Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 96 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    ניב;
    בלבאזור מביט בונונאט, ושולח לעברו עלי תער חדים ומהירים.
    "ונונאט, בלבול!" קורא הנער, ועלי התער מוסטים לצדדים בעזרת כוחות על טבעיים, ונעלמים באפלה שבין העצים הצפופים.
    "ונונאט, נשיכת חרק!" הוא פוקד, ו-ונונאט מזנק לעבר בלבאזור בזריזות, ונושך את הפקעת שעל גבו בעוצמה.
    יתרון הסוגים פועל לרעתכם, ובלבאזור נפצע בצורה בינונית-קשה.
    אסתכל על בלבאזור בדאגה ואחשוב ביהירות על רעיון ואז אומר "אוקיי בלבאזור אני מאמין בך התעלם מהכאב, השתמש בעלי גפן והרם אותו מעליך!"
    ואז מיד אוסיף ביהירות "עכשיו זרוק אותו על אחד העצים הקרובים ומהר שוב עלי תער, ליפני שיספיק להתמחק!"

.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    סייטר שב אל הפוכדור, ואתה רץ בחזרה אל הפיצול ממנו הגעת למבוי הסתום, וממשיך במהירות בשביל השני שמוביל לעיר פיוטר.
    אחרי מספר דקות, נהיה שקט ואתה מקטין את קצב הריצה, ולבסוף ממשיך בהליכה. לאט לאט, העצים מתמעטים והרווחים ביניהם גדלים לאורך הדרך.
    אתה מגיע לקצה היער, ואתה מגלה שאתה גבוה מעל העיר פיוטר. אתה מסתכל למטה ונבהל; חייב להיות מרחק של לפחות 50 מטרים בינך לבין תחתית המצוק.
    אתה מחפש דרך אחרת לרדת, ולפתע מוצא שמישהו מצא פתרון כבר לפניך; חבל קשור לאחד העצים, ומוביל למטה.
    'זה יכול לעזור לי...'אחשוב לעצמי ואז אלך על החבל וארד בעזרתו לעיר פיוטר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    "כן, זוהי עיר הולדתי!" היא אומר בחיוך. "לא מזמן באתי משם, דרך יער וירידיאן, שם לכדתי את פיצ'ו." היא מסבירה.
    "אז נדמה לי שזו הדרך," היא אומרת ומצביעה על יער גדול מאוד בצבע ירוק שנמצא כמה עשרות מטרים מהעיר וירידיאן.
    "בסדר בואי נלך לשם ! ! " אומר בחיוך ואחזיר את סקוווירטל ולעומת זאת אוציא את פידג'י ואקרא לו להיות על כתפי..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל;
    קאטרפי שהמום עוד מהמתקפה הקודמת ניצב במקום, וסקווירטל פשוט מזנק לעברו ומשתמש בהתנגשות.
    קאטרפי מתעלף, ואת מחפשת בתיקך פוכדור ריק וזורקת עליו. קאטרפי נשאב אל המכשיר במסך אור לבן, והכדור נוחת על הקרקע.
    הפוכדור משתובב ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה, ולבסוף נעצר ונחתם. ברכותיי- לכדת קאטרפי!
    "יש לכדתי קאטרפי!" אני צועקת בשמחה ובודקת את המתקפות שלו בפוקדע,
    ולאחר מכן בודקת במפה איפה יש מרכז פוקימונים קרוב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    מצטער... בטעות... ודרך אגב פתחת את עמוד 10 וזכית באוונט 'חגיגות העשור'- מגיעה לך ביצת פוקימונים, אך הגלל שכבר יש לך אחת, זאת תבקע במקום.
    ~~~
    בעוד סקווירטל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר פיפלאפ, הוא בטעות יורה אקדח מים על עצמו, אך בצורה חלשה ביותר.
    למזלך, המים הוציאו את סקווירטל מבלבול. סקווירטל למד מתקפה - אקדח מים!
    מאושר, אתה מרגיש לפתע רטט בתיק שלך. אתה פותח אותו ומגלה שהביצה שהעניק לך הפרופסור אוק רועדת.
    אתה מוציא בזהירות את המיכל בה היא מונחת ומניח אותו על הקרקע לפניך. הביצה זוהרת באור לבן וחזק, ונבקעת לשניים.
    בינתיים, ג'ון, פיפלאפ וסקווירטל מסתובבים כולם אליך כדי לראות מה קורה. אנשים נוספים מתאגדים סביבך, לראות את הלידה.
    אתה פותח את האינקובטור הקטן, ומשברי הביצה שחודלים לזהור יוצא פוקימון קטן בצבע כתום מדברי. הוא מביט בך בסקרנות.
    זה בסדר....
    !~~~~~!
    "ווא! תראו! הביצה בקעה!" אני אומר בהתרגשות ומרים את הפוקימון,
    "בוא נראה מי אתה חבר קטן!" אני אומר ומוציא את הפוקידע..
    "בוא סקווירטל! תראה הביצה בקעה לנו!"אני אומר עם חיוך לסקווירטל.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור, והבחור עם השיער המוזר מלגלג עליך. "זה מה שיש לך? צ'ארמנדר?"
    בינתיים, צ'ארמנדר שולח גחלת לעבר גרובייל ופוצע אותו קלות. אתה נפעם; הרי למתקפות אש יש יתרון על עשב...
    הבחור מצחקק. "אתה כנראה שואל את עצמך למה הוא לא נפצע קשה," הוא אומר בטון עוקצני. "נתתי לו אוצ'ה ברי שסופג מתקפות אש!"
    גרובייל מצחקק, והמאמן שלו פוקד עליו: "מתקפת מהירות, גרובייל!"
    גרובייל נע במהירות על לעבר צ'ארמנדר ומתנגש בו חזיתית בעוצמה רבה. צ'ארמנדר נפצע בצורה בינונית.
    "צ'ארמנדר!חזור!" אומר ואחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור.לאחר מכן אומר:"צא!ספירו!" ואוציא את ספירו מהפוכדור ואפקוד עליו להשתמש בניקור על גרובייל.
    NYO HO HO BITCH

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בלבאזור חוזר אל הפוכדור, ואתה מתקדם לעבר העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית גבעה, ועולה אל פסגתה.
    אתה מביט קדימה, ורואה באופק את העיר וירידיאן היפה, בנויה בצורה מסודרת ומחולקת לשורות-שורות של בתים.
    אתה יורד מהגבעה בחיוך, ובערך מאה מטרים לפני שאתה מגיע לעיר וירידיאן אתה מגיע לקרבת אגם ורואה פוקימון על החוף.
    זהו דג בצבע אדום, כתר זהוב לראשו, והוא מפרפר ומאבד אנרגיה.
    "אוי לא,כדאי שאני אקח אותו למרכז הפוקימונים."חשבת בליבי.זרקתי עליו פוקדור בתקווה שיניח לי להביא אותו למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר.

8. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    איך הוצאת את הפוקדקס, קוסם?
    ~~~
    אתה רואה שיחד עם הפודור נפל גם הפוקדקס, ואתה מתקופף ומצליח לפתוח אותו עם אפך. הוא מספק מידע על הזחל:

ווידל, הפוקימון השעיר. הוא אוכל בכל יום את משקלו בעלים, ומרחיק את אויביו בעזרת הקרן שעל ראשו.
    ובלחיצה על כפתור אחר, אתה רואה את רשימת המתקפות שבלבאזור יודע:
    Tackle - התנגשות
    Leech Seed - עלוקת זרע
    Vine Whip - שוט גפן

בלבאזור בינתיים משתמש בעלוקת זרע על ווידל, וסופג ממנו חיים בכל פעם שווידל זז.
    אמרתי שאני מנסה להוציא אותו
    ~~~
    "כל הכבוד באלבזור". אני מעודד אותו "עכשיו תחתוך את הקורים עם שוט גפן אם אתה יכול".'הלוואי שזה יצליח'
    אני חושב לעצמי 'אין לי כוח להשאר תקוע ברשת המעצבנת הזאת'. אני מתחיל גם לנסות לשחרר את עצמי למרות שאין לי הרבה סיכוי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

9. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    סליחה שלא הגבתי בימים האחרונים, היה לי מרתון בלימודים והיה לי קשה להתחבר לפורום...
    עכשיו אחזור להגיב בצורה סדירה (:
    ביום שישי יתחיל אוונט חג פורים, פרטים בקרוב... D:

ניב;
    בלבאזור קושר את ונונאט בשני גפניו, וזורק אותו לעבר עץ. מיד, הוא שולח עלי תער.
    "ונונאט, בלבול!" קורא המאמן שלו, ועיניו של ונונאט זוהרות באור לבן.
    הוא נעצר באמצע האוויר, ונוחת בקלילות על הקרקע. עלי התער פוגעים בעץ.
    "כעת, ונונאט, נשיכת חרק!" אומר המאמן בחיוך, אך לפני שונונאט מספיק לפעול הע. בו פגעו עלי התער נחתך ונופל על החרק הסגול.
    "ונונאט, בלבול!" אומר המאמן בפאניקה, אך אין תגובה. הוא שולח פוכדור, ו-ונונאט נלכד בו באור אדום.
    "ניצחת..." הוא אומר בייאוש. "אבל אתה עוד תשמע ממני... אתה תשמע מבראנדון באז!"
    הוא מכניס את הפוכדור לרשת הפרפרים, ויחד עם הבידריל שלו הוא רץ אל העיר וירידיאן.

תומר;
    אתה מתקדם לעבר החבל, ואוחז בו. אתה מתחיל לרדת לאורך המצוק ביתר זהירות, רגליך על הקיר וידיך אוחזות בחבל.
    מפוחד עד מאוד, אתה יורד מטר ועוד מטר, כשלפתע אתה רואה מולך מחילה גדולה.
    אתה מרגיש שאתה עומד להחליק מהחבל, כשלפתע מן המחילה יוצא פוקימון סלעי ועגול ושולח את ידו השרירית לעזור לך.
    אתה אוחז בידו, והוא מושך אותך אל תוך המחילה. אתה מתיישב , אוחז בלוח לבך, מתנשף ומתנשם.
    "ג'יודוד..." אומר הפוקימון, ואתה מביט בו מקרוב יותר. הוא נראה פצוע וחלש מאוד.

קודאק;
    בעוד סקווירטל חוזר אל הפוכדור, סקווירטל מתיישב על כתפך בחיוך.
    אתה וסיארה מתקדמים לעבר היער, ונכנסים לתוכו כעבור כמה דקות.
    לא עוברת שנייה לפני ששני פוקימונים מזנקים לעברכם- זחלים בצבע ורוד עם קרן צהובה וגחון לבן.

סיגל;
    הא? מאיפה המפה?
    ~~~
    את פותחת את הפוקדקס, וזה מצפצף ואומר:
    המתקפות הידועות לקאטרפי הן:
    Bug Bite - נשיכת חרק
    Tackle - התנגשות
    String Shot - יריית קורים

בזמן שאת מכניסה את הפוקדקס לפוכדור, את מתקדמת קדימה ומגיעה לגבעה.
    את עולה עליה, מקווה למצוא רמז למרכז פוקימונים קרוב, ולפתע את רואה במרחק עיר.
    בין בנייני העיר המרובים והיפים, את מזהה את המבנ הכיפתי והשקוף של מרכז הפוקימונים.

טל;

טראפינץ', פוקימון בור הנמלים. הוא חופר בור באדמת המדבר ואורב בתחתית, מחכה שיפול פנימה טרף.
    סקווירטל מביט בפוקימון הכתום, ומחייך לעברו. "אנחנו עומדים להילחם או מה?" שואל ג'ון.

עמית;
    צ'ארמנדר חוזר, וספירו יוצא מהפוכדור שאתה זורק, וטס בשמיים, מחכה לפקודה.
    כשנאמר לו לנקר את גרובייל, הוא טס לעברו כשמקורו זוהר, ומנקר את גרובייל.
    "גרובייל, תתחמ-" אומר היריב אך לא מספיק לסיים את המשפט לפני שספירו פוגע.
    "תשתמש בעלי קסם!" קורא הנער המעצבן, וגרובייל שולח עלים צבעוניים שרודפים אחרי ספירו ופוצעים אותו קלות.

נועם;
    חבל אם סתם תלכוד כל פוקימון שאתה רואה... השישייה שלך תתמלא מהר מאוד.
    ~~~
    אתה מביט בדג, ושולח לעברו פוכדור ברחמים. הפוכדור מחליק מגופו הקשקשי, וחוזר אליך כמו בומרנג.
    "קארפ!" הוא אומר, וממשיך לקפץ במקום ולהשפריץ מים מסביב.
    לפתע, הפוקימון זוהר באור חזק בצבע לבן, וגדל לגודל עצום; הוא מכחיל, וגופו הופך להיות נחשי.
    הוא מביט בך, מרחף באוויר, ושואג. אתה מתחיל לפחד, והוא שולח חבטה בעזרת זנבו על הקרקע, מפספס אותך בקצת.

דוד;
    הו, סליחה... ובהמשך הקודם שלי כתבתי מתקופף במקום מתכופף. טעות שלי ^^"
    ~~~
    בלבאזור רץ לעברך, ושולח שני גפנים, מנסה לחלץ אותך ממלכודת הקורים. ללא הצלחה, הוא נראה מאוכזב מעצמו.
    לפתע, הוא מתאמץ ושולח מהפקעת על גבו שלושה עלים שטסים לעברך במהירות וחותכים את הקורים בשניות ספורות.
    ברכותיי! בלבאזור למד להשתמש בעלי תער!

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. וואו כל כך אין לי מושג
    דוד;
    הו, סליחה... ובהמשך הקודם שלי כתבתי מתקופף במקום מתכופף. טעות שלי ^^"
    ~~~
    בלבאזור רץ לעברך, ושולח שני גפנים, מנסה לחלץ אותך ממלכודת הקורים. ללא הצלחה, הוא נראה מאוכזב מעצמו.
    לפתע, הוא מתאמץ ושולח מהפקעת על גבו שלושה עלים שטסים לעברך במהירות וחותכים את הקורים בשניות ספורות.
    ברכותיי! בלבאזור למד להשתמש בעלי תער!
    "כל הכבוד באלבזור" אני צוהל ומתכופף ללטף אותו. אבל אני לא שוכח את הזחל המוזר ששמו ווידל. "עכשיו באלבזור, בוא ננסה עליו את המתקפה החדשה. עלי תער" אני מצביע על ווידל. בנתיים אני חושב לעצמי 'אם הוא אוכל כל יום כמשקל גופו זה אומר שהוא גם גדל כל יום פי שניים מגודלו?אם כן אז שווה לתפוס אותו'.

תודה שהתייחסתם, דוד

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    g[/IMG]

סיגל;
    הא? מאיפה המפה?
    ~~~
    את פותחת את הפוקדקס, וזה מצפצף ואומר:
    המתקפות הידועות לקאטרפי הן:
    Bug Bite - נשיכת חרק
    Tackle - התנגשות
    String Shot - יריית קורים

בזמן שאת מכניסה את הפוקדקס לפוכדור, את מתקדמת קדימה ומגיעה לגבעה.
    את עולה עליה, מקווה למצוא רמז למרכז פוקימונים קרוב, ולפתע את רואה במרחק עיר.
    בין בנייני העיר המרובים והיפים, את מזהה את המבנ הכיפתי והשקוף של מרכז הפוקימונים.
    בפוקדע יש מפה לא ידעתה? זה במשחקים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז לחנות ואז נתאמן !" אני אומרת בשמחה ומתחילה לצועד ואז שוב מתסכלת לעבר המרכז פוקימונים "אבל זה דיי רחוק מה אם אני יפגוש פוקימון תוקף.." אני אומרת בחשש ומתבלבטת אם אצמי
    "טוב ננו מה שיקרה יקרה !" אני אומרת ומתחילה ללכת על השביל לעבר מרכז הפוקימונים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה מתקדם לעבר החבל, ואוחז בו. אתה מתחיל לרדת לאורך המצוק ביתר זהירות, רגליך על הקיר וידיך אוחזות בחבל.
    מפוחד עד מאוד, אתה יורד מטר ועוד מטר, כשלפתע אתה רואה מולך מחילה גדולה.
    אתה מרגיש שאתה עומד להחליק מהחבל, כשלפתע מן המחילה יוצא פוקימון סלעי ועגול ושולח את ידו השרירית לעזור לך.
    אתה אוחז בידו, והוא מושך אותך אל תוך המחילה. אתה מתיישב , אוחז בלוח לבך, מתנשף ומתנשם.
    "ג'יודוד..." אומר הפוקימון, ואתה מביט בו מקרוב יותר. הוא נראה פצוע וחלש מאוד.
    אוציא ישר את הפוקדקס כדי שהוא יתן לי פרטים על הפוקימון הפצוע
    ואז שהפוקדקס אתן לי פרטים אוציא פוקדור ואז אזרוק עליו כדי שהוא יתפס ואז אחרי התפיסה אמשיך במסעי לעיר פיוטר.

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דוד;
    הוא לא יגדל פי 2 כל יום... זה פשוט המידע שלו בפוקדקס...
    ~~~
    בלבאזור מזנק לעבר ווידל ועושה סלטה באוויר, תוך כדי משחרר זרם עלי תער נוסף.
    ווידל נפגע מעלי התער, ומשתמש בעוקץ רעל על בלבאזור; זה לא כל כך אפקטיבי ובלבאזור נפצע קלות מאוד.

סיגל;
    המפה בפוקדקס היא רק לאיתור מיקום של פוקימון שאספת עליו מידע... אחרת המפה נמצאת בתיק או בפוקגיר/נאב.
    ~~~
    את מתקדמת לעבר העיר במהירות, מפחדת להיתקל במאמן או פוקימון בר, ולבסוף מגיעה לעיר בשלום.
    אתה רצה ריצה קלה אל מרכז הפוקימונים ונכנסת פנימה. את רואה את האחות ג'וי ולידה פוקימון ורודה עם כיס בבטנה ובו ביצה.
    את מגישה לג'וי וצ'אנסי את הפוכדורים של קאטרפי וסקווירטל והן ניגשות לכדור גדול, בו הן מניחות את הפוכדורים על מגש מיוחד.
    צ'אנסי מפעילה את המכשיר, וזה מסתובב במהירות ויוצר אורות לבנים. המכונה נעצרת, והפוכדורים חוזרים אלייך.
    "היזהרי לך בפעמים הבאות," אומר האחות ג'וי ומגישה לך תרסיס בצבע סגול. "זהו שיקוי. הוא ירפא פוקימון אחד שלך. בהצלחה במסע!"

תומר;

ג'יודוד, פוקימון הסלע. כשהוא ישן הוא נראה בדיוק כמו סלע, וכאשר דורכים עליו, הוא מתעורר ומתרגז, מנופף באגרופיו לכל עבר.
    אתה שולף פוכדור, וג'יודוד נבלע בו בקרן אור אדומה. אתה מחכה בציפייה, והפוכדור לבסוף נחתם.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה
    תומר;

ג'יודוד, פוקימון הסלע. כשהוא ישן הוא נראה בדיוק כמו סלע, וכאשר דורכים עליו, הוא מתעורר ומתרגז, מנופף באגרופיו לכל עבר.
    אתה שולף פוכדור, וג'יודוד נבלע בו בקרן אור אדומה. אתה מחכה בציפייה, והפוכדור לבסוף נחתם.
    "יש תפסתי ג'יודוד!"אצעק בשמחה תוך כדי שאני מוציא את ג'יודוד,
    בודק את המתקפות שלו ואז אחרי שאני אדע את המתקפות שלו אחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר מכן ארוץ לעיר פיוטר כדי לרפא את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים.

15. וואו כל כך אין לי מושג
    דוד;
    הוא לא יגדל פי 2 כל יום... זה פשוט המידע שלו בפוקדקס...
    ~~~
    בלבאזור מזנק לעבר ווידל ועושה סלטה באוויר, תוך כדי משחרר זרם עלי תער נוסף.
    ווידל נפגע מעלי התער, ומשתמש בעוקץ רעל על בלבאזור; זה לא כל כך אפקטיבי ובלבאזור נפצע קלות מאוד.
    רק חשבתי אם זה יכול להיות...
    ~~~
    אני מקמץ את ידי לאגרוף "לא נורא באלבזור" אני מהדק את האגרוף עוד "תתקוף אותו בהתנגשות". 'רגע, הוא יתקע בקרן שלו' אני חושב 'אז זה לא טוב מתקפה פיזית'.אני צועק לבאלבזור "לא, על תעשה את זה. תשתמש בשוט גפן". אני מקווה שהוא יספיק לעצור.

תודה שהתייחסתם, דוד

עמוד 13 מתוך 96 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •