Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~ הודעה לכל משתתפי המשחק ~
    אני אנצל את ההזדמנות שזוהי תגובה להרבה משמים, ואכריז כמה הודעות:
    בקרוב תתקיים חופשת פסח, ועימה יגיע אוונט בהתאם. האוונט יפצה על אוונט פורים העגום, ותתקיים בו המשימה של אוונט פורים, בנוסף למשימת אוונט פסח.
    בנוסף, המשחק יהיה פעיל במיוחד בשעות הלילה ואני אגיב (בתנאי שאהיה בבית ולא עם חברים).
    כפי שידוע או לא ידוע לכם, מתוכנן לילה לבן לפורום ואני רוצה להפוך אותו ללילה האוונט של פסח; הוא יתקיים במשך 24 שעות מתוכן ננצל כמה שיותר זמן במשחק, כמובן שנלך לישון ולאכול ונצא וכד'.
    האוונט של פסח יכלול את שתי המשימות (פורים ופסח), ויהיו בו פלוסים כמו סיכוי גבוה ללימוד מתקפות והתפתחות. אני מצפה שעד תחילת האוונט (=תחילת החופש=יום שבת הקרוב) כולכם תגיעו לפחות למערת הירח אם לא יותר- רובכם כבר בעיר פיוטר או ביער וירידיאן, לכן זוהי לא תהיה בעיה.
    בנוסף, אני רוצה להודיע על החלפתו של השחקן לוקאס (KillerBee) שהיה פעיל חצי יום בלחץ ונעלם לנו. הוא יוחלף כנראה במשתמש Meganium שיתחיל את מסעו מיער וירידיאן עם שלושה פוקימונים, על מנת לא ליצור מצב של פיגור מאחוריכם.
    ולמי שלא ראה, כתבתי משהו לגבי התנהלות המשחק עד כה:
    עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
    אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.
    מרגע זה המשחק משלב בתוכו גם מציאות. בהצלחה (:

שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות (:

תומר;
    אין מחילה%^%^$#^% וסייטר הרגע למד מתקפת כנף הוא לא ילמד עוד אחת כבר עכשיו...
    ~~~
    נידורינו שועט לעבר באטרפרי וטוען עוקץ רעל, פוגע בפרפר בחוזקה. באטרפרי נופל על הקרקע, ומתעלף.
    בינתיים, סייטר מנסה לנוע לעבר הורסי אך לא מצליח. בינתיים, פוקימון סוסון הים שולח מפיו קרן בועות (Bubblebeam).
    הוא פוגע בנידורינו וזה מחליק על המים ונופל ארצה.

קודאק;
    בטח שאתה יכול אבל אני מעדיף ליצור גיוון... אם אתה ממש רוצה גאלייד אז אין לי בעיה... ואתה רשאי לבחור איזה פוקימון זוהר שתרצה (רק שלא יהיה אגדי, מפותח או פסואדו אגדי), בכל מקרה אתה תיתקל בקצת על חושיים.
    ~~~
    אתה רץ לבדך עם סקווירטל לעבר שדה קרוב לעיר פיוטר, מרפא את פידג'אוטו בדרך, במרכז הפוקימונים.
    אתה מגיע לשדה ובו דשא מאוד גבוה, בערך עד אזור החזה שלך, ומטייל בו עם סקווירטל שמטפס על גבך כדי לא להיאבד בדשא.
    השמש כבר כמעט שוקעת לגמרי, כשלפתע פוקימון מגיח מאחד העצים; הוא כדורי, סגול ואתה רואה מסביבו עננת גז שקוף.

סיגל;
    "בוודאי," היא אומרת. "ואני רואה שיש לך פוקדקס, לכן מגיע לך חדר חינם למשך הלילה." היא מספרת לך.
    את רצה עם סקווירטל, מטאפוד בין ידייך, ומגיעה ליער שנראה חשוך מבפנים, בעיקר בעקבות הלילה שירד.
    את מסתובבת קצת ומרגישה שקריר... לפתע, את רואה פוקימון שלא ראית מרחוק.
    הפוקימון נראית כמו ילדה קטנה עם שפתיים גדולות ושיער קארה בצבע זהב זוהר. את רואה שגופה צבוע בורוד חיוור אך בוהק.
    (זוהר)

ניב;
    "מיים מיים מיים!" הוא אומר ומחקה את תנועות השמחה שלך בחיוך מתוק. אתם נכנסים אל הסדק בסלע, ומטפסים פנימה.
    אתם נמצאים כעת בתוך מערה שזוהרת באור בהיר. אתה מרגיש קצת קריר ואתה רואה נטיפים וזקיפים פה ושם. זובאטים עפים ברחבי המערה, צווחים בקול חלש.
    אתה מתקדם מעט עם מיים ג'וניור ושומע פכפוך מים... אתה מתקדם עוד קצת, ומגיע לבריכה קטנה שמים נובעים מסלע קטן באמצעה. אתה רואה פוקימוני מים רבים בפנים.
    מתקשה לבחור, אתה בוחן אותם, ומזהה פוקימון קטן וכחול עם זנב דמוי נוצה שקופה, מערבולת על חזהו הקטן ושפתיו האדומות נפוחות.

טל;
    אתה מתכופף אל הפוקימון הלא מוכר, ומבקש ממנו עזרה.
    "ג'ולטיק." הוא אומר במתיקות, וטווה קורים אל צמרות העצים הגבוהים מאוד שבסביבתכם.
    הקצה השני של הקור נופל לידך, ואתה מבין שאתה צריך לאחוז בו כדי שהעכביש החמוד יעזור לך לעלות בחזרה למעלה.

עמית;
    צ'ארמנדר פוגע בסאנדשרו ומצליח לעלף אותו באמצעות מטח להבות בצבע טורקיז וירוק.
    בינתיים, ספירו תוקף את זובאט במתקפה מהירה ומעלף גם אותו. האיש מחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם, ומתרגז.
    "אתה עוד תשמע מצוות רוקט!" הוא אומר בזעם, ושולף מכשיר קשר. "תביאו תגבורת! יש פה מישהו ש-" אך צ'ארמנדר שולח גחלת לעבר האיש ומבהיל אותו.
    הוא קופץ בבהלה, ומפיל את מכשיר הקשר על הקרקע; גחלת בודדת נופלת על החפץ והוא נמס.
    אתה מסתובב לצ'ארמנדר, ולפתע רואה שהוא זוהר באור לבן... הוא מתעוות, גדלת וצורתו משתנה; בליטה צומחת על ראשו, ידיו מתארכות....
    פוקימון גדול יותר שמזכיר את צ'ארמנדר עומד מולך. "צ'ארמיליון!" הוא אומר בקול עמוק ומחייך אליך. צ'ארמנדר התפתח!

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר פוגע בסאנדשרו ומצליח לעלף אותו באמצעות מטח להבות בצבע טורקיז וירוק.
    בינתיים, ספירו תוקף את זובאט במתקפה מהירה ומעלף גם אותו. האיש מחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם, ומתרגז.
    "אתה עוד תשמע מצוות רוקט!" הוא אומר בזעם, ושולף מכשיר קשר. "תביאו תגבורת! יש פה מישהו ש-" אך צ'ארמנדר שולח גחלת לעבר האיש ומבהיל אותו.
    הוא קופץ בבהלה, ומפיל את מכשיר הקשר על הקרקע; גחלת בודדת נופלת על החפץ והוא נמס.
    אתה מסתובב לצ'ארמנדר, ולפתע רואה שהוא זוהר באור לבן... הוא מתעוות, גדלת וצורתו משתנה; בליטה צומחת על ראשו, ידיו מתארכות....
    פוקימון גדול יותר שמזכיר את צ'ארמנדר עומד מולך. "צ'ארמיליון!" הוא אומר בקול עמוק ומחייך אליך. צ'ארמנדר התפתח!
    לא נראלי שאני אהיה בלילה הלבן,אז תתחשב בזה.בנוסף,בתקופת חופשת הפסח אני אהיה בלחץ של מעבר דירה,כך שאני לא ממש אהיה בפורום(אני אשתדל מאוד).גם שכחת לכתוב לי על אברה שלכדתי..
    -------------------------------------------------------------
    "וואוו צ'ארמיליון!" אומר בהתלהבות, אוציא את הפוקידע מהתיק שלי ואכוון אותו לצ'ארמיליון.
    NYO HO HO BITCH

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    בקרוב תתקיים חופשת פסח, ועימה יגיע אוונט בהתאם. האוונט יפצה על אוונט פורים העגום, ותתקיים בו המשימה של אוונט פורים, בנוסף למשימת אוונט פסח.
    בנוסף, המשחק יהיה פעיל במיוחד בשעות הלילה ואני אגיב (בתנאי שאהיה בבית ולא עם חברים).
    כפי שידוע או לא ידוע לכם, מתוכנן לילה לבן לפורום ואני רוצה להפוך אותו ללילה האוונט של פסח; הוא יתקיים במשך 24 שעות מתוכן ננצל כמה שיותר זמן במשחק, כמובן שנלך לישון ולאכול ונצא וכד'.
    האוונט של פסח יכלול את שתי המשימות (פורים ופסח), ויהיו בו פלוסים כמו סיכוי גבוה ללימוד מתקפות והתפתחות. אני מצפה שעד תחילת האוונט (=תחילת החופש=יום שבת הקרוב) כולכם תגיעו לפחות למערת הירח אם לא יותר- רובכם כבר בעיר פיוטר או ביער וירידיאן, לכן זוהי לא תהיה בעיה.
    בנוסף, אני רוצה להודיע על החלפתו של השחקן לוקאס (KillerBee) שהיה פעיל חצי יום בלחץ ונעלם לנו. הוא יוחלף כנראה במשתמש Meganium שיתחיל את מסעו מיער וירידיאן עם שלושה פוקימונים, על מנת לא ליצור מצב של פיגור מאחוריכם.
    עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
    אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.

קודאק;
    בטח שאתה יכול אבל אני מעדיף ליצור גיוון... אם אתה ממש רוצה גאלייד אז אין לי בעיה... ואתה רשאי לבחור איזה פוקימון זוהר שתרצה (רק שלא יהיה אגדי, מפותח או פסואדו אגדי), בכל מקרה אתה תיתקל בקצת על חושיים.
    ~~~
    אתה רץ לבדך עם סקווירטל לעבר שדה קרוב לעיר פיוטר, מרפא את פידג'אוטו בדרך, במרכז הפוקימונים.
    אתה מגיע לשדה ובו דשא מאוד גבוה, בערך עד אזור החזה שלך, ומטייל בו עם סקווירטל שמטפס על גבך כדי לא להיאבד בדשא.
    השמש כבר כמעט שוקעת לגמרי, כשלפתע פוקימון מגיח מאחד העצים; הוא כדורי, סגול ואתה רואה מסביבו עננת גז שקוף.

"היי זה גסטלי ! " אומר ואבדוק אותו בפוקדע.
    "תשתמש עליו בבועות ! " אומר לסקווריטל .
    ---
    טורצ'יק

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר;
    אין מחילה%^%^$#^% וסייטר הרגע למד מתקפת כנף הוא לא ילמד עוד אחת כבר עכשיו...
    ~~~
    נידורינו שועט לעבר באטרפרי וטוען עוקץ רעל, פוגע בפרפר בחוזקה. באטרפרי נופל על הקרקע, ומתעלף.
    בינתיים, סייטר מנסה לנוע לעבר הורסי אך לא מצליח. בינתיים, פוקימון סוסון הים שולח מפיו קרן בועות (Bubblebeam).
    הוא פוגע בנידורינו וזה מחליק על המים ונופל ארצה.
    מחר ומחרותיים אני לא יהיה בכלל בפורום אז בבקשה תעשה שהיום אגיע לפחות לראלטס בבקשה.
    ----------------------------------
    "אוי! נידורינו תקום ובנתיים סייטר תשתמש במתקפת כנף לעבר הורסי ולאחר מכן תשתמש בגל ואקום!"אגיד לסייטר
    ואז אחרי שנידורינו יקום:"תסיים את הקרב בקרן רעל לעבר הורסי בכול הכוח! אתה מסוגל!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות (

ניב;
    "מיים מיים מיים!" הוא אומר ומחקה את תנועות השמחה שלך בחיוך מתוק. אתם נכנסים אל הסדק בסלע, ומטפסים פנימה.
    אתם נמצאים כעת בתוך מערה שזוהרת באור בהיר. אתה מרגיש קצת קריר ואתה רואה נטיפים וזקיפים פה ושם. זובאטים עפים ברחבי המערה, צווחים בקול חלש.
    אתה מתקדם מעט עם מיים ג'וניור ושומע פכפוך מים... אתה מתקדם עוד קצת, ומגיע לבריכה קטנה שמים נובעים מסלע קטן באמצעה. אתה רואה פוקימוני מים רבים בפנים.
    מתקשה לבחור, אתה בוחן אותם, ומזהה פוקימון קטן וכחול עם זנב דמוי נוצה שקופה, מערבולת על חזהו הקטן ושפתיו האדומות נפוחות.
    תודה לך אחי!
    ~~~~~~~~~~~
    "וווואווו כמה פוקימונים יש כאן!" אמלמל בשקט כדי לא להפחיד אף אחד מהם...
    אביט בוא בסקרנות רבה בפוקימון הקטן ואשלוף בזריזות רבה את הפוקידע, אנסה לקלוט מידע על עוד כמה פוקימונים מסביב!
    לאחר מכן אגרד בסנטר ואהרהר לעצמי בשקט "עם הוא פוקימון מים.. עשב יתאים כאן.."
    ואקרא לבלבאזור לצעוד קדימה ואומר לו "שלוף את הגפני שלך ויהיה מוכן!"

.

6. משתמש מנוסה
    עמית;
    הבנתי... אם אתה רוצה, אני מוכן לערוך לך מרתון ביום שתוכל שבו נגיב הרבה כדי להספיק כמה שיותר. אני גם אפצה אותך בפוקימון לבחירתך שמתאים לקריטריונים של האוונט. בהצלחה בדירה החדשה (: ואני מחכה שמגניום ישלח לי את טופס ההרשמה שלו כדי שארוך את שניכם ביחד...
    ~~~
    אתה מכוון את הפוקדקס לעבר צ'ארמיליון והוא מקריא:

צ'ארמיליון, פוקימון השלהבת. בהרים הסלעיים היכן שצ'ארמיליון חיים, הזנבות הבוערים שלהם מנצנצים בחושך כמו כוכבי השמיים.
    אתה שומע רעש מסוקים ומבין ששותפיו של האיש שהבסת בדרך... כדאי שתברח.

קודאק;
    שכחתי להגיד........ גם לא התחלתי. ><
    ~~~
    אתה שולח את סקויירטל אל הדשא, והוא שולח מה שאמור להיות בועות לעבר גאסטלי; באורח מוזר, הוא יורה מפיו מטר של מים. (Water Gun)
    גאסטלי נפצע, ומשיב בליקוק (Lick); לשונו המחוספסת של גאסטלי מכאיבה לסקווירטל והוא נפצע קלות.

תומר;
    אוקי דוקי. ותשאיר את נידורינו בלי לפתח אותו לפחות עד שהוא ילמד את המתקפות השוות. נידוקינג לא לומד כלום רק TM
    ~~~
    נידורינו קם על ארבע רגליו, ובינתיים סייטר תוקף את הורסי בגל ואקום חזק שמעיף אותו באוויר.
    נידורינו מנצל את המעמד, ורץ לעבר הורסי. סוסון הים נוחת על הקרן של נידוקינג, ומתעלף.
    המאמנת מחזירה את הורסי לפוכדור שלה ו... לא משנה מה היא עושה, היא גם ככה לא מעניינת אף אחד.
    "ברכותיי!" אומר האיש בפתח המערה. "אתה רשאי להיכנס להר הירח!" אתה מרפא את הפוקימונים אצל ג'וי.
    בינתיים, בראנדון נלחם בנער צעיר ונודניק למראה. הוא משתמש בונונאט ובפוקימון חדש שלכד, סגול ודיי גדול.

"קדימה וניפיד," הוא אומר לאחר שונונאט מחסל פידג'י. "חסל את מג'יקארפ עם גלגול!" וניפיד מתכדרר ומתגלגל לעבר פוקימון דג אדום ועלוב למראה.
    מג'יקארפ מחוסל, ובראנדון רשאי להיכנס למערה. אתם נכנסים שלושתכם, ומגיעים לחלל גדול ובו סלעים רבים, נטיפים וזקיפים.
    אתה שומע קולות של זוכאט, ורואה גם כמה ג'יודוד מתכוננים לשינה; השמש שוקעת לאט בחוץ...
    "אני חושב שעדיף שנחכה למחר בחוץ..." אומר בנג'י. "שלא נצטרך לישון במערה הזאת. לך תדע מה יתקיף אותך בלילה..."
    במוחך עוברת תמונה של אוניקס ענקי מוחץ אתכם בזמן שאתם ישנים, ואתה ממהר להסכים עם בנג'י. אתם מסתובבים לצאת כשלפתע מופיע מולכם פוקימון קטן.

ניב;
    בכיף (; תגיד, מאיפה הספרייטים של רוקסאן וג'וניפר שהבאת למשחק של מגניום? תוכל לשלוח לי לינק בפרטי?
    ~~~
    בלבאזור צועד קדימה, ובינתיים הפוקדקס קולט מידע על פוקימונים שונים כגון מג'יקארפ, גולדין, סטאריו והורסי.
    הוא נעצר בפוליוואג, אותו אחד שראית ואהבת, ומקריא:

פוליוואג, פוקימון הראשן. העור שלו כל כך דק שניתן לראות את כל איבריו הפנימיים. הוא מתקשה ללכת על הרגליים החדשות שגדלו לו.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

7. משתמש מנוסה
    תומר;
    אוקי דוקי. ותשאיר את נידורינו בלי לפתח אותו לפחות עד שהוא ילמד את המתקפות השוות. נידוקינג לא לומד כלום רק TM
    ~~~
    נידורינו קם על ארבע רגליו, ובינתיים סייטר תוקף את הורסי בגל ואקום חזק שמעיף אותו באוויר.
    נידורינו מנצל את המעמד, ורץ לעבר הורסי. סוסון הים נוחת על הקרן של נידוקינג, ומתעלף.
    המאמנת מחזירה את הורסי לפוכדור שלה ו... לא משנה מה היא עושה, היא גם ככה לא מעניינת אף אחד.
    "ברכותיי!" אומר האיש בפתח המערה. "אתה רשאי להיכנס להר הירח!" אתה מרפא את הפוקימונים אצל ג'וי.
    בינתיים, בראנדון נלחם בנער צעיר ונודניק למראה. הוא משתמש בונונאט ובפוקימון חדש שלכד, סגול ודיי גדול.

"קדימה וניפיד," הוא אומר לאחר שונונאט מחסל פידג'י. "חסל את מג'יקארפ עם גלגול!" וניפיד מתכדרר ומתגלגל לעבר פוקימון דג אדום ועלוב למראה.
    מג'יקארפ מחוסל, ובראנדון רשאי להיכנס למערה. אתם נכנסים שלושתכם, ומגיעים לחלל גדול ובו סלעים רבים, נטיפים וזקיפים.
    אתה שומע קולות של זוכאט, ורואה גם כמה ג'יודוד מתכוננים לשינה; השמש שוקעת לאט בחוץ...
    "אני חושב שעדיף שנחכה למחר בחוץ..." אומר בנג'י. "שלא נצטרך לישון במערה הזאת. לך תדע מה יתקיף אותך בלילה..."
    במוחך עוברת תמונה של אוניקס ענקי מוחץ אתכם בזמן שאתם ישנים, ואתה ממהר להסכים עם בנג'י. אתם מסתובבים לצאת כשלפתע מופיע מולכם פוקימון קטן.
    "וואו איזה פוקימון מגניב! אני חייב לתפוס אותו!"אגיד בשמחה תוך כדי שאני מוציא את צ'ראמנדר ובודק בפוקדקס את הפוקימון המגניב.
    לאחר שאני אדע את הפרטים על הפוקימון אגיד לצ'ראמנדר:"צ'ראמנדר תשתמש בנהמה על הפוקימון הזה! לאחר מכן תשתמש בזעם דרקון כדי לפגוע בו קשות!"

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    הבנתי... אם אתה רוצה, אני מוכן לערוך לך מרתון ביום שתוכל שבו נגיב הרבה כדי להספיק כמה שיותר. אני גם אפצה אותך בפוקימון לבחירתך שמתאים לקריטריונים של האוונט. בהצלחה בדירה החדשה (: ואני מחכה שמגניום ישלח לי את טופס ההרשמה שלו כדי שארוך את שניכם ביחד...
    ~~~
    אתה מכוון את הפוקדקס לעבר צ'ארמיליון והוא מקריא:

צ'ארמיליון, פוקימון השלהבת. בהרים הסלעיים היכן שצ'ארמיליון חיים, הזנבות הבוערים שלהם מנצנצים בחושך כמו כוכבי השמיים.
    אתה שומע רעש מסוקים ומבין ששותפיו של האיש שהבסת בדרך... כדאי שתברח.
    תודה Xd.
    "קדימה צ'רמיליון וספירו-חזרו!" אומר ובמהירות שיא אחזירם לפוכדור.לאחר מכן אתחבא כדי שהאיש ושותפיו לא יראו אותי ואחכה עד שילך משם.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

סיגל;
    "בוודאי," היא אומרת. "ואני רואה שיש לך פוקדקס, לכן מגיע לך חדר חינם למשך הלילה." היא מספרת לך.
    את רצה עם סקווירטל, מטאפוד בין ידייך, ומגיעה ליער שנראה חשוך מבפנים, בעיקר בעקבות הלילה שירד.
    את מסתובבת קצת ומרגישה שקריר... לפתע, את רואה פוקימון שלא ראית מרחוק.
    הפוקימון נראית כמו ילדה קטנה עם שפתיים גדולות ושיער קארה בצבע זהב זוהר. את רואה שגופה צבוע בורוד חיוור אך בוהק.
    (זוהר)
    "ואוו! זה נראה לי סמוצאם!" אני אומרת ובודקת אותה בפוקדקס
    "אוקי מטאפוד זה הקרב שלך תשתמש ביירית קורים אם היא תוקפת תתחמק ממנה ואז נשיכת חרק אחר כך תקפוץ ללמעלה ותשתמש בהתנגשות אלייה ואז יריית קורים!" אני אומרת נרגשת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    בכיף (; תגיד, מאיפה הספרייטים של רוקסאן וג'וניפר שהבאת למשחק של מגניום? תוכל לשלוח לי לינק בפרטי?
    ~~~
    בלבאזור צועד קדימה, ובינתיים הפוקדקס קולט מידע על פוקימונים שונים כגון מג'יקארפ, גולדין, סטאריו והורסי.
    הוא נעצר בפוליוואג, אותו אחד שראית ואהבת, ומקריא:

פוליוואג, פוקימון הראשן. העור שלו כל כך דק שניתן לראות את כל איבריו הפנימיים. הוא מתקשה ללכת על הרגליים החדשות שגדלו לו.
    תעשה את הקרב מעט יותר קשה מהרגיל טוב?!
    ובוא לפרטי שלח הודעה אני יביא לך..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איזה חמוד!" אומר בחיוך נפאם מעט... אקמוץ את ידי לאגרוף בחוזק ואחשוב מלא מטוביציה "הוא חייב ליהיות שלי!"
    אפקוד על בלבאזור "בלבאזור התגנב עליו בשקט ותקוף עם גפן מצליפה!"
    בנוסף אחשוב "נקווה שיהיה יריב קשוח ויתן קרב טוב!"

.

11. משתמש מנוסה
    ברנדון;
    אתה מרים את הפוכדור החדש של ונונאט הזוהר שלדת זה עתה, וזורק אותו שיצא החוצה להכיר את צ'ארמנדר.
    צ'ארמנדר נראה נבוך על כך ששניות קודם הוא השתמש עליו בזעם דרקונים, אך הם מסתדרים בסופו של דבר.
    אתה מוציא גם את פיקאצ'ו, שלא מזמן התפתחה מפיצ'ו החמודה שהוענקה לך כביצת פוקימונים על ידי הוריך, להצטרף אליהם.
    הם שלושתם מביטים בך בחיוך.

תומר;
    צ'ארמנדר נעמד מול הפוקימון, ואתה בודק מידע אודותיו בפוקדקס:

ראלטס, פוקימון התחושה. אם קרניו לוכדות את הרגשות החמים של אנשים או פוקימונים, הגוף שלו מתחמם מעט.
    על פי השוני בצבעים, אתה מבין שהוא... "פוקימון זוהר!" אומר בראנדון בהתפעלות.
    צ'ארמנדר נוהם נהמה ארוכה שמפחידה את ראלטס, ולאחר מכן תוקף אותו בזעם דרקונים.
    הפוקימון העל חושי מתגלגל אחורה, פצוע, וכשהוא קם הוא משתמש בבלבול כדי להעיף מעט אבנים וחול על צ'ארמנדר.

עמית;
    צ'ארמיליון וספירו חוזרים לפוכדורים שלהם במהרה, ואתה בורח משם.
    אתה אץ ורץ כמה דקות, ומבחין שהשביל מתרחב... אתה עומד בקצה צוק, מול העיר פיוטר שנראית מדהים לאור השקיעה הכתומה.
    אתה עייף, אך באדרנלין מהקרב והריצה. אתה רואה עומק של לפחות 50 מטרים בינך לבין פיוטר. נראה שספירו יוכל לעזור לך...

סיגל;

סמוצ'אם, פוקימון הנשיקה. היא בודקת הכל על ידי נגיעה עם שפתיה, מה שמאפשר לה לזכור מה היא אוהבת ומה לא.
    מטאפוד נעמד מולה, ושולח קורים שעוטפים אותה. הוא מזנק לעברה בנשיכת חרק, וקופץ למעלה.
    אחרי שנפצעה, היא מביטה בו בזעם ויורה לעברו מפיה אבקה מושלגת שמעיפה אותו אחורה.
    "צ'אם!" היא צווחת ומשתמשת בבלבול כדי לכסות את מטאפוד בחול ועלים יבשים שעולים מן הקרקע.

ניב;
    אוקי דוקי
    ~~~
    בלבאזור מתקרב אל פוליוואג בערמומיות ובדממה, ולפתע מפתיע אותו בשוט גפן. פוליוואג מתעלף, זהו, אין קרב ארוך!@@
    הוא מסתובב ומביט בבלבאזור בעצבים. אתה מבחין שהספירלה על חזהו מתחילה לנוע, ובלבאזור לפתע נרדם!
    "וואג!" צווח פוליוואג ושולח מספר בועות לעברו. הוא מתחיל להתעורר קלות מהבועות. נראה שפוליוואג מתחרט.
    הוא משתמש בסטירה כפולה עם זנב הנוצה שלו, ופוגע בבלבאזור בצורה בינונית. בלבאזור מתעורר.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    צ'ארמנדר נעמד מול הפוקימון, ואתה בודק מידע אודותיו בפוקדקס:

ראלטס, פוקימון התחושה. אם קרניו לוכדות את הרגשות החמים של אנשים או פוקימונים, הגוף שלו מתחמם מעט.
    על פי השוני בצבעים, אתה מבין שהוא... "פוקימון זוהר!" אומר בראנדון בהתפעלות.
    צ'ארמנדר נוהם נהמה ארוכה שמפחידה את ראלטס, ולאחר מכן תוקף אותו בזעם דרקונים.
    הפוקימון העל חושי מתגלגל אחורה, פצוע, וכשהוא קם הוא משתמש בבלבול כדי להעיף מעט אבנים וחול על צ'ארמנדר.
    "סוף סוף פוקימון מועיל שיהיה לי למסע..."אמלמל לי בשקט ואז אצביע על הסלע הקרוב
    ואפקוד על צ'ראמנדר:"צ'ראמנדר תרוץ לעבר הסלע הקרוב כדי להתחמק מהאבנים הקטנות!"
    ואז שהמתקפה תעבור אגיד בשמחה ובנחישות לעבר צ'ראמנדר:"צ'ראמנדר תקפוץ במהירות ותשלח גחלת עם זעם דרקון כך שיווצר להביור עוצמתי לעבר ראלטס הזוהר הזה!"

13. משתמש מנוסה
    ברנדון;
    אתה מרים את הפוכדור החדש של ונונאט הזוהר שלדת זה עתה, וזורק אותו שיצא החוצה להכיר את צ'ארמנדר.
    צ'ארמנדר נראה נבוך על כך ששניות קודם הוא השתמש עליו בזעם דרקונים, אך הם מסתדרים בסופו של דבר.
    אתה מוציא גם את פיקאצ'ו, שלא מזמן התפתחה מפיצ'ו החמודה שהוענקה לך כביצת פוקימונים על ידי הוריך, להצטרף אליהם.
    הם שלושתם מביטים בך בחיוך.
    אני מניח שאני בעיר ורידיאן

"שלום כולכם,אני רוצה שתכירו את ונונאט,חבר צוות חדש ובנוסף פיקאצ'ו התפתחה וזה מצוין! צ'רמנדר תמשיך ככה!" אחמיא להם.
    "אוקיי חברים אנחנו יוצאים ליער ורידיאן,אתם תנוחו בפוכדורים בינתיים" אומר להם ואחזיר צ'רמנדר וונונאט לפוכדורים שלהם.
    "פיקאצ'ו אני רוצה שנלך ביחד" אומר לה ואזמין אותה לשבת לי על הכתף,אם תרצה ואכנס ליער ורידיאן

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב;
    אוקי דוקי
    ~~~
    בלבאזור מתקרב אל פוליוואג בערמומיות ובדממה, ולפתע מפתיע אותו בשוט גפן. פוליוואג מתעלף, זהו, אין קרב ארוך!@@
    הוא מסתובב ומביט בבלבאזור בעצבים. אתה מבחין שהספירלה על חזהו מתחילה לנוע, ובלבאזור לפתע נרדם!
    "וואג!" צווח פוליוואג ושולח מספר בועות לעברו. הוא מתחיל להתעורר קלות מהבועות. נראה שפוליוואג מתחרט.
    הוא משתמש בסטירה כפולה עם זנב הנוצה שלו, ופוגע בבלבאזור בצורה בינונית. בלבאזור מתעורר.
    חחחח לרגע נבהלתי מהשורה הראשונה!
    ופוליווג זה ההתפתחות לא?! פוליווירל זה הקטן.
    ~~~~~~~~~~~~
    אביט במתרחש ואצעק בקול רם וחזק "בלבאזור מהר, הצלב את הגפנים כדי להגןעל עצמך ואז דחוק את פוליווירל לאחור"
    ואז אוסיף ביהירות רבה "עכשיו רוץ עליו בזגזג ולבסוף זנק עליו חזיתית עם בלימה חזקה!"
    ואחכה לראות מה יתרחש

.

15. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]
    סיגל;

סמוצ'אם, פוקימון הנשיקה. היא בודקת הכל על ידי נגיעה עם שפתיה, מה שמאפשר לה לזכור מה היא אוהבת ומה לא.
    מטאפוד נעמד מולה, ושולח קורים שעוטפים אותה. הוא מזנק לעברה בנשיכת חרק, וקופץ למעלה.
    אחרי שנפצעה, היא מביטה בו בזעם ויורה לעברו מפיה אבקה מושלגת שמעיפה אותו אחורה.
    "צ'אם!" היא צווחת ומשתמשת בבלבול כדי לכסות את מטאפוד בחול ועלים יבשים שעולים מן הקרקע.
    "תתחמק מזה ותשתמש בנשיכת חרק! לאחר מכן תקפוץ גבוהה ותשתמש בהתנגשות מהמהירות שצברתה לאחר מכן אם היא תוקפת תתחמק וקפוץ ותיפול אליה בנשיכת חרק! לאחר מכן יריית קורים כדאי לקשור אותה ועוד פעם נשיכת חרק!" אני אומרת בביטחון מלא

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

עמוד 26 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •