Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 96 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1427
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    וואו אחי, זה נראה משחק שווה.

שם: דוד.
    שם במשחק: דיויד אדלר...
    רקע:דיויד נולד בעיר פאלט שבמחוז קנטו. מגיל צעיר אהב לשחק עם פוקימונים וקווה שיגיע כבר הרגע בו יוכל לצאת למסע.
    דיויד, כמו כל מאמן צעיר, חולם לזכות בכל התארים האפשריים, אך לו יש גם חלום גדול משלו. הוא חולם שיהפוך אחד מהרבעייה המובילה במחוז שלו,
    להגשים את החלום שאחיו הגדול לא הצליח להגשים. דיויד אוהב פוקימונים מכל הסוגים (כמעט...) אבל ידע תמיד שכהתחלתי יבחר את באלבזור.
    הפוקימון החביב עליו מהמחוז שלו הוא רייצ'ו, והוא מקווה לגמור את המחוז עם רייצ'ו עוצמתי.
    פוקימון התחלתי: באלבזור.
    הערות/הארות/חטיף אנרגיה:אין. בעצם יש: אין

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    שם: סיגל
    שם במשחק:נוקו !
    רקע:נוקו הייתה ילדה יתומה בבית יתומים קטן ונחמד, היו לה שם הרבה חברים והיא הייתה מאוד שמחה בבית יתומים,
    יום אחד החליטו לאמץ אותה, שני הורים עשירים שרצו בת, נוקו הייתה מאוד מאוד שמחה שאימצו אותה (היא הייתה אז רק בת 7) אבל אז היתברר שהזוג היה ממש עסוק בעבודה ובקושי התייחס אליה(זה היה בגיל 11), היא החליטה שנמאס לה והיא רוצה לצאת למסע אך הוריה לא הרשו לה כי היא קטנה מידי ורק בשנה הבאה תוכל לצאת למסעה , היא חיכתה יום ועוד יום ועוד יום... ובסוף היא הייתה בת 12 וההורים כול הזמן התעלמו שהיא אמרה משהו בנוגע למסע בגיל 12 וחצי היא אמרה שהיא יוצאת למסע אבל הוריה לא התייחסו, היא התעצבנה ואמרה שזה בערך כן ויצעה למסעה..
    פוקימון התחלתי:צרמנדר ואם לא אז סקווירטל ואם לא אז צרמנדר
    הערות/הארות/חטיף אנרגיה: לא אוהבת חטיפי אנרגיה אז.... שווארמה (אני רעבה..)
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 03-07-2011 בשעה 11:15 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    אוקיי תפסו 3 צ'ארמנדר, 3 סקווירטל ו-2 בלבאזור.
    עדיין אפשר להירשם, את רשימת הרשומים אני אחשוף בערב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם:נועם
    שם במשחק במשחק:מאט אנדרסון
    רקע:למאט היו שני דברים מרכזיים בחיים:חלום,להיות המאסטר-פוקימון הכי טוב שיצא לעולם להכיר.אבל הדבר המרכזי השני בחייו הייתה בעיה גדולה:המשפחה שלו.למאט היו שלושה אחיות ושלוש אחים.וכל אחד מהם אהב להתרברב על הבלסטויס,צ'אריזרד או וינזור שלו.ובזמן שלא עשו זאת,הם אהבו לצחוק על מאט שהיה מכונה בשפתם "לוזר קטנצ'יק".השנים עברו,ומאט גדל ונהיה בן 12,מתרגש כמה שיכל.הוא יצא מביתו בזמן שכל אחיו נלחמו אחד בשני כדי להחליט של מי הפוקימון החזק ביותר,ולפתע מאט שרק כדי להסב את תשומת ליבם של כולם."היי,תקשיבו לי!אני הולך עכשיו לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואז תראו שגם אני חזק!"אבל כולם החלו לצחוק."מי הוא חושב שהוא?"איזה לוזר."כולם התעלמו לגמרי ממאט וזה רק הכעיס אותו יותר."אוקי,אתם עוד תראו!אני אנצח את כל המכונים ואהיה מאסטר פוקימון!ואז אני אחזור ואנחנו נראה מי הכי חזק!"מאט הלך לכיוון המעבדה כשניצוצות ואש זרמו בעיניו.
    פוקימון התחלתי:באלבזור
    הערות/הארות/חטיף אנרגיה:אם אפשר איווי,אם לא פיקאצ'ו,אם לא רייצ'ו.

5. משתמש מנוסה
    שם:גבריאל
    שם במישחק:הורוס לן
    הורוס לא אהב פוקימונים ביכלל.יום אחד יצא הורוס לטייל וניתקל בסקווירטל עצבני לפתע פגע בסקווירטל מכת ברק זה היה אש מאותו רגע הוא העריץ אותו.הוא הודה לאש ופתאום פיקצ'ו היתקרב והורוס ליטף אותו בראושו בדרך חזרה החליט כי הוא רוצה להיות מאמן בדיוק כמו אש הוא פיתח גם חיבה לפוקימוני חשמל.

פקימון התחלתי:אהה לקחו את כולם יש סיכוי שאני מקבל משהוא לא משנה מה אני רק רוצה לשחק

הערות/הארות/חטיף אנרגיה:אני יכול לשחק בבקשה?

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם:יואב
    שם במשחק:ג'ייסון סטרייטס{כולם קוראים לו בקיצור ג'יי}
    רקע:מאז שג'ייסון היה בן שנה הוא רצה להיות מאמן פוקימונים ולנצח בליגה.כשהיה בן חמש קרה דבר נורא:הוריו של ג'ייסון נספו בשריפה.ג'ייסון נשלח אל דודו שהיה מאמן פוקימוני דרקון.כשהיה אצלו ג'ייסון אהב לשחק עם הפוקימון הראשון של דודו,דרגונייט. כשההיה בן 10 הוא הלך לקבל את הפוקימון הראשון שלו במעבדה. ג'ייסון{שמעכשיו נקרא לו ג'יי} רצה להתחיל את המסע שלו עם פוקימון דרקון,אבל לא היה לפרופסור.

פוקימון התחלתי: באלבאזור

באלבאזור הוא פוקימון חברותי וקשוח.הוא אהב להיות עם ג'יי מהרגע שבו נפגשו.

הערות\הארות\חטיף אנרגיה: שאלה: במשחק יהיו פוקימונים רק מהדור הראשון או מכל הדורות?
    בקשות:אם זה לא רק דור ראשון,לתפוס באגון ואם זה רק דור ראשון אז דרטיני.
    חטיף אנרגיה:אנרג'י
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 03-07-2011 בשעה 08:34 PM

7. משתמש מנוסה
    אז רשימת המשתתפים שנרשמו במשחק הם (:
    (לפי סדר השמתם, מחולקים לקבוצות)

קבוצה אדומה:
    - לוקאס \ KillerBee
    - תומר \ TheSaw
    - עמית \ ⎈YamiYugi⎈

קבוצה ירוקה:
    - ניב \ NivX10
    - דוד \ dav5000
    - נועם \ bugoji1

קבוצה כחולה:
    - טל \ ♣DarkBoy♣
    - קודק \ KoDaK
    - סיגל \ sigal123

ההתחלה תתפרסם מחר, ורשימת הרשומים תיערך.
    טל, אתה הרשום הראשון - אתה יכול לבחור לקבל ביצת פוקימון לא התחלתי, לא אגדי ולא פסואדו-אגדי.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-08-2011 בשעה 09:52 PM סיבה: בלבול בין נועם לסיגל

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    אז רשימת המשתתפים שנרשמו במשחק הם (:
    (לפי סדר השמתם, מחולקים לקבוצות)

קבוצה אדומה:
    - לוקאס \ KillerBee
    - תומר \ TheSaw
    - עמית \ ⎈YamiYugi⎈

קבוצה ירוקה:
    - ניב \ NivX10
    - דוד \ dav5000
    - סיגל \ sigal123

קבוצה כחולה:
    - טל \ ♣DarkBoy♣
    - קודק \ KoDaK
    - נועם \ bugoji1

ההתחלה תתפרסם מחר, ורשימת הרשומים תיערך.
    טל, אתה הרשום הראשון - אתה יכול לבחור לקבל ביצת פוקימון לא התחלתי, לא אגדי ולא פסואדו-אגדי.
    יופי
    אז אני רוצה ביצה של טראפינץ

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. משתמש מנוסה
    סליחה על העיכוב, אני חולה. אבל הנה התחלה לכולם, שמתפצלת לפי הצוותים (:

התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.

המשך לצוות האדום;
    "אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
    אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.

המשך לצוות הכחול;
    "אז, אם זכרוני אינו מטעני," אומר הפרופסור אוק ומוביל אותך לאגם קטן, מימיו שקטים, "אתה בחרת בסקווירטל, פוקימון המים."
    אתה רואה לפתע פוקימון בצבע תכלת, דמוי צב וזנבו מסולסל. הוא מחייך אליך ומשפריץ מעט מים על שניכם.

המשך לצוות הירוק;
    "אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
    אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
    "אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
    אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.
    "ולא טעית!" אומר לפרופסור אוק בליווי צחקוק.לאחר מכן אלך לצ'ארמנדר ואגיד לו:"שלום לך!אני יוסיי!" בנחמדןת ואביא לו את ידי ללחיצת יד.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    במשך היום אני אערוך את כל הרשומים (:

עמית;
    "צ'אר!" אומר צ'ארמנדר בחיוך ומושיט את ידו הפצפונת גם כן. הפרופסור אוק מושיט לך פוכדור, "זה הפוכדור שלו." הוא מסביר. "בנוסף, הנה גם חמישה פוכדורים נוספים ללכידת פוקימונים לשישייה שלך. וגם פוקדקס, אנציקלופדיה אלקטרונית לקליטת והצגת מידע על הפוקימונים השונים." הוא מסביר ומושיט לך חמישה פוכדורים בצבע אדום ולבן ומכשיר מלבני בצבע אדום.

12. NYO HO HO
    במשך היום אני אערוך את כל הרשומים (:

עמית;
    "צ'אר!" אומר צ'ארמנדר בחיוך ומושיט את ידו הפצפונת גם כן. הפרופסור אוק מושיט לך פוכדור, "זה הפוכדור שלו." הוא מסביר. "בנוסף, הנה גם חמישה פוכדורים נוספים ללכידת פוקימונים לשישייה שלך. וגם פוקדקס, אנציקלופדיה אלקטרונית לקליטת והצגת מידע על הפוקימונים השונים." הוא מסביר ומושיט לך חמישה פוכדורים בצבע אדום ולבן ומכשיר מלבני בצבע אדום.
    "תודה רבה!" אומר בחביבות ואקח ממנו את מכסת הדברים שנתן לי.לאחר מכן אחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור שלו ואלך מהמעבדה בזמן שאגיד לפרופסור אוק:"להתראות!" ואנופף בידי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    סליחה על העיכוב, אני חולה. אבל הנה התחלה לכולם, שמתפצלת לפי הצוותים (:

התחלה משותפת לכולם;
    "אז, אם זכרוני אינו מטעני," אומר הפרופסור אוק ומוביל אותך לאגם קטן, מימיו שקטים, "אתה בחרת בסקווירטל, פוקימון המים."
    אתה רואה לפתע פוקימון בצבע תכלת, דמוי צב וזנבו מסולסל. הוא מחייך אליך ומשפריץ מעט מים על שניכם.
    עידכנת לי את הביצה של טראפינץ?
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "וואי איזה חמוד!" אני אומר בהתרגשות לפרופסור ומיד מפנה את מבטי חזרה אל סקוירטל,
    "אנחנו נהיה צוות מנצח!"אני אומר בנחישות לסקווירטל ומסתכל אל תוך עיניו הכחולות,
    "בוא,נלך להיתאמן קצת" אני אומר לסקווירטל ומרים אותו,
    "תודה פרופסור!" אני צועק לפרופסור ויוצא מהמעבדה,
    "שיט!" אני אומר שאני כבר בדלת של המעבדה,
    "פרופסור! שחכתי את הפוקדור של סקווירטל!" אני צועק לו ורץ חזרה פנימה לקחת את הפוקדור,
    'מעניין אם הוא באמת אהיה חזק כמו הבלסטויז של אבי' אני חושב בזמן שאני מחכה שהפרופסור יביא לי את הפוקדור.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. משתמש מנוסה
    עמית;
    "להתראות!" אומר הפרופסור בחביבות. אתה עובר דרך המעבדה ויוצא החוצה. לפני שאתה מספיק לעשות משהו, אתה שומע קרקור של עורב, ופוקימון קטן בצבעי חום וורוד טס לכיוונך בצרחה. הוא נראה מפחיד.
    המתקפות של צ'ארמנדר הן גחלת (Ember), שריטה (Scratch) ומסך עשן (Smokescreen)

טל;
    עוד לא, הוא כבר יביא לך אותה
    ~~~
    "הנה," אומר אוק ומגיש לך פוכדור ריק. "והנה עוד ציוד..." הוא מסביר ומביא לך מכשיר מלבני בצבע כחול וחמישה פוכדורים ריקים. "אלה למילוי השישייה שלך, והמכשיר זה פוקדקס, הוא מתעד מידע על פוקימונים שונים."
    "בנוסף... יש לי בשבילך משימה קטנה." אומר אוק ומגיש לך ביצה בצבע כתום בהיר עם צורות לבנות עליה בתוך אינקובטור זכוכית. "חברי ממחוז הוואן, פרופסור בירץ', שלח לי ביצת פוקימונים שהוא רוצה שתבקע באקלים החם של המחוז. אבקש ממך לנשוא אותה. כשהיא תבקע תקליט את המידע על הפוקימון בפוקדקס, וזה יישלח אליי. לאחר מכן תוכל לשמור את הפוקימון בחזקתך."
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-08-2011 בשעה 07:38 PM

15. NYO HO HO
    עמית;
    "להתראות!" אומר הפרופסור בחביבות. אתה עובר דרך המעבדה ויוצא החוצה. לפני שאתה מספיק לעשות משהו, אתה שומע קרקור של עורב, ופוקימון קטן בצבעי חום וורוד טס לכיוונך בצרחה. הוא נראה מפחיד.
    המתקפות של צ'ארמנדר הן גחלת (Ember), שריטה (Scratch) ומסך עשן (Smokescreen)
    "מי זה הפוקימון הזה?" אומר ואשלוף את הפוקידע מהתיק ואכוון אל עבר הפוקימון.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 2 מתוך 96 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •