Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 96 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    סיגל;
    סקווירטל מתקדם בריצה לעבר קאטרפי ושולח לעברו זרם בועות שפוצע אותו. קאטרפי צועק בעצבים, וקופץ לעבר סקווירטל.
    קאטרפי נושך את הזנב של סקווירטל בעוצמה, וסקווירטל מנסה לנענע את הזנב ולהעיף את קאטרפי אך לא מצליח.
    "סקווירטל תקפוץ גבוה ותשתמש בבועות לעבר זנבך! כאשר הוא כבר לא על הזנב שלך תשתמש בבועות בסיבוב ואז שהוא לא יראה כבר כלום בגלל הבועות תתנגש בו!" אני אומרת ומתחילה קצת לחשוש..

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    הוא התחזק בדרך Xd
    ומה זה הבקשות האלה מבחורות תמימות, סוטה
    ~~~
    פידג'י חוזר אל הפוכדור, וסיארה מביטה בך בהרהור. "מה אתה רוצה בתמורה?" היא שואלת.
    מה זה אמור להיות ?../=
    תקרא את התגובה למטה ותבין...-/-
    --
    "..לא יודע..יש לך שיקוי או ברי ? ודרך אגב..אולי תרצי להיות שותפה למסע שלי ? אני רוצה להיות מאמן חזק ! ! "
    אומר לה..

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    "כי ככה בא לי," הוא עונה בעוקצנות. הוא כל כך מעצבן, שבא לך להכניס לו אגרוף לפנים.
    "מה דעתך על קרב פוקימונים?" הוא אומר לפתע. "אני מחפש פוקימונים לוזרים שאני יוכל להביס כדי לאמן את הגרובייל שלי."
    "אז אין לך מה לחפש אצלי." אומר לו בחזרה בטון עצבני "הפוקימונים שלי הם ממש לא לוזרים!" ואעשה לא תנועה שמאיימת שאני אכניס לו אגרוף.
    NYO HO HO BITCH

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מבוהל, אתה זורק פוכדור על רטטה וזה נבלע בקרן אור בצבע אדום אל המכשיר האדום-לבן.
    אתה ובלבאזור מביטים בפוכדור שנוחת על הקרקע, וזהה ימינה ושמאלה כאילו רטטה נאבק להימלט ממנו.
    לבסוף, הפוכדור נעצר ומספר ניצוצות מעידים על לכידתו של פוקימון העכברוש!
    "פיו..."אני חושב לעצמי ומשתדל שלא להראות לבלבאזור את הפחד שהיה לי.החזרתי את בלבאזור לפוקדור שלו בתקווה שלא אתקל בעוד פוקימונים חזקים בזמן הקרוב,או לפחות עד שאגיע לעיר ורידיאן,והתקדמתי לורידיאן.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;

מטאפוד, פוקימון הגולם. גופו הרך מוגן בתוך הגולם הקשה כמתכת. הוא שורד תלאות בשקט בעודו ממתין להתפתחות.
    "באטרפרי, מה?" אומר בנג'י בחיוך. "חזור, מטאפוד!" הוא אומר ומשיב את מטאפוד לפוכדור שלו בקרן אור אדומה.
    "ואחרי שנעבור במרכז הפוקימונים, נראה לי שנתקדם לעבר העיר פיוטר, לא? יש שם מכון פוקימונים..." הוא אומר.
    "נראה לי שזה רעיון טוב" אומר לו בחיוך ואסמן לו עם היד לבוא, אלך ואהרהר לעצמי "בלבאזור עבר הרבה בקרב הזה, לא תזיק לו מנוחה קלה!" ואגביר את מהירות צעדיי...
    לאחר שארפה את בלבאזור, אודה לאחות ג'וי בקידה קלה ואברך אותה לשלום.
    אצא אל העיר פיוטר, אקח נשימה עמוקה ואחשוב בגאווה "הינה אני בדרך לעיר מכון הראשונה שלי.. מעניין מה מצפה לי שם!"

.

6. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    שימו לב, כולם. הפוקימונים שלכם יכולים ללמוד מתקפות לבד (ז"א על פי החלטה שלי), או שאתם תלמדו אותם. כדי למנוע מסה עצומה של מתקפות, אתם תוכלו ללמד כל פוקימון מתקפה אחת בכל הגעה לעיר חדשה.
    בנוסף, למי שלא ראה, נוסף אוונט חדש בשם שיעור הסטוריה שאומר שחמשת הראשונים שיגיעו למוזיאון העיר פיוטר יקבלו מאובן. את המאובן תוכלו להחיות באי סינבאר או בעיר ספרון.
    נ.ב- עדכנתי תמונות של החפצים בעמוד הרשומים. (:

תומר;
    סייטר מנסה להשתמש במתקפת כנף, אך לא מצליח. סאנדשרו מנצל את ההזדמנות להשתמש בסלסול הגנה.
    סייטר משתמש במתקפה מהירה, ובאמצע הדרך זוהר באור וורוד ופוגע חזיתית בסאנדשרו, מעיף אותו אחורה אל תוך השיחים.
    "גלגול!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מגיב. הוא רץ לעבר השיחים, ובשאגת זעם הוא שולף פוכדור ומחזיר אליו את סאנדשרו.
    לפתע, אתה שומע קולות של אנשים רצים לעברך. זו בטח התגבורת...

סיגל;
    סקווירטל קופץ באוויר, ושולח בועות על הזנב שלו; קאטרפי נפגע וכשהוא צועק בכאב הוא עף למטה. סקווירטל מסתובב ושולח בועות מה שיוצר מסך בועות גדול.
    קאטרפי מביט אל הבועות, רואה בכל אחת מהן את ההשתקפות של סקווירטל, ויורה מפיו קור ארוך, מנסה לתפוס את סקווירטל.
    להפתעתו, סקווירטל מגיח מצד אחר של מסך הבועות, ומתנגש בו בעוצמה.

קודאק;
    צחקתי >:
    ~~~
    "את האמת שיש לי ברי..." היא אומר, ומתחילה לפשפש בתיקה. אחרי כמעט דקה, היא שולפת פרי בצבע צהוב-ירוק.
    "זה וואקאן ברי," היא מסבירה. "אם תיתן לפוקימון שלך להחזיק אותו, מתקפות חשמל שיישלחו אליו ייספגו בברי עצמו.
    אתה מכניס אותו לתיק, ומציע לה להצטרף אליך למסע. "בעצם, למה לא?" היא שואלת בחיוך. "אז נראה לי שעכשיו נלך ליער וירידיאן, לא?"

עמית;
    "תוכיח," הוא אומר ושולח החוצה את הגרובייל שראית מקודם מתוך פוכדור בצבע אפור כהה עם סמל בצבע צהוב.

נועם;
    בלבאזור חוזר אל הפוכדור, ואתה מתקדם לעבר העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית גבעה, ועולה אל פסגתה.
    אתה מביט קדימה, ורואה באופק את העיר וירידיאן היפה, בנויה בצורה מסודרת ומחולקת לשורות-שורות של בתים.
    אתה יורד מהגבעה בחיוך, ובערך מאה מטרים לפני שאתה מגיע לעיר וירידיאן אתה מגיע לקרבת אגם ורואה פוקימון על החוף.
    זהו דג בצבע אדום, כתר זהוב לראשו, והוא מפרפר ומאבד אנרגיה.

ניב;
    אחרי שריפאתם את מטאפוד ובלבאזור במרכז הפוקימונים, אתם מתקדמים לעבר יער וירידיאן, וכעבור מספר דקות נכנסים אליו.
    היער חשוך, אך ירוק ויפה, ומכיל זנים שונים של חרקים ומעופפים למיניהם. אתה מתקדם יחד עם בנג'י, וכעבור מספר דקות אתם נתקלים בפוקימון.
    הפוקימון הוא גדול וצהוב, דומה לדבורה ובעל עיניים אדומות גדולות וכנפיים שקופות. לפתע, מאמן מגיח מאחוריו.
    "היי, מה דעתכם על קרב?" אומר המאמן בספונטניות. יש לו כובע קש ורשת פרפרים ארוכה בידו, בתוכה פוקימון פרוותי וסגול עם מחושים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [QUOTE=NegativeX;1044959]
    סיגל;
    סקווירטל קופץ באוויר, ושולח בועות על הזנב שלו; קאטרפי נפגע וכשהוא צועק בכאב הוא עף למטה. סקווירטל מסתובב ושולח בועות מה שיוצר מסך בועות גדול.
    קאטרפי מביט אל הבועות, רואה בכל אחת מהן את ההשתקפות של סקווירטל, ויורה מפיו קור ארוך, מנסה לתפוס את סקווירטל.
    להפתעתו, סקווירטל מגיח מצד אחר של מסך הבועות, ומתנגש בו בעוצמה.
    "אוקי סקווירטל דחיפה פעם אחת נוספת!" אני אומרת שסקווירטל מסיים את המתקפה אני לוקחת מתיקי פוקדור וזורקת לעבר קאטרפרי וצועקת "פוקדור צא!" ומקווה שקטארפי יתפס

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שימו לב, כולם. הפוקימונים שלכם יכולים ללמוד מתקפות לבד (ז"א על פי החלטה שלי), או שאתם תלמדו אותם. כדי למנוע מסה עצומה של מתקפות, אתם תוכלו ללמד כל פוקימון מתקפה אחת בכל הגעה לעיר חדשה.
    בנוסף, למי שלא ראה, נוסף אוונט חדש בשם שיעור הסטוריה שאומר שחמשת הראשונים שיגיעו למוזיאון העיר פיוטר יקבלו מאובן. את המאובן תוכלו להחיות באי סינבאר או בעיר ספרון.

תומר;
    סייטר מנסה להשתמש במתקפת כנף, אך לא מצליח. סאנדשרו מנצל את ההזדמנות להשתמש בסלסול הגנה.
    סייטר משתמש במתקפה מהירה, ובאמצע הדרך זוהר באור וורוד ופוגע חזיתית בסאנדשרו, מעיף אותו אחורה אל תוך השיחים.
    "גלגול!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מגיב. הוא רץ לעבר השיחים, ובשאגת זעם הוא שולף פוכדור ומחזיר אליו את סאנדשרו.
    לפתע, אתה שומע קולות של אנשים רצים לעברך. זו בטח התגבורת...
    'אוי שיט!'אחשוב לעצמי בכעס תוך כדי שאני מחזיר את סייטר לפוקדור שלו ובורח משם בשיא המהירות כדי להינצל מהתגבורת של צוות רוקט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק;
    צחקתי >:
    ~~~
    "את האמת שיש לי ברי..." היא אומר, ומתחילה לפשפש בתיקה. אחרי כמעט דקה, היא שולפת פרי בצבע צהוב-ירוק.
    "זה וואקאן ברי," היא מסבירה. "אם תיתן לפוקימון שלך להחזיק אותו, מתקפות חשמל שיישלחו אליו ייספגו בברי עצמו.
    אתה מכניס אותו לתיק, ומציע לה להצטרף אליך למסע. "בעצם, למה לא?" היא שואלת בחיוך. "אז נראה לי שעכשיו נלך ליער וירידיאן, לא?"
    "כן..סיארה את יודעת איפה נמצאת במקרה העיירה פיוטר ? אני מאוד הייתי רוצה לראות את המוזאיון ! " ואמשיך איתה לכיוון יער וורידיאן..

Spoiler ספוילר

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    בלבאזור מחייך אליך ונבלע בתוך הפוכדור בקרן אור אדומה. לבינתיים, אתה חושב על שם להעניק לו.
    אתה מודה לפרופסור ויוצא לעבר העיר וירידיאן. בעודך מהרהר לגבי כינוי לבלבאזור, פוקימון קטן דמוי זחל בצבע זהב עם קרן על הראש שולח לעברך קורים.
    אתה נלכד בתוך רשת של קורים, והפוכדור של בלבאזור נשמע מכיסך ברגע האחרון, ובלבאזור יוצא ממנו.
    "היי" אני צועק על הזחל "מה אתה רוצה ממני?" אני מנסה להוציא את הפוקדע מכיסי לבדוק מי הפוקימון הזה.
    "באלבזור, עוד לא בדקתי את המתקפות שלך ואיני יודע אותן, בנתיים תתקוף אותו במשהו, ואז תנסה לשחרר אותי מהקורים" אני צועק לבאלבזור.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    "תוכיח," הוא אומר ושולח החוצה את הגרובייל שראית מקודם מתוך פוכדור בצבע אפור כהה עם סמל בצבע צהוב.
    "טוב!" אומר לו בעצבנות ואוציא את צ'אמנדר מהפוכדור.
    לאחר מכן אגיד לצ'ארמנדר:"צ'אמנדר-תקוף את גרובייל בגחלת!"
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל למופת! (לשעבר)

ניב;
    אחרי שריפאתם את מטאפוד ובלבאזור במרכז הפוקימונים, אתם מתקדמים לעבר יער וירידיאן, וכעבור מספר דקות נכנסים אליו.
    היער חשוך, אך ירוק ויפה, ומכיל זנים שונים של חרקים ומעופפים למיניהם. אתה מתקדם יחד עם בנג'י, וכעבור מספר דקות אתם נתקלים בפוקימון.
    הפוקימון הוא גדול וצהוב, דומה לדבורה ובעל עיניים אדומות גדולות וכנפיים שקופות. לפתע, מאמן מגיח מאחוריו.
    "היי, מה דעתכם על קרב?" אומר המאמן בספונטניות. יש לו כובע קש ורשת פרפרים ארוכה בידו, בתוכה פוקימון פרוותי וסגול עם מחושים.
    אפשר לדעת מי הם השלוש הכי קרובים למאובן?! שאני ידע מה המצב שלי..
    ואחי במקום רק קרבות (מנסיון היה לי משחק דיי מצליח)
    נסה לתת כל מיני משימות קטנות כאלה לפעמים.. של עזרה לאנשים. על תתן לבנאדם לעשות איזה 5-6 קרבות פעם אחריי פעם, אנשים מאבדים עניין!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל על הילד ואל הפוקימונים שלידו בהתעניינות רבה, אשלוף את הפוקדע, אפתח אותו ואברר מידע על שני הפוקימונים המשונים הללו!
    אתסכל על בנג'י ואבקש ממנו "אכפת לך עם אקח את זה לבד?!" ואחכה שיתן לי אישור.
    ואז מיד אביט בילד ואומר בחיוך מלא בטחון "אוקיי אני ואתה, קרב של אחד על אחד.. תן את הפוקימון החזק ביותר שלך!"
    אוציא את בלבאזור ואומר לו בחיוך "שלום ידידי, אוקיי אהיה מוכן.. חכה קודם כל שיתחיל.."

.

13. משתמש מנוסה
    סיגל;
    קאטרפי שהמום עוד מהמתקפה הקודמת ניצב במקום, וסקווירטל פשוט מזנק לעברו ומשתמש בהתנגשות.
    קאטרפי מתעלף, ואת מחפשת בתיקך פוכדור ריק וזורקת עליו. קאטרפי נשאב אל המכשיר במסך אור לבן, והכדור נוחת על הקרקע.
    הפוכדור משתובב ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר ונחתם. ברכותיי- לכדת קאטרפי!

תומר;
    סייטר שב אל הפוכדור, ואתה רץ בחזרה אל הפיצול ממנו הגעת למבוי הסתום, וממשיך במהירות בשביל השני שמוביל לעיר פיוטר.
    אחרי מספר דקות, נהיה שקט ואתה מקטין את קצב הריצה, ולבסוף ממשיך בהליכה. לאט לאט, העצים מתמעטים והרווחים ביניהם גדלים לאורך הדרך.
    אתה מגיע לקצה היער, ואתה מגלה שאתה גבוה מעל העיר פיוטר. אתה מסתכל למטה ונבהל; חייב להיות מרחק של לפחות 50 מטרים בינך לבין תחתית המצוק.
    אתה מחפש דרך אחרת לרדת, ולפתע מוצא שמישהו מצא פתרון כבר לפניך; חבל קשור לאחד העצים, ומוביל למטה.

קודאק;
    "כן, זוהי עיר הולדתי!" היא אומר בחיוך. "לא מזמן באתי משם, דרך יער וירידיאן, שם לכדתי את פיצ'ו." היא מסבירה.
    "אז נדמה לי שזו הדרך," היא אומרת ומצביעה על יער גדול מאוד בצבע ירוק שנמצא כמה עשרות מטרים מהעיר וירידיאן.

דוד;
    איך הוצאת את הפוקדקס, קוסם?
    ~~~
    אתה רואה שיחד עם הפודור נפל גם הפוקדקס, ואתה מתקופך ומצליח לפתוח אותו עם אפך. הוא מספק מידע על הזחל:

ווידל, הפוקימון השעיר. הוא אוכל בכל יום את משקלו בעלים, ומרחיק את אויביו בעזרת הקרן שעל ראשו.
    ובלחיצה על כפתור אחר, אתה רואה את רשימת המתקפות שבלבאזור יודע:
    Tackle - התנגשות
    Leech Seed - עלוקת זרע
    Vine Whip - שוט גפן

בלבאזור בינתיים משתמש בעלוקת זרע על ווידל, וסופג ממנו חיים בכל פעם שווידל זז.

עמית;
    צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור, והבחור עם השיער המוזר מלגלג עליך. "זה מה שיש לך? צ'ארמנדר?"
    בינתיים, צ'ארמנדר שולח גחלת לעבר גרובייל ופוצע אותו קלות. אתה נפעם; הרי למתקפות אש יש יתרון על עשב...
    הבחור מצחקק. "אתה כנראה שואל את עצמך למה הוא לא נפצע קשה," הוא אומר בטון עוקצני. "נתתי לו אוצ'ה ברי שסופג מתקפות אש!"
    גרובייל מצחקק, והמאמן שלו פוקד עליו: "מתקפת מהירות, גרובייל!"
    גרובייל נע במהירות על לעבר צ'ארמנדר ומתנגש בו חזיתית בעוצמה רבה. צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית.

ניב;
    נתתי כבר להציל פוקימונים ואנשים. הכי קרוב תומר, אחריו קודאק ואתה ואם אני לא טועה עוד מישהו.
    ~~~
    הפוקימון הסגול מופיע בפוקדקס, וניתן עליו מידע:
    ונונאט, פוקימון החרק. עיניו הגדולות הן בעצם אלפי עיניים מחוברות. בלילה, הם נמשכים למקורות אור.
    ואז, תמונת הפוקימון הזהוב מופיע, וניתן גם עליו מידע:
    בידריל, פוקימון דבורת הרעל. לרוב כשהוא תוקף, הוא טס במהירות לעבר האויב, דוקר אותו בעזרת המחטים הרעילים שלו, ובורח בתעופה.
    המאמן נענה לאתגר ושולח לקרב את ונונאט.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-14-2011 בשעה 12:13 AM

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    נתתי כבר להציל פוקימונים ואנשים. הכי קרוב תומר, אחריו קודאק ואתה ואם אני לא טועה עוד מישהו.
    ~~~
    הפוקימון הסגול מופיע בפוקדקס, וניתן עליו מידע:
    ונונאט, פוקימון החרק. עיניו הגדולות הן בעצם אלפי עיניים מחוברות. בלילה, הם נמשכים למקורות אור.
    ואז, תמונת הפוקימון הזהוב מופיע, וניתן גם עליו מידע:
    בידריל, פוקימון דבורת הרעל. לרוב כשהוא תוקף, הוא טס במהירות לעבר האויב, דוקר אותו בעזרת המחטים הרעילים שלו, ובורח בתעופה.
    המאמן נענה לאתגר ושולח לקרב את ונונאט.
    "פוקימונים מעניינים" אמלמל במעט התלהבות.
    "אוקיי בלבאזור בוא נתחיל, התמקד בונונאט בריכוז ותקוף בעלי תער חזקים!" אפקוד עליו בקול רם ורציני.
    ואז אוסיף לעודד אותו ולומר "קדימה ניצחנו כבר קרבות רבים, נצליח גם בזה!"

.

15. משתמש מנוסה
    ניב;
    בלבאזור מביט בונונאט, ושולח לעברו עלי תער חדים ומהירים.
    "ונונאט, בלבול!" קורא הנער, ועלי התער מוסטים לצדדים בעזרת כוחות על טבעיים, ונעלמים באפלה שבין העצים הצפופים.
    "ונונאט, נשיכת חרק!" הוא פוקד, ו-ונונאט מזנק לעבר בלבאזור בזריזות, ונושך את הפקעת שעל גבו בעוצמה.
    יתרון הסוגים פועל לרעתכם, ובלבאזור נפצע בצורה בינונית-קשה.

עמוד 12 מתוך 96 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •