Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 96 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    אתה מנסה לבלבל את גולבאט, אך לא מצליח.
    ג'יודוד מנסה לקום, ובשארית כוחותיו הוא מרים סלע קטן וזורק אותו על גולבאט, שמתחמק.
    ג'יודוד נופל על הקרקע, וגולבאט, לפי פקודה של ברוק, משתמש בנשיכה נוספת. ג'יודוד מתעלף.

טל;
    סקווירטל מתקרב אליך, ואתה שולח פוכדור ריק לעבר ארון, שנכנס פנימה באור אדום.
    הפוכדור נוחת על הקרקע, מסתובב ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף נעצר.
    ברכותיי! לכדת ארון זוהר!

סיגל;
    את בצוות הכחול והוא בצוות הירוק. העלילות לא מתנגשות. ונסיגה (Withdraw) זה שסקווירטל נכנס לשריון בשביל הגנה.
    ~~~
    סקווירטל מסתובב במהירות כשקאטרפי על גבו, ויורה בועות שפוגעות גם בוולפיקס וגם בזה ששכחת את שנו.
    כשסקווירטל מפסיק להסתובב, קאטרפי מזנק בנשיכת חרק לעבר אודיש ופוצע אותו קשות, בעוד סקווירטל יורה בועות על הקרקע, עף באוויר ויורה בועות על וולפיקס.
    קאטרפי משתמש בהתנגשות על אודיש, ופוגע בו, אך לא מצליח להשתמש בנשיכת חרק משום שאודיש מפזר עליו אבקת שיתוק.
    "אודיש, ספיגה!" ; "וולפיקס, גחלת!" אודיש סופג חיים מסקווירטל בעוד וולפיקס יורה מטר של גחלת על קאטרפי המשותק. שניהם נפצעים קשה.

נועם;

ספינראק, פוקימון טווית הקורים. הוא מציב מלכודת באמצעות טווית רשת עשויה משי דק אך חזק. הוא מחכה ללא תנועה לטרף שיגיע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    טל;
    סקווירטל מתקרב אליך, ואתה שולח פוכדור ריק לעבר ארון, שנכנס פנימה באור אדום.
    הפוכדור נוחת על הקרקע, מסתובב ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף נעצר.
    ברכותיי! לכדת ארון זוהר!

.
    "וואו מגניב!" אני צועק בזמן שאני מתקרב אל הפוקדור ומרים אותו ביידי,
    "אתה עוד תראה איך זה להיות בצוות שלי!" אני אומר לכיוון הפוקדור של ארון עם חיוך גדול,
    'מעניין איך הוא יסתדר עם סקווירטל...' אני חושב לעצמי ומסתכל על סקווירטל,
    "ארון צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של ארון באוויר,

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]

סיגל;
    את בצוות הכחול והוא בצוות הירוק. העלילות לא מתנגשות. ונסיגה (Withdraw) זה שסקווירטל נכנס לשריון בשביל הגנה.
    ~~~
    סקווירטל מסתובב במהירות כשקאטרפי על גבו, ויורה בועות שפוגעות גם בוולפיקס וגם בזה ששכחת את שנו.
    כשסקווירטל מפסיק להסתובב, קאטרפי מזנק בנשיכת חרק לעבר אודיש ופוצע אותו קשות, בעוד סקווירטל יורה בועות על הקרקע, עף באוויר ויורה בועות על וולפיקס.
    קאטרפי משתמש בהתנגשות על אודיש, ופוגע בו, אך לא מצליח להשתמש בנשיכת חרק משום שאודיש מפזר עליו אבקת שיתוק.
    "אודיש, ספיגה!" ; "וולפיקס, גחלת!" אודיש סופג חיים מסקווירטל בעוד וולפיקס יורה מטר של גחלת על קאטרפי המשותק. שניהם נפצעים קשה.
    .[/I]
    "אוקי סקווירטל תתפוס בקאטרפי ותעלה אותו על גבך! תעורר אוותו מהשיתוק בבועה אחד קטנה ואז תשתמש בבועות לרצפה כך שתעוף למעלה ואז היה לך זמן קצת לשניכם להתאושש ואז תשתמש בבועות! אחר כך קאטרפי תשתמש בנשיכת חרק חזקה מהמקום שאתה וכך תהיה לך יותר עוצמה ואז שניכם תשתמשו בהתנגשות! אם הם תוקפים אז קאטרפי תקפוץ גבווה להתחמק וסקווירטל תשתמש בנסיגה ואם הם לא אז תקפצו גבווה ותתנגשו בחוזקה בהם מלמעלה!" אני אומרת ומנסה לראות משהו בסביבה כמו אגם שיעזור לי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אל תגזים, אתה לא יכול שלוש על שתיים...
    ~~~
    פידג'י אוחז בסקווירל ברגליו ועף למעלה; סאנדשרו מחמיץ, ומתגלגל אל תוך הבוץ, שוקע בו.
    "סאנדשרו, עוקץ רעל!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מצליח להילחץ מהבוץ. "תוציא את עצמך באמצעות גלגול!"
    סאנדשרו מתגלגל, אך בקושי מצליח לצאת. בינתיים, זובאט נושך את פידג'י וזה מפיל את סקווירטל לתוך הבוץ בטעות.
    כעת גם סקווירטל תקוע בבוץ. "זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש אך פידג'י מתחמק.
    "סקווירטל חכה שם ! פידג'י תתחמק ממנו מהר ! סקווירטל תשתמש מהר בייתרון שלנו ! אומנם אתה נמצא בבוץ אך לא לעוד הרבה זמן..אקדח מים על הבוץ ! " ואחכה שהבוץ יהפוך לנוזלי ויותר דומה למים.
    "תשחה במהירות אל סאנדשרו ותשתמש בבלימה תוך כדיי אקדח מים ! עוד פעם ! פידג'י תנסה להסתכל וללמוד כיצד הוא משתמש במכת כנף ותנסה לחכות אותו ! לאחר מכן תתקוף אותו במכת כנף שוב ! " ואחכה שהם יבצעו זאת..

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    בזמן שבלבאזור ניגש אליו, הפוקימון מחקה כל תנועה שלו; ההליכה, סיבוב הראש באי הבנה, והצחוק הקל. הם מתחברים יפה מאוד.
    בינתיים, אתה שולף מכיסך את הפוקדקס וזה מצפצף ואומר:

מיים ג'וניור, פוקימון החיקוי. הוא מחקה את ההבעות ואת התנועות של אלה שהוא רואה שמבינים את רגשותיהם של אחרים.
    "איזה פוקימון מעניין.." אהרהר לעצמי בתגובה לדבריו של הפוקידע ואמשיך לבהות בוא עוד קצת.
    לאחר מכן אומר לו בחיוך חביב ונעים "שלום לך מיים ג'וניור, אני חושב שאתה פוקימון נחמד ומעניין תרצה להצטרף לצוות שלי ויחד נהפוך לחזקים?"
    ואז מיד אוסיף "כך תוכל להמשיך להסתובב וליהיות חבר שלי ושל בלבאזור!"
    ואחכה לתגובה בציפייה!

.

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ספינראק, פוקימון טווית הקורים. הוא מציב מלכודת באמצעות טווית רשת עשויה משי דק אך חזק. הוא מחכה ללא תנועה לטרף שיגיע.
    "ספינראק,מה?"אמרתי לעצמי."בלבאזור,תעשה את שלך!שוט גפן!"

7. משתמש מנוסה
    טל;
    מחויך ושמח, אתה מוציא את ארון מהפוכדור שלו.
    ארון מתקרב אל סקווירטל, ומביט בו מקרוב. סקווירטל מושיט יד בחיוך, אך ארון מתעצבן ומסובב את ראשו.
    ~~~
    ומה עם טראפינץ'? מנודה?

סיגל;
    בזמן שאת מביטה סביב ורואה מספר עצים, סלעים נמוכים ורחבים ואגם קטן ורחוק, את פוקדת על סקווירטל וקאטרפי לבצע את המהלך המסובך.
    סקווירטל תופס בקאטרפי המשותק, מניח אותו על גבו, אך לא מצליח לשלוח בועה שתפגע בו. הוא שולח בועות אל הקרקע, וכשהוא עולה, קאטרפי מחליק מגבו ונופל.
    למזלך, הוא נוחת על הבועות ונרפא מהשיתוק. הם משתמשים בהתנגשות, קאטרפי מלמטה וסקווירטל מלמעלה, ושניהם פוגעים חזק באודיש שמתעלף.
    "חזור!" אומרת התאומה הראשונה ומשיבה את וולפיקס לפוכדור, והשנייה פוקדת על וולפיקס להשתמש בהצתה (Will-of-wisp); קאטרפי וסקווירטל עולים בלהבות כחולות.

קודאק;
    פידג'י מנסה להתחמק, ונתקע בעץ. הוא נופל על הקרקע, ובינתיים סקווירטל מציף את השלולית הבוצית במים.
    הבוץ מידלל, וסקווירטל נחלץ; לרוע מזלך, גם סאנדשרו, והוא מתחמק מההתנגשות של סקווירטל. "סאנדשרו, סטירת בוץ!" קורא האיש, וסאנדשרו מניף כמויות בוץ בעזרת ידיו לעבר פידג'י וסקווירטל.
    "זובאט, נשיכה!" הוא ממשיך, וזובאט צונח מן האוויר ונושך את סקווירטל. "כעת, תרים אותו ותזרוק אותו על פידג'י!" זובאט מרים את סקווירטל בפיו וזורק אותו בעוצמה לעבר פידג'י.
    סקווירטל מתחמק מלפגוע בפידג'י, ופידג'י תופס אותו באמצע האוויר, זורק אותו על סאנדשרו שנפצע. בינתיים, פידג'י מנסה ללמוד מתקפת כנף אך מצליח רק לבצע התנגשות עם הכנף ולא יותר מזה.
    ~~~
    פידג'י לומד מתקפת כנף רק ברמה 33... המתקפה הבאה שהוא יכול ללמוד היא ציקלון / Twister

ניב;
    "מיים!" הוא אומר בחיוך ומחבק אותך. לאחר מכן הוא קופץ אל הקרקע, ומשתמש בכוחות על חושיים כדי לשלוף מתיקך פוכדור.
    הוא זורק על עצמו את הפוכדור ונבלע בתוכו. בלי להתנדנד אפילו, הפוכדור נחתם.
    ברכותיי, לכדת מיים ג'וניור!

נועם;
    אתה בכלל לא משתמש ברטטה... ):
    ~~~
    בלבאזור יוצא אל הקרב, ושולח החוצה גפנים מהפקעת שעל גבו. הוא מצליף בספינראק אך העכביש נפצע קלות בלבד בשל יתרון הסוגים.
    ספינראק משתמש בעוקץ רעל, פוגע בבלבאזור ומפיל אותו אל הקרקע אך לא מרעיל אותו למזלך.

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]

סיגל;
    בזמן שאת מביטה סביב ורואה מספר עצים, סלעים נמוכים ורחבים ואגם קטן ורחוק, את פוקדת על סקווירטל וקאטרפי לבצע את המהלך המסובך.
    סקווירטל תופס בקאטרפי המשותק, מניח אותו על גבו, אך לא מצליח לשלוח בועה שתפגע בו. הוא שולח בועות אל הקרקע, וכשהוא עולה, קאטרפי מחליק מגבו ונופל.
    למזלך, הוא נוחת על הבועות ונרפא מהשיתוק. הם משתמשים בהתנגשות, קאטרפי מלמטה וסקווירטל מלמעלה, ושניהם פוגעים חזק באודיש שמתעלף.
    "חזור!" אומרת התאומה הראשונה ומשיבה את וולפיקס לפוכדור, והשנייה פוקדת על וולפיקס להשתמש בהצתה (Will-of-wisp); קאטרפי וסקווירטל עולים בלהבות כחולות.
    .
    "מהר סקווירטל בועות על הלהבות ! יש לך יתרון סוגים! תשתמש בבועות שיפגעו בו בעוצמה ואז בועות שהוא לא יראה כלום! ואז מהר קאטרפי תשתמש בנשיכת חרק כשוולפיקס לא רואה כלום מהבועות! קדימה אנחנו ננצח!" אני אומרת אם ביטחון בקולי וכוונה לנצח

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. לא ברור בכלל
    קודאק;
    פידג'י מנסה להתחמק, ונתקע בעץ. הוא נופל על הקרקע, ובינתיים סקווירטל מציף את השלולית הבוצית במים.
    הבוץ מידלל, וסקווירטל נחלץ; לרוע מזלך, גם סאנדשרו, והוא מתחמק מההתנגשות של סקווירטל. "סאנדשרו, סטירת בוץ!" קורא האיש, וסאנדשרו מניף כמויות בוץ בעזרת ידיו לעבר פידג'י וסקווירטל.
    "זובאט, נשיכה!" הוא ממשיך, וזובאט צונח מן האוויר ונושך את סקווירטל. "כעת, תרים אותו ותזרוק אותו על פידג'י!" זובאט מרים את סקווירטל בפיו וזורק אותו בעוצמה לעבר פידג'י.
    סקווירטל מתחמק מלפגוע בפידג'י, ופידג'י תופס אותו באמצע האוויר, זורק אותו על סאנדשרו שנפצע. בינתיים, פידג'י מנסה ללמוד מתקפת כנף אך מצליח רק לבצע התנגשות עם הכנף ולא יותר מזה.
    ~~~
    פידג'י לומד מתקפת כנף רק ברמה 33... המתקפה הבאה שהוא יכול ללמוד היא ציקלון / Twister
    "חזור סקווירטל..סיארה תוציאי את פיצ'ו עכשיו ! " ואחכה שהיא תוציא ואפקוד על שניהם ..
    "עכשיו תאמרי לו לעלות על פידג'י ! פידג'י שמעת ? פיצ'ו קטן וזה לא יפריע לך..ואז תגידי לו להשתמש במתקפת חשמל על זובאט ! פידג'י בזמן שהוא מתקיף תשתמש בסופה כדיי שזה ייצור מתקפת סופת חשמל ! ואז סופה על סאנדשרו בלי חשמל ! "

Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    בלבאזור יוצא אל הקרב, ושולח החוצה גפנים מהפקעת שעל גבו. הוא מצליף בספינראק אך העכביש נפצע קלות בלבד בשל יתרון הסוגים.
    ספינראק משתמש בעוקץ רעל, פוגע בבלבאזור ומפיל אותו אל הקרקע אך לא מרעיל אותו למזלך.
    "בלבאזור,אתה בסדר?"אמרתי לבלבאזור ."כדאי שאתן לך לנוח אחרי הקרב עם הגרידוס ההוא."החזרתי את בלבאזור לפוקדור שלו."טוב רטטה,אתה המוצא האחרון שלי!תצא ותשתמש במיקוד אנרגיה כדי לצבור כוח ואז תשתמש במתקפה מהירה!"

11. משתמש מנוסה
    סיגל;
    סקווירטל פותח את פיו ומשתמש בבועות על הלהבות, שדועכות אך לא נכבות.
    הוא שולח מסך בועות עצום שפוגע בשדה הראיה של וולפיקס, וכשהוא מנסה להשתמש בבועות נוספות הוא בטעות שולח סילון מים ענקי שמחסל את וולפיקס.
    קאטרפי לפתע זוהר באור לבן, וצורתו משתנה; הוא גדל, מתארך ומשתנה... הוא מופיע מחדש בצורת גולם ירוק.
    ברכותיי, סקווירטל למד אקדח מים! קאטרפי התפתח למטאפוד!

קודאק;
    סקווירטל חוזר, ופיצ'ו מחליף אותו. שניהם עומדים מול סאנדשרו וזובאט, והקרב נמשך.
    סאנדשרו מתגלגל לעבר פיצ'ו, אך פידג'י תופס אותו ועולה באוויר; הוא משתמש במכת ברק על זובאט, ופוקימון העטלף מתעלף. (XD)
    פידג'י ופיצ'ו מתקרבים באנדשרו, ופידג'י תוקף בסופה; סאנדשרו נלכד בסופה, ועף סחור סחור עד שהיא מתפוגגת. הוא מתעלף גם כן.
    המאמן מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם, ומוציא מכשיר קשר מכיסו. "תגבורת!" הוא צועק בזעם. סיארה תופסת אותך ואתם רצים לעבר העיר פיוטר.
    אתם רצים ורצים, פיצ'ו ופידג'י בעקבותכם, עד שסיארה מחליקה במורד גבעה ומושכת אותך יחד איתה; פיצ'ו עולה על גבו של פידג'י והם עוקבים אחריכם.
    אתם נוחתים לבסוף על רשת קורים גדולה מאוד, שבקצה שלה אתם רואים שני פוקימונים- אחד קטן וזהוב, ואחד קטן וירוק, שניהם עכבישיים.

נועם;
    בלבאזור מוחלף ברטטה בקרב, ונעמד מול ספינרק. הוא משתמש במיקוד אנרגיה, עוצם את עיניו ומתרכז.
    לאחר מכן, הוא פוקח את עיניו ורץ במהירות עצומה לעבר ספינראק ומתנגש בו. "ראקקק!" אומר הפוקימון הירוק ושולח לעבר רטטה קורים, אך רטטה מתחמק.

12. לא ברור בכלל
    קודאק;
    סקווירטל חוזר, ופיצ'ו מחליף אותו. שניהם עומדים מול סאנדשרו וזובאט, והקרב נמשך.
    סאנדשרו מתגלגל לעבר פיצ'ו, אך פידג'י תופס אותו ועולה באוויר; הוא משתמש במכת ברק על זובאט, ופוקימון העטלף מתעלף. (XD)
    פידג'י ופיצ'ו מתקרבים באנדשרו, ופידג'י תוקף בסופה; סאנדשרו נלכד בסופה, ועף סחור סחור עד שהיא מתפוגגת. הוא מתעלף גם כן.
    המאמן מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם, ומוציא מכשיר קשר מכיסו. "תגבורת!" הוא צועק בזעם. סיארה תופסת אותך ואתם רצים לעבר העיר פיוטר.
    אתם רצים ורצים, פיצ'ו ופידג'י בעקבותכם, עד שסיארה מחליקה במורד גבעה ומושכת אותך יחד איתה; פיצ'ו עולה על גבו של פידג'י והם עוקבים אחריכם.
    אתם נוחתים לבסוף על רשת קורים גדולה מאוד, שבקצה שלה אתם רואים שני פוקימונים- אחד קטן וזהוב, ואחד קטן וירוק, שניהם עכבישיים.

אתה יכול להוציא אותי מכאן מהר ? אני רוצה להספיק לאיוונט אבל אתה תקעת אותי עם צוות R ועם עכבישים !
    --
    'אוי לא..' אחשוב לעצמי.."חזור פידג'י צא סקווירטל ! " ואז אחשוב על תוכנית וואמר בביטחון.
    "סקווירטל אקדח מים על הקורים ! תעשה בהם חור ! פיצ'ו תחתוך בינתיים את החור ! גם את סיארה ! " ואנסה גם אני כשאראה שהתעייפתי אוציא את פידג'י ואבקש ממנה להוציא את קלאפרי בכדי לחתוך את הכורים שנצא..

Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    בלבאזור מוחלף ברטטה בקרב, ונעמד מול ספינרק. הוא משתמש במיקוד אנרגיה, עוצם את עיניו ומתרכז.
    לאחר מכן, הוא פוקח את עיניו ורץ במהירות עצומה לעבר ספינראק ומתנגש בו. "ראקקק!" אומר הפוקימון הירוק ושולח לעבר רטטה קורים, אך רטטה מתחמק.
    "רטטה,תתרכז!תנסה להשתמש בhyper pang!{סורי,לא יודע את הפירוש בעברית.}"אמרתי לעצמי וקיוויתי שרטטה יצליח.

נ.ב:אתה יכול לכתוב שאני פוגש אלקיד או מגבי זוהרים?
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 03-22-2011 בשעה 07:55 PM

14. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    מחויך ושמח, אתה מוציא את ארון מהפוכדור שלו.
    ארון מתקרב אל סקווירטל, ומביט בו מקרוב. סקווירטל מושיט יד בחיוך, אך ארון מתעצבן ומסובב את ראשו.
    ~~~
    ומה עם טראפינץ'? מנודה?

.
    חח... פשוט הוא נלחם בסקווירטל אז רציתי לראות כאילו איך הוא יגיב...
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    'אולי כדאי שאני אוציא את טראפינץ שיסדר את ההדורים בין שני אלה..' אני אחשוב לעצמי,
    "צא טראפינץ!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר,
    "תכיר זה ארון! הוא חבר חדש בצוות שלנו"" אני אומר עם חיוך גדול

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

15. משתמש מנוסה
    קודאק;
    אוקיי. ושמת לב שכתבת שאתה מחזיר אותם ואז אמרת להם לחתוך את הקורים? XD
    ~~~
    במאמצים משותפים- אתה, סיארה, סקווירטל, פידג'י, קלאפרי, וורמפל ופיצ'ו מנקבים חור בקורים.
    אתה מרגיש שאתה מתחיל להחליק, ולפתע כולכם נופלים למטה לתהום; סיארה תופסת בקלאפרי, פיצ'ו ו-וורמפל שיורה קור שמחזיק אותם.
    בינתיים, פידג'י מחזיק אותך ואת סקווירטל באוויר; אתה שם לב שהצדדים של התהום מלאים במחילות.
    "הצילו!" צועקת סיארה בקול רם. "אחזו בי!" אומר קול מימינכם, ואתם רואים מאמן בעל שיער קוצני רכוב על פוקימון עטלף גדול וכחול עם פה ענק.

נועם;
    רטטה מתאמץ להשתמש בניב על, אך כל מה שהוא מצליח לעשות זה נשיכה (Bite). ספינראק נפצע קשות, ומתעלף.
    ~~~
    זה הקרב הראשון של רטטה, ייקח קצת זמן עד שילמד מתקפה חדשה... ואולי.

טל;
    טראפינץ' יוצא גם כן מהפוכדור ומביט בפליאה בארון. הם דיי מסתדרים, בניגוד לארון וסקווירטל.
    סקווירטל נראה עצוב, וטראפינץ' מנסה לגשר בין שני הפוקימונים. הוא מתייאש לאחר שארון מעיף מעט חול על סקווירטל, וסקווירטל משיב בבועות.
    "ארון!" צועק הפוקימון המתכתי ונוגח בסקווירטל בעוצמה; סקווירטל משיב באקדח מים וארון מתעלף.
    לפתע, סקווירטל זוהר באור לבן, ומתחיל לגדול... אתה מביט בו, ולפתע האור הלבן נעלם ומופיע פוקימון חדש בצבע כחול עם אוזניים וזנבות מסולסלים.
    "וורטלטל!" הוא אומר בחיוך שמח. ברכותיי! סקווירטל התפתח לוורטלטל!

עמוד 19 מתוך 96 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •