Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    מילים קודמות: פסח, וירוס.
    המילה היא... נוגדן! שם הפותר: תומר, שמזכה את קבוצת האדומים בנקודה.
    - קבוצה אדומה: 1 -
    - קבוצה ירוקה: 1 -
    - קבוצה כחולה: 1 -
    המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח.
    _ _
    (אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )

תומר;

נכון, טעות שלי... ><
    ~~~
    ראלטס נעלם ומופיע מחדש מאחורי אחד הגולבאטים; הוא כמעט נופל אל תוך המים אך קראבי תופס אותו.
    ראלטס משתמש בעל חושי ושני הגולבאטים מסתחררים באוויר אחד מול השני, ומסתובבים במהירות עצומה עד שמופעים כל אחד לקיר אחר של המנהרה.
    הם מחליקים מטה, כשלפתע הם מוחזרים לפוכדורים; אתה רואה בחורה ורודה שיער, לבושה במדים דומים לאיש שפגשת ביער וירידיאן, והיא רוכבת על פוקימון דמוי תמנון.
    היא מקפצת ונעמדת על סלע קטן באמצע המנהרה, והפוקימון הכחול מזנק לעברכם ומשתמש בעוקץ רעל.
    תראה מי שאיתי בצוות האדומה לא עוזר לי וזה לא הוגן!
    אב.
    ---------------------
    "ראלטס תגן עלינו בעזרת על-חושי ואז תשלח שוב על-חושי על הפוקימון הזה! אתה מסוגל!" אגיד לראלטס תוך כדי שאני בודק בפוקדקס על הפוקימון.
    לאחר מכן אגיד לבחורה: "אני מכיר אותך מאפשהו?".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    _ _

ניב;
    כן, הייתה טעות, אם תומר לא היה עונה לפנך הייתי מקבל... >< והתכוונתי שאם אתה רוצה רייהורן אני אאפשר לך לפגוש אחד במערת הירח.
    ~~~
    פוליוואג מועף גבוה באוויר, ובלבאזור מתחיל להעיף לעברו סלעים ולחצות אותם באמצעות עלי תהר.
    "רייהורן!" זועם הפוקימון ומנסה לנפץ את האבנים שמעיף עליו פוליוואג באמצעות מתקפת קרן, אך חלק מהן פוגעות בו בחוזקה.
    בלבאזור רץ לעברו, ומחסל אותו באמצעות זרם עלי תער. רייהורן מתעלף, והדלת שראית בהמשך השביל נפתחת. אתה מביט, ורואה זירה גדול ובה עמודי שיש לבנים.
    אתה נכנס עם פוליוואג ובלבאזור, ורואה בחור לבוש חולצת וי כתומה עם שיער חום וקוצני על ראשו מביט בך מרחוק, לצידו מרחף ג'יודוד.
    אין לי שום מושג מזה.. אני יזרוק צירופים: "טו" ?
    ותומר גם אצלי אף אחד לא עוזר.. אין מה לעשות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סוף-סוף!" אנגב את הזיעה ממצחי ואנשום לרווחה.
    "שלום לך, כבוד גדול להלחם מולך!" אומר לברוק בחיוך מלא בטחון ומוטיבציה!
    לאחר מכן אביט בו ובג'יודוד שלו ואחשוב 'אוקיי.. פוליוואג ובלבאזור סיימו עכשיו שני קרבות עם רייהורן וקיובון והם בטח עייפים'
    ואז אחזיר אותם לנוח בפוקדורים ואוציא החוצה את מיים ג'וניור ואחכה לתגובה של ברוק.

.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן.
    המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח. זאת מילה, ולא עשירית של מילה
    _ _
    (אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: אב, טו)

תומר;

תנסה לעודד אותם לנחש גם כן... ככה תוכלו לצבור יותר נקודות. וראלטס לא יודע על חושי, הוא יודע בלבול.
    ~~~

טנטקול, פוקימון המדוזה. בגלל שכמעט כל גופו מורכב ממים, גופו מתייבש כשהוא נסחף לחוף.
    אומר הפוקדקס. "אני לא חושב..." היא אומרת בחיוך זדוני. "צוות רוקט לא נוהג לגייס לוזרים כמוך!"
    ראלטס מנסה להביט את עוקצי הרעל עם בלבול ומצליח. טנטקול צולל, ונעלם במים. הוא מופיע מחדש מתחת לרפסודה, קושר בזרועותיו את ראלטס וגורר אותו למים.
    ראלטס נעלם בתוך המים עם טנטקול; כעבור מספר שניות שאתה מבוהל עד מאוד, שניהם מרחפים באוויר בעזרת הבלבול של ראלטס, טנטקול עוד מוחץ את ראלטס אך זה מתנגד לו.

ניב;
    כמו שאמרתי לתומר, תנסה גם כן לשכנע אותם. וזו מילה קיימת בת 2 אותיות, לא צירוף XD
    ~~~
    מאושר, אתה מביט בברוק בבטחון מלא. אתה מכניס את פוליוואג ובלבאזור לפוכדורים שלהם, וברוק מבחין שהם עייפים.
    "ברוכים הבאים למכון הסלע." אומר ברוק בחיוך. "נערוך קרב של אחד על אחד, לכל אחד הזכות להשתמש בשלושה פוקימונים. מוסכם?"
    אתה מהנהן, ומוציא את מיים ג'וניור. "אם תרצה," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך כדי שיוכלו להשתתף בהמשך הקרב."
    ברוק מתקדם ונעמד בצד השני של הזירה, ג'יודוד מרחף מולו. העוזר לש ברוק מגיע ולוקח את פוכדוריהם של בלבאזור ופוליוואג ומניח אותם במתקן ריפוי בקצה הזירה.
    הוא משיב לך אותם לאחר מספר שניות, ויוצא מן הזירה לטובת הקרב.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_ _

קודאק;
    אם התכוונן לדיגלט קיובון ורייהורן, אז לא, כי הם נמצאים בחלקים שונים של המבוך... סורי.
    ~~~
    אתה מוציא מהפוכדור את סקווירטל הנאמן ומתחיל להתקדם איתו במבוך לאחר שאתה מסביר לו מה הולך לקרות.
    אתם מתקדמים ומרגישים לפתע רעד באדמה...
    פוקימון קטן וחום עם אף אדום וכדורי מפתיע אתכם בנוכחותו. הוא פורץ מן הקרקע, וחוסם את הדרך.

לא..אני התכוונתי שההקשעה נותנת ווינר...Xd
    ב'

"סקוויטל כוויה עכשיו ! ואם זה לא ינצח אותו תשתמש באקדח מים ! " אומר בזריזות ואצפה לניצחון של סקווירטל שלי..

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [b][CENTER]

ברנדון;
    כן, כולם. נשארו אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון וארצ'ן.
    ~~~
    אתה מהורהר, אך מכבד את האידאולוגיה שלה לגבי פוקימונים.
    "למה לא?" היא אומרת בחיוך ואתם מתחילים להתקדם לעבר העיר. כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשעריה ורואים מספר מבנים מעניינים;
    מוזיאון גדול ולבן מוקף עמודי שיש, מרכז פוקימונים, מזרקה מפוארת ולצידה ליצן לבוש כתום ואדום ובקצה הרחוק של העיר מבנה גדול וסלעי ועל גגו דגל עליו מצויר פוכדור מוקף בנחש סלעי.
    אני רוצה קרנידוס!

"אני מציע שנלך למוזיאון! מה את אומרת?" אשאל את השותפה החדשה שלי.
    בינתיים אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם

6. משתמש מנוסה
    המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: עשירית מרצף של פעולות שמתקשרות לפסח. זאת מילה, ולא עשירית של מילה
    _ _
    (אותיות שאין: ב) ; (מילים שאין: אב, טו)

קודאק;

סקווירטל שולח מפיו זרם אדיר של מים רותחים שמציפים את פניו של דיגלט המסכן.
    הוא נכנס אל הקרקע, ויוצא מתחת לסקווירטל, מתנגש בו בעוצמה ומעיף אותו באוויר. (Dig)
    סקווירטל משתמש במהירות באקדח מים שמאט את הנפילה שלו ופוצע את דיגלט עד אובדן הכרה.
    אחרי הקרב הקצר ביותר, שער נפתח מימינך בקיר המבוך. אתה עובר בו וממשיך להתקדם.
    אתה מתקדם, ומגיע למבוי סתום. כשאתה מתכונן להסתובב, אתה רואה פוקימון חום וקטן עם קסדה של גולגולת ועצם בידו.

ברנדון;
    "אוקיי," היא אומרת. "שמעתי שיש הרבה פוקימונים פרהיסטוריים במוזאון, ונראה לי שגם מעניקים שם מאובנים..."
    אתם מגיעים לפתח הבניין הלבן, ונכנסים פנימה. סביבכם יש נברשות קריסטל, שטיחים ושטיחי קיר, תמונות, פסלים, שחזורים ופוחלצים של פוקימונים פרהיסטוריים.
    "וואו... מאובן של סנאבול!" אומרת קיילי ואתם רואים חתיכת סלע אפרפרה-אדמדמה ובתוכה שן חדה ושברי צמיד מתכתי.
    אתה רואה גלריה של מאובנים שונים של כל פוקימון שאתה מכיר ולא מכיר, ולבסוף מגיע לחדר קטן בטעות יחד עם קיילי וסנאבול.
    "אופס..." אומרת קיילי ומסתובבת לצאת. "זה בסדר." אומר קול גברי. אתם רואים מדען עם חלוק מעבדה ומשקפיים ולצידו שולחן עם מספר מאובנים.
    "אנחנו מחלקים מאובני פוקימונים למאמנים," הוא אומר. "תרצו לקחת אחד?" קיילי מיד מסרבת בנימוס. אתה, לעומתה, מבקש את המאובן של הפוקימון האפור כהה עם הכתמים הכחולים.
    הוא מושיט לך מאובן בצבע חום בהיר עם גולגולת עליו.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_ _
    (אותיות שאין: ב) ; (מילים שאין: אב, טו)

קודאק;
    סקווירטל שולח מפיו זרם אדיר של מים רותחים שמציפים את פניו של דיגלט המסכן.
    הוא נכנס אל הקרקע, ויוצא מתחת לסקווירטל, מתנגש בו בעוצמה ומעיף אותו באוויר. (Dig)
    סקווירטל משתמש במהירות באקדח מים שמאט את הנפילה שלו ופוצע את דיגלט עד אובדן הכרה.
    אחרי הקרב הקצר ביותר, שער נפתח מימינך בקיר המבוך. אתה עובר בו וממשיך להתקדם.
    אתה מתקדם, ומגיע למבוי סתום. כשאתה מתכונן להסתובב, אתה רואה פוקימון חום וקטן עם קסדה של גולגולת ועצם בידו.

*דם

"אוקיי סקווירטל ! תשתמש שוב בכוויה ! ואז באקדח מים קריר וצונן ! והוא לא יוכל לעמוד מרוב שינוי הטמפרטורה בגופו ! מכוויה חמה לאקדח מים קרים וצוננים ! ואם בכל זאת הוא יעמוד אז כוויה שוב פעם ! " אומר בזריזות ובהתרגשות.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    _ _

תומר;

תנסה לעודד אותם לנחש גם כן... ככה תוכלו לצבור יותר נקודות. וראלטס לא יודע על חושי, הוא יודע בלבול.
    ~~~

טנטקול, פוקימון המדוזה. בגלל שכמעט כל גופו מורכב ממים, גופו מתייבש כשהוא נסחף לחוף.
    אומר הפוקדקס. "אני לא חושב..." היא אומרת בחיוך זדוני. "צוות רוקט לא נוהג לגייס לוזרים כמוך!"
    ראלטס מנסה להביט את עוקצי הרעל עם בלבול ומצליח. טנטקול צולל, ונעלם במים. הוא מופיע מחדש מתחת לרפסודה, קושר בזרועותיו את ראלטס וגורר אותו למים.
    ראלטס נעלם בתוך המים עם טנטקול; כעבור מספר שניות שאתה מבוהל עד מאוד, שניהם מרחפים באוויר בעזרת הבלבול של ראלטס, טנטקול עוד מוחץ את ראלטס אך זה מתנגד לו.
    מ'
    -------------
    "שיגור ראלטס! ולאחר מכן תשתמש בעלים קסומים לעברו ואז תסיים את הקרב הזה בבילבול!" אגיד לראלטס בכעס בגלל האישה הדאכונית.

9. משתמש מנוסה
    [B][CENTER]

ברנדון;
    "אוקיי," היא אומרת. "שמעתי שיש הרבה פוקימונים פרהיסטוריים במוזאון, ונראה לי שגם מעניקים שם מאובנים..."
    אתם מגיעים לפתח הבניין הלבן, ונכנסים פנימה. סביבכם יש נברשות קריסטל, שטיחים ושטיחי קיר, תמונות, פסלים, שחזורים ופוחלצים של פוקימונים פרהיסטוריים.
    "וואו... מאובן של סנאבול!" אומרת קיילי ואתם רואים חתיכת סלע אפרפרה-אדמדמה ובתוכה שן חדה ושברי צמיד מתכתי.
    אתה רואה גלריה של מאובנים שונים של כל פוקימון שאתה מכיר ולא מכיר, ולבסוף מגיע לחדר קטן בטעות יחד עם קיילי וסנאבול.
    "אופס..." אומרת קיילי ומסתובבת לצאת. "זה בסדר." אומר קול גברי. אתם רואים מדען עם חלוק מעבדה ומשקפיים ולצידו שולחן עם מספר מאובנים.
    "אנחנו מחלקים מאובני פוקימונים למאמנים," הוא אומר. "תרצו לקחת אחד?" קיילי מיד מסרבת בנימוס. אתה, לעומתה, מבקש את המאובן של הפוקימון האפור כהה עם הכתמים הכחולים.
    הוא מושיט לך מאובן בצבע חום בהיר עם גולגולת עליו.
    מאובן של סנאבול?

"תודה רבה!" אודה בחיוך למדען ואכניס ואסתכל על המאובן בחיוך "אני אשמור עליך.." אמלמל ואכניס את המאובן למקום בטוח בתיק.
    "להתראות" אומר לפורפסור ואצא עם קיילי מהחדר.
    "מה תרצי לעשות עכשיו?" אשאל אותה

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    _ _

ניב;
    כמו שאמרתי לתומר, תנסה גם כן לשכנע אותם. וזו מילה קיימת בת 2 אותיות, לא צירוף XD
    ~~~
    מאושר, אתה מביט בברוק בבטחון מלא. אתה מכניס את פוליוואג ובלבאזור לפוכדורים שלהם, וברוק מבחין שהם עייפים.
    "ברוכים הבאים למכון הסלע." אומר ברוק בחיוך. "נערוך קרב של אחד על אחד, לכל אחד הזכות להשתמש בשלושה פוקימונים. מוסכם?"
    אתה מהנהן, ומוציא את מיים ג'וניור. "אם תרצה," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך כדי שיוכלו להשתתף בהמשך הקרב."
    ברוק מתקדם ונעמד בצד השני של הזירה, ג'יודוד מרחף מולו. העוזר לש ברוק מגיע ולוקח את פוכדוריהם של בלבאזור ופוליוואג ומניח אותם במתקן ריפוי בקצה הזירה.
    הוא משיב לך אותם לאחר מספר שניות, ויוצא מן הזירה לטובת הקרב.
    בסדר אבל אין לי שמץ של מושג מזה... לא הבנתי בכלל מזה רצף הפעולות XD
    ולמה שאני ישכנע אותם.. עם הם לא מתכוונים להשתתף גם אני לא, במידה ואני ינצח כולנו נקבל פרס והם לא יעשו כלום? ימות העולם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    העצום את עיניי ואנסה להרגיע את עצמי מן ההתרגשות שיש בי.
    "קדימה מיים ג'וניור טען כדור צל ושגר על ג'יודוד בעצמה!" אפקוד על מיים ג'וניור בבטחון ואצביע על ג'יודוד....

.

11. משתמש מנוסה

- קבוצה אדומה: 0 -
    המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.
    _ו_ג_
    (אותיות שאין: א, ל, ה, ק, ר, י, ט) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר, תרופה, סותרן)

תמיר;
    קרוב
    ~~~
    אה מפהק פעמיים ולאחר ששלושת פוקימוניך נרפאים אתה מקבל מפתח לחדר מס' 452.
    אתה עולה במעלית מאחורי דלפק האחות ומגיע לקומה הרביעית, שם אתה נכנס לחדר ורואה את תכולתו לאחר שאתה מדליק את האור.
    מיטה זוגית, טלוויזיה, מיני-בר, מרפסת עם ג'קוזי, כוננית, ספה, מקלחת ושירותים.
    "בסדר כולם, צאו החוצה!" אני קורא ומשחרר את 3 הפוקימונים שלי החוצה "תתפסו לעצמכם מקום לישון ללילה" אני אומר, בעודי סוגר את הדלת, נועל אותה ומתארגן למקלחת. אחרי שאני מתקלח, אני נכנס למיטה, ושוכב בה עד שאני נרדם.

12. משתמש מנוסה

המילה היא... דם! שם הפותר: קודאק, שמזכה את קבוצת הכחולים בנקודה!
    - קבוצה כחולה: 2 -
    המילה הבאה מתקשרת למשתתפי האוונט.
    _ _ _ _ _ _ _ - _ _ _

קודאק;

בזריזות ובהתרגשות, אתה מתאר את הטקטיקה שלך בקול רם.
    סקווירטל רק פותח את פיו לשלוח את זרם המים הרותחים וקיובון כבר שולח את העצם שלו קדימה.
    היא פוגעת בסקווירטל, ובתנועה סיבובית היא חוזרת ופוגעת בו פעם נוספת. (Bonemerang)
    "קיו קיו קיו!" אומר פוקימון האדמה בשמחה ומכה את סקווירטל בראשו עם העצם כאילו הייתה אלה (Bone Club).
    סקווירטל משתמש באקדח מים בזעם, ושולח כוויה; שניהם פוגעים בקיובון והוא נפצע קשות.

תומר;
    ראלטס נעלם מבין זרועותיו של טנטקול, ומופיע מחדש על הרפסודה, שולח עלי קסם שפוצעים את טנטקול בחוזקה.
    הוא נופל בחזרה למים, וצולל. אתה מבחין בחיוך על פניה של האישה המוזרה, ולפתע הרפסודה שלכם מתרסקת; אתם נאחזים בקרשים שנותרו, ואתם רואים שטנטקול אחראי לכך.
    ראלטס עומד על קראבי, ופוקימון הסרטן שוחה קדימה; ראלטס משתמש בבלבול ומעיף את טנטקול על המאמנת שלו. שניהם עפים אחורה, ונעלמים בתוך המים.
    אתה רואה זרם של מים, ומתאר לעצמך שהיא שוחה בעזרת טנטקול מתחת למים.

ברנדון;
    קיימים מאובנים לכל הפוקימונים (: באנימה היה מאובן של סאנקרן.
    ~~~
    אתה מודה לבחור ומכניס את המאובן לתיק.
    "אני אשמח ללמד את סנאבול מתקפה אצל הליצן סטוג'." היא אומרת ומצביעה על המזרקה שלצידה עומד הליצן.
    אתה מזהה אותו מתשדירי הפרסומות, ונזכר כי הוא מחלק מתקפות וצורבי מתקפות למאמנים ופוקימון אחד שלהם.
    אתם הולכים לעבר הליצן, וקיילי שולפת מתיקה מכשיר דמוי דיסק-מן. "זה צורב מתקפות," היא מסבירה. הליצן סטוג' מביט בסנאבול.
    "נקמה מתוקה לסנאבול המתוק," אומר הליצן ומושיט לקיילי דיסק בצבע לבן. (Retaliate)
    הוא מביט בך ומבין שאין לך צורב מתקפות, ומיד מושיט לך אחד בחיוך. "איזה פוקימון תרצה ללמד מתקפה?" הוא שואל בחיוך.
    בינתיים, אתה רואה שקיילי מכניסה את הדיסק למכונה וסנאבול זוהרת באור לבנבן שנעלם ברגע.

ניב;
    רצף הפעולות- עשרת המכות. עשירית מעשרת המכות- מכה אחת, והיחידה בת שתי אותיות היא הראשונה... דם. (:
    ורק הצעתי, זה לא חובה. XD

~~~
    אתה מתנער מההתרגשות ומתמקד בקרב. מיים ג'וניור מוציא מהפונפון על ראשו כדור צל.
    כדור הצל טס במהירת עצומה לעבר ג'יודוד ופוגע בו חזק. הוא מתאושש ברגע.
    "זריקת סלע!" קורא ברוק, וג'יודוד מניף מן הקרקע סלע ומעיף אותו על מיים ג'וניור, שנפגע קשות.

תמיר;
    אתה מוציא את וורטרטל, טראפינץ' וארון ומתקלח לאחר שאתה נועל את כולכם בחדר.
    אתה מתקלח בזריזות במים רותחים ולאחר מכן הולך למיטה. אתה נרדם במהירות.
    ...
    אתה קם בפיהוק, ורואה שהשעה היא שמונה בבוקר. אתה רואה פתח קטן ולצידו ארוחת בוקר, מונחים במגש על שולחן בחדר.
    אתה קורא וכתוב בו: בוקר טוב, אבקש לפנות את חדרי המרכז עד השעה תשע. בתאבון ויום טוב! -האחות ג'וי.

13. משתמש מנוסה
    [B]

_ _ _ _ _ _ _ - _ _ _

תומר;
    ראלטס נעלם מבין זרועותיו של טנטקול, ומופיע מחדש על הרפסודה, שולח עלי קסם שפוצעים את טנטקול בחוזקה.
    הוא נופל בחזרה למים, וצולל. אתה מבחין בחיוך על פניה של האישה המוזרה, ולפתע הרפסודה שלכם מתרסקת; אתם נאחזים בקרשים שנותרו, ואתם רואים שטנטקול אחראי לכך.
    ראלטס עומד על קראבי, ופוקימון הסרטן שוחה קדימה; ראלטס משתמש בבלבול ומעיף את טנטקול על המאמנת שלו. שניהם עפים אחורה, ונעלמים בתוך המים.
    אתה רואה זרם של מים, ומתאר לעצמך שהיא שוחה בעזרת טנטקול מתחת למים.
    [/I]
    א'
    ------
    "סוף סוף היא נעלמה האישה המוזרה הזאת..." אמלמל לעצמי בשקט ואז אחזיר את ראלטס לפוקדור שלו ואחכה למשהו טוב שיקרה בזרם הזה.

14. משתמש מנוסה

_ _ _ _ _ _ _ - _ _ _

תמיר;
    אתה מוציא את וורטרטל, טראפינץ' וארון ומתקלח לאחר שאתה נועל את כולכם בחדר.
    אתה מתקלח בזריזות במים רותחים ולאחר מכן הולך למיטה. אתה נרדם במהירות.
    ...
    אתה קם בפיהוק, ורואה שהשעה היא שמונה בבוקר. אתה רואה פתח קטן ולצידו ארוחת בוקר, מונחים במגש על שולחן בחדר.
    אתה קורא וכתוב בו: בוקר טוב, אבקש לפנות את חדרי המרכז עד השעה תשע. בתאבון ויום טוב! -האחות ג'וי.
    ה'
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני קם ממקומי, מעיר את כל הפוקימונים שלי ויושב איתם לאכול ארוחת בוקר. לאחר שאני מסיים, אני מתארגן, מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם, נועל את הדלת ויורד ללוביץ שם אני מחזיר לאחות גו'י את המפתח לחדר, מודה לה עליו ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים 'הגיע הזמן ללכת ולאתגר את מכון העיר פיוטר, שמעתי שיש כאן אחד' אני חושב לעצמי, ומתחיל ללכת בחיפושיי אחריו.

15. משתמש מנוסה
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם.

_ _ _ _ _ _ _ - _ _ _
    (אותיות שאין: ה) ; (מילים שאין: )

תומר;

"קדימה, קראבי." אומר בנג'י, וקראבי שוחה לעברו. "באטרפרי, תשלח זוג קורים לעבר בראנדון ותומר." הוא מוסיף.
    באטרפרי תופס את הקרש בו אתה נאחז, וגם את הקרש של בראנדון, שמחזיר את ווידל לפוכדור.
    בנג'י מתיישב על קראבי, ואת הקורים של באטרפרי הוא קושר לצבתותיו. קראבי מתחיל לשחות ואתה ובראנדון נמשכים אחריהם.
    אתם שוחים במים השקטים שמתחילים להיות סוערים מרגע לרגע. "הו לא..." אומר בנג'י שנמצא שלושה מטרים מולכם.
    "מפל!!!!" הוא שואג בבהלה, ואתם לפתע מחליקים במורד מפל ארוך וגבוה. אתם נופלים אל תוך המים, וצפים במהירות בזכות הקשרים בהם אתם נאחזים.
    אתה רואה שאתה באגם, על שפתה של דרך ארוכה ומסולעת, כמו בתחילת המערה. אתה מבחין באור נוגה שמגיע ממרחקים.

תמיר;
    אתה לא רוצה מאובן?
    ~~~
    אתה אוכל לשובע, ויוצא החוצה, נועל את החדר. אתה יורד במעלית ומגיע ללובי.
    אתה מביא לאחות את המפתח של החדר, מודה לה ויוצא החוצה לבוקר נעים וקריר בעיר פיוטר.
    אתה מסדר את כובעך הכחול על ראשך ומתחיל לפסוע ברחבי העיר, רואה שני מבנים מעניינים- האחד גדול ולבן, מוקף עמודי שיש.
    השני, גדול ומרהיב, צבעו אפור כהה ועל גגו אתה רואה דגל אדום ועליו ציור של פוכדור מוקף בפוקימון סלעי ונחשי.

עמוד 35 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •