Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1427
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם.

המילה הייתה... צוות רוקט! שם הפותר: קודאק, שמזכה את קבוצת הכחולים בנקודה.
    - קבוצה אדומה: 1 -
    - קבוצה ירוקה: 2 -
    - קבוצה כחולה: 3 -
    המילה הבאה מתקשרת למשתתפי האוונט.
    _ וו _ - _ ו _ _
    (אותיות שאין: א, נ) ; (מילים שאין: )

ניב;
    פוליוואג שומע את מילות העידוד שלך, ומתחיל לנתר סחור-סחור סביב אוניקס, שמנסה להצליף בו בזנבו אך מחמיץ.
    פוקימון המים רץ על גבו של אוניקס במהירות וכשמגיע לקצה ראשו מחליק ומתיישב על קצה אפו. הספירלה על בטנו מסתובבת באיטיות.
    אוניקס לפתע קורס ארצה ונרדם, ופוליוואג מנתר מראשו אל הקרקע ושולח קרן בועות שמחלישה את אוניקס הרדום.
    "התעורר!" קורא ברוק בבהלה, אך אוניקס לא משיב.
    המילה היא אחד מהצוותים שלנו? צוות ירוק/כחול/אדום?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פוליוואג קדימה, טען אקדח מים הוא ישן אז כך קצת זמן לטעון אותו לרב עוצמה!" אפקוד עליו בחיוך ואז אביט בוא מורכז..
    לאחר כמה דקות אתחיל לאבד סובלנות ואומר "אוקיי פוליוואג זה מספיק גשר את אקדח המים עכשיו!"
    'זהו זה נגמר? קרב המכון הראשון נגמר?' אתחיל לחשוב לעצמי בהתרגשות והתלהבות רבה!

.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, צוות רוקט.

המילה הבאה מתקשרת לפוקימוני האוונט.
    _ _ _ _
    (אותיות שאין: ) ; (מילים שאין: )
    ~~~
    מחר יתחיל האוונט, מה שאומר שהקבוצה שתזכה היום בחידון תשתנה מחר!
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~
    פורסם פרק חדש בסיפור שלי, אשמח אם תגיבו. קישור בחתימה (:

תומר;

אתה ממשיך בדרכך, ברנדון ובנג'י מצטרפים אליך במהירות יחד עם וווירליפיד וטאנגלה.
    שלושת מאמני הלחימה נותרים מאחור, מובסים ומושפלים, ומתקדמים לעבר גבעה קטנה ונעלמים באופק.
    אתם מגיעים לשפת מקווה מים גדול, ורואים את העיר סרוליאן שבנויה בסגנון ונציאני- תעלות מים מקיפות את הבתים, גשרים וסירות בנויים מכל עבר, ופוקימוני מים שורצים פה ושם.
    הבניינים נמוכים אך רחבים, ואתה רואה מרכז פוקימונים, שוק, מזח ועליו דייגים רבים ומבנה כיפתי וכחול עם פסל עצום של פוקימון בצורת כוכב בצבע סגול.

אתה מזהה מספר קטן של סירות יחיד ובהן משוטים. "נראה שזה הזמן להיפרד..." אומר בראנדון ועולה על סירה אחת, בעוד בנג'י עולה על סירה אחרת.
    אתה נפרד מהם לשלום, ועולה על סירה משלך. הם שטים כל אחד לכיוון אחר, ואתה לכיוון השלישי. לפתע, פוקימון פורץ מן המים ושולח לעברך אקדח מים. במבט ראשון הוא נראה כמו קראבי אך מעט שונה.

עמית;
    "בלספראוט!" הוא אומר בחיוך, ושולח זוג גפנים שקושרות את רגליך. הוא מושך, ואתה נופל על גבך.
    הוא מצחקק ומתפתל בצורה גלית.

ברנדון;
    "השתגעת?! שנטפס את כל הצוק הזה פעם נוספת?!" מוחה קיילי. "אני מכירה מקום יותר טוב..."
    היא גוררת אותך אל מחוץ לעיר פיוטר, לגיא קטן ש"מרוצף" בדשא גבוה ומספר עצים.
    אתה מבחין בפוקימוני בר מסוגים עשב, חרק ומעופף.

סיגל;
    "אני אוותר," אומר אמרלד ואתם מתעלמים מהפיינקו וממשיכים בדרככם.
    אתם מגיעים לפנייה קטנה ולפתע אמרלד מחליק לתוך שלולית בוץ כהה ומסריח. הוא ממהר לצאת, ואת עוזרת לו.
    "לעזאזל!" הוא צורח בזעם, אך וורטרטל שוטף את בגדיו ורגליו באקדח מים חלש.
    אתם שומעים רחש צעדים, ומסתובבים; פוקימון אדמה קטן ולצידו פוקימון עטלפי עומדים מולכם, ומאחוריהם בחור לבוש שחור עם אקדח בידו.
    "הביאו לי את הפוקימונים שלכם או שאני יורה..." הוא אומר, אך וורטרטל משתמש באקדח מים והאקדח עף מידי האיש אל הבוץ ושוקע.

קודאק;
    לא אפשרי. ומה זה, קרב של שלושה על אחד?! טוב שלא הרבצת לו גם בעצמך!
    ~~~
    מיאו מזנק על גבו של פידג'אוטו כששניהם יוצאים מהפוכדורים שלהם, ומרחף מעל רייהורן.
    סלע עצום נזרק לעברם, ופידג'אוטו מנסה להעיף אותו ברוח סופה אך הסלע כבר פוגע בו; רוח הסופה מעיפה מידך את הפוקדקס אל ידיו של מיאו.
    מיאו ופידג'אוטו נפצעים קשות וצונחים על הקרקע לצידך; למזלך הרע, שניהם מתעלפים. למזלך הטוב, הפוקדקס לא נשבר.
    סקווירטל מזנק לעבר רייהורן ופוער את פיו, שולח זרם מים רותחים עד מאוד שפוצעים את רייהורן שעסוק בלזרוק אבנים.
    האבנים מפסיקות להיזרק, ורייהורן תוקף את סקווירטל במתקפת קרן. צב המים מיד משיב באקדח מים וכוויה נוספת, ורייהורן מתהפך על גבו.
    הוא מצליח להתיישר, ורץ לעבר סקווירטל בדריכה (Stomp).

נועם;
    אני מאוד רוצה לשבח אותך על זה שהתחלת מאפס ולא ידעת כמעט כלום לגבי משחקי תפקידים, והיום אתה שחקן מאוד מתקדם וברמה טובה. כמובן שיש עוד מקום לשיפור, אבל הדרך שעשית מתחילת המשחק ועד עכשיו היא ארוכה וחיובית. כל הכבוד!
    ~~~
    בלבאזור, אלקיד ורטיקייט מסכימים איתך וחוזרים אל הפוכדורים. אתה מסיים לאכול אחריהם, ויוצא מהמרכז.
    אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי ויוצא מהמרכז לעבר המוזיאון; בניין גדול ולבן מוקף עמודי שיש רבים.
    אתה נכנס פנימה וצועד על השטיחים הסגולים במקום המפואר, מסביבך חלונות ונברשות מקריסטל, שטיחי קיר, ציורים, פסלים, דגמים ופוחלצים של פוקימונים פרה-היסטוריים.
    אתה מבחין בחדר קטן וצדדי אליו נכנס מדען עם עגלת מאובנים. אתה עוקב אחריו בשקט ונכנס פנימה אחריו.
    "שלום נערי, באת לקבל מאובן?" הוא שואל בחיוך, אתה רואה שורה של אבנים עתיקות ועליהם סימן כלשהו. לצד כל אבן פתק ועליה פוקימון. "קדימה, תבחר אחד. אל תתבייש."

ניב;
    בזמן שאוניקס מתחיל לגלות סימני התעוררות, פוליוואג שואף כמות עצומה של אוויר שמנפחת אותו.
    "חפירה!" קורא ברוק, ואוניקס נעלם בזריזות מתחת לאדמה; פוליוואג רץ לעבר החור בו נמצא אוניקס, ומרוקן את כמות המים העצומה פנימה.
    החור מתמלא, ואוניקס צף למעלה. ברוק מחזיר אותו לפוכדור בחיוך עגום. "ברכותיי," הוא אומר ומושיט לך תג משושה בצבע כסף.
    פוליוואג מנתר בחיוך לעבר כתפך ומתיישב שם.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

_ _ _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

תומר;

אתה ממשיך בדרכך, ברנדון ובנג'י מצטרפים אליך במהירות יחד עם וווירליפיד וטאנגלה.
    שלושת מאמני הלחימה נותרים מאחור, מובסים ומושפלים, ומתקדמים לעבר גבעה קטנה ונעלמים באופק.
    אתם מגיעים לשפת מקווה מים גדול, ורואים את העיר סרוליאן שבנויה בסגנון ונציאני- תעלות מים מקיפות את הבתים, גשרים וסירות בנויים מכל עבר, ופוקימוני מים שורצים פה ושם.
    הבניינים נמוכים אך רחבים, ואתה רואה מרכז פוקימונים, שוק, מזח ועליו דייגים רבים ומבנה כיפתי וכחול עם פסל עצום של פוקימון בצורת כוכב בצבע סגול.

אתה מזהה מספר קטן של סירות יחיד ובהן משוטים. "נראה שזה הזמן להיפרד..." אומר בראנדון ועולה על סירה אחת, בעוד בנג'י עולה על סירה אחרת.
    אתה נפרד מהם לשלום, ועולה על סירה משלך. הם שטים כל אחד לכיוון אחר, ואתה לכיוון השלישי. לפתע, פוקימון פורץ מן המים ושולח לעברך אקדח מים. במבט ראשון הוא נראה כמו קראבי אך מעט שונה.
    אדמה?
    -------------------------
    "שלום לך פוקימון קטן." אגיד בשמחה תוך כדי שאני בודק אליו הפוקדקס
    ואז אוסיף: "שלום שוב, רוצה להצטרף אלי פוקימון מגניב שכמותך?".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אני מאוד רוצה לשבח אותך על זה שהתחלת מאפס ולא ידעת כמעט כלום לגבי משחקי תפקידים, והיום אתה שחקן מאוד מתקדם וברמה טובה. כמובן שיש עוד מקום לשיפור, אבל הדרך שעשית מתחילת המשחק ועד עכשיו היא ארוכה וחיובית. כל הכבוד!
    ~~~
    בלבאזור, אלקיד ורטיקייט מסכימים איתך וחוזרים אל הפוכדורים. אתה מסיים לאכול אחריהם, ויוצא מהמרכז.
    אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי ויוצא מהמרכז לעבר המוזיאון; בניין גדול ולבן מוקף עמודי שיש רבים.
    אתה נכנס פנימה וצועד על השטיחים הסגולים במקום המפואר, מסביבך חלונות ונברשות מקריסטל, שטיחי קיר, ציורים, פסלים, דגמים ופוחלצים של פוקימונים פרה-היסטוריים.
    אתה מבחין בחדר קטן וצדדי אליו נכנס מדען עם עגלת מאובנים. אתה עוקב אחריו בשקט ונכנס פנימה אחריו.
    "שלום נערי, באת לקבל מאובן?" הוא שואל בחיוך, אתה רואה שורה של אבנים עתיקות ועליהם סימן כלשהו. לצד כל אבן פתק ועליה פוקימון. "קדימה, תבחר אחד. אל תתבייש."
    תודה רבה.דרך אגב,יש לי שתי שאלות:
    1.אני יוכל לשלוח פוקימונים לפרופסור?
    2.אתה לסדר שיצטרף אלי שותף או שותפה למסע?

"אני רוצה את המאובן של הציפור הכחולה-אדומה-צהובה."אני לוקח את המאובן ומכניס אותו לתיק שלי,ואז אני רץ לכיוון המכון בתקווה לנצח

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

_ _ _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

ניב;

בזמן שאוניקס מתחיל לגלות סימני התעוררות, פוליוואג שואף כמות עצומה של אוויר שמנפחת אותו.
    "חפירה!" קורא ברוק, ואוניקס נעלם בזריזות מתחת לאדמה; פוליוואג רץ לעבר החור בו נמצא אוניקס, ומרוקן את כמות המים העצומה פנימה.
    החור מתמלא, ואוניקס צף למעלה. ברוק מחזיר אותו לפוכדור בחיוך עגום. "ברכותיי," הוא אומר ומושיט לך תג משושה בצבע כסף.
    פוליוואג מנתר בחיוך לעבר כתפך ומתיישב שם.
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקרא בקול גדול לפוליוואג "מעולה פוליוואג ניצחנו, ניצחנו!" וארוץ להרים אותו ולחבק אותו.
    "כל הכבוד לך, שמח שאתה בצוות שלי!" אוסיף לומר ואז אלך איתו לברוק...
    אלחץ את ידו בחיוך מלא גאווה ואומר "תודה לך על קרב אדיר!" לאחר מכן אביט בתאג בעיניים בורקות ואתלה אותו בפנים הג'אקט.
    אקוד קידה קלה לכבוד ואלך החוצה לעבר מרכז הפוקימונים, מחוייך ומלא אנרגיות!

.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_ _ _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

קודאק;
    לא אפשרי. ומה זה, קרב של שלושה על אחד?! טוב שלא הרבצת לו גם בעצמך!
    ~~~
    מיאו מזנק על גבו של פידג'אוטו כששניהם יוצאים מהפוכדורים שלהם, ומרחף מעל רייהורן.
    סלע עצום נזרק לעברם, ופידג'אוטו מנסה להעיף אותו ברוח סופה אך הסלע כבר פוגע בו; רוח הסופה מעיפה מידך את הפוקדקס אל ידיו של מיאו.
    מיאו ופידג'אוטו נפצעים קשות וצונחים על הקרקע לצידך; למזלך הרע, שניהם מתעלפים. למזלך הטוב, הפוקדקס לא נשבר.
    סקווירטל מזנק לעבר רייהורן ופוער את פיו, שולח זרם מים רותחים עד מאוד שפוצעים את רייהורן שעסוק בלזרוק אבנים.
    האבנים מפסיקות להיזרק, ורייהורן תוקף את סקווירטל במתקפת קרן. צב המים מיד משיב באקדח מים וכוויה נוספת, ורייהורן מתהפך על גבו.
    הוא מצליח להתיישר, ורץ לעבר סקווירטל בדריכה (Stomp).
    ו'

"סקוווירטל נסיגה ! ואז תשתמש בכוויה ! תגרום לו להישרף ! (אפקט של כוויה) "
    ואחייך לעברו..

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

_ ו _ _
    (אותיות שאין: ג) ; (מילים שאין: אדמה, חשמל)
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

תומר;

קורפיש, פוקימון הפרא. אופן חייו הקשוח מאפשר לו להסתגל לכל סביבה. טרף לעולם לא יצליח להשתחרר מבין צבתותיו.
    "קור..." הוא אומר בקול חלש, ומחייך. הוא תופס בצבת את אחד מפוכדורים שבחגורה שלך, והוא נלכד בפנים באור אדום.
    הפוכדור מסתובב פעמיים ונחתם.

נועם;
    כן, וכן.
    ~~~
    אתה לוקח מאובן קטן ועליו חריטה של נוצה, ומכניס אותו בזהירות לתיקך.
    אתה מודה לבחור ויוצא החוצה אל העיר פיוטר. אתה מתכוון לפנות כשלפתע אתה נתקל בבחורה צעירה ושניכם נופלים.
    אתה מבחין בלבושה הורוד ובמטריה תואמת. לצידה עומד פוקימון קטן בצבע כחול עם אוזניים גדולות וזנב כדורי.
    "מצטערת..." היא אומרת, קמה על רגליה ועוזרת לך לקום גם כן. "אני ג'סיקה פינק."

ניב;
    לא... וזה קשור לפוקימון, לא שם של פוקימון. ואני מקל על כולכם כי ההתחלה צריכה לעבור בזריזות וחלק עדיין ביער וירידיאן...
    ~~~
    "היית מצוין," אומר ברוק. אתה תולה את התג בפנים הג'קט שלך ויוצא מהמכון עם פוליוואג על כתפך, שניכם מאושרים.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא שם את כל הצוות שלך, כולל פוליוואג שמוחזר לפוכדור בשביל זה.
    אתה יוצא החוצה, ומתחיל להתקדם בשביל אל העיר פיוטר. אתה מוקף הרים סלעיים ואגמים קטנים, שדות, פרחים ועצים.
    אתה נהנה מאוויר קריר ומחליט להוציא את הצוות שלך החוצה שיהנו גם כן. לא עוברת דקה אחת וכבר פוקימון מזנק מאחד העצים וחוסם את הדרך.
    אתה מבחין בגופו הקטן והלבן, דמוי הסנאי, ובזנבו הגדול והפרוותי.

קודאק;
    סקווירטל מתחפר בשריונו, ומוציא את ראשו על מנת לשלוח זרם מים רותחים לעבר רייהורן שמתקרב אליו בריצה.
    רייהורן נופל על הקרקע, מעלה אדים וספוג מים. הוא נראה חלש, ודורך על הקרקע בעוצמה.
    אתה מרגיש שהכל מתחיל לרעוד, ומפולת סלעים נופלת ומתדרדרת על סקווירטל הקטן שנמחץ תחתיה ונקבר. (Rock Slide)

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B][CENTER]סיגל;
    "אני אוותר," אומר אמרלד ואתם מתעלמים מהפיינקו וממשיכים בדרככם.
    אתם מגיעים לפנייה קטנה ולפתע אמרלד מחליק לתוך שלולית בוץ כהה ומסריח. הוא ממהר לצאת, ואת עוזרת לו.
    "לעזאזל!" הוא צורח בזעם, אך וורטרטל שוטף את בגדיו ורגליו באקדח מים חלש.
    אתם שומעים רחש צעדים, ומסתובבים; פוקימון אדמה קטן ולצידו פוקימון עטלפי עומדים מולכם, ומאחוריהם בחור לבוש שחור עם אקדח בידו.
    "הביאו לי את הפוקימונים שלכם או שאני יורה..." הוא אומר, אך וורטרטל משתמש באקדח מים והאקדח עף מידי האיש אל הבוץ ושוקע.
    .
    אופל
    ~~~~~
    "יפה וורטלטל! תזמון מעולה עכשיו אקדח מים נוסף על הפוקימון אדמה והפוקימון עטלף!" אני אומרת וגאה בוורטלטל ואז בודקת אותם הפוקדקס "מהר ארמלד תוציא את סוסרקיט או את גרוביל או שתיתן לי לטפל בזה" אני אומרת ומחייכת "סמוצאם באטרפרי בואו לעזור! וורטלטל אני יודעת שאתה יכול לטפל בזה מעולה אבל סמוצ'אם ובאטרפרי רק פה לעזור וגם זה הקרב השני בערך של סמוצ'אם אם איני טועה אז בואו נתחיל! באטרפרי אבקת שיתוק על שני הפוקימונים ואבקת שלג גם את סמוצאם! תנפנף בכנפיך שהאבק יתפזר אליהם באטרפרי! וורטלטל אל תשתמש באקדח מים כי זה יוריד את האבקות במקום זה אני רוצה שתתפוס את האיש הזה במהירות מיצידי תעלף אותו אפילו וחכה לבאטרפרי ובאטרפרי תשתמש אבקת שיתוק אל האיש לאחר מכן נשיכת חרק אל הפוקימון אטלף וסמוצאם בלבול אל הפוקימון אדמה אני סומכת אליכם אני יודעת שאתם מסוגלים לנצח אותם בשניות!" אני קוראת מרוצה וגאה מהצוות שלי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness

_ ו _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

אתה לוקח מאובן קטן ועליו חריטה של נוצה, ומכניס אותו בזהירות לתיקך.
    אתה מודה לבחור ויוצא החוצה אל העיר פיוטר. אתה מתכוון לפנות כשלפתע אתה נתקל בבחורה צעירה ושניכם נופלים.
    אתה מבחין בלבושה הורוד ובמטריה תואמת. לצידה עומד פוקימון קטן בצבע כחול עם אוזניים גדולות וזנב כדורי.
    "מצטערת..." היא אומרת, קמה על רגליה ועוזרת לך לקום גם כן. "אני ג'סיקה פינק."
    ניחוש לחידה:שותף?

והתגובה:
    אני מסתכל על הבחורה ואומר:"זה בסדר,את לא אשמה."אני אומר ומסמיק קלות:"ג'סיקה,אני נמצא במסע שלי ותהיתי אם תרצי להיות השותפה שלי?"אני מחכה לתשובה.

10. לא ברור בכלל
    [CENTER]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, צוות רוקט.

_ ו _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~
    פורסם פרק חדש בסיפור שלי, אשמח אם תגיבו. קישור בחתימה (:[/C

קודאק;
    סקווירטל מתחפר בשריונו, ומוציא את ראשו על מנת לשלוח זרם מים רותחים לעבר רייהורן שמתקרב אליו בריצה.
    רייהורן נופל על הקרקע, מעלה אדים וספוג מים. הוא נראה חלש, ודורך על הקרקע בעוצמה.
    אתה מרגיש שהכל מתחיל לרעוד, ומפולת סלעים נופלת ומתדרדרת על סקווירטל הקטן שנמחץ תחתיה ונקבר. (Rock Slide)
    לוחם ?

"סקווירטל ! " אצעק במהירות ואתקדם לעברו,אנסה לשחרר אותו ואומר "סקווירטל אתה יכול לנצח פה ! כוויה ! עכשיו ! תזכור,אם אתה רוצה להתפתח כמו פידג' אתה צריך להתאמץ ולהתאמן ! אז קדימה ! כוויה בכל הכוח ! "
    אצעק ואצפה לטוב..

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר

_ ו _ _
    ~~~
    בהצלחה לשלוש הקבוצות!
    ~~~

תומר;

קורפיש, פוקימון הפרא. אופן חייו הקשוח מאפשר לו להסתגל לכל סביבה. טרף לעולם לא יצליח להשתחרר מבין צבתותיו.
    "קור..." הוא אומר בקול חלש, ומחייך. הוא תופס בצבת את אחד מפוכדורים שבחגורה שלך, והוא נלכד בפנים באור אדום.
    הפוכדור מסתובב פעמיים ונחתם.
    ג'
    ------
    "יש תפסתי קורפיש!" אגיד בשמחה תוך הנפת הפוקדור שלו ואז אחרי שנייה אחזיר אותו ואמשיך עם הסירה לעבר העיר הבאה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה

עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
    ~~~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.

המילה הייתה... אופל! שם הפותרת: סיגל, שמזכה את קבוצת הכחולים בנקודה!
    - קבוצה כחולה: 4 -
    כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
    יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד השעה 19:30 כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
    השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
    השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
    1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
    5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
    6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
    7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
    8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
    9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.

סיגל;

וורטרטל נראה מרוצה, ומשתמש באקדח מים נוסף על שני הפוקימונים. אמרלד מוציא את גרובייל החוצה.
    "גרובייל, שוט גפן על סאנדשרו!" אומר אמרלד, וגרובייל מצליף בסאנדשרו ומעיף אותו אחורה. וורטרטל מזנק לעבר האיש ומתנגש בו.
    העטלף משתמש במתקפת כנף על גרובייל ופוצע אותו בחוזקה, בעוד סאנדשרו מתגלגל במהירות לעבר וורטרטל ומעיף אותו מעל האיש המפחיד.

נועם;
    "בתנאי אחד..." היא אומרת בקול מתוק. "קרב!"
    היא נעמדת מספר מטרים ממך, ומאפשרת לפוקימון שלה לעקוף אותה ולעמוד מולך. "תכיר את מריל."

קודאק;
    סקווירטל כנראה שומע אותך, כי זרם של מים רותחים מטפטף מבעד לרווחים שבין הסלעים, והם מתפוררים.
    כעת, עומד שם פוקימון גדול בצבע כחול כהה עם אוזניים מסולסלות ושלושה זנבות בהירים.
    "וורטרטל!" הוא אומר, פוער את פיו, ובאקדח מים אחד מחסל את רייהורן.

תומר;
    אתה ממשיך ולבסוף נכנס מתחת לגשר אבן אל התעלה הראשית בעיר סרוליאן. בכל מספר מטרים ישנו גרם מדרגות חצוב מצידי התעלה.
    המדרגות מובילות למבנים וחנויות. כעבור מספר דקות אתה מגיע למרכז העיר שם אתה רואה שלושה מעגלי אבן בהירים מוקפים מדרגות.
    על האי הראשון מרכז פוקימונים, על האי השני המבנה עם כוכב הים על הגג, ועל השלישי שוק ובו מיני חפצים רבים.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-10-2011 בשעה 07:10 PM

13. לא ברור בכלל
    עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
    ~~~

יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד השעה 19:30 כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
    השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.

קודאק;
    סקווירטל כנראה שומע אותך, כי זרם של מים רותחים מטפטף מבעד לרווחים שבין הסלעים, והם מתפוררים.
    כעת, עומד שם פוקימון גדול בצבע כחול כהה עם אוזניים מסולסלות ושלושה זנבות בהירים.
    "וורטרטל!" הוא אומר, פוער את פיו, ובאקדח מים אחד מחסל את רייהורן.
    "סקווירטל ! התפתחת ! עכשיו אתה וורטורטל ! " אומר ואבדוק אותו בפוקדקס תוך כדיי שאני הולך לעבר השער.
    כשאכנס אומר לברוק "אני מזמן אותך לקרב מכון ! מה החוקים ? "

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

~~~

קודאק;

וורטרטל, פוקימון הצב. נאמר כי משך חייו הוא עשרת אלפים שנה. זנבו הפרוותי מפורסם כסמל לאריכות ימים.
    אתה מתקדם אל הדלת ושם לב שהיא נפתחת ברגע שאתה מתקרב. אתה מחייך בהתרגשות, ופוסע פנימה.
    אתה מגיע לזירה גדולה עשויה תערבות של חול ואבנים, עמודי שיש מרוסקים פזורים פה ושם ותקרתה עשויה זכוכית.
    "שלום," אומר קול. אתה רואה נער צעיר עם שיער חום וקוצני וחולצה כתומה. "אני ברוק, ואני נענה לאתגר!" הוא אומר.
    החוקים הם שלושה פוקימונים לכל אחד, לא ניתן להחליפם באמצע הקרב אלא רק לאחר שפוקימון מתעלף." מסביר ברוק. אתה מבחין בפוקימון סלעי לצידו.

15. לא ברור בכלל
    ~~~

קודאק;

וורטרטל, פוקימון הצב. נאמר כי משך חייו הוא עשרת אלפים שנה. זנבו הפרוותי מפורסם כסמל לאריכות ימים.
    אתה מתקדם אל הדלת ושם לב שהיא נפתחת ברגע שאתה מתקרב. אתה מחייך בהתרגשות, ופוסע פנימה.
    אתה מגיע לזירה גדולה עשויה תערבות של חול ואבנים, עמודי שיש מרוסקים פזורים פה ושם ותקרתה עשויה זכוכית.
    "שלום," אומר קול. אתה רואה נער צעיר עם שיער חום וקוצני וחולצה כתומה. "אני ברוק, ואני נענה לאתגר!" הוא אומר.
    החוקים הם שלושה פוקימונים לכל אחד, לא ניתן להחליפם באמצע הקרב אלא רק לאחר שפוקימון מתעלף." מסביר ברוק. אתה מבחין בפוקימון סלעי לצידו.
    *שאר הפוקימונים שלי עדיין מעולפים ? אז זה 3 נגד 1 ?!

"אוקיי וורטורטל ! אני מקווה שאתה מוכן כי אנחנו הולכים לנצח פה ! תשתמש באקדח מים לכיוון הזירה כך שהיא תהיה רטובה ויהיה לך יתרון ! לאחר מכן תשתמש עליו בכוויה ותפיל אותו ! " אומר בציפייה לטוב.

Spoiler ספוילר

עמוד 39 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •