Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 96 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1427
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.

דוד;
    אתה ובלבאזור מתקדמים לעבר העיר ורידיאן, ונכנסים אליה. אתה רואה בקרבת מקום מרכז פוקימונים, אקדמיית פוקימונים וגן ובו אגם ומספר מאמנים.
    במרכז הפוקימונים אתה מרפא את בלבאזור ו-ווידל והם חוזרים אליך יחד עם שיקוי מתנה מהאחות ג'וי, שנועד לרפא את הפוקימונים שלך
    "תודה רבה" אני מחייך אל האחות ג'וי. אני יוצא מהמרכז והבטן שלי מתחילה לקרקר. "וואי, אני רעב" אני נאנח "גם אתה, נכון באלבזור?" אני מסתכל על הפוקימון החמוד שלי. אני מתיישב על ספסל ומוציא מתיקי אוכל לי ולבאלבזור. ובזמן שאני אוכל אני חושב לעצמי 'אקדמיית פוקימונים? מה הדבר הזה? אני אלך לבדוק מה יש שם אחר כך'.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    ג'יודוד יורה מכפות ידיו גושי בוץ אל האוויר, אך במקום שיפגעו בו ויגנו עליו ממתקפות אש, הוא יורה אותם על ג'יודוד של ברוק שמתרגז.
    ג'יודוד שלך כעת מתכדרר לכדור, ומתכדרר על הקרקע מספר פעמים, משתמש בעוצמת רעידה- שמונה גושי סלע פוגעים בג'יודוד של ברוק, וקוברים אותו.
    אתה מחכה שלוש שניות בערך, וכשג'יודוד של ברוק לא יוצא משם, ברוק מתייאש ומשיב אותו לפוכדור. "עבודה טובה," הוא אומר. "צא, גולבאט!"
    העטלף שהיה תלוי על גבו עף לעבר הזירה, ונעמד מול ג'יודוד שלך. "נשיכה!" הוא אומר, וגולבאט נושך את ג'יודוד בחוזקה עם פיו הגדול.

קודאק;
    פידג'י לא יכול ללמוד ניקור באף דרך שהיא...
    ~~~
    פידג'י וסקווירטל יוצאים להתמודד מול שני הפוקימונים העוינים, ומשלבים סופת מים יחדיו.
    סופת המים פוגעת בפוקימון העטלף אך הוא גורם לה להתפוגג באמצעות מתקפת כנף.
    סקווירטל מנסה להשתמש בהתנגשות עם אקדח מים, אבל זה לא יוצא כל כך כמו סילון אקווה. למזלך, העכבר הצהוב נפצע מאקדח המים קשות.
    "סאנדשרו, סלסול הגנה ואז גלגול!" אומר האיש. "זובאט, חיתוך אווירי (Air Cutter)!"
    העכבר הצהוב מתכדר ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סקווירטל בעוד זובאט שולח זוג הדפי אוויר שפוגעים בפידג'י.
    סאנדשרו פוגע בסקווירטל, וחוזר בגלגול לפגוע בו שוב.

דוד;
    אתה ובלבאזור אוכלים לכם להנאתכם, וכשאתם מסיימים אתם קמים מהספסל לעבר האקדמיה.
    אתם מטיילים בחצרות, ולפתע נשמע צלצול פעמון. אתה רואה המוני תלמידים יוצאים בריצה אל החצר, ומשער שיש הפסקה.
    מספר תלמידים מצביעים עליך בקנאה לבלבאזור, ושתי תאומות קטנות מאתגרות אותך לקרב פוקימונים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    פידג'י לא יכול ללמוד ניקור באף דרך שהיא...
    ~~~
    פידג'י וסקווירטל יוצאים להתמודד מול שני הפוקימונים העוינים, ומשלבים סופת מים יחדיו.
    סופת המים פוגעת בפוקימון העטלף אך הוא גורם לה להתפוגג באמצעות מתקפת כנף.
    סקווירטל מנסה להשתמש בהתנגשות עם אקדח מים, אבל זה לא יוצא כל כך כמו סילון אקווה. למזלך, העכבר הצהוב נפצע מאקדח המים קשות.
    "סאנדשרו, סלסול הגנה ואז גלגול!" אומר האיש. "זובאט, חיתוך אווירי (Air Cutter)!"
    העכבר הצהוב מתכדר ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סקווירטל בעוד זובאט שולח זוג הדפי אוויר שפוגעים בפידג'י.
    סאנדשרו פוגע בסקווירטל, וחוזר בגלגול לפגוע בו שוב.
    "פידג'י תרים את סקווירטל מהר ! לפניי שסאנדשרו ייפגע בו ! ואז תיצרו שוב סופת מים על סאנדשרו ! "
    ואחייך לעברם ואומר לסיארה "תוכלי לטפל בזובאט ? תוציאי את פיצ'ו...הוא יעזור מאוד נגדו ! "

Spoiler ספוילר

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    אתה ובלבאזור אוכלים לכם להנאתכם, וכשאתם מסיימים אתם קמים מהספסל לעבר האקדמיה.
    אתם מטיילים בחצרות, ולפתע נשמע צלצול פעמון. אתה רואה המוני תלמידים יוצאים בריצה אל החצר, ומשער שיש הפסקה.
    מספר תלמידים מצביעים עליך בקנאה לבלבאזור, ושתי תאומות קטנות מאתגרות אותך לקרב פוקימונים.
    "אין בעייה" אני אומר לתאומות "אני מוכן לקרב, וגם באלבזור, נכון?" אני מלטף את הפוקימון שלי. "קרב זוגות, אני מניח. אז אני משתמש בבאלבזור" אני מסמן לו להתקדם "ובווידל". אני זורק את הפוקדור של ווידל לאויר "צא עכשיו מוכן לקרב, ווידל!"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל;
    סקווירטל וקאטרפי יוצאים החוצה, ואתם מתקדמים לעבר מרכז העיר, שם אתם מתיישבים על ספסל ואוכלים.
    לאחר מכן, להוטים להתאמן בקרב, אתם מחפשים פוקימון בר אך לא מוצאים אחד כזה בעיר הסואנת.
    לפני שאת מספיקה לחשוב על פתרון, אתם רואים זוג תאומות קטנות עם שני פוקימונים, האחד שועל אדמדם והשני כדורי בצבע כחול, מראשו בוקעים עלים.
    "אוף אין פה שום פוקימון בר.." אני אומרת ואז רואה את הילדות
    "אה! יש שם שתי ילדות אם פוקימונים אולי נוכל להיות מולם בקרב זוגות!" אני אומרת לסקוירטל וקאטרפי ולאחר מכן ניגשת אל הילדות
    "שלום אתן רוצות קרב זוגות ?" אני שואלת את הילדות בתקווה לקרב וניצחון שלי ושל סקווירטל וקאטרפי ומתחילה כבר לתכנן אסטרטגיה לקרב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    שים לב שסקווירטל יודע רק בועות, התנגשות, נסיגה ואקדח מים. אתה תוכל ללמד אותו מתקפות מדי פעם אבל לפי סדר הלמידה הטבעי ולא קרן בועות פתאום...
    ~~~
    מרוגש ממציאת הפוקימון הקטן, אתה בודק בפוקידע:

ארון, פוקימון שריון הפלדה. בדרך כלל הוא חי עמוק בתוך הרים. אולם, הרעב עלול להוביל אותו לאכילת מסילות רכבת ומכוניות.
    סקווירטל יוצא מהפוכדור שלו, נעמד מול ארון, ושולח בועות לעברו. ארון נפצע קשה בעקבות יתרון הסוגים, ומשתמש בנגיחה (Headbutt).
    אה נכון התבלבלתי סליחה, ושים לב לזה שהוא זוהר...
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "סקווירטל תתחמק ותשתמש בהתנגשות שתקרב אותך אל ארון! אחרי זה תשתמש באקדח מים! קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לארון עם חיוך

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    ג'יודוד יורה מכפות ידיו גושי בוץ אל האוויר, אך במקום שיפגעו בו ויגנו עליו ממתקפות אש, הוא יורה אותם על ג'יודוד של ברוק שמתרגז.
    ג'יודוד שלך כעת מתכדרר לכדור, ומתכדרר על הקרקע מספר פעמים, משתמש בעוצמת רעידה- שמונה גושי סלע פוגעים בג'יודוד של ברוק, וקוברים אותו.
    אתה מחכה שלוש שניות בערך, וכשג'יודוד של ברוק לא יוצא משם, ברוק מתייאש ומשיב אותו לפוכדור. "עבודה טובה," הוא אומר. "צא, גולבאט!"
    העטלף שהיה תלוי על גבו עף לעבר הזירה, ונעמד מול ג'יודוד שלך. "נשיכה!" הוא אומר, וגולבאט נושך את ג'יודוד בחוזקה עם פיו הגדול.
    "ג'יודוד תשתמש בזריקת סלע על גולבאט!"אצעק לעבר ג'יודוד במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר חוזר אל הפוכדור ואתה מתקדם ביער.
    אחרי מספר דקות, אתה שומע רעשים ממקום קרוב ומסתובב במהירות לבדוק- אתה רואה פוקימון קטן מציץ לעברך בחיוך.
    הוא מזכיר שילוב של ילד קטן ומפלצת, זנבו ארוך ועיניו מלוכסנות. צבעו צהוב זוהר ומעט חום זוהר.
    (זוהר)
    "אני מכיר את הפוקימון הזה!" אומר בהתלהבות "זה אברה!" ואלך אליו ואומר לו:"היי אברה,רוצה להצטרף לצוות שלי?"
    NYO HO HO BITCH

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מתלבט, אתה חושב שעדיף לך בינתיים לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
    בלבאזור שב אליך כעבור מספר דקות לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בו, ואתה מקבל ממנה גם שיקוי בחינם.
    היא מאחלת לך הצלחה, ואתה יוצא החוצה. כעת, מה תבחר- ללכת לגן, ללכת לאקדמיה או להמשיך בדרכך אל העיר פיוטר?
    "מעניין מה מלמדים שם באקדמיה..."חשבתי לעצמי."אבל אני חייב להשיג את התג של המכון הראשון,או שאני לא אתקדם!"לקחתי את בלבאזור ורטטה ורצתי כדי להגיע כמה שיותר מהר לעיר פיוטר..."

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    אין לי תלונות אליך דווקא, אתה ביער וירידיאן כבר ונפגשת עם צוות רוקט... וזה לא כמו במשחקים שמישהו עושה ומישהו מגיב לפי תורות, זה קרב שמתנהל רציף, יכולים לשבור לך מתקפה או להיכנס לך באמצע...
    ~~~
    אתה מעיף ממך את זובאט ומעודד את בלבאזור. אתה מתרחק ממנו במהירות, ובלבאזור מחסל את זובאט עם עלי תער.
    "בלבא!" אומר הפוקימון שלך בשמחה, והבחור מחזיר את זובאט המעולף לפוכדור. "אף אחד לא מתעסק עם צוות רוקט!" הוא אומר בזעם ושולף מכיסו מכשיר קשר. "תגבורת!" הוא זועק. אתה שומע קולות של מסוקים מתקרבים.
    "זאור!" אומר בלבאזור, תופס אותך בשני גפנים ורץ הרחק משם. אתם רצים ביער, ורעש המסוקים נחלש עד שנפסק.
    בלבאזור עוצר, ומניח אותך בעדיות על הקרקע. אתה מתיישב על סלע, ופולט אנחת רווחה.
    לפתע, רעש מקפיץ אותך על רגליך; מבין השיחים פורץ פוקימון קטן דמוי ליצן, צבעיו ורוד וירוק זוהרים.
    (זוהר)
    אסתכל עליו בחיוך מוקסם ואומר "שלום לך קטנצ'יק!" ואושיט באיטיות ועדינות את ידי אליו.
    בנתיים ביד השנייה אשלוף את הפוקדע מהכיס ואברר לגבי הפוקמון המסתורי וחמוד.
    אסתכל על בלבאזור בקריצה ואומר לו "קדימה בלבאזור, הוא נראה פוקימון נחמד למדי לך ותתיידד איתו קצת."

.

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    קודאק;
    אל תגזים, אתה לא יכול שלוש על שתיים...
    ~~~
    פידג'י אוחז בסקווירל ברגליו ועף למעלה; סאנדשרו מחמיץ, ומתגלגל אל תוך הבוץ, שוקע בו.
    "סאנדשרו, עוקץ רעל!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מצליח להילחץ מהבוץ. "תוציא את עצמך באמצעות גלגול!"
    סאנדשרו מתגלגל, אך בקושי מצליח לצאת. בינתיים, זובאט נושך את פידג'י וזה מפיל את סקווירטל לתוך הבוץ בטעות.
    כעת גם סקווירטל תקוע בבוץ. "זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש אך פידג'י מתחמק.

דוד;
    בלבאזור מתקדם בעוד ווידל הגדול יוצא מהפוכדור, ושניהם ערוכים ומוכנים לקרב.
    התאומות שולפות פוכדורים, ושולחות זוג פוקימונים החוצה; שועל כתמתם וחמוד, ופוקימון כחול ועגול עם עלים על ראשו.
    "אודיש, אבקת שיתוק!" ; "וולפיקס, גחלת!" אומרות התאומות והפוקימונים שלהם עושים כרצונן; אודיש מפזר מראשו אבקת זהובה שמכסה את ווידל ומשתקת אותו.
    בינתיים, הוולפיקס הקטן נושף מפיו כדורי גחלת שפוגעים בבלבאזור ופוצעים אותו קשה.

סיגל;
    "למה לא," אומרות שתיהן בבת אחת. הן זזות הצידה ומאפשרות לפוקימונים הקטנים להתקדם.
    את מוציאה את סקווירטל וקאטרפי והם נעמדים מול שני הפוקימונים, מוכנים לקרב.

טל;
    אבל בפוקדקס הוא מופיע רגיל. וכתבת 'לארון' במקום 'לסקווירטל'.
    ~~~
    סקווירטל זז הצידה, ומתקדם קדימה בהתנגשות. הוא בולם במהירות, וקופץ באוויר, שולח אקדם מים לעבר הפוקימון המתכתי.
    ארון נפצע קשה מאוד, וכשהוא מנסה להשתמש בהתנגשות הוא כושל ונופל, מעולף.
    זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו...

תומר;
    ג'יודוד מתכופף אל הקרקע כשגולבאט נועץ בו את שיניו, והוא תופס בסלע, מכה בעזרתו בגולבאט שעוזב את ג'יודוד ונופל על הקרקע.
    "באאאט!" הוא צווח בזעם ועף גבוה באוויר. "תעופה!" קורא ברוק, וגולבאט נוסק במהירות לעבר ג'יודוד, מתנגש בו ומצמיד אותו אל הקרקע.

עמית;
    אתה מתקדם לעבר אברה, והוא לפתע זוהר באור תכלכל, וכך גם אתה; אתה מרחף באוויר, ונזרק כמה מטרים אחורה.
    אברה נעלם בהבזק אור חזק, ומופיע קרוב יותר אליך, מצחקק.
    ~~~
    קודם הוא השתמש בבלבול, ולאחר מכן בטלפורט.

נועם;
    אחרי היסוס קל אתה רץ לעבר יער וירידיאן הקרוב, משאיר את אקדמיית הפוקימונים מאחוריך.
    אתה נכנס ליער יחד עם בלבאזור ורטטה, ובפנים אתה רואה המון פוקימוני חרק.
    מתפעל מהכמות העצומה של הפוקימונים, אתה נתקל לפתע בפוקימון קטן דמוי עכביש בצבע ירוק חזק עם ציור של סמיילי שחור על גבו.

ניב;
    בזמן שבלבאזור ניגש אליו, הפוקימון מחקה כל תנועה שלו; ההליכה, סיבוב הראש באי הבנה, והצחוק הקל. הם מתחברים יפה מאוד.
    בינתיים, אתה שולף מכיסך את הפוקדקס וזה מצפצף ואומר:

מיים ג'וניור, פוקימון החיקוי. הוא מחקה את ההבעות ואת התנועות של אלה שהוא רואה שמבינים את רגשותיהם של אחרים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    ג'יודוד מתכופף אל הקרקע כשגולבאט נועץ בו את שיניו, והוא תופס בסלע, מכה בעזרתו בגולבאט שעוזב את ג'יודוד ונופל על הקרקע.
    "באאאט!" הוא צווח בזעם ועף גבוה באוויר. "תעופה!" קורא ברוק, וגולבאט נוסק במהירות לעבר ג'יודוד, מתנגש בו ומצמיד אותו אל הקרקע.
    "ג'יודוד תתאושש!"אצעק בחשש לעבר ג'יודוד כדי שהוא יתאושש
    ואז ישר אגיד לגולבאט בתקווה שהוא יתבלבל:"חלב ומיץ גולבאט!"
    ואם הוא יתבלבל אפנה ישר לג'יודוד ואגיד לו:"תנצח את גולבאט בזריקת סלע בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    אבל בפוקדקס הוא מופיע רגיל. וכתבת 'לארון' במקום 'לסקווירטל'.
    ~~~
    סקווירטל זז הצידה, ומתקדם קדימה בהתנגשות. הוא בולם במהירות, וקופץ באוויר, שולח אקדם מים לעבר הפוקימון המתכתי.
    ארון נפצע קשה מאוד, וכשהוא מנסה להשתמש בהתנגשות הוא כושל ונופל, מעולף.
    זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו...
    "סקווירטל בוא לפה לידי!" אצעק לסקווירטל,
    "פוקדור צא!" אני צועק בזמן שאני זורק פוקדור לכיוון הארון המעולף,
    'מעניין או הוא יתפס...' אני חושב לעצמי בזמן שהפוקדור עוד באוויר.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]

סיגל;
    "למה לא," אומרות שתיהן בבת אחת. הן זזות הצידה ומאפשרות לפוקימונים הקטנים להתקדם.
    את מוציאה את סקווירטל וקאטרפי והם נעמדים מול שני הפוקימונים, מוכנים לקרב.
    [/I]
    איך זה שאני ודוד נמצאות מול אותן תאמות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי סקוירטל בועות בחוזקה ותסתובב במהירות! קאטרפי תעלה אליו כדאי להתחמד מהבועות ואז קפוץ ותשתמש בנשיכת חרק על הפוקימון ששחכתי את שמו! אחר כך סקווירטל אם הם תוקפים קח את קאטרפי ותשתמש בבועות על הריצפה שיעיפו אותך גבווה ומהר בועות על וולפיקס! ואז קאטרפי התנגשות מלמעלה על הפוקימון ששחכתי את שמו ואז נשיכת חרק עוד פעם אליו!" אני אומרת אם ביטחון לניצחון ומקווה לנצח את שני הפוקימונים החזקים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה זה נסיגה?

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אחרי היסוס קל אתה רץ לעבר יער וירידיאן הקרוב, משאיר את אקדמיית הפוקימונים מאחוריך.
    אתה נכנס ליער יחד עם בלבאזור ורטטה, ובפנים אתה רואה המון פוקימוני חרק.
    מתפעל מהכמות העצומה של הפוקימונים, אתה נתקל לפתע בפוקימון קטן דמוי עכביש בצבע ירוק חזק עם ציור של סמיילי שחור על גבו.
    "מעניין מה הפוקימון הזה?"שאלתי את עצמי,ושלפתי את הפוקדקס.

עמוד 18 מתוך 96 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •