Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 96 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1427
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר חוזר, וספירו יוצא מהפוכדור שאתה זורק, וטס בשמיים, מחכה לפקודה.
    כשנאמר לו לנקר את גרובייל, הוא טס לעברו כשמקורו זוהר, ומנקר את גרובייל.
    "גרובייל, תתחמ-" אומר היריב אך לא מספיק לסיים את המשפט לפני שספירו פוגע.
    "תשתמש בעלי קסם!" קורא הנער המעצבן, וגרובייל שולח עלים צבעוניים שרודפים אחרי ספירו ופוצעים אותו קלות.
    "תשתמש במתקפת זעם!" אומר לספירו בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    סליחה שלא הגבתי בימים האחרונים, היה לי מרתון בלימודים והיה לי קשה להתחבר לפורום...
    עכשיו אחזור להגיב בצורה סדירה (:
    ביום שישי יתחיל אוונט חג פורים, פרטים בקרוב... D:

ניב;
    בלבאזור קושר את ונונאט בשני גפניו, וזורק אותו לעבר עץ. מיד, הוא שולח עלי תער.
    "ונונאט, בלבול!" קורא המאמן שלו, ועיניו של ונונאט זוהרות באור לבן.
    הוא נעצר באמצע האוויר, ונוחת בקלילות על הקרקע. עלי התער פוגעים בעץ.
    "כעת, ונונאט, נשיכת חרק!" אומר המאמן בחיוך, אך לפני שונונאט מספיק לפעול הע. בו פגעו עלי התער נחתך ונופל על החרק הסגול.
    "ונונאט, בלבול!" אומר המאמן בפאניקה, אך אין תגובה. הוא שולח פוכדור, ו-ונונאט נלכד בו באור אדום.
    "ניצחת..." הוא אומר בייאוש. "אבל אתה עוד תשמע ממני... אתה תשמע מבראנדון באז!"
    הוא מכניס את הפוכדור לרשת הפרפרים, ויחד עם הבידריל שלו הוא רץ אל העיר וירידיאן.
    שמע אחי.. אני לא רוצה ליהיות מעצבן או משהוא אבל אפשר להיפרד מבנג'י? כאילו שדרכנו יפרדו?
    לא חייב ממש עכשיו אפשר לדחות את זה קצת, אבל לא באלי שותף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חחח.. ככה לא מוותר מאמן אמיתי, פוקימונים צריכים להילחם.. ועם אתה מראה וויתור גם הם יוותרו להבא, הם לומדים ממך כמו שאתה מהם!" אטיף בוא במבט חדור ורציני!
    "אפגוש אותך בעתיד אני מקווה מאוד ואז עד הסוף בלי וויתורים.." אומר לו להוט ואקרוץ אליו.
    אנופף לו לשלום ואשאל את בנג'י עם הוא רוצה להתקדם וליראות משהוא מעניין..

.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B][I]
    סיגל;
    המפה בפוקדקס היא רק לאיתור מיקום של פוקימון שאספת עליו מידע... אחרת המפה נמצאת בתיק או בפוקגיר/נאב.
    ~~~
    את מתקדמת לעבר העיר במהירות, מפחדת להיתקל במאמן או פוקימון בר, ולבסוף מגיעה לעיר בשלום.
    אתה רצה ריצה קלה אל מרכז הפוקימונים ונכנסת פנימה. את רואה את האחות ג'וי ולידה פוקימון ורודה עם כיס בבטנה ובו ביצה.
    את מגישה לג'וי וצ'אנסי את הפוכדורים של קאטרפי וסקווירטל והן ניגשות לכדור גדול, בו הן מניחות את הפוכדורים על מגש מיוחד.
    צ'אנסי מפעילה את המכשיר, וזה מסתובב במהירות ויוצר אורות לבנים. המכונה נעצרת, והפוכדורים חוזרים אלייך.
    "היזהרי לך בפעמים הבאות," אומר האחות ג'וי ומגישה לך תרסיס בצבע סגול. "זהו שיקוי. הוא ירפא פוקימון אחד שלך. בהצלחה במסע!"
    "אוקי תודה האחות ג'וי !" אני אומרת ולוקחת תתרסיס והולכת ממרכז הפוקימונים
    אני שולפת את שני הפוקדורים וצועקת "קאטרפרי סקווירטל צאו!"
    "אוקי בוא נעשה אימון קצר ואז ארוחת צהרים מה אתם אומרים ?" אני שואלת את סקווירטל וקאטרפי
    שלביינתיים אני מחפשת בתיק שלי אוכל פוקימונים פאפינים וסנדוויצים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סליחה שלא הגבתי בימים האחרונים, היה לי מרתון בלימודים והיה לי קשה להתחבר לפורום...
    קודאק;
    בעוד סקווירטל חוזר אל הפוכדור, סקווירטל מתיישב על כתפך בחיוך.
    אתה וסיארה מתקדמים לעבר היער, ונכנסים לתוכו כעבור כמה דקות.
    לא עוברת שנייה לפני ששני פוקימונים מזנקים לעברכם- זחלים בצבע ורוד עם קרן צהובה וגחון לבן.
    "היי הנה וורמפל.." אומר בשמחה כי מצאתי פוקימון ..
    אלטף לו את הקרן הקטנה ואז ארים אותו ואשים אותו על אחד העצים..
    "הנה..כאן זה יהיה לך יותר בטוח.." אומר ואמשיך בדרכי

Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מביט בדג, ושולח לעברו פוכדור ברחמים. הפוכדור מחליק מגופו הקשקשי, וחוזר אליך כמו בומרנג.
    "קארפ!" הוא אומר, וממשיך לקפץ במקום ולהשפריץ מים מסביב.
    לפתע, הפוקימון זוהר באור חזק בצבע לבן, וגדל לגודל עצום; הוא מכחיל, וגופו הופך להיות נחשי.
    הוא מביט בך, מרחף באוויר, ושואג. אתה מתחיל לפחד, והוא שולח חבטה בעזרת זנבו על הקרקע, מפספס אותך בקצת.
    "אוי לא."התחלתי לפחד,אבל נזכרתי שבלבאזור הוא מסוג עשב ועשב חזק על מים."טוב באלבזור,זה הזמן לקרב!תשתמש בשוט גפן!"

6. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תקשיבו.. לכתוב תגובה של 'אני בדוק בפוקדקס את המתקפות שלו' זה לא נחוץ, רשימת המתקפות של כל הפוקימונים שלכם מופיע בדף הרשומים בעמוד הראשון. זה סתם בזבוז של תגובה.

תומר;
    אתה שולח את ג'יודוד החוצה, בודק את המתקפות שלו בעמוד הרשומים שבדף הראשי של המשחק במקום להיות עצלן, ומחזיר אותו לנוח.
    אתה חוזר אל החבל, ומגלה שהוא לא מגיע עד לקרקע, שכעת נמצאת כ-30 מתחת למאורה באמצע הצוק.
    אתה מסתובב, ונכנס עמוק אל המחילה. להפתעתך, היא מתרחבת ומתרחבת... אתה רואה מסביב זובאט וג'יודוד נוספים.
    אתה מגיע למדרגות תלולות, וכשאתה מתכוון לרדת אתה שומע קולות מלמטה, קולות אנושיים...

דוד;
    אתה יודע מה... למה לא? אם תלכד אותו הוא יגדל בכל יום פי 2, עד גודל מסוים... (:
    ~~~
    בלבאזור רץ לעבר ווידל, מתכוון להתנגש בו, אך בולם את עצמו ועוצר; עוצמה המהירות גורמת לו לעשות סלטה, והוא משתמש בגפנים כדי להצליף בווידל בזמן שהוא באמצע האוויר.
    בלבאזור נוחת על קצה זנבו של ווידל, ופוקימון הזחל צווח בכאב ורץ קדימה בלי משים, ונתקע בעץ. נופל על ראשו אצטרובל, והוא מתעלף.

עמית;
    ספירו פורש כנפיים וטס במהירות לעבר גרובייל, מנקר אותו מספר פעמים בגופו הירוק.
    גרובייל נפצע קשות, ונופל על הקרקע. "שבירת לבנה!" צועק הבחור בזעם, אך ספירו מנקר את הניקור החמישי ומעלף את הפוקימון.
    "חזור!!!" צועק הנער, ומשיב את גרובייל אל הפוכדור. הוא מתרגז, ורץ לעברך, דוחף אותך, ואתה נופל.
    "אתה עוד תשמע ממני, אידיוט!!!" הוא שואג, עיניו בולטות ופניו אדומות, ורץ לעבר מרכז הפוקימונים.

ניב;
    בטח, היה מתוכנן רק שהוא ילווה אותך למרכז הפוקימונים אבל אתה כל פעם שואל אותו לאן ללכת אז חשבתי שאתה רוצה להסתובב איתו D:
    ~~~
    "נדמה לי שנמשיך," אומר בנג'י, ומטאפוד מטפס על כתפו. אתם מתקדמים, ואתה מביט סביב ביער הגדול והיפה.
    לפתע, אתה רואה פוקימון בצורת עכברוש סגול עם שיניים בולטות ושפם. "תרשה לי," אומר בנג'י כשאתה מתכוון לשלוף פוכדור.
    אתה מביט מהצד, ובנג'מין שולח את מטאפוד להילחם. "נשיכת חרק!" קורא בנג'י, ומטאפוד, באיזשהו אופן, "נושך" את רטטה.
    רטטה הקטן נבהל ומשתמש בהצלפת זנב (Tail Whip), אך מטאפוד מתחמק ומשתמש בהתקשחות על פי פקודת בנג'י.
    אחרי נשיכת חרק נוספת, בנג'י פוקד על מטאפוד להנשתמש בטווית קורים וגורם לרטטה הפצוע והחלש להיכלא בתוך מעטה קורים חזק.
    "צא, פוכדור!" קורא בנג'י ולוכד את רטטה בתוך פוכדור. לבסוף, רטטה נלכד בפנים והפוכדור נחתם. "יש!" קורא בנג'י בחיוך.
    אתה מתפעל מעוצמת המטאפוד, שכן הוא פוקימון כביכול חלש.

סיגל;
    סקווירטל וקאטרפי יוצאים החוצה, ואתם מתקדמים לעבר מרכז העיר, שם אתם מתיישבים על ספסל ואוכלים.
    לאחר מכן, להוטים להתאמן בקרב, אתם מחפשים פוקימון בר אך לא מוצאים אחד כזה בעיר הסואנת.
    לפני שאת מספיקה לחשוב על פתרון, אתם רואים זוג תאומות קטנות עם שני פוקימונים, האחד שועל אדמדם והשני כדורי בצבע כחול, מראשו בוקעים עלים.

קודאק;
    אתה אוחז בוורמפל, והוא מנסה לדקור אותך; הוא נראה לך מאוד עצבני. השני מזנק לעברך, אך סקווירטל מסקל את נסיונו בעזרת אקדח מים.
    "סקווירטל למד אקדח מים!" אומר הפוקדקס שלך, ואתה מתרחק משני הזחלים. סיארה שולחת את קלאפרי לתקוף יחד עם סקווירטל.
    "מכה (Pound)!" קוראת סיארה, וקלאפרי חובט באחד הוורמפלים בעזרת ידו הקצרצרה.

נועם;
    רגוע, אתה שולח את בלבאזור לתקוף; אך הפוקידקס שלך מזהיר בקול: "גארידוס הוא פוקימון מסוגים מים ותעופה- יתרון הסוגים של בלבאזור לא קיים עליו."
    גארידוס שואג שנית, ומצליף בכם עם זנבו פעם נוספת; אתה כושל ונופל על הקרקע. כדאי לך לברוח...
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-17-2011 בשעה 06:04 PM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תקשיבו.. לכתוב תגובה של 'אני בדוק בפוקדקס את המתקפות שלו' זה לא נחוץ, רשימת המתקפות של כל הפוקימונים שלכם מופיע בדף הרשומים בעמוד הראשון. זה סתם בזבוז של תגובה.

תומר;
    אתה שולח את ג'יודוד החוצה, בודק את המתקפות שלו בעמוד הרשומים שבדף הראשי של המשחק במקום להיות עצלן, ומחזיר אותו לנוח.
    אתה חוזר אל החבל, ומגלה שהוא לא מגיע עד לקרקע, שכעת נמצאת כ-30 מתחת למאורה באמצע הצוק.
    אתה מסתובב, ונכנס עמוק אל המחילה. להפתעתך, היא מתרחבת ומתרחבת... אתה רואה מסביב זובאט וג'יודוד נוספים.
    אתה מגיע למדרגות תלולות, וכשאתה מתכוון לרדת אתה שומע קולות מלמטה, קולות אנושיים...
    "טוב רק לכאן מישהו יכול לעזור לי.צא סייטר תעזור לי כאן!"אומר תוך כדי שאני מוציא את סייטר החוצה.
    "אוקיי סייטר זה התוכנית.אתה תצטרך לרדת למטה ושאתה מסתכל על האנים תגיד לי עם יש את הסמל R על החולצה שלהם, אוקיי?
    תראה תסמן בחרב הימנית שלך שכן ובחרב השמלאית שלך לא אז תצא עכשיו"אומר לסייטר ואקווה שלא יתפסו את סייטר עם זה צוות רוקט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    ספירו פורש כנפיים וטס במהירות לעבר גרובייל, מנקר אותו מספר פעמים בגופו הירוק.
    גרובייל נפצע קשות, ונופל על הקרקע. "שבירת לבנה!" צועק הבחור בזעם, אך ספירו מנקר את הניקור החמישי ומעלף את הפוקימון.
    "חזור!!!" צועק הנער, ומשיב את גרובייל אל הפוכדור. הוא מתרגז, ורץ לעברך, דוחף אותך, ואתה נופל.
    "אתה עוד תשמע ממני, אידיוט!!!" הוא שואג, עיניו בולטות ופניו אדומות, ורץ לעבר מרכז הפוקימונים.
    "תהנה.." אומר בציניות ואחזיר את ספירו לפוכדור.לאחר מכן אלך מהעיר ורידיאן ואמשיך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    אתה יודע מה... למה לא? אם תלכד אותו הוא יגדל בכל יום פי 2, עד גודל מסוים... (:
    ~~~
    בלבאזור רץ לעבר ווידל, מתכוון להתנגש בו, אך בולם את עצמו ועוצר; עוצמה המהירות גורמת לו לעשות סלטה, והוא משתמש בגפנים כדי להצליף בווידל בזמן שהוא באמצע האוויר.
    בלבאזור נוחת על קצה זנבו של ווידל, ופוקימון הזחל צווח בכאב ורץ קדימה בלי משים, ונתקע בעץ. נופל על ראשו אצטרובל, והוא מתעלף.
    "יש" אני צועק לבאלבזור ומרים את ידי בתנועת ניצחון. אני מוציא פוקדור מהחגורה שלי ומטלטל אותו בידי 'קדימה' אני חושב, הפוקדור נופל מידי מרוב התרגשות "אופס" אני אומר ומגרד את שיערי. לאחר מכן אני מרים את הפוקדור וזורק אותו לכיוון ווידל.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

ניב;
    בטח, היה מתוכנן רק שהוא ילווה אותך למרכז הפוקימונים אבל אתה כל פעם שואל אותו לאן ללכת אז חשבתי שאתה רוצה להסתובב איתו D:
    ~~~
    "נדמה לי שנמשיך," אומר בנג'י, ומטאפוד מטפס על כתפו. אתם מתקדמים, ואתה מביט סביב ביער הגדול והיפה.
    לפתע, אתה רואה פוקימון בצורת עכברוש סגול עם שיניים בולטות ושפם. "תרשה לי," אומר בנג'י כשאתה מתכוון לשלוף פוכדור.
    אתה מביט מהצד, ובנג'מין שולח את מטאפוד להילחם. "נשיכת חרק!" קורא בנג'י, ומטאפוד, באיזשהו אופן, "נושך" את רטטה.
    רטטה הקטן נבהל ומשתמש בהצלפת זנב (Tail Whip), אך מטאפוד מתחמק ומשתמש בהתקשחות על פי פקודת בנג'י.
    אחרי נשיכת חרק נוספת, בנג'י פוקד על מטאפוד להנשתמש בטווית קורים וגורם לרטטה הפצוע והחלש להיכלא בתוך מעטה קורים חזק.
    "צא, פוכדור!" קורא בנג'י ולוכד את רטטה בתוך פוכדור. לבסוף, רטטה נלכד בפנים והפוכדור נחתם. "יש!" קורא בנג'י בחיוך.
    אתה מתפעל מעוצמת המטאפוד, שכן הוא פוקימון כביכול חלש.
    אז אפשר להיפרט ממנו? שתכתוב לי עכשיו שב"מפתיע" דרכינו נפרדות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו המטאפוד שלך ממש חזק ועקשן!" אשבח את בנג'י ואת המאטפוד שלו, אז אוסיף לשאול "איזה פוקימון תפסת?!"
    אנסה להיזכר בתיאור ואחשוב לעצמי 'עכבר סגול, שיניים מבריקות..' ואזין את הנתונים הללו בפוקדור בציפייה לתשובה.
    לאחר מכן אביט בבנג'י, אקרא לו ואומר מעט בצער וביישנות "תשמע, אני חושב שעכשיו דרכנו נפרדות.."
    ואז מיד אוסיף "אני ימשיך לשלי ואתה לשלך, היה נעים להכיר אותך ואני מקווה שנפגש בהמשך ונערוך קרב רציני! של שלושה על שלושה!"
    אסתכל עליו במבט נחוש ואושיט יד ללחוץ את ידו.
    אנופף לו לשלום ולאחר מכן אתקדם ואסתובב ביער לחפש... אחר משהוא מעניין, פוקימונים חדשים, אנשים חדשים להכיר, מישהוא שזקוק לעזרה.. כל דבר!

.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק;
    אתה אוחז בוורמפל, והוא מנסה לדקור אותך; הוא נראה לך מאוד עצבני. השני מזנק לעברך, אך סקווירטל מסקל את נסיונו בעזרת אקדח מים.
    "סקווירטל למד אקדח מים!" אומר הפוקדקס שלך, ואתה מתרחק משני הזחלים. סיארה שולחת את קלאפרי לתקוף יחד עם סקווירטל.
    "מכה (Pound)!" קוראת סיארה, וקלאפרי חובט באחד הוורמפלים בעזרת ידו הקצרצרה.
    "יפה ! " אומר לסיארה..
    "עכשיו אקדח מים ! צא פידג'י ! " אורה על סקווירטל ואוציא את פידג'י..
    "פידג'י סופה ! ! " ואחכה להם..

Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רגוע, אתה שולח את בלבאזור לתקוף; אך הפוקידקס שלך מזהיר בקול: "גארידוס הוא פוקימון מסוגים מים ותעופה- יתרון הסוגים של בלבאזור לא קיים עליו."
    גארידוס שואג שנית, ומצליף בכם עם זנבו פעם נוספת; אתה כושל ונופל על הקרקע. כדאי לך לברוח...
    "לא!אני לא הולך לוותר רק בגלל יתרון הסוג הזה!"צעקתי בקול הכי גבוה שיכולתי."בלבאזור!שוט גפן בכל הכוח שלך!"

13. משתמש מנוסה
    שם: טל

טל;

טראפינץ', פוקימון בור הנמלים. הוא חופר בור באדמת המדבר ואורב בתחתית, מחכה שיפול פנימה טרף.
    סקווירטל מביט בפוקימון הכתום, ומחייך לעברו. "אנחנו עומדים להילחם או מה?" שואל ג'ון.

!
    "בכיף!" אני אומר בחיוך לג'ון,
    "אני חושב להשתמש בפוקימון החדש שלי! טראפינץ1 אתה תילחם בקרב הזה! בוא נראה עד כמה אתה באמת חזק!" אני אומר לטרפינץ,
    'מעניין אם הוא מסוגל להילחם ולנצח עכשיו....' אני חושב לעצמי ומסתכל בעייניו של טרפינץ.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~

אוונט פורים יוצא לדרך!!!
    במהלך הימים הקרובים (ש'-ד'), בעקבות חג הפורים, יחול אוונט פורים.
    באוונט פורים ישנם כמה דברים מיוחדים:
    * הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים הקיימים שלכם יתפתח גובר *
    * תוכלו למצוא ליצן בכל עיר שהיא, והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג על חושי גובר *
    * ביום ג' בערב יתחילו שלושה משימות, אחת לכל צוות, ובסופה פרסים. פרטים בקרוב! *

תומר;
    סייטר יוצא החוצה, ויורד למטה עפ"י בקשתך.
    אחרי מספר שניות הוא עולה, ומסמן לך בידו השמאלית שאלו לא אנשי צוות רוקט.
    הקולות גוברים, ואתה שומע גם קולות של קרב פוקימונים.

עמית;
    בהרגשת עילאיות על נצחון הנער הטיפש, אתה מתקדם לעבר יער וירידיאן ונכנס לתוכו.
    אתה מסתובב כמה דקות כשלפתע, אתה שומע רעשים משמאלך.
    אתה מסתובב, ורואה פוקימון קטן דמוי חיפושית, אדום עם מחושים ונקודות שחורות על כנפיו.
    "בההההההההה...." אומר הפוקימון בחיוך, ומשתמש בהתנגשות עליך.
    אתה נופל אחורה, והוא מצחקק.

דוד;
    אתה זורק את הפוכדור בפעם השנייה, ו-ווידל נבלע בתוכו במסך של אור אדום.
    הפוכדור נוחת על הקרקע, מתנדנד כמה שניות, ולבסוף נעצר.
    ברכותיי! לכדת ווידל!

ניב;
    תיכננתי שתיפרדו בצורה אחרת, אבל אם ככה דחוף לך אז לא חשוב... (:
    ~~~
    "אני כלל לא מאוכזב," הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך. "אני חושב שיותר מאתגר ככה."
    אתם נפרדים לשלום, ובעוד הוא פונה ימינה בשביל, אתה פונה שמאלה.
    כעבור מספר דקות, אתה מרגיש שמישהו צופה בך... לפתע, קול נשמע מן השיחים, ודבר מה מתנגש בך ומעיף אותך על הקרקע.
    אתה מרגיש שהפוכדורים שלך עפים מכיסך, ומתגלגלים הלאה, מלבד אחד.
    אתה רואה שהדבר שהפיל אותך היה פוקימון עכברי וצהוב. מאמן מגיח מאחוריו, לבוש שחור.
    "סאנדשרו, לך תביא את הפוכדורים משם!" אומר האיש ברשעות. אתה מבחין באות R שכתובה על חזהו.

קודאק;
    פידג'י וסקווירטל יוצאים אל הקרב, ושולחים סופה ואקדח מים בבת אחת.
    וורמפל אחד נלכד בסופה, אך השני מתחמק מאקדח המים. (ברכותיי! סקווירטל למד אקדח מים!)
    הוא מצחקק בלגלוג, אך קלאפרי משתמש עליו בסטירה כפולה ומכאיב לו.
    שני הוורמפלים נעמדים אחד לצד השני, ושולחים קורים שעוטפים את פידג'י.

נועם;
    עקשן לנצח, אתה שולח את בלבאזור להצליף בגארידוס עם שוט גפן.
    גארידוס נפצע קלות, ומתרגז. הוא מניף את זנבו לעברכם, וחובט בשניכם במכה.
    אתם עפים רחוק, ונוחתים בתוך עשב גבוה. אתה רואה שלט שמכריז שאתם בגבול העיר וירידיאן.

טל;
    טראפינץ' מחליף את סקווירטל בקרב, ומביט בפיפלאפ בחיוך מתלהב.
    "פיפלאפ, בועות!" קורא ג'ון, ופיפלאפ יורה ממקורו מספר בועות לעבר טראפינץ'.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר

אוונט פורים יוצא לדרך!!!
    במהלך הימים הקרובים (ש'-ד'), בעקבות חג הפורים, יחול אוונט פורים.
    באוונט פורים ישנם כמה דברים מיוחדים:
    * הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים הקיימים שלכם יתפתח גובר *
    * תוכלו למצוא ליצן בכל עיר שהיא, והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג על חושי גובר *
    * ביום ג' בערב יתחילו שלושה משימות, אחת לכל צוות, ובסופה פרסים. פרטים בקרוב! *

תומר;
    סייטר יוצא החוצה, ויורד למטה עפ"י בקשתך.
    אחרי מספר שניות הוא עולה, ומסמן לך בידו השמאלית שאלו לא אנשי צוות רוקט.
    הקולות גוברים, ואתה שומע גם קולות של קרב פוקימונים.
    "יפה מאוד סייטר עזרת לי מאוד עכשיו תחזור לפוקדור שלך!"אומר לסייטר בעודי מחזיר אותו לפוקדור שלו ויורד במדרגות לאט ובשקט...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 14 מתוך 96 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •