Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 96 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    טל;
    סקווירטל רודף אחרי מאנקי, ופוגע בו בזרם בועות נוסף, מה שגורם למאנקי לעוף באוויר ולנחות על הפרצוף. הוא מנסה לקום, אך כושל ומתעלף. סקווירטל מסתובב אליך בחיוך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    ניב;
    בלבאזור מחייך כשאתה מלטף אותו. נוצר חיבור מיידי. הפרופסור מושיט לך פוכדור. "זה הפוכדור של בלבאזור." הוא מסביר. "והנה עוד חמישה, ריקים, למילוי השישייה שלך." הוא מוסיף ומושיט לך צרור פוכדורים קטן. "ואחרון חביב, הפוקדקס." הוא אומר ומושיט לך מכשיר מלבני אדום. "זוהי אנציקלופדיית פוקימונים אלקטרונית שברגע שתפעיל אותה היא תספק לך מידע על הפוקימון הקרוב אליך."
    אקוד קידה קטנה ומנומסת ליפני פרופסור אוק ואומר "תודה רבה לך פרופסור!"
    ואז אוסיף לומר כאש ונחישות בעיניי "אתה עוד תשמע ממני, כשאהיה מאסטר גדול!" אחזיר את באלבזור ואתחיל לצעוד לעבר דרכי הראשונה.
    בדרך העלה מחשבות רבות בראשי ואזמזם לי שיר אהוב...

.

3. משתמש מנוסה
    ניב;
    אתה הולך בדרך מספר אחת, שר לך להנאתך, כשלפתע פוקימון קטנה בצבע תכלת מזנקת לעברך בצווחה, עיניה אדומות וקרן קטנה על החוטם שלה.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    אתה הולך בדרך מספר אחת, שר לך להנאתך, כשלפתע פוקימון קטנה בצבע תכלת מזנקת לעברך בצווחה, עיניה אדומות וקרן קטנה על החוטם שלה.
    אווו סוף סוף משחק שמשתמשים בוא בפוקידע והוא לא סתם ליופי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתבונן בא בסקרנות ואשלוף מיד את הפוקדע ואכוון עליה לחשיפת מידע.
    לאחר מכן אוציא החוצה את בלבאזור ואומר לו "תכונן, יכול ליהיות שנערוך קרב ביחד!"

.

5. משתמש מנוסה
    ניב;
    אתה שולף את הפוקדקס בזמן שבלבאזור יוצא מהפוכדור, וזה אומר בקול:

נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. בקרן שעל מצחה מצוי רעל קטלני ביותר, שטיפה אחת ממנו יכולה להוביל לתוצאות הרסניות.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סליחה על העיכוב, אני חולה. אבל הנה התחלה לכולם, שמתפצלת לפי הצוותים (:

התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.

המשך לצוות האדום;
    "אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
    אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.
    אביט שוב בפוקימון דמוי לטאה ואז אני אשאל את הפרופסור תוך כדי שאני מסתכל לעומק בלטאה:"זה צ'ארמנדר שאני רוצה?אם כן הוא חמוד מתי אני אקבל אותו?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    סקווירטל רודף אחרי מאנקי, ופוגע בו בזרם בועות נוסף, מה שגורם למאנקי לעוף באוויר ולנחות על הפרצוף. הוא מנסה לקום, אך כושל ומתעלף. סקווירטל מסתובב אליך בחיוך.
    "יפה סקווירטל!" אני אומר לו עם חיוך מאושר,
    "בוא קדימה נלך לחפש עוד פוקימונים להילחם נגדם או אפילו לתפוס אותם!" אני אומר לו וממשיך ללכת,
    'מעניין מתי הוא יתפתח' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.

המשך לצוות האדום;
    "אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
    אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.
    "בו צ'ארמנדר קטן אני המאמן החדש שלך" אומר לו "אנחנו נעשה כיף חיים!"

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    רשימת הרשומים עודכנה. (:

קודאק;
    סקווירטל מחייך, והפרופסור מתחיל לדבר.
    "הנה כמה דברים בשבילך." הוא אומר, ומושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום. "אלו הם הפוכדור של סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמטרתה לקלוט ולספק מידע על פוקימונים שונים."
    "יפה מאוד ! תודה הפרופ' ! " אומר ואחייך לכיוון סקווירטל .
    אצא איתו ואז אשאל :
    "אז איזה מתקפות אתה יודע ? תוכל להראות לי כמה בבקשה ? "
    ולאחר מכן אלך איתו לכיוון העיר הבאה .

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר מתחמק מהניקור, וספירו מנקר בטעות עץ ומקורו נתקע בגזע. צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את הספירו. ספירו נפצע, ונאבק להשתחרר מהגזע בו הוא תקוע.
    "צארמנדר-חזור לפוכדור!" אומר ואכוון את הפוכדור לעבר צ'ארמנדר ואחזירו לפוכדור.
    לאחר מכן אוציא פוכדור מן התיק,ובתקווה רבה אזרוק אותו על ספירו ואחזיק אצבעות כדי שילכד.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    תומר;
    "ממש עכשיו," עונה הפרופסור בחיוך ומושיט לך פוכדור ריק. "זה הפוכדור של צ'ארמנדר. בנוסף, הנה חמישה פוכדורים ומכשיר פוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמתעדת ומציגה מידע על פוקימונים." הוא מסביר ומשיט לך חמישה פוכדורים ריקים נוספים ומכשיר מלבני אדום.

טל;
    אתה מתקדם עם סקווירטל, ואתם מגיעים לגבעה קטנה. אתם עולים ומגיעים לפסגת הגבעת, מביטים קדימה ורואים במרחק של כמה מאות מטרים עיר גדולה ובה מבנים שונים ומשונים. בחיוך, אתה וסקווירטל רצים קדימה, ולפתע נתקלים בפוקימון זחל קטן בצבע צהוב-כתמתם שעל ראשו קרן.

לוקאס;
    "צ'אר!" אומר צ'ארמנדר בחיוך ומכשכש בזנבו בחיבה. הפרופסור אוק מושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום ומסביר, "אלו שישה פוכדורים ריקים, אחד מהם של צ'ארמנדר, והשאר ללכידת פוקימונים לשישייה שלך. בנוסף, אתה מקבל ממני מכשיר פוקדקס שמטרתו לאסוף ולספק מידע על פוקימונים שונים."

קודאק;
    סקווירטל שולח מטר בועות מפיו (Bubble), מתחפר בקונכיה שלו (Withdraw) ומתנגש בבועות שמתפוצצות (Tackle). הוא יוצא מהקונכיה ומצחקק צחוק חמוד.

עמית;
    בעוד צ'ארמנדר מתעטף באור אדום וחוזר אל הפוכדור שלו, אתה זורק פוכדור על ספירו המעולף שמתעטף באור לבן ונלכד בתוך המכשיר. הפוכדור נע ימינה ושמאלה, כאילו הפוקימון נאבק להשתחרר ממנו, אך כעבור מספר שניות הוא נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
    לכדת ספירו! המתקפות שהוא יודע: Peck (ניקור), מתקפת זעם (Fury Attack) ומתקפה מהירה (Quick Attack)

12. משתמש מנוסה
    תומר;
    "ממש עכשיו," עונה הפרופסור בחיוך ומושיט לך פוכדור ריק. "זה הפוכדור של צ'ארמנדר. בנוסף, הנה חמישה פוכדורים ומכשיר פוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמתעדת ומציגה מידע על פוקימונים." הוא מסביר ומשיט לך חמישה פוכדורים ריקים נוספים ומכשיר מלבני אדום.
    רשמת בטופס שלי את השם לוקאס משהו והשם שאני בחרתי זה תומר אז תשנה בבקשה...
    -----------
    "וואו תודה רבה פרופסור!"אומר לפרופסור בשמחה, אקח את הפוקדורים הרקים ואז אלך לצ'ראמנדר ואגיד לו:"שלום צ'ראמנדר אני המאמן שלך ואנחנו נהיה החברים הכי טובים בעולם נכון?אם כן בוא איתי כדי שנלך לחפש פוקימונים לתפיסה!"

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    סקווירטל שולח מטר בועות מפיו (Bubble), מתחפר בקונכיה שלו (Withdraw) ומתנגש בבועות שמתפוצצות (Tackle). הוא יוצא מהקונכיה ומצחקק צחוק חמוד.
    אני אומר "יפה ! מתקפות טובות ! " ואמשיך איתו לכיוון הדרך הבאה .
    "תפקח את עיניך ותנסה למצוא פוקימונים ! " אומר לו ואנסה למצוא כמה .

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    מצטער, שיניתי.
    ~~~
    אתה מודה לפרופסור, יוצא מן המעבדה ומשם ממשיך לכיוון העיר וירידיאן יחד עם צ'ארמנדר.
    אתם מביטים סביב בדשא והעצים, כשלפתע אתם פוגשים בפוקימון קטן בצבע ורוד-סגול, עיניו אדומות וקרן קצרה על מצחו.
    צ'ארמנדר מביט בו במבט כועס, ושולח לעברו גחלת.

קודאק;
    אתם מסתובבים בדרך מספר אחת המקשרת את העיר פאלט לעיר וירידיאן, מביטים סביב בעצים ובדשא הגבוה, נהנים מהאוויר הנעים.
    לפתע, סקווירטל מבחין בתנועה באחד מהעצים... הוא רץ לעבר העץ ומתנגש בו, ומהצמרת נופל פוקימון יונה קטן בצבע חום בהיר.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 03-09-2011 בשעה 06:30 PM

15. משתמש מנוסה
    תומר;
    מצטער, שיניתי.
    ~~~
    אתה מודה לפרופסור, יוצא מן המעבדה ומשם ממשיך לכיוון העיר וירידיאן יחד עם צ'ארמנדר.
    אתם מביטים סביב בדשא והעצים, כשלפתע אתם פוגשים בפוקימון קטן בצבע ורוד-סגול, עיניו אדומות וקרן קצרה על מצחו.
    צ'ארמנדר מביט בו במבט כועס, ושולח לעברו גחלת.
    "וואו אתה יודע גחלת צ'ראמנדר!תראה לי עוד מתקפות בבקשה על הפוקימון הזה!"אומר לצ'ראמנדר בעידוד ואז אבדוק את הפוקימון הקטן שבצבע ורוד-סגול בעזרת הפוקגייד שקיבלתי.

עמוד 4 מתוך 96 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •