[QUOTE=Lord Voldemort;1060331]סיגל;
מאושרת על ההתפתחות ולמידת המתקפה, את מודה לתאומות על הקרב. "היית מצוינת בעצמך," הן מחמיאות ומשיבות את וולפיקס לפוכדור.
את נפרדת מהן ופונה יחד עם מטאפוד וסקווירטל לעבר המדשאה הקרובה.
את מתיישבת לנוח ומאכילה אותם באוכל פוקימונים פשוט. את מרפאת אותם במרכז הפוקימונים פעם נוספת לאחר מכן, ואתם יוצאים לחפש לכם אימון קצר.
את רואה פתח של יער גדול, גן קטן עם אגם ואת אקדמיית הפוקימונים. לאן תלכי?
[QUOTE]
"אממ בואו נתאמן עוד קצת! סקווירטל תשתמש בבועות! מטאפוד נשיכת חרק לפוצץ אותן! סקווירטל אקדח מים ומטאפוד תחמוק ויירית קורים!" אני אומרת ועדיין מתרגשת מההתפתחות
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תומר;
פגשת את צוות רוקט/ברוק או לא? ואיזה פוקימונים אתה רוצה?
~~~
אתה שולף מעט מזון פוקימונים מתיקך, ומושיט אותו לעבר זובאט. הוא מביט בזה בסקרנות.
הוא מתכופף ולועס מעט מהמזון. הוא נראה שמח, ובלבאזור מדבר אליו.
זובאט נעלם בתוך היער, וכעבו מספר דקות חוזר.
אם פגשת את צוות רוקט ביער:
זובאט חוזר עם מספר זובאטים נוספים, והם מקיפים אותך, שניים מתחת לרגליך, שניים לצידיך ואחז מעליך.
בלבאזור נתלה על גבך באמצעות גפנים והם מעיפים אותך לעבר העיר פיוטר.
אתם מגיעים לבסוף לפתח העיר, ממש ליד מרכז הפוקימונים, והזובאטים מקרקרים את שמם מספר פעמים וחוזרים לביתם שביער.
אם עוד לא פגשת את צוות רוקט ביער:
זובאט מגיע בליווי של פוקימון קטן וצהוב, דמוי עכבר. אתה מביט בהם במבט משונה, כשלפתע הם מתחילים לתקוף אותך!
בחור לבוש שחור מגיע מאחוריהם. הוא נראה מרושע... אתה מבחין באות R שמצוירת על חזהו ומבין שזה כנראה בחור מצוות רוקט.
תומר;
זה חלק מאוונט, למה לא? (: ולגבי ראלטס ואבן ירח- כבר אמרתי לך איפה תוכל למצוא את שניהם.
~~~
"חכה..." אומר ברוק. "עוד לא ניצחת את הפוקימון השלישי שלי..." הוא אומר בחיוך קטן. הוא שולף פוכדור אפור עם זוג עיגולים כחולים (כדור כבד, Heavy Ball).
הוא זורק את הפוכדור שנוחת על הקרקע כמעט מיד, ושולח החוצה פוקימון עצום דמוי נחש שעשוי מסלעים גדולים.
"אוניקס.." אומר הפוקימון בקול נמוך שנשמע כמו נהמה.
סיגל;
סקווירטל ומטאפוד נעמדים אחד מול השני. סקווירטל שולח בועות, ומטאפוד מפוצץ אותן מיד באמצעות נשיכת חרק.
סקווירטל יורה אקדם מים מפיו בעוד מטאפוד משתמש ביריית קורים; המתקפות מתנגשות ונוצרת עיסה דביקה בצבע תכלת על הקרקע.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
אחי השם זה ניב.. או דוני השם במשחק! לא תומר ולא עמית... עבר כל-כך הרבה זמן ועוד זה תקוע לך? XD
וכן אכן פגשתי את צוות רוקט.. ברוק לא! ומה סתומרת איזה פוקימונים אני רוצה?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה רבה רבה לכם!" אומר להם בחיוך ואנופף להם לשלום.
לאחר מכן אסתכל על בלבאזור בחיוך ואצהיר "טוב מאוד בלבאזור, אנחנו בעיר פיוטר! זאת עיר המכון הראשונה!" "מתרגש?" אוסיף לשאול אותו.
לאחר מכן אסמן לו עם היד לבוא אחריי ואלך אל מרכז הפוקימונים של העיר!
"תעצרו מיד!!!" אני צועק בעצבים עליהם,
"וורטורטל! חזור!" אני צועק ומחזיר את וורטורטל לפוקדור שלו,
"ארון חזור!" אני צועק ומחזיר גם את ארון,
"אתה טאפינץ תישאר איתי, בוא נתקדם לכיוון המכון, לא יזיק לך קצת אימון בהליכה!" אני אומר לטראפניץ,
'לא נורמלים אלה..' אני חושב לעצמי ומתחיל להתקדם עם טראפינץ
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
תומר;
לא... לפני המכון לימדת אותו דקירת רעל אצל הליצן...
~~~
נידורינו משתמש בטכניקה שניצחה את גולבאט פעם נוספת, ושולח אבנים קטנות לעבר אוניקס.
פוקימון נחש הסלע מצליף באבנים עם זנבו, ומעיף את כולן הרחק אל מחוץ לזירה.
"אוניקס, כריכה (Bind)!" קורא ברוק, ואוניקס זוחל ומתקדם לעבר נידורינו, אוחזת בו בזנבו ומוחץ אותו.
ניב;
ייקח לי שנים לקלוט. >< ואתה יכול להגיד לי מי אתה רוצה שיתפתח ומי אתה רוצה שילמד מתקפה. פוקימון על חושי זוהר כבר פגשת ולכדת (:
~~~
הזובאטים נעלמים באופק, ואתה נכנס למרכז הפוקימונים בהתרגשות עם בלבאזור שיורד מגבך.
אתה מרפא אותו ואת מיים ג'וניור באדיבות האחות ג'וי, ואתם יוצאים החוצה.
אתה רואה התקהלות קטנה סביב בחור לבוש מדי ליצן צהובים-אדומים, ומנגד אתה רואה מוזיאון גדול. אתה שם לב גם למבנה גדול בקצה העיר, ומשער שזה המכון.
~~~
אתה יכול לנצל את האוונט של המוזיאון על ידי קבלת מאובן וגם את אוונט פורים עם הליצן סטוג'. את אוונט המכון כבר לא תצליח להשיג כי תומר כבר נלחם נגד הפוקימון האחרון של ברוק...
טל;
אתה מחזיר את וורטרטל ואת ארון המבוישים לפוכדורים שלהם, ומתקדם יחד עם טראפינץ' ביער וירידיאן.
אתה מתקדם בשביל מעט צפוף, כשלפתע אתה שומע רעשים מהשיח הקרוב.
אתה מסתובב ורואה שני פוקימונים מזנקים לעברך, אחד מהם עכברי וצהוב ואחד עטלפי וכחול. בלי סיבה, הם מתקיפים אותך ואת טראפינץ'.
אתה רואה מאמן שמגיח מאחוריהם; הוא לבוש מדים שחורים ועל חזהו מתנוססת האות R בצבע אדום. "תפסו אותו!" הוא אומר בקול מרושע.
![]()
![]()
![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"צאו וורטורטל! ארון!" אני צועק וזורק את הפוקדורים שלהם באוויר,
"עכשיו נראה אותו!" אני אומר למאמן המוזר,
"טראפינץ נשיכה על אחד מהם, וורטורטל! אקדח מים! ארון נגיחה!!!!קדימה חסלו אותם!!" אני אומר לשלושתם ומסתכל על הקרב,
"מי אתה חושב שאתה!?!?!" אני שואל את האיש בעצבים בזמן שהפוקימונים שלי מכסחים את שלו
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
סיגל;
מטאפוד מתנגש בסקווירטל ומעיף אותו לתוך השלולית הדביקה. סקווירטל משתמש באקדם מים על הקרקע ועף אחורה שנייה לפני שהוא טובע בחומר הדביק.
הוא מכוון את אקדח המים לעבר מטאפוד שמתגלגל הצידה ומתחמק. הוא קופץ למעלה, ומתנגש בסקווירטל שיורה לעברו אקדח מים נוסף.
שני הפוקימונים נפגעים, ונופלים על הקרקע משני צידי השלולית שמתייבשת לה לאט לאט.
תומר;
לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר ^.~
~~~
נידורינו מנסה להתקרב אל זנבו של אוניקס, אך האחיזה של פוקימון הסלע חזקה מדיי. במקום זאת, הוא פוגע קלות בגופו של אוניקס.
אתה מחזיק אצבעות, ואתה מרגיש הקלה לפתע כשאוניקס קורא בכאב; הוא הורעל!
"אוניקס, תעיף אותו ממך!" אומר ברוק, ואוניקס עוזב את נידורינו, ומצליף בו באמצעות זנבו, שולח אותו לצד השני של הזירה. "חפירה!"
לפני שנידורינו מצליח להשתמש בדקירת רעל נוספת, אוניקס מתחפר באדמה במהירות, ונעלם מתחת לזירה.
טל;
ארון וורטרטל מצטרפים לטראפינץ' ומתחילים לתקוף.
טראפינץ' נושך את הפוקימון הצהוב בעוד ארון נוגח בעטלף, ו-וורטרטל פוגע בשניהם עם אקדחי מים.
"סאנדשרו, סליל הגנה וגלגול! זובאט, נשיכה!" קורא האיש.
סאנדשרו, הפוקימון הצהוב, מתכדרר ומתחיל להתגלגל במהירות, פוגע בארון וטראפינץ', בעוד זובאט מתקיף את וורטרטל בנשיכת זנבו הבהיר.
סאנדשרו ממשיך להתגלגל ולפצוע את ארון וטראפינץ' כמו זוג חיילי באולינג.
קודאק;
אחלה התקדמות יש לך בינתיים. והאוונט נמשך עד יום שני ככה שאתה תוכל להספיק...
~~~
אתה וסיארה מרפאים את חמשת הפוקימונים שלכם, ואתם מחפשים פוקימוני בר לאימון פידג'י.
אתה מסתובב קצת עם סיארה ופידג'י ברחבי העיר, כשלפתע אתם רואים פוקימון קטן שמחטט בפח.
הוא חתולי ולבן, ועל מצחו חתיכת זהב אליפטית שנראית כמו מטבע או קמע.
![]()
תומר;
נידורינו דוקר את האדמה סביבו פעמיים עם קרנו, מנסה למלא אותה ברעל, כשלפתע אוניקס פורץ מתחתיו.
הוא נוגח בנידורינו ומעיף אותו גבוה למעלה, וזה מנצל את המצב; הקרן על ראשו מתארכת לאחר שהוא משתמש בניקור.
הוא צולל במהירות לעבר אוניקס, קרנו המוגדלת זוהרת באור סגול והוא מתקרב לאוניקס החלה במהירות...
"אוניקס, תתחמק!" קורא ברוק. אוניקס זז הצידה במהירות, ונידורינו מתנגש בעוצמה רבה בקרקע, מתרסק על ראשו ומתעלף.
טל;
וורטרטל, ארון וטראפינץ' חוזרים על המהלכים שלהם פעם נוספת, רק שהפעם וורטרטל פוגע רק בסאנדשרו במקום בשניהם.
ארון נוגח בזובאט ומצליח לשחרר אותו מהזנב של וורטרטל, וטראפינץ' משתמש בנשיכה על סאנדשרו שעוצרת את הגלגול שלו.
"שניכם, עוקץ רעל!" קורא האיש, ושני הפוקימונים משתמשים בעוקץ רעל על שלושת הפוקימונים שלך. ארון מורעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)