Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 96 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1427
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    בהרגשת עילאיות על נצחון הנער הטיפש, אתה מתקדם לעבר יער וירידיאן ונכנס לתוכו.
    אתה מסתובב כמה דקות כשלפתע, אתה שומע רעשים משמאלך.
    אתה מסתובב, ורואה פוקימון קטן דמוי חיפושית, אדום עם מחושים ונקודות שחורות על כנפיו.
    "בההההההההה...." אומר הפוקימון בחיוך, ומשתמש בהתנגשות עליך.
    אתה נופל אחורה, והוא מצחקק.
    "אווץ'!" אומר לפוקימון "זה כאב!" ואברח מהפוקימון.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    אתה מחזיר את סייטר ויורד במדרגות. אתה מגיע למערה גדולה, ומתקדם מעט.
    אתה רואה לפתע לאור לפידים בחור בעל שיער קוצני ועיניים מלוכסנות, חולצתו כתומה, ולצידו ג'יודוד כמו שלך.
    "הטלת אבן," פוקד הבחור על הג'יודוד, וג'יודוד מניף אבן מקרקע המערה וזורק אותה על זובאט שמתעלף.
    "צא, פוכדור," אומר האיש בשלווה, ולוכד את זובאט בפוכדור בצבע תכלת עם זוג פסים אדומים.
    לפתע, מבחין בך הבחור, ומסתובב במהירות. "שלום," הוא אומר בשלווה. "לא ציפיתי לפגוש כאן אנשים... אני ברוק. מנהיג מכון העיר פיוטר."

עמית;
    אתה מנסה לברוח, אך הוא עוקב אחריך בחיוך ושמחה, ומתנגש בך פעם נוספת, ואתה נופל שוב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. NYO HO HO
    עמית;
    אתה מנסה לברוח, אך הוא עוקב אחריך בחיוך ושמחה, ומתנגש בך פעם נוספת, ואתה נופל שוב.
    "מי זה הפוקימון הזה בכלל?" אומר ואשלוף את הפוקידע מהכיס ואכוונו אל הפוקימון.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    תומר;
    אתה מחזיר את סייטר ויורד במדרגות. אתה מגיע למערה גדולה, ומתקדם מעט.
    אתה רואה לפתע לאור לפידים בחור בעל שיער קוצני ועיניים מלוכסנות, חולצתו כתומה, ולצידו ג'יודוד כמו שלך.
    "הטלת אבן," פוקד הבחור על הג'יודוד, וג'יודוד מניף אבן מקרקע המערה וזורק אותה על זובאט שמתעלף.
    "צא, פוכדור," אומר האיש בשלווה, ולוכד את זובאט בפוכדור בצבע תכלת עם זוג פסים אדומים.
    לפתע, מבחין בך הבחור, ומסתובב במהירות. "שלום," הוא אומר בשלווה. "לא ציפיתי לפגוש כאן אנשים... אני ברוק. מנהיג מכון העיר פיוטר."

"ש...שלו...שלום!שלום ברוק אני תומר ואני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון!במכון שלך אבל קודם אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי!ותתחדש על זובאט החדש שלך!"אומר לברוק בחשש ואחכה לתגובתו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    עמית;

לדיבה, פוקימון חמשת הכוכבים. הוא כל כך ביישן שהוא לא מסוגל להתקדם בלי שיהיה עם נחיל של לדיבה אחרים. הוא משדר את רגשותיו בעזרת ריח.
    ולפי הנאמר, אתה מריח ריק מתוק שמעיד על השמחה של לדיבה.

תומר;
    אתה יכול כבר לפתח את לארבסטה ב- GPX Plus...
    ~~~
    "אני אשמח להילחם נגדך," הוא אומר בחיוך. "ותודה." כשאתה מחמיא לו על התפיסה.
    אתה רואה שהוא מחייך ולא כועס. "טוב, צריך לצאת מפה בשביל להגיע לעיר פיוטר." הוא אומר בחיוך.
    אתם מטפסים במדרגות, ויוצאים מהמאורה. ברוק שולף פוכדור, ומוציא את זובאט החדש.
    "אחוז בי חזק," הוא אומר בזמן שהוא אוחז בזובאט. אתה מחבק אותו מאחורה, וברוק מצווה על זובאט לעוף.
    בשנייה שאתם מתנתקים מהקרקע, אתה מרגיש מוזר; אתם מרחפים באוויר הקריר במהירות, ואתה מפחד פחד מוות.
    אך לאט לאט, הפחד נעלם ואתה מרגיש חופשיות מדהימה... אתם צונחים לעבר העיר פיוטר שמוקפת בהרים וגבעות, ולבסוף נוחתים על יד מרכז הפוקימונים.
    "נתראה," אומר ברוק והולך לעבר המכון, משאיר אותך ליד מרכז הפוקימונים.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

אוונט פורים יוצא לדרך!!!
    במהלך הימים הקרובים (ש'-ד'), בעקבות חג הפורים, יחול אוונט פורים.
    באוונט פורים ישנם כמה דברים מיוחדים:
    * הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים הקיימים שלכם יתפתח גובר *
    * תוכלו למצוא ליצן בכל עיר שהיא, והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג על חושי גובר *
    * ביום ג' בערב יתחילו שלושה משימות, אחת לכל צוות, ובסופה פרסים. פרטים בקרוב! *

ניב;
    תיכננתי שתיפרדו בצורה אחרת, אבל אם ככה דחוף לך אז לא חשוב... (:
    ~~~
    "אני כלל לא מאוכזב," הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך. "אני חושב שיותר מאתגר ככה."
    אתם נפרדים לשלום, ובעוד הוא פונה ימינה בשביל, אתה פונה שמאלה.
    כעבור מספר דקות, אתה מרגיש שמישהו צופה בך... לפתע, קול נשמע מן השיחים, ודבר מה מתנגש בך ומעיף אותך על הקרקע.
    אתה מרגיש שהפוכדורים שלך עפים מכיסך, ומתגלגלים הלאה, מלבד אחד.
    אתה רואה שהדבר שהפיל אותך היה פוקימון עכברי וצהוב. מאמן מגיח מאחוריו, לבוש שחור.
    "סאנדשרו, לך תביא את הפוכדורים משם!" אומר האיש ברשעות. אתה מבחין באות R שכתובה על חזהו.

איוונט נחמד!!! ותגיד אחי בסוף וויתרת על הקטע שזה מחוז קנטו בלבד?
    כי ראיתי שאנשים רואים פוקימון לא מהדור הזה לפעמים...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה אתה חושב לעצמך?!" אשאל מופתע ואדחוף הצידה את סנדשרו בכוח ואלך לקחת את הפוקדור הקרוב אליי.
    ארים במהירות פוקדור אחר פוקדור עד שאמצע את הפוקדור של בלבאזור...
    אוציא אותו במהירות ואפקוד עליו "זרקו את סנדשרו גבוהה לאוויר ואז תשליח עליו זרע עלוקה שיקשור אותו!"
    ואז אסתכל בחשדנות על האיש ואשאל בקול רם וישיר "מי אתה בכלל ומה אתה רוצה?!"

.

7. NYO HO HO
    עמית;

לדיבה, פוקימון חמשת הכוכבים. הוא כל כך ביישן שהוא לא מסוגל להתקדם בלי שיהיה עם נחיל של לדיבה אחרים. הוא משדר את רגשותיו בעזרת ריח.
    ולפי הנאמר, אתה מריח ריק מתוק שמעיד על השמחה של לדיבה.
    "אררג!" אתעצבן על הלדיבה "צא צ'ארמנדר-תלמד אותו לקח!" אומר ואוציא את צ'רמנדר מהפוכדור ואגיד לו להשתמש על לדיבה בגחלת.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    ניב;
    זה מחולק למחוזות, עכשיו אתם בקנטו. בכל מקרה, בכל מחוז אתם תוכלו למצוא פוקימונים מכל הדורות, כמו באנימה.
    ~~~
    אתה מנסה לדחוף את סאנדשרו אך הוא משתמש בהתנגשות ומעיף אותך הצידה. אתה נוחת על הצד, ופוכדור אחרון נופל מכיסך.
    הפוכדור נפתח, ולמזלך זה בלבאזור ולא אחד מהפוכדורים הריקים. הוא משתמש בעלוקת זרע ושוט גפן על סאנדשרו, אך בעזרת גלגול סאנדשרו מתחמק.
    "מה נראה לך שאני עושה?" שואל האיש בזלזול. "אני שודד אותך!" הוא אומר. "סאנדשרו, תשתמש בעוקץ רעל!"
    סאנדשרו מתנגש בבלבאזור ופוצע אותו בעזרת עוקץ רעל.

עמית;
    צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור ומשתמש בגחלת, יורה אותה לעבר לדיבה שנפצעת.
    "בה!" היא אומרת ושולחת מטר כוכבים (Swift - בזק) לעבר צ'ארמנדר ופוצעת אותו קלות.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    זה מחולק למחוזות, עכשיו אתם בקנטו. בכל מקרה, בכל מחוז אתם תוכלו למצוא פוקימונים מכל הדורות, כמו באנימה.
    ~~~
    אתה מנסה לדחוף את סאנדשרו אך הוא משתמש בהתנגשות ומעיף אותך הצידה. אתה נוחת על הצד, ופוכדור אחרון נופל מכיסך.
    הפוכדור נפתח, ולמזלך זה בלבאזור ולא אחד מהפוכדורים הריקים. הוא משתמש בעלוקת זרע ושוט גפן על סאנדשרו, אך בעזרת גלגול סאנדשרו מתחמק.
    "מה נראה לך שאני עושה?" שואל האיש בזלזול. "אני שודד אותך!" הוא אומר. "סאנדשרו, תשתמש בעוקץ רעל!"
    סאנדשרו מתנגש בבלבאזור ופוצע אותו בעזרת עוקץ רעל.
    אסתכל עליו במבט רציני ובטוח ואומר "זה מה שאתה חושב..." ואז מיד אפקוד על בלבאזור "בלבאזור, השתמש פעם נוספת בגפן מצליפה!"
    ואז אדריך אותו לבצע את המהלך "הקשב היטב, שלח גפן אחת מימין וגפן אחת משמאל. אם התחמק מאחת תפוס אותו עם השנייה, כאשר תצליח הדק את הקשר חזק חזק ולחץ אותו, ואז תוסיף עלי תער!"
    ואז אנגב עם ידי את הזיעה מפניי המתוחות ואחכה בציפייה לראות מה יקרה...

.

10. NYO HO HO
    עמית;
    צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור ומשתמש בגחלת, יורה אותה לעבר לדיבה שנפצעת.
    "בה!" היא אומרת ושולחת מטר כוכבים (Swift - בזק) לעבר צ'ארמנדר ופוצעת אותו קלות.
    "צ'ארמנדר!תשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    ניב;
    בלבאזור משתמש בשוט גפן, ומחמיץ את סאנדשרו בשל המהירות הרבה של הגלגול שלו.
    "סאנדשרו, גלגול!" קורא האיש בדיוק כשאתה מסביר לבלבאזור כיצד לעשות את המהלך המורכב.
    בלבאזור אוחז בסאנדשרו שמתגלגל במהירות, ונאבק במהירות שלו.
    בזמן שבלבאזור שולח עלי תער, סאנדשרו מצליח להתחמק מהגפנים אך עף היישר אל תוך עלי התער, ונפצע קשות.
    הוא מתעלף, והבחור משיב אותו לפוכדור. "כולי שמחה ואושר," הוא אומר בלגלוג. "צא, זובאט!"
    פוקימון תכול ועטלפי יוצא מהפוכדור ששולח היריב, אוזניו וכנפיו סגולים. "מתקפת כנף!" קורא האיש.

עמית;
    צ'ארמנדר מתאושש מהבזק, ומזנק לעבר לדיבה בשריטה. לדיבה נפצעת.
    "בה!" צועקת החיפושית, ומשתמש באגרוף שביט (Comet Punch), מה שפוצע את צ'ארמנדר בצורה בינונית.
    "לדי לדי לדיייי!" קוראת היריבה בעצבים, ושולחת בזק נוסף שפוגע בצ'ארמנדר גם כן.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-19-2011 בשעה 10:49 PM

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה יכול כבר לפתח את לארבסטה ב- GPX Plus...
    ~~~
    "אני אשמח להילחם נגדך," הוא אומר בחיוך. "ותודה." כשאתה מחמיא לו על התפיסה.
    אתה רואה שהוא מחייך ולא כועס. "טוב, צריך לצאת מפה בשביל להגיע לעיר פיוטר." הוא אומר בחיוך.
    אתם מטפסים במדרגות, ויוצאים מהמאורה. ברוק שולף פוכדור, ומוציא את זובאט החדש.
    "אחוז בי חזק," הוא אומר בזמן שהוא אוחז בזובאט. אתה מחבק אותו מאחורה, וברוק מצווה על זובאט לעוף.
    בשנייה שאתם מתנתקים מהקרקע, אתה מרגיש מוזר; אתם מרחפים באוויר הקריר במהירות, ואתה מפחד פחד מוות.
    אך לאט לאט, הפחד נעלם ואתה מרגיש חופשיות מדהימה... אתם צונחים לעבר העיר פיוטר שמוקפת בהרים וגבעות, ולבסוף נוחתים על יד מרכז הפוקימונים.
    "נתראה," אומר ברוק והולך לעבר המכון, משאיר אותך ליד מרכז הפוקימונים.
    אה תודה...
    ---------------------
    אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי ואז אלך למקום המאובנים כדי לקבל מאובן.

13. משתמש מנוסה
    תומר;
    כשאתה מקבל את פוקימוניך בחזרה מהאחות ג'וי שמרפאת לך אותם, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שלט:
    'חלוקת מאובנים במוזיאון הפרהיסטורי של העיר פיוטר!' אתה מביט בשלט ומחליט ללכת. אתה מתקדם לעבר המוזיאון, ולבסוף רואה אותו;
    לצד בורות ומערות שאתה מנחש שאלו מכרות העיר, אתה רואה בניין לבן ומפואר עם עמודי שיש לבנים. אתה נכנס פנימה ורואה שהכל מלא נברשות ושטיחי קיר.
    אתה מתקדם על שטיח סגול, ומשלם דמי כניסה סמליים. אתה מסייר מעט ומגיע לחדר תצוגה גדול, בו חמישה מיכלים גדולים.
    אתה רואה חמישה מאובנים על שולחן ברזל גדול, כל אחד מעט שונה מהשני, ומעליהם תמונות של הפוקימונים שטמונים בהם.
    "באת לקבל מאובן?" שואל בחור שנמצא בחדר, משקפיים על אפו וחלוק לבן של מעבדה סביב גופו.

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    כשאתה מקבל את פוקימוניך בחזרה מהאחות ג'וי שמרפאת לך אותם, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שלט:
    'חלוקת מאובנים במוזיאון הפרהיסטורי של העיר פיוטר!' אתה מביט בשלט ומחליט ללכת. אתה מתקדם לעבר המוזיאון, ולבסוף רואה אותו;
    לצד בורות ומערות שאתה מנחש שאלו מכרות העיר, אתה רואה בניין לבן ומפואר עם עמודי שיש לבנים. אתה נכנס פנימה ורואה שהכל מלא נברשות ושטיחי קיר.
    אתה מתקדם על שטיח סגול, ומשלם דמי כניסה סמליים. אתה מסייר מעט ומגיע לחדר תצוגה גדול, בו חמישה מיכלים גדולים.
    אתה רואה חמישה מאובנים על שולחן ברזל גדול, כל אחד מעט שונה מהשני, ומעליהם תמונות של הפוקימונים שטמונים בהם.
    "באת לקבל מאובן?" שואל בחור שנמצא בחדר, משקפיים על אפו וחלוק לבן של מעבדה סביב גופו.
    תיכנס למסן בבקשה
    ------------------
    "אני רוצה את המאובן של הפוקימון עם הרגליים הצהובות והעניים האדומות בבקשה"אומר לאיש עם החלוק הלבן ואז אחכה למאובן.

15. משתמש מנוסה
    תומר;
    "בשמחה," הוא אומר בחיוך. הוא ניגש לשולחן, ולוחץ על מספר מקשים שכנראה מבטלים את האזעקה שמגנה על המאובנים.
    הוא מביא לך מאובן בצורת כיפה שכלוא בתוך חתיכת סלע קטנה, ומניח אותו בתוך מיכל זכוכית מוגנת שכנראה מווסתת את הטמפרטורה האופטימלית למאובן.
    הוא מביא לך אותו, ואומר: "כדי להחיות אותו תפנה לעיר ספארון או לעיר סינבאר, למעבדות." הוא מסביר. "בהצלחה!"

עמוד 15 מתוך 96 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •