כתוב.
    ~~~
    צ'ארמנדר נראה מרוצה גם כן, ולאחר התלבטות קלה אתה מחליט ללכוד את סייטר וזורק עליו פוכדור.
    לאחר שהפוכדור נע ימינה ושמאלה מספר פעמים, הוא נעצר ומספר ניצוצות מקיפים אותו; לכדת סייטר!
    "וואו, הצ'ארמנדר שלך ממש חזק..." מתפעל הנער שסייטר רדף אחריו קודם. "אני בראנדון, דרך אגב. בראנדון באז."
    "אני מאמן פוקימוני חרק ושואף לנצח בליגת אינדיגו," הוא אומר בחיוך גאה.
    תוכל להיכנס למסן?
    ~~~~~~
    "שלום בראנדון לי קוראים תומר!"אומר לבראנדון תוך כדי שאני לוקח את הפוקדור של סייטר ושם אותו בתיק,
    "גם אני שואף לנצח בליגת אינדיגו"אוסיף בחיוך גאה ואז אלך משם לחפש פוקימונים מעופף או על-חושי לתפיסה כדי שהם יעזרו במסע שלי.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בין השינויים במשחק:
    ועכשיו, המשכים:

ניב;
    "קדימה," אומר בנג'י בחיוך, ושני הפוקימונים מסתובבים לעבר וולפיקס הכלוא בקורים של קאטרפי.
    אחת התאומות קוראת: "וולפיקס, השתמש בסחרור להבות (Fire Spin)!" וולפיקס שולח מפיו פס להקות דק שמקיף את בלבאזור וקאטרפי וסוגר עליהם.
    קאטרפי מצליח להילחץ ברגע האחרון מסחרור הלהבות, ובפקודת בנג'י הוא משתמש בהתנגשות על וולפיקס.
    בלבאזור מוקף בסחרור הלהבות, נבהל, וכל תנועה שלו גורמת לו להיפצע.
    אווווףףףףףףףףףףףף איזה בעסה.. אני פתחתי את עמוד 10, אבל בגלל שבטעות פירסמתי אותה פעמיים מחקתי אחת!!!
    ודווקה קאטרפי שהוא זחל הצליח אבל אני לא?! XDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בלבאזור הביט למעלה ונסה למצוא ענף של עץ כל שהוא או עמוד תאורה.. משהוא גבוהה ואז שלח גפן מצליפה והרם את עצמך ליפני שהאש תסגור עליך לגמריי!" אצעק בדאגה.
    לאחר מכן אומר לו "עכשיו התנדנד בזה כמו בנדנדה, קח תנופה וזרוק את עצמך עם בלימה על וולפיקס!"

.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בין השינויים במשחק:
    ועכשיו, המשכים:קודאק;
    "את האמת שלא, אין לו כינוי חיבה..." אומרת סיארה. "אבל הוא בין כה לא מציית לי, לא משנה איך אני קוראת לו..." היא מוסיפה בקול מדוכדך.
    לפתע, פידג'י מגיח מהפינה עם פוקימון קטן בצבע ורוד עם אוזניים מחודדות וזנב מסולסל.
    "פרי, פרי, פרי קלאפרי!" אומר הפוקימון בקול מרגיע, ופידג'י מניח אותו ליד המאמנת שלו ומתיישב על כתפך.
    "תודה רבה!" אומרת סיארה ומרימה את קלאפרי לחבק אותו.
    הוא לא הצליח להרים פיצ'ו או סקווירטל אבל מצליח קלאפרי..?...D:
    --
    אני אומר לפידג'י "עשית עבודה טובה ! חזור ! " ואחזיר אותו ואשבח גם את סקווירטל אבל אותו אשאיר.
    "נו? אז סיארה? את יכולה להביא לי משהו כתמורה על כך שעזרנו לך ? " ואחכה לתגובתה .

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תומר;
    חחחח ראלטס
    ~~~
    אתה מתכוון ללכת, כשלפתע בראנדון אומר: "היי, אם שנינו מתכוונים לנצח בליגת אינדיגו..." הוא אומר.
    "למה שלא נילחם? נראה למי מאיתנו יש יותר סיכוי." הוא אומר, ושולף פוכדור מכיסו.

ניב;
    לא חשוב חחח... וקאטרפי קטן וזריז אז הוא קפץ במהירות.
    ~~~
    בלבאזור מניח שני גפנים על הרצפה, ומאריך אותם ככה שהוא מטפס גבוה באוויר. שניות לפני שהגפנים שלו עולים באש שוב, הוא מנתר קדימה בתנופה.
    בלבאזור מתנגש בוולפיקס שכלוא בקורים, ומעיף את פוקימון השועל האדום, מה שגורם לו להתעלף.
    אחת התאומות מחזירה את וולפיקס לפוכדור שלו בפרצוף עצוב, ושתיהן מציגות את עצמן: " אנחנו גרייס ומייסי מארלי."

קודאק;
    הוא התחזק בדרך Xd
    ומה זה הבקשות האלה מבחורות תמימות, סוטה

~~~
    פידג'י חוזר אל הפוכדור, וסיארה מביטה בך בהרהור. "מה אתה רוצה בתמורה?" היא שואלת.

10. משתמש מנוסה
    תומר;
    חחחח ראלטס
    ~~~
    אתה מתכוון ללכת, כשלפתע בראנדון אומר: "היי, אם שנינו מתכוונים לנצח בליגת אינדיגו..." הוא אומר.
    "למה שלא נילחם? נראה למי מאיתנו יש יותר סיכוי." הוא אומר, ושולף פוכדור מכיסו.
    "טוב בוא נלחם אבל אני ינצח כי יש לי יתרון!אבל לא צ'ראמנדר כי הוא הולך לנוח"אומר לבראנדון ואז אשלוף את הפוקדור של צ'ראמנדר ואחזיר אותו לפוקדור שלו
    ואז אוציא את הפוקדור של נידורן ואגיד לו בשקט:"נידורן אני מאמין בך שתנצח אז תצא עכשיו נידורן!"ואז אזרוק את הפוקדור של נידורן כדי שהוא יצא החוצה.
    "אוקיי נידורן הוא מאמן פוקימוני חרק אז יש לך יתרון בעזרת מתקפה!"אומר לנידורן בשמחה בגלל שיש לי יתרון ואז אחכה לפוקימון של בראנדון

11. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה אומר את מילותיך לנידורן ומוציא אותו מהפוכדור במסך אור לבן. הוא ניצב מול בראנדון ביער, ומחכה לבחירתו של מאמן פוקימוני החרק יחד איתך.
    בראנדון זורק את הפוכדור שבידיו ופוקימון פרוותי בצבע סגול עם שני מחושים ועיניים גדולות ואדומות יוצא משם.
    "קדימה, ונונאט!" אומר בראנדון. "תשתמש בסופרסוניק!" הוא פוקד, ולפתע עיניו של ונונאט זוהרות באור בהיר ומשוחיו נזקפים באוויר.
    נידורן לפתע נראה מוזר; עיניו נראות עייפות, והוא מתחיל ללכת במקום ולזמזם בקול חלוש.

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה אומר את מילותיך לנידורן ומוציא אותו מהפוכדור במסך אור לבן. הוא ניצב מול בראנדון ביער, ומחכה לבחירתו של מאמן פוקימוני החרק יחד איתך.
    בראנדון זורק את הפוכדור שבידיו ופוקימון פרוותי בצבע סגול עם שני מחושים ועיניים גדולות ואדומות יוצא משם.
    "קדימה, ונונאט!" אומר בראנדון. "תשתמש בסופרסוניק!" הוא פוקד, ולפתע עיניו של ונונאט זוהרות באור בהיר ומשוחיו נזקפים באוויר.
    נידורן לפתע נראה מוזר; עיניו נראות עייפות, והוא מתחיל ללכת במקום ולזמזם בקול חלוש.
    "אוי לא!תקום נידורן!אתה מסוגל ואז תשתמש בעוקץ רעל עליו!אם אתה פוגע בו ישר תעוף אליו בניקור בכול הכוח שיש לך!"אומר לנידורן בעידוד כדי שהוא יקום.

13. משתמש מנוסה
    תומר;
    נידורן מנסה להתפכח אך הוא בקושי מצליח, וכשהוא מנסה להשתמש בעוקץ רעל הוא רץ לעבר עץ ונתקע בו, נפצע קלות.
    "ונונאט, בלבול!" קורא בראנדון, ועיניו של ונונאט זוהרות שוב, הפעם באור ורדרד. נידורן מורם באוויר ומוטח פעם נוספת בעץ.
    נידורן מביט בעיניים עייפות בונונאט ורץ לעברו, משתמש בניקור והפעם מצליח לפגוע בו. יתרון הסוגים פועל לטובתכם וונונאט נפצע קשה.

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    נידורן מנסה להתפכח אך הוא בקושי מצליח, וכשהוא מנסה להשתמש בעוקץ רעל הוא רץ לעבר עץ ונתקע בו, נפצע קלות.
    "ונונאט, בלבול!" קורא בראנדון, ועיניו של ונונאט זוהרות שוב, הפעם באור ורדרד. נידורן מורם באוויר ומוטח פעם נוספת בעץ.
    נידורן מביט בעיניים עייפות בונונאט ורץ לעברו, משתמש בניקור והפעם מצליח לפגוע בו. יתרון הסוגים פועל לטובתכם וונונאט נפצע קשה.
    "סוף סוף התוכנית פועלת!"אצעק באושר כדי שהיער אשמע כדי שיבין שאני ילד חכם,
    ואז אגיד לנידורן באושר:"יפה מאוד נידורן!אני ממש גאה בך כרגע!אם אתה רוצה שאני אהפוך להיות יותר גאה בך אז תשתמש במכה כפולה עליו כדי שהוא יפגע קצת ואז תפגע בו ישר בניקור בבטן כדי שהוא יתעלף ישר!"

15. משתמש מנוסה
    תומר;
    היער שומע שאתה חכם, ונידורן רץ לעבר ונונאט, משתמש בבעיטה כפולה; הוא פוגע פעם אחת בונונאט ופעם אחת בכובע של בראנדון שעף אחורה.
    לפתע, נידורן מנענע את ראשו ומתפכח מהבלבול; הוא מביט בונונאט, ורץ לעברו, מתכונן לתקוף בניקור.
    "ונונאט, השבתה (Disable)!" אומר בראנדון, וברגע שנידורן מנסה לפגוע בונונאט מסך אור אפרפר מגן עליו מהפגיעה.
    "עכשיו, בלבול!" אומר מאמן פוקימוני החרק וונונאט מעיף את נידורן פעם נוספת לעבר עץ באמצעות הבלבול.

עמוד 10 מתוך 96 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •