~ הודעה לכל משתתפי המשחק ~
אני אנצל את ההזדמנות שזוהי תגובה להרבה משמים, ואכריז כמה הודעות:
בקרוב תתקיים חופשת פסח, ועימה יגיע אוונט בהתאם. האוונט יפצה על אוונט פורים העגום, ותתקיים בו המשימה של אוונט פורים, בנוסף למשימת אוונט פסח.
בנוסף, המשחק יהיה פעיל במיוחד בשעות הלילה ואני אגיב (בתנאי שאהיה בבית ולא עם חברים).
כפי שידוע או לא ידוע לכם, מתוכנן לילה לבן לפורום ואני רוצה להפוך אותו ללילה האוונט של פסח; הוא יתקיים במשך 24 שעות מתוכן ננצל כמה שיותר זמן במשחק, כמובן שנלך לישון ולאכול ונצא וכד'.
האוונט של פסח יכלול את שתי המשימות (פורים ופסח), ויהיו בו פלוסים כמו סיכוי גבוה ללימוד מתקפות והתפתחות. אני מצפה שעד תחילת האוונט (=תחילת החופש=יום שבת הקרוב) כולכם תגיעו לפחות למערת הירח אם לא יותר- רובכם כבר בעיר פיוטר או ביער וירידיאן, לכן זוהי לא תהיה בעיה.
בנוסף, אני רוצה להודיע על החלפתו של השחקן לוקאס (KillerBee) שהיה פעיל חצי יום בלחץ ונעלם לנו. הוא יוחלף כנראה במשתמש Meganium שיתחיל את מסעו מיער וירידיאן עם שלושה פוקימונים, על מנת לא ליצור מצב של פיגור מאחוריכם.
ולמי שלא ראה, כתבתי משהו לגבי התנהלות המשחק עד כה:
עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.
מרגע זה המשחק משלב בתוכו גם מציאות. בהצלחה (:
שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות (:
תומר;
אין מחילה%^%^$#^% וסייטר הרגע למד מתקפת כנף הוא לא ילמד עוד אחת כבר עכשיו...
~~~
נידורינו שועט לעבר באטרפרי וטוען עוקץ רעל, פוגע בפרפר בחוזקה. באטרפרי נופל על הקרקע, ומתעלף.
בינתיים, סייטר מנסה לנוע לעבר הורסי אך לא מצליח. בינתיים, פוקימון סוסון הים שולח מפיו קרן בועות (Bubblebeam).
הוא פוגע בנידורינו וזה מחליק על המים ונופל ארצה.
קודאק;
בטח שאתה יכול אבל אני מעדיף ליצור גיוון... אם אתה ממש רוצה גאלייד אז אין לי בעיה... ואתה רשאי לבחור איזה פוקימון זוהר שתרצה (רק שלא יהיה אגדי, מפותח או פסואדו אגדי), בכל מקרה אתה תיתקל בקצת על חושיים.
~~~
אתה רץ לבדך עם סקווירטל לעבר שדה קרוב לעיר פיוטר, מרפא את פידג'אוטו בדרך, במרכז הפוקימונים.
אתה מגיע לשדה ובו דשא מאוד גבוה, בערך עד אזור החזה שלך, ומטייל בו עם סקווירטל שמטפס על גבך כדי לא להיאבד בדשא.
השמש כבר כמעט שוקעת לגמרי, כשלפתע פוקימון מגיח מאחד העצים; הוא כדורי, סגול ואתה רואה מסביבו עננת גז שקוף.
סיגל;
"בוודאי," היא אומרת. "ואני רואה שיש לך פוקדקס, לכן מגיע לך חדר חינם למשך הלילה." היא מספרת לך.
את רצה עם סקווירטל, מטאפוד בין ידייך, ומגיעה ליער שנראה חשוך מבפנים, בעיקר בעקבות הלילה שירד.
את מסתובבת קצת ומרגישה שקריר... לפתע, את רואה פוקימון שלא ראית מרחוק.
הפוקימון נראית כמו ילדה קטנה עם שפתיים גדולות ושיער קארה בצבע זהב זוהר. את רואה שגופה צבוע בורוד חיוור אך בוהק.
(זוהר)
ניב;
"מיים מיים מיים!" הוא אומר ומחקה את תנועות השמחה שלך בחיוך מתוק. אתם נכנסים אל הסדק בסלע, ומטפסים פנימה.
אתם נמצאים כעת בתוך מערה שזוהרת באור בהיר. אתה מרגיש קצת קריר ואתה רואה נטיפים וזקיפים פה ושם. זובאטים עפים ברחבי המערה, צווחים בקול חלש.
אתה מתקדם מעט עם מיים ג'וניור ושומע פכפוך מים... אתה מתקדם עוד קצת, ומגיע לבריכה קטנה שמים נובעים מסלע קטן באמצעה. אתה רואה פוקימוני מים רבים בפנים.
מתקשה לבחור, אתה בוחן אותם, ומזהה פוקימון קטן וכחול עם זנב דמוי נוצה שקופה, מערבולת על חזהו הקטן ושפתיו האדומות נפוחות.
טל;
אתה מתכופף אל הפוקימון הלא מוכר, ומבקש ממנו עזרה.
"ג'ולטיק." הוא אומר במתיקות, וטווה קורים אל צמרות העצים הגבוהים מאוד שבסביבתכם.
הקצה השני של הקור נופל לידך, ואתה מבין שאתה צריך לאחוז בו כדי שהעכביש החמוד יעזור לך לעלות בחזרה למעלה.
עמית;
צ'ארמנדר פוגע בסאנדשרו ומצליח לעלף אותו באמצעות מטח להבות בצבע טורקיז וירוק.
בינתיים, ספירו תוקף את זובאט במתקפה מהירה ומעלף גם אותו. האיש מחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוכדורים שלהם, ומתרגז.
"אתה עוד תשמע מצוות רוקט!" הוא אומר בזעם, ושולף מכשיר קשר. "תביאו תגבורת! יש פה מישהו ש-" אך צ'ארמנדר שולח גחלת לעבר האיש ומבהיל אותו.
הוא קופץ בבהלה, ומפיל את מכשיר הקשר על הקרקע; גחלת בודדת נופלת על החפץ והוא נמס.
אתה מסתובב לצ'ארמנדר, ולפתע רואה שהוא זוהר באור לבן... הוא מתעוות, גדלת וצורתו משתנה; בליטה צומחת על ראשו, ידיו מתארכות....
פוקימון גדול יותר שמזכיר את צ'ארמנדר עומד מולך. "צ'ארמיליון!" הוא אומר בקול עמוק ומחייך אליך. צ'ארמנדר התפתח!
![]()