Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם.

- קבוצה אדומה: 1 -
    - קבוצה ירוקה: 1 -
    - קבוצה כחולה: 2 -
    המילה הבאה מתקשרת למשתתפי האוונט.
    _ רו _ _ ור - אוק
    (אותיות שאין: ה, מ, ת, ב, ח, י, ט) ; (מילים שאין: פוקימון עשב, איוונט פסח, כוח, פסח)
    עכשיו זה ממש קל... כל הקודם זוכה (:

ניב;
    פוליוואג משתמש בסטירה כפולה על גולבאט, וזה משיב במתקפת כנף אך מחטיא.
    פוליוואג מזנק לעברו ומפיל אותו לקרקע באמצעות הפלה. הוא משתמש באקדח מים על גולבאט שמוצמד לקרקע.
    גולבאט קם, אך פוליוואג מיד מעלף אותו עם מתקפה שלא הכרת; מסה עצומה של בועות שטסה במהירות לעבר גולבאט. (Bubblebeam)
    פורפסור אוק!!!!!!
    ועכשיו שהוא למד קרן בועות אפשר להוציא את בועות הרגיל, אני בתכלס כבר לא ישתמש בוא!
    ~~~~~~~~
    "יש פוליוואג אתה אדיר!" אומר לו בחיבה רבה ואושיט עליו ידיים שירוץ עליי.
    אבדוק בפוקדע מהיא המתקפה הזאת ואז אומר "כל הכבוד, למדת XXX" (אחריי שהפוקדע יגיד לי תכתוב קרן בועות!)
    לאחר מכן אחשוב מעט ואומר בחיוך "אשאיר אותך לקרב הבא, תיהיה מוכן!"

.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~

המילה הייתה... פרופסור אוק! שם הפותר: ניב, שמזכה את קבוצת הירוקים בנקודה.
    - קבוצה ירוקה: 2 -
    _ _ _ _ - _ _ _ _
    (אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )

ניב;

אוקיי.
    ~~~
    אתה מחמיא לפוליוואג והוא רץ אליך. אתה מחבק אותו הואו נראה שמח.
    פוליוואג למד קרן בועות. כתוב בפוקדקס, ואתה חוזר על כך באוזני פוליוואג בחיוך.
    אתה מאפשר לו לרדת ממך ולרוץ לעבר הזירה כאשר ברוק מחזיר את גולבאט ושולף פוכדור אחרון.
    "הגיע הזמן לנשק הסודי," הוא אומר. הפוכדור נפתח ופוקימון עצום דמוי נחש יוצא החוצה, גופו מורכב מסלעים ומראשו בוקעת קרן.

"אוניקס," אומר ברוק בחיוך, והפוקימון שואג, "חבטה (Slam)!"
    אוניקס מניף את זנבו לעבר פוליוואג שנראה לצידו ממש זעיר, ומטיס אותו לעבר אחד הקירות. פוליוואג נפצע קשות.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B]

_ _ _ _ - _ _ _ _

תומר;
    חחחחחחחחחח סליחה... XD
    ~~~
    סייטר מתאושש, וכך גם טאנגלה ווניפיד. הם נעמדים איתנים מול שלושת הטיירוגים שכלל לא התעייפו מהמתקפה.
    וניפיד פורץ בגלגול ומעיף את הטיירוג שמולו, בעוד טאנגלה משתמש בכדור אנרגיה ומעיף את השני אחורה.
    סייטר רץ לעבר השלישי במהירות ותוקף אותו במתקפת כנף, ולאחריו גם את השניים האחרים שנקרים בדרכו.
    הוא מוסיף להשתמש בגל ואקום על אחד מהם, והוא מתעלף. הבחור הימני משיב אותו לפוכדור ומוציא פוכדור אחר.
    "קוואן בוחר במאצ'ופ!" הוא צועק, מדבר על עצמו בגוף שלישי. פוקימון קטן ותכלכל מופיע מול סייטר, ומשתמש בבעיטה נמוכה. סייטר מתחמק.
    א'
    ------------------------
    "סייטר תשתמש ישר במתקפת כנף על מאצ'ופ! ולאחר מכן שוב במתקפת כנף!" אגיד לסייטר בחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    [B]

_ רו _ _ ור - אוק
    (אותיות שאין: ה, מ, ת, ב, ח, י, ט) ; (מילים שאין: פוקימון עשב, איוונט פסח, כוח, פסח)
    עכשיו זה ממש קל... כל הקודם זוכה (:

ברנדון;
    "המממ...." אומר הליצן ומביט בצ'ארמנדר, פיקאצ'ו וונונאט.
    "את צ'ארמנדר אוכל ללמד טופרי דרקון (Dragon Claw), את פיקאצ'ו טעינה פראית (Wild Charge) ואת ונונאט..." הוא אומר.
    הוא מתחיל לחפש דיסקים בתיקיית המתקפות שלו, ולבסוף אומר, "את ונונאט אוכל ללמד ארס הלם (Venoshock)."
    "מממ" אמלמל ואנסה להגיע להחלטה.
    "לצ'רמנדר יש כבר מתקפת דרקון... ופיקאצ'ו יודעת כבר מתקפת חשמל ואני מאמין שתלמד גם יותר חזקות.." אמשיך למלמל.
    "נראה לי שהכי טוב שתלמד את ונואט!" אומר לו בהחלטיות ואחכה לתשובתו,אתכופף לפיקאצ'ו וצ'רמנדר.
    "אל תדאגו,אתם תלמדו מתקפות חזקות יותר" אעודד אותם

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה יוצא מהמרכז ולאחר מכן מהעיר פיוטר, ומחפש פוקימונים מסביב.
    אתה מאתר פוקימון קטן דמוי צמח, ראשו צהוב ופעמוני וגופו דקיק וחום, עלים משמשים בתור ידיים.
    נ'.
    ------
    "היי,מעניין מי זה הפוקימון הזה?" אומר ואוציא את הפוקדיע מהתיק ואכוונו אל הפוקימון.
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

_ _ _ _ - _ _ _ _

ניב;

אוקיי.
    ~~~
    אתה מחמיא לפוליוואג והוא רץ אליך. אתה מחבק אותו הואו נראה שמח.
    פוליוואג למד קרן בועות. כתוב בפוקדקס, ואתה חוזר על כך באוזני פוליוואג בחיוך.
    אתה מאפשר לו לרדת ממך ולרוץ לעבר הזירה כאשר ברוק מחזיר את גולבאט ושולף פוכדור אחרון.
    "הגיע הזמן לנשק הסודי," הוא אומר. הפוכדור נפתח ופוקימון עצום דמוי נחש יוצא החוצה, גופו מורכב מסלעים ומראשו בוקעת קרן.

"אוניקס," אומר ברוק בחיוך, והפוקימון שואג, "חבטה (Slam)!"
    אוניקס מניף את זנבו לעבר פוליוואג שנראה לצידו ממש זעיר, ומטיס אותו לעבר אחד הקירות. פוליוואג נפצע קשות.
    האות כ'?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתסכל על הפוקימון העצום במעט חשש ואפתח במהרה את הפוקדור!
    אתחיל לקרוא אל פוליוואג שוב ושוב ולעודד אותו "קדימה פוליוואג מאמץ אחרון"... "קום קדימה".... "אתה מסוגל אני יודע!"
    לאחר מכן אביט בפוליוואג בחיוך ואקרוץ ואלחש לו "אני איתך עד הסוף, נראה לו שהגודל לא קובע!"
    ואז אחשוב לעצמי 'פוליוואג קטן וזריז יותר מאוניקס אז..'
    "פוליוואג התקדם עליו בדילוגים מהירים לכיוונים שונים, שלא יצליח לפגוע בך, תפס עליו עד לראשו והשתמש בהיפנוזה מול פניו ואז קרן בועות!"
    ואקווה שהמהלך יצליח!

.

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER]
    סיגל;

הוא נראה שמח ועוקב אחרייך. את נזכרת שאין לך מפה.
    אתם מתקדמים ביער, ולפתע מופיע מולכם פוקימון קטן בצבע כחול שנראה כמו אצטרובל.
    "פיין!" הוא אומר ושולח מספר קוצים אל הקרקע.

"
    ו
    ~~~~~~~~
    "אתה רוצה קרב? " אני שואלת ואז בודקת אותו בפוקדע "אם כן אז וורטרטל קדימה צא! ואלמרד אולי הוא רוצה שיתפסו אותו וזה ההזדמנות שלך "אני לוחשת לאלמרד ואז מסתכלת אליו ואל הפוקידע

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_ _ ו _ _ ו _ - _ ו _
    (אותיות שאין: ה, מ, ת, ב) ; (מילים שאין: פוקימון עשב, איוונט פסח, כוח, פסח)

קודאק;
    אז למה לא ניחשת? O:
    ~~~
    פידג'אוטו מחליף את סקווירטל הפצוע, ומרחף מול קיובון הקטן. הוא מתחיל לנופף בכנפיו.
    סופה נוצרת סביב קיובון, ומעיפה את העצם שלו למעלה. היא נוחתת על פידג'אוטו והוא נופל על הקרקע.
    הסופה נעלמת, וקיובון נחלץ ממנה ומשתמש בנגיחה.
    בנוגע למילה החדשה (לא זאת הבאה) אני מנחש :
    צוות רוקט ?

"פידג' (שם חיבה וקיצור) תתחמק ממנו מהר ! ואז תשתמש המתקפה מהירה,אך על תפגע בו,אלה תסתובב סביבו תוך כדיי שאתה מנופף בכנפייך בחוזקה,ואז תיצור סופה גדולה ומהירה שבגלל הסיבובים זה ייצור סוג של טורנדו קטן ! " אומר בנחישות לנצח כבר במכון.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: דור~

המילה הייתה... צוות רוקט! שם הפותר: קודאק, שמזכה את קבוצת הכחולים בנקודה.
    - קבוצה כחולה: 3 -
    _ וו _ - _ ו _ _
    (אותיות שאין: א, נ) ; (מילים שאין: )

תומר;

סייטר משתמש במתקפת כנף על מאצ'ופ, ומתרחק ממנו בזריזות.
    הוא סב על עקבותיו, ופוצע את מאצ'ופ בשנית; הוא מתעלף. בינתיים, וניפיד וטאנגלה מצליחים להביס את שני הטיירוג הנותרים.
    "טאי בוחר במאנקי!" אומר אחד האנשים. "דיו בוחר במדיטייט!" אומר אחד אחר, בזמן שבעל המאצ'ופ מחזיר אותו לפוכדור.
    פוקימון קופיף קטן ופרוותי, צבעו לבן ואפו חזירי, יוצא ונלחם מול טאנגלה. בינתיים, וניפיד נעמד אל מול פוקימון קטן בצבעי כחול ולבן עם אוזניים מסולסלות.
    ארבעת הפוקימונים נלחמים בעוז, כשלבסוף וניפיד וטאנגלה מנצחים והפוקימונים האויבים מוחזרים לפוכדוריהם.
    "ניצחתם." שלושת המאמנים אומרים, ולפתע וניפיד זוהר באור בהיר ולבן ומתפתח. פוקימון עגול בצבע לבנדר עם קוצים על גופו מופיע מולכם.

ברנדון;
    אתה בוחר לאחר היסוס קל ללמד את ונונאט ארס הלם, ומחזיר את פיקאצ'ו וצ'ארמנדר לפוכדורים שלהם.
    ונונאט כחול העיניים מביט בך בחיוך בזמן שאתה מכניס לצמורב המתקפות דיסק בצבע סגול חומצי שמושיט לך הליצן. אתה מפעיל את המכשיר.
    ונונאט זוהר באור סגלגל ורגעי ומחייך אליך. "זהו," אומר הליצן. "שמח שקפצתם לבקר. בהצלחה!"
    "לאן עכשיו?" שואלת קיילי לאחר שאתם מתרחקים מההתקהלות סביב הליצן סטוג'.

עמית;

בלספראוט, פוקימון הפרח. הוא מעדיף סביב חמה ולחה, וכובל את טרפו בזריזות בעזרת גפנים.

ניב;
    פוליוואג שומע את מילות העידוד שלך, ומתחיל לנתר סחור-סחור סביב אוניקס, שמנסה להצליף בו בזנבו אך מחמיץ.
    פוקימון המים רץ על גבו של אוניקס במהירות וכשמגיע לקצה ראשו מחליק ומתיישב על קצה אפו. הספירלה על בטנו מסתובבת באיטיות.
    אוניקס לפתע קורס ארצה ונרדם, ופוליוואג מנתר מראשו אל הקרקע ושולח קרן בועות שמחלישה את אוניקס הרדום.
    "התעורר!" קורא ברוק בבהלה, אך אוניקס לא משיב.

סיגל;
    אמרלד*
    ~~~
    "תודה, אני אחשוב על זה," אומר אמרלד. את בודקת בפוקדקס והוא מספק מידע אודות האצטרובל;

פיינקו, פוקימון עש המשי. הוא נראה בדיוק כמו אצטרובל. שריונו הקשיח מגן עליו מפני ציפורים שמנקרות אותו בטעות.
    וורטרטל יוצא החוצה, ונעמד מולו.

קודאק;
    פידג'אוטו מנסה להתחמק אך חוטף את הנגיחה במלוא עוצמתה. הוא מתאושש ומשתמש במתקפה מהירה.
    הוא מסתובב סביב קיובון במהירות, ומנופף בכנפיו, מה שיוצר רוח תחתית שעולה ומרחיפה את קיובון.
    הוא מועף במהירות על אל התקרה ומתנגש בה, ולאחר מכן נוחת על פניו בחוזקה. קיובון מתעלף, ופידג'אוטו מפסיק להסתובב ונעמד על כתפך, מעט מסוחרר.
    שער חדש נפתח איפה שהיה מבוי סתום, ואתה שומע רעשי של מפולת סלעים. אתה מציץ בחשש ורואה פוקימון סלעי וגדול שזורק סלעים לעבר המשך השביל, שם נמצאת דלת.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-10-2011 בשעה 03:07 AM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר

_ וו _ - _ ו _ _

תומר;

סייטר משתמש במתקפת כנף על מאצ'ופ, ומתרחק ממנו בזריזות.
    הוא סב על עקבותיו, ופוצע את מאצ'ופ בשנית; הוא מתעלף. בינתיים, וניפיד וטאנגלה מצליחים להביס את שני הטיירוג הנותרים.
    "טאי בוחר במאנקי!" אומר אחד האנשים. "דיו בוחר במדיטייט!" אומר אחד אחר, בזמן שבעל המאצ'ופ מחזיר אותו לפוכדור.
    פוקימון קופיף קטן ופרוותי, צבעו לבן ואפו חזירי, יוצא ונלחם מול טאנגלה. בינתיים, וניפיד נעמד אל מול פוקימון קטן בצבעי כחול ולבן עם אוזניים מסולסלות.
    ארבעת הפוקימונים נלחמים בעוז, כשלבסוף וניפיד וטאנגלה מנצחים והפוקימונים האויבים מוחזרים לפוכדוריהם.
    "ניצחתם." שלושת המאמנים אומרים, ולפתע וניפיד זוהר באור בהיר ולבן ומתפתח. פוקימון עגול בצבע לבנדר עם קוצים על גופו מופיע מולכם.
    ר'
    ---------------------
    "הפוקימון שלך התפתח בראנדון!" אגיד לבראנדון בשמחה ואז אמשיך בדרכי תוך כדי שאני מחזיר את סייטר לפוקדור שלו

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;

בלספראוט, פוקימון הפרח. הוא מעדיף סביב חמה ולחה, וכובל את טרפו בזריזות בעזרת גפנים.
    ל'.
    -----------
    "וואוו!" אומר בהתלהבות מהפוקימון,אלך אליו ואשאל אותו:"היי בלספראוט,רוצה קרב?" בנחמדות ואחכה לתגובה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    [B][CENTER]
    ברנדון;
    אתה בוחר לאחר היסוס קל ללמד את ונונאט ארס הלם, ומחזיר את פיקאצ'ו וצ'ארמנדר לפוכדורים שלהם.
    ונונאט כחול העיניים מביט בך בחיוך בזמן שאתה מכניס לצמורב המתקפות דיסק בצבע סגול חומצי שמושיט לך הליצן. אתה מפעיל את המכשיר.
    ונונאט זוהר באור סגלגל ורגעי ומחייך אליך. "זהו," אומר הליצן. "שמח שקפצתם לבקר. בהצלחה!"
    "לאן עכשיו?" שואלת קיילי לאחר שאתם מתרחקים מההתקהלות סביב הליצן סטוג'.

"אני רוצה לאתגר את מנהיג המכון.. אז אני רוצה להתאמן קצת,אולי נלך ליער ורידיאן? נוכל גם לנוח שמה.." אציע לה את ההצעה שלי ואחכה לתשובה

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B][CENTER]

סיגל;
    אמרלד*
    ~~~
    "תודה, אני אחשוב על זה," אומר אמרלד. את בודקת בפוקדקס והוא מספק מידע אודות האצטרובל;

פיינקו, פוקימון עש המשי. הוא נראה בדיוק כמו אצטרובל. שריונו הקשיח מגן עליו מפני ציפורים שמנקרות אותו בטעות.
    וורטרטל יוצא החוצה, ונעמד מולו.
    צוות רוקט!
    צוות פוקת
    צוות שוקט
    חח צאטוט ...
    ~~~~~~~~~
    "אתה רוצה להילחם מולי? " אני ישאל את פיינקו
    אם כן אני יאמר לוורטלטל להשתמש בבועות ואז באקדח מים ממש חזק ואז לחמוק אם הוא תוקף בלקפוץ למעלה ואז התנגשות מלמעלה

אם לא
    אני יפנה מרום לאמרלד או מה שמו שהוא יתפוס אותו
    כי עדיף שלושה פוקימונים מאומנים מאשר 4 לא מאומנים ותאמת אני לא מסתדרת אם פוקימוני חרק (לא כולל באטרפרי וביוטפלי ולידאן) אם לא אמרלד לא יעשה כלום פשוט נמשיך בדרכנו לעיר פיוטר במילא אני בפיגור אחרי כולם

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_ וו _ - _ ו _ _

קודאק;
    פידג'אוטו מנסה להתחמק אך חוטף את הנגיחה במלוא עוצמתה. הוא מתאושש ומשתמש במתקפה מהירה.
    הוא מסתובב סביב קיובון במהירות, ומנופף בכנפיו, מה שיוצר רוח תחתית שעולה ומרחיפה את קיובון.
    הוא מועף במהירות על אל התקרה ומתנגש בה, ולאחר מכן נוחת על פניו בחוזקה. קיובון מתעלף, ופידג'אוטו מפסיק להסתובב ונעמד על כתפך, מעט מסוחרר.
    שער חדש נפתח איפה שהיה מבוי סתום, ואתה שומע רעשי של מפולת סלעים. אתה מציץ בחשש ורואה פוקימון סלעי וגדול שזורק סלעים לעבר המשך השביל, שם נמצאת דלת.
    *אפשרי לתפוס אותו ?
    *אני מנחש שהמילה הראשונה היא : צוות

אוציא עכשיו את שאר פוקימוניי.
    אומר למיאו "תעלה מהר על פידג' ! פידג' אני רוצה שתשתמש במכת חול שתהרוס לו את הדיוק ! אז תתחיל לעוף מעליו ! סקווירטל אני רוצה שאתה תשתמש בכוויה עד שפידג' ומיאו יבצעו את מה שאני אומר להם ! במידה והוא תוקף אותך תשתמש בנסיגה,פידג' ומיאו ! פידג' תשתמש ברוח סופה מעל רייהורן ! " ואחשוב 'נראה לי קוראים לו ככה..' ואז אבדוק את הפוקימון בפוקדקס ואמשיך "ומיאו תעלה על רייהורן ותשתמש בחבטות זעם עד שהוא יתנגש באבנים ויפנה לנו את המעבר ! סקווירטל תשתמש באקדח מים וכוויה שוב ! "
    ואנשום לאחר מכן לרווחה.

Spoiler ספוילר

15. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה רק מסיים לומר לפוקימוניך לילה טוב וכבר נרדם.
    ...
    אתה מתעורר, מביט סביב, ומפהק. אתה רואה את פרטי החדר כעת בבירור- מיני בר, מיטה, מרפסת ובה ג'קוזי, טלוויזיה, מקלחת ושירותים.
    אתה מתמתח, קם ומתארגן. לפתע, נשמעת דפקה בדלת. אתה פותח אותה ורואה את צ'אנסי של האחות ג'וי עם מגש ובו ארוחת בוקר לך ולפוקימוניך.
    אתה מודה לה והיא מניחה אותו בנימוס על הכוננית ליד המיטה. היא מיד יוצאת החוצה בחיוך חמוד ואתה סוגר את הדלת.
    "טוב,בלבאזור,אלקיד ורטיקייט.כדאי שתתמלאו באנרגיה כדי לנצח היום בקרב המכון.".כשהפוקימונים שלי יסיימו לאכול,אני אכניס אותם לפוקדורים וארוץ למוזיאון.אני חושב לעצמי:"אולי נראה שם משהו חשוב."

עמוד 38 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •