המטרה של הליצנים היא ללמד את הפוקימון שלכם מתקפה.
אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.
~~~
ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.
תומר;
מזל"טוש על הווינר! ותפסיק להחליף כינויים נודניק (:
~~~
צ'ארמנד שולח גחלת לעבר המקום המטפטף, והטפטוף מפסיק לרגעים ספורים. ראלטס לא משחרר אותו מהבלבול, ומטלטל אותו באוויר.
"צ'ארמנדר!" קורא פוקימון האש, ושולח מטח של להבות בצבע ירוק-כחול מפיו; ראלטס נפגע חזיתית בצורה קשה ועף אחורה.
הוא קם על רגליו, וצ'ארמנדר משתחרר מהבלבול ומזנק בקלילות אל הקרקע. לפתע, הוא רץ לעבר ראלטס ונושך אותו בעזרת שיניו החדות. צ'ארמנדר למד נשיכה!
ראלטס שחלש כנגד מתקפות אופל, מתעלף ונופל על הקרקע. צ'ארמנדר מביט בו בחדווה, ולפתע זורח באור לבן; הוא גדל, זנבו מתארך ועל ראשו צומחת קרן. ברכותיי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמיליון!