תומר;
נידורן רץ לעבר ונונאט ומנסה למלא אחר הוראותיך; הוא נוגח עם הקרן שלו כמה פעמים בונונאט, וזה נופל אחורה ומתעלף.
נידורן למד מתקפת זעם (Fury Attack)!
"הו לא..." אומר בראנדון ורץ לעבר וינונאט המעולף. "חזור." הוא אומר ו-ונונאט חוזר לפוכדור. "היה קרב טוב..." הוא אומר. "היית מצויין."
לאחר מכן הוא נפרד ממך והולך בחזרה לעיר וירידיאן, לרפא את הפוקימונים שלו.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
שימו לב- התווסף אוונט חדש!
שיעור הסטוריה: חמשת הראשונים שיגיעו למוזאון העיר פיוטר יזכו במאובן לבחירתם. את המאובן אפשר להחיות בערים ספרון וסינבאר.
תומר;
אתה מתקדם לך ביער וירידיאן, נידורן על כתפך, ואחרי כמה דקות אתה נתקל במבוי סתום; אתה מתכוון להסתובב ולחזור, אך נעצר במקום.
במרחק כמה מטרים, מאחורי כמה עצים, אתה שומע דיבור. "הבוס ביקש שנחפש את הסייטר שלו כאן." אומר קול גס.
"מה עושה הסייטר שלו פה?" שואל קול אחר. "הוא ברח בזמן שהבוס אימן אותו." מסביר הקול השני. "הוא אומר שהוא היה מאוד עצבני... לא פלא, הוא התייחס אליו כמו לסמרטוט."
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-12-2011 בשעה 11:10 PM
תומר;
אתה מתקדם, ודורך על זנב של קאטרפי מטעות, וזה צורח בכאב ובורח לעבר השיחים. לפתע, מגיעים שני האנשים ומביטים בך.
אתה נלחץ, וכשאתה מנסה לברוח נידורן נופל מכתפך, וכשהוא מנסה לאחוז בגבך הוא מפיל איתו את הפוכדורים שלך שנפתחים.
צ'ארמנדר וסייטר יוצאים, ומביטים בזוג האנשים. אתה מסתובב גם כן, ורואה שהם לבושים בגדים שחורים עם סמל R בצבע אדום.
"היי, מאיפה הסייטר הזה?" שואל אחד מהם. לפני שאתה עונה, הוא מתקרב לסייטר ומראה לו תמונה שאתה לא מצליח לראות בעצמך.
סייטר נבהל, וחותך את התמונה עם אחת מזרועותיו. "הסייטר הזה לא שלך ילד!!" אומר הבחור, ושולף פוכדור.
"צאו, זובאט וסאנדשרו!" הוא אומר, ושולח פוקימון עטלפי צבע כחול מתכתי וניבים מחודדים ופוקימון עכברי וצהוב. "אתה תלך להזעיק תגבורת בינתיים," הוא אומר לבחור השני.
![]()
![]()
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-12-2011 בשעה 11:31 PM
אסתכל עליהם בחיוך ואומר בעוקצנות "ואנחנו ניצחנו!" לאחר מכן אושיט זרועותיי אל בלבאזור שיקפוץ עליי.
אלטף את ראשו ברכות ואומר בנחישות "ההית מצויין שם חבר, פשוט נהדר, יום יגיע וניהיה אגדיים יחד!"
לאחר מכן אעבור בין גרייס ומייסי ואלחץ את ידיהם, בנוסף אקרוץ לבנג'י ואומר "ההית שותף מצויין, צוות לא רע מה.."
ואז אשאל אותו "לאן נמשיך מכאן?!"
ניב;
התאומות מארלי מתרחקות באכזבה לעבר מרכז הפוקימונים, ובנג'י נראה מרוצה בדיוק כמוך.
אתה מחבק את בלבאזור, ולפני שבנג'י מספיק לענות לך מה היעד הבא, קאטרפי זורח באור לבן ומתעוות;
הוא גדל וצורתו משתנה, ולבסוף הזוהר הלבן נעלם ומופיע שם פוקימון דמוי גולם בצבע ירוק. קאטרפי התפתח!
"וואוו!" אומר בנג'י ורץ להרים את הפוקימון החדש. "תוכל לבדוק לי מי זה בפוקדקס?" הוא שואל.
תומר;
נידורן שב אל הפוכדור, וסייטר וצ'ארמנדר יוצאים לקרב.
סייטר רץ במהירות אדירה לעבר זובאט ומתנגש בו בעוצמה, מפיל אותו לקרקע.
בינתיים, צ'ארמנדר שולח לעבר סאנדשרו ערבות של להבות בצבע אדום, ירוק וכחול מתכתי, מה שפוגע בו בחוזקה.
"עוקץ רעל, סאנדשרו!" פוקד האיש הזר. "ואתה, זובאט, נשיכה!"
העטלף והעכבר רצים לעבר הפוקימונים שלך, וכל אחד מהם תוקף את אחד מהם במתקפה אחרת, פוגע בשניהם.
עמית;
חחחחחחחחח איזה מניאק אתה D:
~~~
אתה מתכוון ללכת למרכז הפוקימונים ונזכר שלפני כמה דקות היית שם וקיבלת מהאחות ג'וי שיקוי.
אתה משוטט לך מעט בעיר, ולפתע מגיח הילד הזה שראית קודם עם גרובייל מאחת הפינות. הוא מביט בך במבט סולד, ונתקע בכוונה בחוזקה.
"אופס," הוא אומר בלגלגנות, וצוחק צחוק אכזרי. "לא ראיתי אותך, אפס."
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-12-2011 בשעה 11:42 PM
אופס,באמת שכחתי שהייתי במרכז הפוקימונים Xdעמית;
חחחחחחחחח איזה מניאק אתה D:
~~~
אתה מתכוון ללכת למרכז הפוקימונים ונזכר שלפני כמה דקות היית שם וקיבלת מהאחות ג'וי שיקוי.
אתה משוטט לך מעט בעיר, ולפתע מגיח הילד הזה שראית קודם עם גרובייל מאחת הפינות. הוא מביט בך במבט סולד, ונתקע בכוונה בחוזקה.
"אופס," הוא אומר בלגלגנות, וצוחק צחוק אכזרי. "לא ראיתי אותך, אפס."
------------------------------------
"היי!" אומר לו בעצבנות "למה עשית את זה?" ואכוון עליו אצבע מאשימה.
NYO HO HO BITCH
תומר;
צ'ארמנדר שולח גחלת נוספת ביחד עם זעם דרקון לעבר שני היריבים, ופוצע את זובאט קשה בעוד שסאנדשרו מתחמק.
"סאנדשרו, גלגול (Rollout) על צ'ארמנדר!" אומר האיש, וסאנדשרו מתכדרר לכדור ומתגלגל לעבר צ'ארמנדר, פוגע בו קשה בשל יתרון הסוגים.
בינתיים, סייטר משתמש במתקפה מהירה על סאנדשרו, מה שמוציא אותו מתנוחת הגלגול, ולאחר מכן בזובאט, מה שגורם לו להתעלף.
"חזור, זובאט!" אומר האיש בזעם. "סאנדשרו, תשתמש בסלסול הגנה, ואז גלגול!" אומר האיש.
סאנדשרו מתכדרר הפעם, וזהר באור כסוף. מיד, הוא מתגלגל לעבר צ'ארמנדר, ופוגע בו בצורה חזקה מאוד. צ'ארמנדר מתעלף.
"זה רק מראה שלא רק עוצמה תעזור לך בקרבות," מלגלג האיש. "בצוות רוקט אנחנו לומדים שילובי מתקפות, ואיך סוג הפוקימון יכול להשפיע על המתקפה!"
ניב;
מטאפוד, פוקימון הגולם. גופו הרך מוגן בתוך הגולם הקשה כמתכת. הוא שורד תלאות בשקט בעודו ממתין להתפתחות.
"באטרפרי, מה?" אומר בנג'י בחיוך. "חזור, מטאפוד!" הוא אומר ומשיב את מטאפוד לפוכדור שלו בקרן אור אדומה.
"ואחרי שנעבור במרכז הפוקימונים, נראה לי שנתקדם לעבר העיר פיוטר, לא? יש שם מכון פוקימונים..." הוא אומר.
עמית;
"כי ככה בא לי," הוא עונה בעוקצנות. הוא כל כך מעצבן, שבא לך להכניס לו אגרוף לפנים.
"מה דעתך על קרב פוקימונים?" הוא אומר לפתע. "אני מחפש פוקימונים לוזרים שאני יוכל להביס כדי לאמן את הגרובייל שלי."
"תחזור צ'ראמנדר היית מצוין"אומר לצ'ראמנדר תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו.
אומר לסייטר מיד אחרי שצ'ראמנדר חוזר לפוקדור שלו:"אוקיי סייטר זה תלוי בך כעת!אני יודע שהוא פוקימון קשה אבל אתה תנצח אותו!"
ואז אמשיך במהירות:"אתה צריך ללמוד מתקפה חדשה שהיא מתקפת כנף שאתה עושה את המתקפה הזאת עם הכנפיים שיש לך!
ואם אתה לא מצליח תשתמש במתקפה מהירה עם רדיפה בכול הכוח שנשאר לך בקרב הזה!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)