[B]
עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
~~~
מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (8 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
- קבוצה אדומה: 17 -
- קבוצה ירוקה: 14 -
- קבוצה כחולה: 16 -
כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
תומר;
ראלטס משתמש בבלבול, מעיף את גולדין אחורה. למזלך הרע, גולדין נוחת במים וזה עוזר לו להירפא.
ראלטס משתמש במהירות בעלי קסם, ופוצע את גולדין כל כך חזק עד שגם המים לא יכולים לרפא אותו- הוא מנצח.
"חזור," אומר דיפ, וגולדין המעולף שב אל הפוכדור שלו. "צא, קווילפיש!" הוא אומר וזורק פוכדור נוסף.
פוקימון בצבעים כחול כהה וצהוב בהיר יוצא מהפוכדור, גופו עגול וקוצני ועיניו כועסות- אתה מבחין בזנב ארוך ורחב.