Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.

אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.
    טל;
    בהצלחה במסע. XD
    ~~~
    אתה רץ עם ארון לאגם בשפת העיר, ורואה את השתקפות הירח במים השקטים.
    ארון מתקדם קדימה, ומתקדם לפתע בצעדים גדולים קדימה; אתה רואה שהוא מעיף באוויר גושי חול ואבנים- סימן שהמתקפה נלמדה כראוי.
    לפתע, פוקימון קטן וחום עם אף אדום ועגול פורץ מן האדמה ונוגח בארון.
    "אוי אתה גם כן!!!" אני אומר בעצבים,
    "ארון! תאושש ותכסח את הפוקימון הזה! תשתמש עליו בדחפור ואז בנגיחה!!!" אני אומר עצבני מתמיד לארון.
    ותודה [=

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    בן או בת? תחליט XD
    ~~~
    "מעבר ללילה אחד זה יעלה לך כסף." היא אומרת בחיוך מתנצל. "ואין בעד מה, זוהי מטרתי!"
    אתה מוציא את בלבאזור בזמן שאת הפוכדור של ווידל אתה מצמיד לחגורה. "בלבא!" אומר פוקימון העשב בחיוך.
    אתה יוצא מהמרכז, וצועד ברחבי העיר וירידיאן. כשאתה מרגיש שמיצית כבר, אתה צועד לעבר יער וירידיאן. השעה היא 12:45 בצהריים.
    לא אכפת לי, אבל נגיד בת. יש לי מפה נכון?
    ~~~
    אני נעצר רגע לפני שאני נכנס ליער. "בטוח יש לי מפה איפשהוא" אני אומר ופותח את התיק שלי. אחרי דקה, חפצים ובגדים רבים על האדמה מסביבי, אני שולף מפה מגולגלת מתחתית התיק. "תפוס" אני זורק אותה אל באלבזור ואוסף את חפצי לתוך התיק. לאחר מכן אני מתיישב על האדמה ליד באלבזור ופותח את המפה. "וואו" אני מוחה את מצחי "נראה לי שסבא שלי השתמש בה" אני מגחך. אני סורק את המפה ונעצר על העיר פיוטר."זו העיר הבאה בדרך שלי, ו..." אני מחייך חיוך רחב "יש בה מכון!". אני מכניס את המפה בחזרה לתיק "קדימה באלבזור" אני אומר ומכתיף את התיק "צריך למהר להגיע למכון, הליגה מתחילה בקרוב". אני מתחיל לרוץ לתוך היער, באלבזור אחרי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    אתה בטוח שאתה לא רוצה לעשות שלישייה סוערת עם בנג'י וברנדון? XD
    תיפטר מהם בעיר סרוליאן או משהו וכבר נסדר לך איזו צ'וצ'ייה... <:

~~~
    אתה עוקף אותם בתור ורץ להתקלח במהירות. אתה מתקלח ומתלבש, והולך במהירות לישון.
    אתה מנסה להירדם אבל קולות המקלחת של בראנדון מפריעים לך, ובנג'י שנכנס לג'קוזי במרפסת.
    כשזרם המקלחת נפסק בראנדון יוצא למרפסת והוא ובנג'י החוצפנים מחליטים לנהל קרב פוקימונים באמצע החיים. ><
    כשהם מסיימים ובנג'י חוזר לג'קוזי, בראנדון מפעיל טלוויזיה. אתה רואה שכבר 2 וחצי בלילה, ומתחרפן. לבסוף, בנג'י מכבה את הג'קוזי והולך לישון. בראנדון גם כן מכבה את הטלוויזיה.
    אתה כמעט נרדם כשלפתע שניהם מתחילים לנחור במקהלה. כבר 3 ועשרים לפנות בוקר...

טל;
    ארון מתאושש, ומשתמש פעם נוספת בדחפור, פוצע את פוקימון האדמה.
    "דיגלט~" הוא אומר בזעם, אך ארון משתיק אותו בנגיחה. הפוקימון החום מתחפר באדמה, ויוצא במלוא העוצמה, פוגע בארון.
    ארון העצבני משיב בטופרי מתכת כמעט מיד, ופוצע את דיגלט בעוצמה רבה.

דוד;
    לא, אתם לא צריכים מפה, יש לכם אחת בהודעה הראשית (:
    ~~~
    אתה מביט במפה בהודעות הראשיות וזורק אותה על בלבאזור, שנקבר תחת הודעות רשומים, מאמנים שתפגשו בדרך וטופס הרשמה.
    אתה רואה שהעיר הבאה פיוטר מכילה מכון ומחזיר הכל בחזרה לעמוד הראשון.
    אתה ובלבאזור מתקדמים ונכנסים ליער וירידיאן. אחרי כמה דקות של ריצה, אתם נתקלים בפוקימון קטן ומוזר שאתה לא מכיר.
    (זוהר)

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    אתה יוצא אל המרפסת ומביט להר הירח הרחוק שנראה רק כצל על רקע הירח הבוהק. אתה שולף את הפוכדור של פידג'אוטו ושולח אותו החוצה.
    הוא טס לאוויר החופשי, ושולח סופה קדימה, מרחף סביבה וגורם לה להתכווץ, להתרחב ולשנות כיוונים.
    בינתיים, אתה מוציא את מיאו ומושיט לו חטיף פוקימונים מתיקך. אתה מניח אותו ליד מיטתך על השטיח הפרוותי והנעים, ומכסה אותו בשמיכה קטנה. הוא נרדם מהר.
    סקווירטל בינתיים מצטרף לסיארה ופסיידאק בג'קוזי והם משפריצים מים אחד לכיוון השני.
    אתה מתקלח במהירות במים חמים, ומתלבש בבגדי הלילה שלך. אתה פורק את תכולת תיקך על הכוננית שלצד המיטה שלך, ומניח את התיק בצד.
    לאחר שאתה מסיים להתארגן, אתה מציע לסיארה ולונה קרב משולש. "למה לא?" אומרת סיארה, ולונה מוסיפה, "ברור!"
    אתה רואה לפתע שלט שאומר: "קרבות פוקימונים אך ורק במרפסת!" סיארה קוראת לפיצ'ו ו-וורמפל, ולונה קוראת לסנייבי ודריפלון.
    "אוקיי ! פידג'יוטו וסקווירטל בואו ! " אקרא להם ואכסה את מיאו בשמיכה שוב..
    "הקרב הוא שלי נגד סיארה ואז לונה נגד המנצח/ת..טוב ? " אשאל אותן.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    אתה בטוח שאתה לא רוצה לעשות שלישייה סוערת עם בנג'י וברנדון? XD
    תיפטר מהם בעיר סרוליאן או משהו וכבר נסדר לך איזו צ'וצ'ייה... <:

~~~
    אתה עוקף אותם בתור ורץ להתקלח במהירות. אתה מתקלח ומתלבש, והולך במהירות לישון.
    אתה מנסה להירדם אבל קולות המקלחת של בראנדון מפריעים לך, ובנג'י שנכנס לג'קוזי במרפסת.
    כשזרם המקלחת נפסק בראנדון יוצא למרפסת והוא ובנג'י החוצפנים מחליטים לנהל קרב פוקימונים באמצע החיים. ><
    כשהם מסיימים ובנג'י חוזר לג'קוזי, בראנדון מפעיל טלוויזיה. אתה רואה שכבר 2 וחצי בלילה, ומתחרפן. לבסוף, בנג'י מכבה את הג'קוזי והולך לישון. בראנדון גם כן מכבה את הטלוויזיה.
    אתה כמעט נרדם כשלפתע שניהם מתחילים לנחור במקהלה. כבר 3 ועשרים לפנות בוקר...
    אני אקח אטמי אוזניים ואשים אותם על אוזני כדי שאני לא אשמע את המעצבנים נוחרים, ואז אלך לישון בשמחה ואז למוחרת אלך לארוחת הבוקר עם שני השותפים הזמניים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    ברנדון;
    שכחת את ההמשך שלך XD והנה משהו שהוספתי כרגע לאותה ההודעה...:
    ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
    אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.

~~~
    ונונאט פוער את פיו ומשתמש בנשיכת חרק על פוקימון האדמה שנפצע קשות ונופל אחורה, מעולף. בינתיים, פיקאצ'ו רצה במהירות לעבר זובאט ומתנגשת בו.
    פוקימון העטלף נוחת על הקרקע לצד סאנדשרו, מעולף גם כן. הבחור מחזיר אותם לפוכדורים שלהם בעצבים.
    "חכה חכה..." הוא אומר ושולף אקדח. הוא דורך אותו, ויורה; ונונאט משתמש בבלבול ומסיט את הכדור לעבר השמיים במהירות. כדאי שתברח...
    "ונואט תחזור!" אומר ואחזיר אותו במהירות לפוכדור.
    "פיקאצ'ו מכת ברק על האיש!!" אומר לה ואחרי שתתקיף אחזיר אותה לפוכדור שלה ואברח מהר מהמקום

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    המטרה של הליצנים היא ללמד את הפוקימון שלכם מתקפה.
    אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
    הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
    אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
    חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
    זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
    כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.
    ~~~

ניב;
    שמחים על שיקום המערה, בלבאזור ומיים ג'וניור שבים אל הפוכדורים שלהם. אתה יוצא החוצה לאחר שאתה מתנצל בפני פוקימוני המים, וחוזר אל העיר פיוטר.
    לאחר מספר דקות של הליכה, אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא בו את פוקימוניך, כולל פוליוואג, באדיבות האחות ג'וי החביבה וצ'אנסי החמודה.
    אתה יוצא החוצה, ובלי לשים לב מתקרב לעבר מכון הפוקימונים העירוני. אתה רואה מבנה גדול שמוקף עמודי שיש לבנים, ועל גגו אתה רואה דגל עם ציור של פוכדור מוקף פוקימון סלעי ונחשי.
    אתה נכנס מבעד לדלתות האבן, ומוצא את עצמך לפתע בפתחו של מבוך גדול. אתה רואה בחור צעיר לבוש חליפה. "ברוכים הבאים," הוא אומר. "תרצה לאתגר את מאסטר ברוק?"
    אסתכל בוא בחיוך ופנים מלאות רצינות ובטחון ואומר "כן בהחלט!"
    לאחר מכן מתוח עם כמה טיפות זיעה שנוטפות ממצחי אנסה להירגע לתכנן כמה מהלכים בראשי.
    ואמשיך לחכות לברוק שהתפנה אליי!

.

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]

סיגל;
    כמה שותפים? ומה מינם? ובמקום להילחם בעצמך הייתי מציע לך להילחם במאמנים שונים או בפוקימוני בר, את עדיין בעיר וירידיאן וזה התקדמות איטית...
    ~~~
    סמוצ'אם וסקווירטל נעמדים במרחק של כמה מטרים, וסקווירטל שולח מפיו מספר בועות.
    סומצ'אם משתמשת באבקת שלג והבועות קופאות; סקווירטל רץ לעברן ומצליף בהן בזנבו, מעיף אותן לעבר סמוצ'אם, שמתמשת בבלבול ומעיפה אותן על סקווירטל.
    הוא מתחמק מכדורי הקרח והם מתנפצים על הקרקע. סקווירטל מזנק באוויר ושולח אקדח מים, שמתקרב לסמוצ'אם אך עושה פרסה ומתקרב כעת לסקווירטל כמו נחש מים באמצעות הבלבול של פוקימונת הקרח העל חושית.
    סקווירטל משתמש באקדח מים על נחש המים הגדול; זרם המים של סקווירטל מתאחד עם זרם המים של סמוצ'אם, ונע לעבר הפוקימונית הזוהרת, שסופגת את המים במלוא העוצמה, ונופלת על הקרקע.
    .
    "סמוצ'אם! תחזרי!" אנ אומרת ומחיזרה אותה "היית מעולה וגם אתה סקווירטל! הייתה מצוין!" אני קוראת ואז מחזירה גם את באטרפרי וסקווירטל "בוא נמשיך!" אני אומרת והולכת בזריזות לעבר העיר הבאה
    ~~
    או אחד או שניים
    אם אחד אז בן אם שניים בן ובת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    ספירו שב אל הפוכדור ואתה נכנס אל מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר. האחות ג'וי וצ'אנסי עומדות מאחורי הדלפק, ומעבר לו עומד בחור צעיר.
    "הנה המפתח לחדר ששכרת, הוא נמצא בקומה השלישית." אומרת האחות ג'וי בחיוך אדיב ומביאה לבחור מפתח. הוא פונה לדלת אוטומטית מאחורי הדלפק ומגיע למבואה ובה מעלית.
    "ערב טוב," היא אומרת בזמן שאתה מגיש לה את הפוכדורים של צ'ארמנדר ספירו ומאנקי. היא מרפאת את שלושתם חיש מהר במכונה, ומחזירה לך אותם.
    היא מבחינה בפוקדקס שמבצבץ מכיסך, ואומרת: "אם אינך יודע, הפוקדקס שלך מעניק לך את האפשרות לקבל חדר ללילה בחינם."
    "אוקיי,תודה רבה!" אומר לאחות ג'וי באדיבות ואחכה למפתח שתביא לי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    לאחר פרישתו של טל מהמשחק, ייכנס תמיר - Hattrick, במקומו. בהצלחה לתמיר (:
    בנוסף, אוונט פסח יכלול כמה הפתעות... צוות אחד מהשלושה יעבור מהפך ושני הצוותים האחרים יתאחדו זמנית...
    מוכנים? תחילת האוונט ביום ראשון... עד אז, תוכלו רק לנחש מה יקרה. יתקיים משחק גלגל המזל פעם ביום ובו מילה שמתקשרת לאוונט.
    כל תשובה נכונה תזכה את הצוות של המשתמש בנקודה. הצוות עם מרבית הנקודות יזכה במהפך... (:
    היום נתחיל בחידה קלה:
    _ _ _
    (אותיות שאין: )

קודאק;
    פידג'אוטו חוזר אל המרפסת ומתיישב על המעקה, בעוד סקווירטל יוצא מהג'קוזי ומתנער מהמים החמים והקצף.
    "מוסכם," אומרת לונה בחיוך והולכת הצידה. סיארה עומדת מולך, נחושה, ולצידה וורמפל ופיצ'ו הקטנים.
    אתה נעמד מולה עם פידג'אוטו וסקווירטל, והקרב מתחיל; "וורמפל, תשתמש בהתנגשות על פיצ'ו. פיצ'ו - מכת ברק!"
    וורמפל מתנגש בגבו של העכבר החשמלי ששולח ניצוצות חשמליים מלחייו הורודות, ופוגע בסקווירטל ופידג'אוטו שנפצעים בצורה קשה.

תומר;
    אתה שם אטמי אוזניים, ונרדם.
    ...
    אתה מתעורר לרעשי ההתארגנות של שותפיך הזמניים, אחרי רק ארבע שעות שינה, ומתחרפן.
    אתה מתארגן בעצבים ויורד למטה לארוחת בוקר, בראנדון ובנג'י בעקבותיך. אתה מגיע לחדר אוכל בקומה הראשונה, ומושג ארוחת בוקר מהבופה.
    אתה מניח גם מעט אוכל פוקימונים בקערות נפרדות לכל פוקימוניך, ומוצא שולח גדול שיספיק לך, לבראנדון ולשלל פוקימוניכם.
    אתה מוציא את צ'ארמיליון, סייטר, ראלטס, ג'יודוד ונידורינו בעוד בראנדון מוציא את ונונאט, בידריל, וניפיד ופיינקו ובנג'י מוציא את באטרפרי שהתפתח ממטאפוד, רטיקייט שהתפתח מרטטה, קראבי וטנגלה.
    אתם אוכלים לשובע וכך גם הפוקימונים שלכם, ויוצאים מהמבנה. אתם יורדים במדרגות, ומגיעים לפתע מערת הר הירח.

ברנדון;
    ונונאט חוזר אל הפוכדור, ופיקאצ'ו משחררת מלחייה מכת ברק שפוגעת באיש ומעיפה אותו אחורה.
    האיש קם על רגליו, כושל ונופל, ומנסה לקום שוב. אתה ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ, ומיד אתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.
    אתה רץ ורץ ללא הפסקה, ולבסוף נעצר מעייפות ובלי לשים לב מחליק ונופל. אתה רואה מולך פוקימון בצבע חום בהיר עם שפם ורגליים ארוכות.
    הוא מביט בך מבעד לעיניו הענקיות והירוקות, וממצמץ פעמיים. אתה מבחין בזוג עלים על גבו.

ניב;
    אתה נכנס למבוך, והבחור מזהיר אותך; "במבוך תמצא פוקימוני סלע ואדמה שיהוו מכשול. היזהר," הוא אומר ומושיט לך בקבוק מים. "זה לדרך."
    אתה לוקח אתהבקבוק וצועד פנימה. אתה רואה שמצויירים פוקימוני סלע רבים על קירות המבוך, ואתה מזהה ביניהם את ג'יודוד ונוזפאס.
    לפתע, אתה מרגיש שהאדמה רועדת; פוקימון קטן בצבע חום עם אף אדום מופיע מולך וחוסם את הדרך.

סיגל;
    סמוצ'אם חוזרת, ואחריה גם סקווירטל וסקווירטל. את מתקדמת לעבר יער גדול וירוק, הלא הוא יער וירידיאן בו לכדת את סמוצ'אם אמש.
    את נכנסת פנימה, והולכת בשביל מספר דקות, מביטה בציפורים והחרקים סביבך, מתפעלת מהיופי של המקום ומגודלו.
    את מתקדמת צפונה, ולבסוף נתקלת בפוקימון קטן בצבע כחול עם פלומה זהובה על הראש. הוא מזכיר בצורתו עכביש.

את מיד שולחת את באטרפרי החוצה לקרב, והפרפר משתמש בבלבול; להפתעתך, הפוקימון הקטן נעלם בקרן אור אדומה, ומאמן עם פוכדור מופיע מאחוריו.
    "היי," אומר הנער. "מה את עושה? הסורסקיט שייך לי!" הוא נראה עצבני בלי סיבה, ואת מבחינה בבגדים גדולים בכמה מידות ושיער בצורת ירח הפוך.

עמית;
    אתה מקבל מפתח לחדר 202 ועולה במעלית שמאחורי הדלפק של האחות.
    אתה מגיע לקומה השנייה ונכנס לחדרך שנמצא קרוב למעלית. אתה רואה בחדרך מיטה זוגית, מרפסת עם ג'קוזי, טלוויזיה, מיני-בר וכוננית.
    אתה פותח שתי דלתות ומגלה שאחת מובילה לשירותים ואחת למקלחת.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בנוסף, אוונט פסח יכלול כמה הפתעות... צוות אחד מהשלושה יעבור מהפך ושני הצוותים האחרים יתאחדו זמנית...
    מוכנים? תחילת האוונט ביום ראשון... עד אז, תוכלו רק לנחש מה יקרה. יתקיים משחק גלגל המזל פעם ביום ובו מילה שמתקשרת לאוונט.
    כל תשובה נכונה תזכה את הצוות של המשתמש בנקודה. הצוות עם מרבית הנקודות יזכה במהפך... (:
    היום נתחיל בחידה קלה:
    _ _ _

תומר;
    אתה שם אטמי אוזניים, ונרדם.
    ...
    אתה מתעורר לרעשי ההתארגנות של שותפיך הזמניים, אחרי רק ארבע שעות שינה, ומתחרפן.
    אתה מתארגן בעצבים ויורד למטה לארוחת בוקר, בראנדון ובנג'י בעקבותיך. אתה מגיע לחדר אוכל בקומה הראשונה, ומושג ארוחת בוקר מהבופה.
    אתה מניח גם מעט אוכל פוקימונים בקערות נפרדות לכל פוקימוניך, ומוצא שולח גדול שיספיק לך, לבראנדון ולשלל פוקימוניכם.
    אתה מוציא את צ'ארמיליון, סייטר, ראלטס, ג'יודוד ונידורינו בעוד בראנדון מוציא את ונונאט, בידריל, וניפיד ופיינקו ובנג'י מוציא את באטרפרי שהתפתח ממטאפוד, רטיקייט שהתפתח מרטטה, קראבי וטנגלה.
    אתם אוכלים לשובע וכך גם הפוקימונים שלכם, ויוצאים מהמבנה. אתם יורדים במדרגות, ומגיעים לפתע מערת הר הירח.
    ותוכל לעשות שאחרי מערת הירח ניפרד?
    ---------------------------------------
    "טוב, אתם באים?"אשאל את באנג'י ואת בראנדון ואמשיך בדרכי תוך כדי שאני מחזיר את כול הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-06-2011 בשעה 03:49 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER][B]סיגל;
    סמוצ'אם חוזרת, ואחריה גם סקווירטל וסקווירטל. את מתקדמת לעבר יער גדול וירוק, הלא הוא יער וירידיאן בו לכדת את סמוצ'אם אמש.
    את נכנסת פנימה, והולכת בשביל מספר דקות, מביטה בציפורים והחרקים סביבך, מתפעלת מהיופי של המקום ומגודלו.
    את מתקדמת צפונה, ולבסוף נתקלת בפוקימון קטן בצבע כחול עם פלומה זהובה על הראש. הוא מזכיר בצורתו עכביש.

את מיד שולחת את באטרפרי החוצה לקרב, והפרפר משתמש בבלבול; להפתעתך, הפוקימון הקטן נעלם בקרן אור אדומה, ומאמן עם פוכדור מופיע מאחוריו.
    "היי," אומר הנער. "מה את עושה? הסורסקיט שייך לי!" הוא נראה עצבני בלי סיבה, ואת מבחינה בבגדים גדולים בכמה מידות ושיער בצורת ירח הפוך.

.
    פסח
    ~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "אה סליחה.. " אני אומרת ופתאום צץ לי רעיון "בא לך קרב? שלושה על שלושה!" אני אומרת ומכינה את הפוקדורים שלי לקרב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    [CENTER][B]
    ברנדון;
    ונונאט חוזר אל הפוכדור, ופיקאצ'ו משחררת מלחייה מכת ברק שפוגעת באיש ומעיפה אותו אחורה.
    האיש קם על רגליו, כושל ונופל, ומנסה לקום שוב. אתה ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ, ומיד אתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.
    אתה רץ ורץ ללא הפסקה, ולבסוף נעצר מעייפות ובלי לשים לב מחליק ונופל. אתה רואה מולך פוקימון בצבע חום בהיר עם שפם ורגליים ארוכות.
    הוא מביט בך מבעד לעיניו הענקיות והירוקות, וממצמץ פעמיים. אתה מבחין בזוג עלים על גבו.
    'הייתי פותח את הפוקידע אבל אין לי זמן!' אחשוב לעצמי ואסתכל על הפוקימון.
    "אתה חייב לעזור לי! איש מוזר רודף אחריי ואני חייב להימלט! אתה מכיר דרך מהירה לצאת מיער ורידיאן?" אשאל אותו בלחץ

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    היום נתחיל בחידה קלה:
    _ _ _

ניב;
    אתה נכנס למבוך, והבחור מזהיר אותך; "במבוך תמצא פוקימוני סלע ואדמה שיהוו מכשול. היזהר," הוא אומר ומושיט לך בקבוק מים. "זה לדרך."
    אתה לוקח אתהבקבוק וצועד פנימה. אתה רואה שמצויירים פוקימוני סלע רבים על קירות המבוך, ואתה מזהה ביניהם את ג'יודוד ונוזפאס.
    לפתע, אתה מרגיש שהאדמה רועדת; פוקימון קטן בצבע חום עם אף אדום מופיע מולך וחוסם את הדרך.

הכי קל בעולם שלוש אותיות, איוונט פסח, התשובה זה פ ס ח אבל בעסה ענו לפני.
    יש פרס ניחומים?!? עברתי אתמול ניתוח XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי שלו לך!" אומר לו בתמימות, אשלוף את הפוקדע לבדוק מי בדיוק עומד מולי...
    לאחר מכן אשאל בחיוך מנומס "תוכל לתת לי לעבור?!" ואחכה לתשובה.
    במידה ולא יתן לי אשלוף את מיים ג'וניור החוצה ואומר "שלום לך מיים, מוכן לקרב קטן?"

.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מקבל מפתח לחדר 202 ועולה במעלית שמאחורי הדלפק של האחות.
    אתה מגיע לקומה השנייה ונכנס לחדרך שנמצא קרוב למעלית. אתה רואה בחדרך מיטה זוגית, מרפסת עם ג'קוזי, טלוויזיה, מיני-בר וכוננית.
    אתה פותח שתי דלתות ומגלה שאחת מובילה לשירותים ואחת למקלחת.
    "טוב,כדאי שאשן!" אומר,אוריד את החולצה שאני לובש,אחלוץ נעליי ואלך לישון.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 30 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •