Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    צ'ארמנדר מתחבא מאחורי סלע אך נפצע בכל זאת מכמה אבנים קטנות בדרך.
    הוא שולח גחלת וזעם סרקון ביחד, ויוצר פעם נוספת את הלהביור המיוחד, שפוגע בראלטס קשות.
    "ראלטס!" צועק הפוקימון, ונעלפ לפתע. אתה מביט סביב, ומרגיש תחושת פספוס איומה... "ראלטס!" צועק קול לפתע.
    ראלטס מופיע מחדש לצד צ'ארמנדר, ומשתמש בבלבול שמעיף את הפוקימון שלך על זקיף קרוב.

ברנדון;
    אתה ביער וירידיאן, למען האמת...
    ~~~
    אתה מחזיר את צ'ארמנדר וונונט לפוכדורים שלהם, והולך יחד עם פיקאצ'ו לאורך היער המסתורי.
    אתה מתקדם לך להנאתך, צופה במיני פוקימונים שונים, כשלפתע אתה נתקל בפוקימון קטן וכתום עם זוג פטריות אדומות על גבו.
    "פאראס!" הוא מצייץ ושורט את פיקאצ'ו שעל כתפך. היא מזנקת אל הקרקע, וניצוצות של זעם בוקעים מהעיגולים האדומים על לחייה.

ניב;
    הפוך... (:
    ~~~
    בלבאזור מצליב גפנים, ומאריך אותם, דוחף את פוליוואג לכיוון השני.
    בלבאזור מחזיר את גפניו, ומתחיל לרוץ בזיגזגים לעבר הפוקימון המימי. הוא מתקרב בריצה, והפוקימון משתמש בסטירה כפולה.
    בלבאזור עף לעבר קיר המערה, אך לא מתייאש אלא רק מתחיל לצבור אנרגיה. הוא משתמש בהתנגשות ומצליח להפיל את פוליוואג ואת עצמו לתוך המים.
    שניהם עומדים במים הרדודים, ופוליוואג מנסה להשתמש בהיפנוזה פעם נוספת.

סיגל;
    יותר מדי מתקפות במכה... את מבלבלת אותי XD
    ~~~
    מטאפוד נושך את סמוצ'אם, ומזנק גבוה באוויר. הוא משתמש בהתנגשות ונתקל בה.
    "צ'אם!" היא מצייצת ושולחת אבקת שלג נוספת שמכסה את מטאפוד. הוא משתמש בנשיכת חרק נוספת, אך היא משתמש בבלבול ומעיפה אותו אחורה.
    הוא יורה קורים ועוטף את גופה, ומושך את עצמו אליה במהירות, משתמש בנשיכת חרק אחרונה.
    לפתע, שני דברים מוזרים קורים...
    מטאפוד זוהר בלבן, וסמוצ'אם נופלת על הקרקע, מעולפת... פרפר סגול ולבן כנפיים מביט בך כעת, מרחף מעל גופה הזעיר של פוקימון הקרח העל חושית.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [B]סיגל;
    יותר מדי מתקפות במכה... את מבלבלת אותי XD
    ~~~
    מטאפוד נושך את סמוצ'אם, ומזנק גבוה באוויר. הוא משתמש בהתנגשות ונתקל בה.
    "צ'אם!" היא מצייצת ושולחת אבקת שלג נוספת שמכסה את מטאפוד. הוא משתמש בנשיכת חרק נוספת, אך היא משתמש בבלבול ומעיפה אותו אחורה.
    הוא יורה קורים ועוטף את גופה, ומושך את עצמו אליה במהירות, משתמש בנשיכת חרק אחרונה.
    לפתע, שני דברים מוזרים קורים...
    מטאפוד זוהר בלבן, וסמוצ'אם נופלת על הקרקע, מעולפת... פרפר סגול ולבן כנפיים מביט בך כעת, מרחף מעל גופה הזעיר של פוקימון הקרח העל חושית.
    "וואו מטאפוד התפתחתה לבאטרפרי!" אני עומדת ונדהמת מהיופי של באטרפרי ואז נזכרת בסמוצאם "צא פוקדור!" אני אומרת וזורקת אליה פוקדור ומחכה בקוצר רוח לראות מה יקרה
    ~~~~~~~~~~~~
    אני לא היה פה מחר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    הפוך... (:
    ~~~
    בלבאזור מצליב גפנים, ומאריך אותם, דוחף את פוליוואג לכיוון השני.
    בלבאזור מחזיר את גפניו, ומתחיל לרוץ בזיגזגים לעבר הפוקימון המימי. הוא מתקרב בריצה, והפוקימון משתמש בסטירה כפולה.
    בלבאזור עף לעבר קיר המערה, אך לא מתייאש אלא רק מתחיל לצבור אנרגיה. הוא משתמש בהתנגשות ומצליח להפיל את פוליוואג ואת עצמו לתוך המים.
    שניהם עומדים במים הרדודים, ופוליוואג מנסה להשתמש בהיפנוזה פעם נוספת.
    אתסכל בדאגה ואפקוד מהר ובהתרגשות "בלבאזור עצום את עינייך, אל תסתכל עליו, סמוך עליי!"
    לאחר מכן אחשוב לעצמי בקצת חשש 'מה אני עושה עכשיו?! עם הוא לא יפקח את עיניו הוא יחטוף מכה, ועם יקפח הוא ירדם, לעזזל!'
    ואז ליפני שכמעט ארים ידיים ואוותר ניצוץ מחשבה במוחי יעלה ואומר ואגיד "יהיה מה שיהיה.. בלבאזור עכשיו תקוף בעליי תער לכל עבר שתרגיש שפגעת בוא פקח את עיניך וחכה להוראות!"
    ~~~~~~~~~~
    עם אתה מתכנן לגמור את הקרב עכשיו אז אל, יש לי "פינלה" מעולה!

.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    צ'ארמנדר מתחבא מאחורי סלע אך נפצע בכל זאת מכמה אבנים קטנות בדרך.
    הוא שולח גחלת וזעם סרקון ביחד, ויוצר פעם נוספת את הלהביור המיוחד, שפוגע בראלטס קשות.
    "ראלטס!" צועק הפוקימון, ונעלפ לפתע. אתה מביט סביב, ומרגיש תחושת פספוס איומה... "ראלטס!" צועק קול לפתע.
    ראלטס מופיע מחדש לצד צ'ארמנדר, ומשתמש בבלבול שמעיף את הפוקימון שלך על זקיף קרוב.
    אסתכל על ראלטס במבט המום ואז אפפנה במהירות לצ'ראמנדר:"צ'ראמנדר תתאושש!"
    ואז שאני אראה סימני אתאוששות מצד צ'ראמנדר אפנה אליו במהירות ואגיד:"צ'ראמנדר זעם דרקון על ראלטס!"
    ואז אחשוב לעצמי: 'ראלטס הוא יריב קשוח וטוב, הוא יעזור לי מאוד במסע שלי להיות אלוף הליגה...'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    [B]

ברנדון;
    אתה ביער וירידיאן, למען האמת...
    ~~~
    אתה מחזיר את צ'ארמנדר וונונט לפוכדורים שלהם, והולך יחד עם פיקאצ'ו לאורך היער המסתורי.
    אתה מתקדם לך להנאתך, צופה במיני פוקימונים שונים, כשלפתע אתה נתקל בפוקימון קטן וכתום עם זוג פטריות אדומות על גבו.
    "פאראס!" הוא מצייץ ושורט את פיקאצ'ו שעל כתפך. היא מזנקת אל הקרקע, וניצוצות של זעם בוקעים מהעיגולים האדומים על לחייה.

"פיקאצ'ו! תרוצי מהר אל פארס ותשתמשי בנשיקה מתוקה,לאחר מכן מיד גל הלם!" אומר לה ואנסה לחפש בעזרת הפוקידע שלי עוד פוקימונים בשטח

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    שכחתי להגיד........ גם לא התחלתי. ><
    ~~~
    אתה שולח את סקויירטל אל הדשא, והוא שולח מה שאמור להיות בועות לעבר גאסטלי; באורח מוזר, הוא יורה מפיו מטר של מים. (Water Gun)
    גאסטלי נפצע, ומשיב בליקוק (Lick); לשונו המחוספסת של גאסטלי מכאיבה לסקווירטל והוא נפצע קלות.
    *אלקיד ?
    "יפה מאד סקווירטל ! עכשיו שוב אקדח מים ! ובזמן שאתה יורה עליו תתקרב ותחבוט בו בחוזקה ! " אומר הצעקה ואנסה להישאר ער..

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ~ הודעה לכל משתתפי המשחק ~
    אני אנצל את ההזדמנות שזוהי תגובה להרבה משמים, ואכריז כמה הודעות:
    בקרוב תתקיים חופשת פסח, ועימה יגיע אוונט בהתאם. האוונט יפצה על אוונט פורים העגום, ותתקיים בו המשימה של אוונט פורים, בנוסף למשימת אוונט פסח.
    בנוסף, המשחק יהיה פעיל במיוחד בשעות הלילה ואני אגיב (בתנאי שאהיה בבית ולא עם חברים).
    כפי שידוע או לא ידוע לכם, מתוכנן לילה לבן לפורום ואני רוצה להפוך אותו ללילה האוונט של פסח; הוא יתקיים במשך 24 שעות מתוכן ננצל כמה שיותר זמן במשחק, כמובן שנלך לישון ולאכול ונצא וכד'.
    האוונט של פסח יכלול את שתי המשימות (פורים ופסח), ויהיו בו פלוסים כמו סיכוי גבוה ללימוד מתקפות והתפתחות. אני מצפה שעד תחילת האוונט (=תחילת החופש=יום שבת הקרוב) כולכם תגיעו לפחות למערת הירח אם לא יותר- רובכם כבר בעיר פיוטר או ביער וירידיאן, לכן זוהי לא תהיה בעיה.
    בנוסף, אני רוצה להודיע על החלפתו של השחקן לוקאס (KillerBee) שהיה פעיל חצי יום בלחץ ונעלם לנו. הוא יוחלף כנראה במשתמש Meganium שיתחיל את מסעו מיער וירידיאן עם שלושה פוקימונים, על מנת לא ליצור מצב של פיגור מאחוריכם.
    ולמי שלא ראה, כתבתי משהו לגבי התנהלות המשחק עד כה:
    עד עכשיו לא רציתי לעכב אתכם ולכן לא התעסקתי בקטעים של השכרת חדרים ושינה, אבל מעכשיו המשחק נהיה שונה.
    אתם תצטרכו לישון, להתקלח, להחליף בגדים, לאכול, ליצור יותר אינטראקציה עם אנשים, וגם קצת לנוח ולא להתקדם כל היום.
    מרגע זה המשחק משלב בתוכו גם מציאות. בהצלחה (:
    שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות (:
    טל;
    אתה מתכופף אל הפוקימון הלא מוכר, ומבקש ממנו עזרה.
    "ג'ולטיק." הוא אומר במתיקות, וטווה קורים אל צמרות העצים הגבוהים מאוד שבסביבתכם.
    הקצה השני של הקור נופל לידך, ואתה מבין שאתה צריך לאחוז בו כדי שהעכביש החמוד יעזור לך לעלות בחזרה למעלה.
    ' אני חייב לבטוח בו....' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקימון,
    אני מושיט יד אל הקור ואוחז בו,
    "אתה יכול למשוך עכשיו!" אני צועק ועכבשי שנמצא מעליי ומחכה שהוא ירים אותי

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

8. משתמש מנוסה
    סיגל;
    אוקיי. תודה שהודעת (:
    ~~~
    נדהמת מבאטרפרי, את שולפת פוכדור ומנסה ללכוד בו את סמוצ'אם הקטנה.
    היא נכנסת אל הפוכדור במהירות, והוא מתנדנד מעט ימינה ושמאלה אך נחתם במהירות.
    ברכותיי, לכדת סמוצ'אם!

ניב;
    לך על זה ^__^
    ~~~
    בלבאזור עוצם את עיניו, וכשאתה עולה על הרעיון עם עלי התער הוא מתחיל לירות אותם לכל עבר.
    חתכים נוצרים בקירות, אבנים נסדקות והמים מתמלאים בעלי התער שמתפוגגים מהר.
    לבסוף, פוליוואג שמנתר ממקום למקום בנסין להתחמק ממתקפתו של בלבאזור נפצע קשות בעקבות יתרון הסוגים.
    הוא קם על רגליו, ומשתמש בחבטת גוף (Body Slam); הוא מזנק באוויר ונוחת על גבו של בלבאזור בעוצמה רבה.

תומר;
    צ'ארמנדר מתאושש מהמתקפה של ראלטס, ושולח זעם דרקון לעבר הפוקימון העל חושי.
    הוא פוגע בו חלקית משום שראלטס מצליח להתחמק הצידה בגלגול. הוא קם על רגליו, ומשתמש בבלבול נוסף.
    צ'ארמנדר נזרק אחורה, ונעצר באמצע האוויר בין נטיף לזקיף; מים מטפטפים מלמעלה ומחלישים את צ'ארמנדר מרגע לרגע.

ברנדון;
    פיקאצ'ו רצה על ארבע רגליה לעבר פאראס, ונעצרת בבת אחת, מדביקה לו נשיקה בלחי הקטנטנה שלו.
    הוא נראה לרגע מבולבל, ומתחיל לזוז לכיוונים אקראיים. הוא משתמש באבקת שינה אך זורק אותה לעבר עץ גדול ועבה לצידו.
    הוא שורט את האוויר, ובינתיים פיקאצ'ו טוענת חשמל בלחייה; היא מצליפה בזנבה באוויר, וגל של ניצוצות חשמליים בצבע תכלת פוגע בפאראס ומשתק אותו.
    אתה פותח את הפוקדקס שלך ומחפש פונקציית איתור פוקימונים. אתה רואה רשימת שמות:
    קאטרפי, מטאפוד, ווידל, קקונה, אודיש, פאראס, פאראסקט, אברה, מיים ג'וניור, ג'יודוד, סאנדשרו, זובאט, פידג'י, ספירו, לדיבה, ספינראק,
    פיקאצ'ו, פוליוואג, פידג'אוטו, מיאו, וורמפל, קסקון, סילקון, בורמי, וניפיד, פיינקו, סקיטי...

קודאק;
    תחשוב על אופציה אחרת, פשוט גם לנועם יש אלקיד. >< אם זה ממש חשוב לך אז אין בעיה.
    ~~~
    סקווירטל מזנק בחדווה לעבר גאסטלי ושולח אקדח מים נוסף. הוא מתקרב לגאסטלי.
    הוא משתמש בהתנגשות, אך פשוט עובר דרך גאסטלי. פוקימון הרוח צוחק צחוק גדול, וסקווירטל מנסה להצליף בו עם זנבו, להיתקל בו או לנגוח בו ללא הצלחה.
    "גאססססס!" אומר הפוקימון ועיניו זוהרות באור כהה. סקווירטל לפתע מתחיל להזיע ולהביט אל חלל האוויר בפחד. הוא צועק באימה, ונחלש. (תוצאה של Night Shade)

טל;
    "טיק!" הוא אומר בקול המתוק, וומושך אותך למעלה באמצעות הקור.
    אתה עולה ועולה, ולבסוף נעמד על הענף לצידו. הוא משיב את הקור הדביק לפיו, ומזנק למטה אל הרשת שלו.
    אתה על הענף, ומתקרב לעבר הגזע. אתה מחליק במורד הגזע לעבר מישור, ורואה ירידה ארוכה מאוד לעבר קצה של עיר גדולה ושוקקת.
    השמש כבר שוקעת, ואתה מתחיל לרדת במורד המדרון. בחיוך, אתה מתקרב ולבסוף מגיע אל העיר פיוטר.
    אתה רואה מרכז פוקימונים, מוזיאון, בניין גדול שיש לך הרגשה שזה המכון, ומזרקה גדולה ולצידה ליצן לבוש מדים צהובים ואדומים שמחלק מתקפות לפוקימונים.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון וספירו חוזרים לפוכדורים שלהם במהרה, ואתה בורח משם.
    אתה אץ ורץ כמה דקות, ומבחין שהשביל מתרחב... אתה עומד בקצה צוק, מול העיר פיוטר שנראית מדהים לאור השקיעה הכתומה.
    אתה עייף, אך באדרנלין מהקרב והריצה. אתה רואה עומק של לפחות 50 מטרים בינך לבין פיוטר. נראה שספירו יוכל לעזור לך...
    "ספירו-צא!" אומר ואוציא את ספירו מהפוכדור ואומר לו:"ספירו אני צריך את עזרתך על מנת לעבור את הצוק." אומר ואעלה על גבו ולאחר מכן אצביע לו על הצוק ואומר לו:"ספירו-עוף מעל הצוק לכיוון העיר פיוטר!"
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    עמית;
    ספירו יוצא מהפוכדור ואתה אוחז ברגליו. הוא טס למטה לכיוון העיר הגדולה, ומנמיך עוף.
    השמש כבר נעלמת ומותירה שמיים בצבע כתום שאט-אט מתחלפים לכחול כהה ולילי. אתה נוחת עם ספירו במרכז הפוקימונים.
    אתה פולט פיהוק, ורואה שספירו גם נראה מעט עייף.

11. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    "טיק!" הוא אומר בקול המתוק, וומושך אותך למעלה באמצעות הקור.
    אתה עולה ועולה, ולבסוף נעמד על הענף לצידו. הוא משיב את הקור הדביק לפיו, ומזנק למטה אל הרשת שלו.
    אתה על הענף, ומתקרב לעבר הגזע. אתה מחליק במורד הגזע לעבר מישור, ורואה ירידה ארוכה מאוד לעבר קצה של עיר גדולה ושוקקת.
    השמש כבר שוקעת, ואתה מתחיל לרדת במורד המדרון. בחיוך, אתה מתקרב ולבסוף מגיע אל העיר פיוטר.
    אתה רואה מרכז פוקימונים, מוזיאון, בניין גדול שיש לך הרגשה שזה המכון, ומזרקה גדולה ולצידה ליצן לבוש מדים צהובים ואדומים שמחלק מתקפות לפוקימונים.
    "הלו!! אתה ליצני!!" אני צועק לכיוון הליצן ובתקדם לכיוונו,
    "שמעתי שאתה מחלק מתקפות לפוקימונים נכון?" אשאל אותו בחיוך מאושר

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    תחשוב על אופציה אחרת, פשוט גם לנועם יש אלקיד. >< אם זה ממש חשוב לך אז אין בעיה.
    ~~~
    סקווירטל מזנק בחדווה לעבר גאסטלי ושולח אקדח מים נוסף. הוא מתקרב לגאסטלי.
    הוא משתמש בהתנגשות, אך פשוט עובר דרך גאסטלי. פוקימון הרוח צוחק צחוק גדול, וסקווירטל מנסה להצליף בו עם זנבו, להיתקל בו או לנגוח בו ללא הצלחה.
    "גאססססס!" אומר הפוקימון ועיניו זוהרות באור כהה. סקווירטל לפתע מתחיל להזיע ולהביט אל חלל האוויר בפחד. הוא צועק באימה, ונחלש. (תוצאה של Night Shade)
    *אופפפפפפפ...ליטוויק ?
    "אוקיי ! סקווירטל אקדח מים שוב פעם ! לאחר מכן תרוץ מספר פעמים סביב גסטלי תוך כדי בועות ! " אומר כדיי שיצא לו סוג של טורנדו בועות.
    "ואז תגמור את זה באקדח מים ! " אצעק חזק.

Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    לך על זה ^__^
    ~~~
    בלבאזור עוצם את עיניו, וכשאתה עולה על הרעיון עם עלי התער הוא מתחיל לירות אותם לכל עבר.
    חתכים נוצרים בקירות, אבנים נסדקות והמים מתמלאים בעלי התער שמתפוגגים מהר.
    לבסוף, פוליוואג שמנתר ממקום למקום בנסין להתחמק ממתקפתו של בלבאזור נפצע קשות בעקבות יתרון הסוגים.
    הוא קם על רגליו, ומשתמש בחבטת גוף (Body Slam); הוא מזנק באוויר ונוחת על גבו של בלבאזור בעוצמה רבה.
    אסתכל על המתרחש ואמהר לפעול, חדור מוטיבציה לנצח אומר בקול "קדימה בלבאזור, זה הזמן, תוציא מגבך מהר זרע עלוקה ואז תעיף אותו מעליך!"
    ואז אחשוב מעט.. אסתכל על המערה ואומר מיד בחיוך מחושב ובטוח "השתמש בגפן מצליפה ותפוס בנטיפים שעל תקרת המערה, טלוש כמה וזורק אותם במהירות אל פוליוואג!"
    ותוך כדי אוסיף "קדימה בלבאזור, זה האימון המושלם, סיים זאת עכשיו!"
    ~~~~~~~~
    איך הסיומת? (עם ניצחתי כמובן..) נכון טוב אני? אחלה פינלה!

.

14. משתמש מנוסה
    טל;
    אתה מתקדם לעבר הליצן, והוא מביט בך. "אכן כן, בחור צעיר!" הוא אומר בחיוך וקורץ.
    "תבחר פוקימון אחד מצוותך," הוא מסביר, "ואני אלמד אותו מתקפה בהתאם למתקפות שהוא יכול ללמוד."
    "צורב מתקפות כבר יש לך?" הוא שואל. אתה עונה שלא, והוא מושיט לך מיד חפץ דמוי דיסקמן.
    "לצורב המתקפות אתה אמור להכניס דיסק לימוד מתקפה, ולהפעיל אותו בנוכחות הפוקימון שתרצה ללמד." הוא מסביר.

קודאק;
    אוקיי (:
    ~~~
    סקווירטל שולח אקדח מים לעבר גאסטלי, ופוגע בו חזיתית. הוא צונח למטה, אך סקווירטל מסתובב סביבו במהירות.
    צב המים מעל מפיו בועות שמסתחררות יחד איתו, וגאסטלי מורם באוויר ונלכד במחסום הבועות שנוצר.
    סקווירטל עוצר בבת אחת, ושולח אקדח מים לעבר גאסטלי, אך מפספס בשל הסחרחורת שקיבל. למזלך, גאסטלי נתקל בקיר הבועות הגלילי ומתעלף.

ניב;
    רעיון טוב (: לא הרבה מנצלים את הזירה לקרב.
    ~~~
    בלבאזור מעיף למעלה זרע עלוקה שנתקל בקיר המערה; צמחים מטפסים ממלאים פיסה מתקרת המערה, ונופלים על פוליוואג כמו רשת.
    בלבאזור שולח בינתיים שני גפנים ומתחיל להכות בחוזקה בנטיפים, מעיף אותו לעבר פוליוואג. פוקימון הראשון מתעלף.
    אתה מרגיש מזליסט ומטיל לעברו פוכדור, כשלפתע רעד קל נשמע וסדקים נוצרים בתקרה שמתחילה להתפורר.
    הפוקימונים מתחילים לנוס על נפשם, והפוכדור של פוליוואג מתגלגל לרגליך. אתה מרים אותו ואת בלבאזור ובורח עם פוקימוני המים החוצה.
    אתה שומע קול מאחורה, ורואה פוקימון דמוי דג זהב שהסנפיר שלו תקוע מתחת לאבן.

15. משתמש מנוסה
    [B]

ברנדון;
    פיקאצ'ו רצה על ארבע רגליה לעבר פאראס, ונעצרת בבת אחת, מדביקה לו נשיקה בלחי הקטנטנה שלו.
    הוא נראה לרגע מבולבל, ומתחיל לזוז לכיוונים אקראיים. הוא משתמש באבקת שינה אך זורק אותה לעבר עץ גדול ועבה לצידו.
    הוא שורט את האוויר, ובינתיים פיקאצ'ו טוענת חשמל בלחייה; היא מצליפה בזנבה באוויר, וגל של ניצוצות חשמליים בצבע תכלת פוגע בפאראס ומשתק אותו.
    אתה פותח את הפוקדקס שלך ומחפש פונקציית איתור פוקימונים. אתה רואה רשימת שמות:
    קאטרפי, מטאפוד, ווידל, קקונה, אודיש, פאראס, פאראסקט, אברה, מיים ג'וניור, ג'יודוד, סאנדשרו, זובאט, פידג'י, ספירו, לדיבה, ספינראק,
    פיקאצ'ו, פוליוואג, פידג'אוטו, מיאו, וורמפל, קסקון, סילקון, בורמי, וניפיד, פיינקו, סקיטי...

"תגיד אפשר לעשות אצלך קרבות משולשים?

"אוקיי צא ונואט!" אומר ואוציא את ונונאט.
    "אוקי קדימה קרב כפול! תשתמש בבילבול על זובאט!" אומר לו ואפנה לפיקאצ'ו.
    "יופי עכשיו שהוא גם מבולבל וגם משותק,תתקיפי אותו במכת ברק! אחר כך מיד במתקפה מהירה! אחרי המתקפות תתרחקי ממנו בשביל להקטין את הסיכויים שיפגע בך" אומר לה

עמוד 27 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •