Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    ניב;
    ייקח לי שנים לקלוט. >< ואתה יכול להגיד לי מי אתה רוצה שיתפתח ומי אתה רוצה שילמד מתקפה. פוקימון על חושי זוהר כבר פגשת ולכדת (:
    ~~~
    הזובאטים נעלמים באופק, ואתה נכנס למרכז הפוקימונים בהתרגשות עם בלבאזור שיורד מגבך.
    אתה מרפא אותו ואת מיים ג'וניור באדיבות האחות ג'וי, ואתם יוצאים החוצה.
    אתה רואה התקהלות קטנה סביב בחור לבוש מדי ליצן צהובים-אדומים, ומנגד אתה רואה מוזיאון גדול. אתה שם לב גם למבנה גדול בקצה העיר, ומשער שזה המכון.
    ~~~
    אתה יכול לנצל את האוונט של המוזיאון על ידי קבלת מאובן וגם את אוונט פורים עם הליצן סטוג'. את אוונט המכון כבר לא תצליח להשיג כי תומר כבר נלחם נגד הפוקימון האחרון של ברוק...
    Spoiler ספוילר

"מעניין מה כל גודל ההתקלות הזו.." אחשוב בסקרנות וארוץ לבדוק, אחזיר את בלבאזור ואדחף בין האשים בכדי להתקרב למהומה!

.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    נידורינו דוקר את האדמה סביבו פעמיים עם קרנו, מנסה למלא אותה ברעל, כשלפתע אוניקס פורץ מתחתיו.
    הוא נוגח בנידורינו ומעיף אותו גבוה למעלה, וזה מנצל את המצב; הקרן על ראשו מתארכת לאחר שהוא משתמש בניקור.
    הוא צולל במהירות לעבר אוניקס, קרנו המוגדלת זוהרת באור סגול והוא מתקרב לאוניקס החלה במהירות...
    "אוניקס, תתחמק!" קורא ברוק. אוניקס זז הצידה במהירות, ונידורינו מתנגש בעוצמה רבה בקרקע, מתרסק על ראשו ומתעלף.
    "אוי לא! נידורינו תחזור מיד לפוקדור שלך! נלחמת היטב נגד אוניקס!"אגיד לנידורינו תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו
    ואז שהוא חוזר לפוקדור שלו אוציא את צ'ראמנדר תוך כדי שאני אומר לו:"צ'ראמנדר אתה התקווה היחידה שיש כדי לנצח את ברוק! תשתמש בצעקה שתשתק את אוניקס ואז תשתמש בזעם דרקון שיחסל אותו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    [b]
    טל;
    וורטרטל, ארון וטראפינץ' חוזרים על המהלכים שלהם פעם נוספת, רק שהפעם וורטרטל פוגע רק בסאנדשרו במקום בשניהם.
    ארון נוגח בזובאט ומצליח לשחרר אותו מהזנב של וורטרטל, וטראפינץ' משתמש בנשיכה על סאנדשרו שעוצרת את הגלגול שלו.
    "שניכם, עוקץ רעל!" קורא האיש, ושני הפוקימונים משתמשים בעוקץ רעל על שלושת הפוקימונים שלך. ארון מורעל.

"לא!! ארון!!" אני קורא בקול גדול,
    'שיט מה אני יעשה עכשיו?! אני חייב להביא אותו לבית חולים!' אני חושב לעצמי,
    "ארון חזור!" אני צועק ומחזיר את ארון לפוקדור,
    'אני חייב לסיים את הקרב מהר!' אני חושב,
    "וורטורטל תתקוף באקדח מים את סנדרשו!" אני אומר לוורטורטל,
    "ואתה טראפינץ תתקוף בנשיכה את זובאט!" אני אומר לטראפינץ,
    "קדימה בכל הכוח! אתם מסוגלים לסיים את זה!!" אני אומר בצעקה,
    'אני חייב לגמור את הקרב הזה מהר בשביל לקחת את ארון....' אני חושב ומסתכל על מהלך הקרב.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ניב, לא עמית ולא תומר;
    אני לא מבטל זוהרות... בכל מקרה דודו ופוליווירל לא על חושיים אז הם לא יהיו זוהרים. ואני יכול לגרום ליותר מפוקימון אחד להתפתח, זה תלוי בהתקדמות עד יום שני... הבקשה שלך תהיה רק העדיפות הראשונה. וכך גם המתקפה. חוץ מזה, הגעת לעיר פיוטר אז אתה יכול ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות אצל סטוג' הליצן (פוקימון אחד-מתקפה אחת) או בעצמך (מתקפה לכל פוקימון).
    ~~~
    אתה מתקדם בסקרנות לעבר ההתקהלות ורואה שהליצן עומד ליד פוקימון שאתה מזהה כמר מיים, ההתפתחות של מיים ג'וניור שלך.
    "איזו מתקפה קיבלת?" שואל ילד אחד את חברו, שניהם עומדים לצד מאנקי ופיקאצ'ו. "אני קיבלתי טעינת פרא (Wild Charge)..."
    לאחר שהבנת שהליצן מלמד מתקפות, אתה נעמד בתור ולבסוף נעמד מול הליצן.
    "שלום, בחורצ'יק!" הוא אומר בחיוך. "לפני הכל, הנה צורב מתקפות." הוא אומר ומושיט לך חפץ דמוי דיסק-מן בצבע אפור-תכלת. "ועכשיו- איזה פוקימון תרצה ללמד מתקפה?" הוא שואל בחיוך. "יש לי מתקפות לכל פוקימון מכל סוג!"
    ~~~
    בלבאזור יכול ללמוד כדור אנרגיה (Energy Ball) או מכשול דשא (Grass Knot).
    מיים ג'וניור יכול ללמוד הלם על חושי (Psyshock) או כדור צל (Shadow Ball).

תומר;
    אתה מחזיר את נידורינו לפוכדור שלו, ושולף את הפוכדור של צ'ארמנדר כסיכוייך האחרון.
    אתה מוציא אותו, והוא נעמד מול אוניקס. צ'ארמנדר פוער את פיו, לוקח אוויר ופולט נהמה ארוכה שמסיחה את דעתו של אוניקס המורעל.
    הוא מתרגז וזז אחורה, נפצע מההרעלה, וצ'ארמנדר שולח רשף להבות כחולות וירוקות שפוגעות באוניקס בעוצמה.
    "אוניקס, נגיחה!" קורא ברוק. אוניקס, במאמציו האחרונים, שועט לעבר צ'ארמנדר ונוגח בו, מסב לו נזק רב בשל הפרשי הגדלים.
    ~~~
    התכוונת ל- Growl או מה?

טל;
    ארון החולה חוזר לפוכדור, וטראפינץ' תוקף את זובאט, אך לא בנשיכה; הוא מתקרב לזובאט בתמימות, ולפתע תוקף אותו בהפתעה. (Faint Attack)
    זובאט נופל על הקרקע, ומתעלף. האיש מחזיר אותו לפוכדור בעצבים, ופוקד על סאנדשרו להשתמש בגלגול נוסף עם סליל הגנה.
    סאנדשרו מתכדרר ומתקדם לעבר וורטרטל ששולח לעברו אקדח מים, אך סליל ההגנה עוצר את ההתקפה וסאנדשרו נפצע קלות בלבד. הוא מתגלגל ופוגע בוורטרטל בחוזקה.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    אתה מחזיר את נידורינו לפוכדור שלו, ושולף את הפוכדור של צ'ארמנדר כסיכוייך האחרון.
    אתה מוציא אותו, והוא נעמד מול אוניקס. צ'ארמנדר פוער את פיו, לוקח אוויר ופולט נהמה ארוכה שמסיחה את דעתו של אוניקס המורעל.
    הוא מתרגז וזז אחורה, נפצע מההרעלה, וצ'ארמנדר שולח רשף להבות כחולות וירוקות שפוגעות באוניקס בעוצמה.
    "אוניקס, נגיחה!" קורא ברוק. אוניקס, במאמציו האחרונים, שועט לעבר צ'ארמנדר ונוגח בו, מסב לו נזק רב בשל הפרשי הגדלים.
    ~~~
    התכוונת ל- Growl או מה?
    התכוונתי ל- Growl.
    -------------------------------
    "צ'ראמנדר תתאושש ואז שאתה קם תשתמש שוב בנהמה!"אגיד לצ'ראמנדר ואז שהוא פוגע
    אוסיף במהירות:"תסיים את הקרב בזעם דרקון עם גחלת שכך תיווצר להביור ענקי שיפגע באוניקס ויעלף אותו! אתה מסוגל לזה צ'ראמנדר!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב, לא עמית ולא תומר;
    אני לא מבטל זוהרות... בכל מקרה דודו ופוליווירל לא על חושיים אז הם לא יהיו זוהרים. ואני יכול לגרום ליותר מפוקימון אחד להתפתח, זה תלוי בהתקדמות עד יום שני... הבקשה שלך תהיה רק העדיפות הראשונה. וכך גם המתקפה. חוץ מזה, הגעת לעיר פיוטר אז אתה יכול ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות אצל סטוג' הליצן (פוקימון אחד-מתקפה אחת) או בעצמך (מתקפה לכל פוקימון).
    ~~~
    אתה מתקדם בסקרנות לעבר ההתקהלות ורואה שהליצן עומד ליד פוקימון שאתה מזהה כמר מיים, ההתפתחות של מיים ג'וניור שלך.
    "איזו מתקפה קיבלת?" שואל ילד אחד את חברו, שניהם עומדים לצד מאנקי ופיקאצ'ו. "אני קיבלתי טעינת פרא (Wild Charge)..."
    לאחר שהבנת שהליצן מלמד מתקפות, אתה נעמד בתור ולבסוף נעמד מול הליצן.
    "שלום, בחורצ'יק!" הוא אומר בחיוך. "לפני הכל, הנה צורב מתקפות." הוא אומר ומושיט לך חפץ דמוי דיסק-מן בצבע אפור-תכלת. "ועכשיו- איזה פוקימון תרצה ללמד מתקפה?" הוא שואל בחיוך. "יש לי מתקפות לכל פוקימון מכל סוג!"
    ~~~
    בלבאזור יכול ללמוד כדור אנרגיה (Energy Ball) או מכשול דשא (Grass Knot).
    מיים ג'וניור יכול ללמוד הלם על חושי (Psyshock) או כדור צל (Shadow Ball).
    או כל הכבוד, אי אפשר ללמד את בלבאזור אבקת שינה או אבקת רעל?? עם לא אז למד את בלבאזור מכשול דשא, ואת מים ג'וניור כדור צל.
    ולפתח אני רוצה את בלבאזור..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחשוב לכמה רגעים ואז אומר "אוקיי אז יש לי שני פוקימונים!" אומר ואוציא אותם בקריאה "צאו חברה!"
    ואז בזמן שהוא עוזר לי ללמד אותם אשאל אותו "תגיד אתה מכיר במקרה מקום קרוב בוא אוכל לתפוס פוקימון מים?"
    ואחכה בציפייה שיסיים ולתשובה שלי.

.

7. משתמש מנוסה
    תומר;
    צ'ארמנדר מתאושש מהנגיחה, אך לוקח לו מעט זמן להגיב לפקודות שלך (נכנס למצב של Flinch).
    "אוניקס, חפירה!" קורא ברוק, ואוניקס מתחפר פעם נוספת בקרקע. צ'ארמנדר מסיים להתאושש.
    הוא מביט סביב, מחפש את אוניקס, ולבסוף עולה במוחו רעיון; הוא רץ לעבר המחילה שדרכה אוניקס נכנס לקרקע, ונושף פנימה להבות כחולות וירוקות בשילוב עם גחלת.
    שאגה נשמעת, ואוניקס עולה אל פני השטח, מעולף. "חזור..." אומר ברוק בשקט ואוניקס שב אל הפוכדור המיוחד.
    הוא ניגש אליך, ולוחץ את ידך בחיוך קטן. "ברכותיי, תומר." הוא אומר בחיוך ומושיט לך תג קטן בצבע כסף.
    "בנוסף, ניצחת באוונט של המשחק של דור." הוא אומר בחיוך. "על כן, אני אלמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה - חפירה."
    ~~~
    עדיף לך ג'יודוד, יש לו הכי קצת מתקפות מבין הפוקימונים שלך שמסוגלים ללמוד חפירה (כולם חוץ מסייטר).

ניב;
    אתה אמור לבחור אחד מבין השניים. ואתה יכול ללמד את בלבאזור/מיים ג'וניור מתקפה בעצמך, בכל פעם שאתה מגיע לעיר, מבלי להיעזר בליצן.
    ~~~
    במקרה ואתה בוחר במיים ג'וניור:
    מיים ג'וניור יוצא מהפוכדור והליצן מביט בו לרגע בהרהור. "אם את מיים ג'וניור בחרת, כדור צל קיבלת!" הוא אומר בחיוך.
    הוא מושיט לך דיסק קטן בצבע שחור. אתה מכניס אותו לצורב המתקפות, והאנטנה מצביע על מיים ג'וניור, מכסה אותו בהילה כהה.
    הפונפון שעל ראשו זוהר בצבע שחור, והוא שולח כדור עשוי צללים אל האוויר.
    במקרה ואתה בוחר בבלבאזור:
    בלבאזור יוצא מהפוכדור והליצן מביט בו לרגע בהרהור. "אם את בלבאזור בחרת, מכשול דשא קיבלת!" הוא אומר בחיוך.
    הוא מושיט לך דיסק קטן בצבע דיסק. אתה מכניס אותו לצורב המתקפות, והאנטנה מצביע על בלבאזור, מכסה אותו בהילה ירוקה.
    בלבאזור מביט קדימה, ושלושה שורשים בוקעים מן הקרקע באמצע הרחוב, גורמים לבחור צעיר למעוד וליפול על הקרקע.
    "מצטערים," אומר הליצן בחיוך לאיש שנפל, והוא קם, אומר שזה בסדר, וממשיך בדרכו.
    המשך לשני המקרים:
    "במעיינות שבהרים שמקיפים את העיר" עונה סטוג'. "יש שם כל מיני פוקימונים שונים..."

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אחלה התקדמות יש לך בינתיים. והאוונט נמשך עד יום שני ככה שאתה תוכל להספיק...
    ~~~
    אתה וסיארה מרפאים את חמשת הפוקימונים שלכם, ואתם מחפשים פוקימוני בר לאימון פידג'י.
    אתה מסתובב קצת עם סיארה ופידג'י ברחבי העיר, כשלפתע אתם רואים פוקימון קטן שמחטט בפח.
    הוא חתולי ולבן, ועל מצחו חתיכת זהב אליפטית שנראית כמו מטבע או קמע.
    אפשר לשלוח לפרופ' פוקימונים ?
    ~~
    "היי זה מיאו ! " אומר ואבדוק אותו בפוקדקס.
    "היי מיאו קטן..בוא הנה אתה לא חייב לחטט בפחים אני אביא לך אוכל ..." אומר ואחתוך את הוואקן ברי ל8 חתיכות קטנות ואתן לו 2 .

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קודאק;
    ברור
    ~~~

מיאו, פוקימון החתול השורט. הוא נוהג לחפש טרף רק בלילות. אם הוא מאתר דבר נוצץ, עיניו מבריקות בבהירות.
    אתה חותך את הוואקאן ברי שלך, ומושיט למיאו שתי חתיכות. הוא בולע אותן במהירות ומגרגר בחיוך גדול.
    הוא מכשכש בזנבו, ונראה שמח ושבע.

10. לא ברור בכלל
    קודאק;
    ברור
    ~~~

מיאו, פוקימון החתול השורט. הוא נוהג לחפש טרף רק בלילות. אם הוא מאתר דבר נוצץ, עיניו מבריקות בבהירות.
    אתה חותך את הוואקאן ברי שלך, ומושיט למיאו שתי חתיכות. הוא בולע אותן במהירות ומגרגר בחיוך גדול.
    הוא מכשכש בזנבו, ונראה שמח ושבע.
    "אני שמח שאתה אוהב את זה ! " אומר לו בשמחה.
    "מיאו אתה רוצה להצרף אליינו למסע ? תכיר זה פידג'י וזה סקווירטל .. " ואוציא את סקווירטל להיכרות ואז אחזיר את שניהם.
    לאחר מכן אזרוק עליו פוכדור.
    *תוכל להגיב עכשיו הרבה ?

Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    אתה אמור לבחור אחד מבין השניים. ואתה יכול ללמד את בלבאזור/מיים ג'וניור מתקפה בעצמך, בכל פעם שאתה מגיע לעיר, מבלי להיעזר בליצן.
    ~~~
    במקרה ואתה בוחר במיים ג'וניור:
    מיים ג'וניור יוצא מהפוכדור והליצן מביט בו לרגע בהרהור. "אם את מיים ג'וניור בחרת, כדור צל קיבלת!" הוא אומר בחיוך.
    הוא מושיט לך דיסק קטן בצבע שחור. אתה מכניס אותו לצורב המתקפות, והאנטנה מצביע על מיים ג'וניור, מכסה אותו בהילה כהה.
    הפונפון שעל ראשו זוהר בצבע שחור, והוא שולח כדור עשוי צללים אל האוויר.
    "במעיינות שבהרים שמקיפים את העיר" עונה סטוג'. "יש שם כל מיני פוקימונים שונים..."
    "תודה רבה לך!" אומר בנימוס ולחץ את ידו בצחקוק, ואז אוסיף לומר "אזכור את עצתך, כשיגיע הזמן אלך לחפש שם במעיינות!"
    ואז אחלץ מכל האנשים בזריזות ביחד עם מים ג'וניור ובלבאזור...
    אומר להם "קדימה, עכשיו נלך למוזיאון, אני סקרן לדעך במה הוא עוסק!" ואחזיר אותם אל הפוקדורים שלהם.
    אביט בהם לרגע ואמלמל "אחר-כך נתאמן למכון מבטיח!" ואז בשילוב ידיי מאחורי ראשי אפסע על המוזיאון בצעדים נינוחים.

.

12. משתמש מנוסה
    קודאק;
    כן... גם ככה משעמם לי אני כל שנייה מרענן לבדוק אם מישהו הגיב Xd
    ~~~
    מיאו מחבב את ההצעה, אך מצליף בפוכדור ומרחיק אותו. הוא מצביע על פידג'י ואז עליו, ושולף ציפורניים.
    אתה מבין שהוא רוצה לערוך קרב לפני שתלכוד אותו, בצורה הוגנת.

ניב;
    אתה מודה לליצן, והולך יחד עם בלבאזור ומיים ג'וניור שלמד כעת מתקפה חדשה לעבר המוזיאון.
    אתם נכנסים פנימה, ומשלמים דמי כניסה זולים וסמליים. אתם מסיירים מסביב, צופים בפוקימונים פרהיסטוריים.
    אתה מביט בפוקימונים כמו קאבוטופס, אומסטאר ואירודקטיל, ולומד שהם שריד של פוקימונים מלפני מיליוני שנים.
    אתה מגיע בסיורך לחדר קטן בו אתה רואה ארבעה מאובנים על שולחן ברזל, מוגנים על ידי זכוכית כפולה.
    "הגעת לקבל מאובן?" שואל בור צעיר. אתה רואה איש בחליפה מחייך אליך. "באיזה תרצה לבחור?" הוא שואל.
    אתה מבחין שלצד כל מאובן יש תמונה של פוקימון פרהיסטורי אחר.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-02-2011 בשעה 07:47 PM

13. לא ברור בכלל
    קודאק;
    כן... גם ככה משעמם לי אני כל שנייה מרענן לבדוק אם מישהו הגיב Xd
    ~~~
    מיאו מחבב את ההצעה, אך מצליף בפוכדור ומרחיק אותו. הוא מצביע על פידג'י ואז עליו, ושולף ציפורניים.
    אתה מבין שהוא רוצה לערוך קרב לפני שתלכוד אותו, בצורה הוגנת.
    את האמת בדיוק רציתי לשלוח אותו לפרופסור XD מה אני אעשה עם מיאו ?
    ~~
    "אוקיי מיאו..פידג'י מהר סופה ! אל תיתן לו לזוז ! " ואחכה לראות מה מיאו יעשה בעודי מוציא את סקווריטל.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קודאק;
    בסדר אבל תלכוד אותו בצורה נורמלית... גם ככה רצית לאמן את פידג'י.
    ~~~
    פידג'י פורש את כנפיו, ועף לעבר מיאו, מנופף בכנפיים במהירות.
    סופה קטנה נוצרת מולו, ולוכדת בתוכה את מיאו. הוא מזנק מהסופה, ונאחז בטפריו הארוכים בעמוד תאורה.
    הסופה מתפוגגת, ומיאו מזנק לעבר פידג'י בחבטות זעם (Fury Swipes), שורט אותו חמש פעמים.
    בינתיים, אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור.

15. לא ברור בכלל
    קודאק;
    בסדר אבל תלכוד אותו בצורה נורמלית... גם ככה רצית לאמן את פידג'י.
    ~~~
    פידג'י פורש את כנפיו, ועף לעבר מיאו, מנופף בכנפיים במהירות.
    סופה קטנה נוצרת מולו, ולוכדת בתוכה את מיאו. הוא מזנק מהסופה, ונאחז בטפריו הארוכים בעמוד תאורה.
    הסופה מתפוגגת, ומיאו מזנק לעבר פידג'י בחבטות זעם (Fury Swipes), שורט אותו חמש פעמים.
    בינתיים, אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור.
    "אוקיי ! ידג'י תעוף גבוה לכיוון עמוד התאורה ! תעוף גבוה אפילו יותר מהעמוד כך שהוא לא יצליח להגיע אלייך ! ואז תשתמש בסופה ותצלול ללמטה תוך כדי סופה ! תפגע בו עם המקור שלך ואז תחזור לעמדת קרב.."

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •