~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ספוילר
אסתכל ואמלמל בתסכול "לעזלל... חייבים להצליח!"
ואז יצוץ רעיון במוחי, אקרוץ לבלבאזור ואומר "יש לי רעיון אבל אתה צריך לסמוך עליי במאה אחוזים!" ואחכה להסכמתו.
אז אומר "שלח גפנים בפעם האחרונה, תתלטה על ענפי העצים ותנדנד במהירות וחזקה שוב ושוב, כך תנופה חזקה וזרוק את עצמך על מאריפ בעצמה עם בלימה!"
'קדימה קדימה.. זה חייב לסיים זאת עכשיו!" אחשוב לעצמי בפנים רציניות ומרוכזות.
עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
~~~
מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
- קבוצה אדומה: 18 -
- קבוצה ירוקה: 14 -
- קבוצה כחולה: 16 -
כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
תומר;
ראלטס משתמש בבלבול וגורם לקווילפיש להיפצע פעם נוספת.
"קוצי רעל, קווילפיש!" פוקד דיפ, וקווילפיש שולח מטר של קוצים סגולים שנוחתים סביב ראלטס.
כל תזוזה שלו עלולה לגרום לו לכאבים חדים... הוא שולח עלי קסם ומחסל את קווילפיש.
"חזור!" אומר דיפ, אך נראה כי הוא כבר השיג את המטרה שלו. הוא שולח פוכדור ממנו יוצא פוקימון צדפתי וסגול.
"שלדר, רסיסי קרח!" פוקד דיפ, ושלרד שולח מתוך שריונו רסיסים חדים של קרח דק וחד.
ניב;
אם יש לך שאלות שלא ענית תענה עליהן. אם אין כאלה, אתה יכול לתקן את הלא נכונות.
~~~
בלבאזור שולח שני גפנים ונתלה על ענף בעץ ממנו זינקה אליםכ מריל מלכתחילה.
הוא מתנדנד פעמיים, ומזנק בהתנגשות חזקה לעבר מאריפ- היא טעונת את פרוותה במטען חשמלי ושניהם נפצעים קשה ומתעלפים.
לפתע, קורים שני דברים בבת אחת- זהים, אך שונים.
מאריפ גדלה ומחצית מפרוותה נושרת, עורה מצהיב וזנבה מתארך, בעוד בלבאזור מתכהה וגדל, הפקעת על גבו נפתחת וניצן של פרח אדום פורץ ממנה.
![]()
![]()
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"טוב,נראה שזה המכון."אני אומר ונכנס לבניין ביחד עם ג'סיקה.אתה מוציא את אלקיד ורטיקייט שנעמדים לצד אייביזור, וג'סיקה מוציאה שלושה פוקימונים נוספים משלה.
אתם מחזירים את כל הצוות פנימה, וג'סיקה מתלווה אליך בחיוך אל מרכז הפוקימונים. אתה מרפא את הפוקימונים שלך.
אתם יוצאים מהמרכז ורצים לעבר מכון הפוקימונים, בניין גדול ואפרפר שעל גגו אתה רואה דגל אדום ועליו ציור של פוכדור מוקף בנחש סלעי.
"ווואווו לא ייאמן!" אומר בקול איטי ונדהם בעוד אני צופה בהם זוהרים ומשתנים...
"בלבאזור התפתחת אצעק באושר!" אצהל במשחה וארוץ לעורר אותו ולחבק אותו!
ואז גם אביט במאריפ ואומר "היא נתנה קרב אדיר מעיין כמוהו.."
אשלוף את הפוקידע ואברר מידע על הבלבאזור החדש ועל מאריפ המפותח.
ואז אלך אל מאריפ העיר אותו ואומר לה בחיוך תמים "אחריי קרב כזה מגיע לך להירגע" ואוציא את כולם שישחקו והתידדו איתה!
עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
~~~
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (8 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
- קבוצה ירוקה: 16 -
יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
תומר;
שלדר, פוקימון הצדפה. הוא שוחה אחורנית באמצעות פתיחה וסגירה של שתי קונכיותיו. לשונו הארוכה תמיד תלויה בחוץ.
ראלטס חוזר, וקורפיש נשלח החוצה- ברגע שהוא נוחת על המזח, הוא נדקר מקוצי הרעל, נפצע ומורעל.
דיפ מחייך. "שלדר, רסיסי קרח!" הוא אומר עוד פעם ושלדר שולח רסיסי קרח נוספים שפוצעים את קורפיש.
הוא רץ לעבר שלדר, נדקר מחדש בכל תנועה, ותופס בו בחוזקה בעזרת צבתותיו העבות.
"שלדר, צביטה (Clamp)!" קורא דיפ, ושלדר כולא את קוראפיש בין קונכיותיו בזמן שהוא כלוא בין צבתותיו של פוקימון המים שלך.
ברנדון;
ונונאט שולח ארס הלם, הפעם לעבר רטטה, וגורם לאדים לעלות ממנו. פוקימון העכבר צווח בכאב, ורץ לעבר ונונאט.
הוא משתמש בניב על (Hyper Fang) וונונאט נפצע קשות. בינתיים, צ'ארמנדר שולח רשף להבות בצבע טורקיז ופוגע בבלספראוט.
פוקימון הפרח שולח מפיו ארס הלם כמו ונונאט, וגורם לצ'ארמנדר להיות מורעל.
נועם;
אתם נכנסים, ואתה רואה שאתם עומדים בפתח של מבוך.
"צהריים טובים," אומר בחור צעיר לבוש חליפה. "ברוכים הבאים למכון הסלע של מאסטר ברוק. תרצה לאתגר אותו?"
אתה עונה שכן. "ומה לגבייך?" הוא שואל את ג'סיקה, והיא עונה, "אני התלוותי אליו."
"אם כך, את תצטרכי לחכות בזירה בזמן שידידך הצעיר יעבור את המבוך." הוא אומר. "בואי איתי."
הוא לוקח אותה החוצה, ואתה רואה שאתה בפתח של מבוך. אתה רואה הוראות כתובות:
במבוך שלושה פוקימונים. בכל פעם שתביס אחד, תוכל להתקרב למאסטר ברוק יותר ויותר.
בסוף המבוך תוכל לרפא את פוקימוניך. הפוקימונים במבוך אינם ניתנים ללכידה! בהצלחה! הנהלת מכון הסלע.
ניב;
אתה מתלהב מאייביזור החדש ומפלאפי המפותחת, ומוציא את פוליוואג ומיים ג'וניור מהפוכדורים שלהם.
הם משחקים שלושתם ביחד לאחר שפלאפי ואייביזור מתאוששים, ונראה שהם נהנים.
אייביזור ופלאפי מסתדרים, למרות הקרב.
"איוויזור צא!"אני מוציא את איוויזור."אוקיי,איוויזור אתה הפוקימון הכי מנוסה שיש לי."אני רץ בתקווה שאעבור את המבוך כמה שיותר מהר.אתם נכנסים, ואתה רואה שאתם עומדים בפתח של מבוך.
"צהריים טובים," אומר בחור צעיר לבוש חליפה. "ברוכים הבאים למכון הסלע של מאסטר ברוק. תרצה לאתגר אותו?"
אתה עונה שכן. "ומה לגבייך?" הוא שואל את ג'סיקה, והיא עונה, "אני התלוותי אליו."
"אם כך, את תצטרכי לחכות בזירה בזמן שידידך הצעיר יעבור את המבוך." הוא אומר. "בואי איתי."
הוא לוקח אותה החוצה, ואתה רואה שאתה בפתח של מבוך. אתה רואה הוראות כתובות:
במבוך שלושה פוקימונים. בכל פעם שתביס אחד, תוכל להתקרב למאסטר ברוק יותר ויותר.
בסוף המבוך תוכל לרפא את פוקימוניך. הפוקימונים במבוך אינם ניתנים ללכידה! בהצלחה! הנהלת מכון הסלע.
~~~
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
- קבוצה ירוקה: 14 -
תומר;
הקוצים הפריעו לו... האפקט הוא שכל פעם שפוקימון זז הקוצים מכאיבים לו. כולל אם הוא יצא מהפוכדור.
~~~
קורפיש משתמש בבועות ומעיף ממנו את שלדר ששריונו מתמלא בבועות גדולות.
אחיזת הצבת נמשכת, והוא מוחץ את שלדר יותר חזק עד שהשריון שלו נסגר ולשונו נמחצת. הוא צווח.
שלדר פותח את שריונו לאחר מאמץ, ומעיף מעילו את קורפיש שנוחת על הקוצים. הוא זוהר באור ירקרק וכששלדר שולח רסיסי קרח הם לא פוגעים בו.
נועם;
אתה מוציא את אייביזור והוא הולך לצידך במהירות לאורך המבוך.
אתה פונה פעמיים שמאלה ופעם אחת ימינה, ומגיע למבוי סתום. אתה מרגיש רעידה קלה בקרקע.
אתה רואה שמן הקרקע במצמץ פוקימון אדמה חום עם אף עגול.
![]()
"אייביזור" אני נבהל "אתה בסדר?".'נחזיר לו בדרך שלו' אני חושב "תשתמש בעלוקת זרע".אני מוציא את הפוקדור של פיקאצ'ו "תהיה מוכן" אני לוחש לו וזורק את הפוקדור "צא עכשיו ותשתמש במכת ברק". לבסוף אני פונה אל איש הצוות-רוקט ואומר לו "אם תספיק לפני שתתחשמל, תסביר לי מה אתה רוצה".
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תגיד יש לי שאלה, יכול ליהיות שיהיה לילה ואני אלון איפה שהוא? וגם שיהיו פוקימונים שנפוצים בלילה?
ויש לי אוכל לתת להם?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשב תחת עץ ואשען על הגזע שלו, אביט בהם באנחה ואמלמל בלחש "כיף להירגע קצת.."
ואז אביט בהם ואחשוב 'נראה שכולם נהנים ומסתדרים טוב עם פלאפי, אולי הוא מתאים לצוות!'
אחפש להם פירות ואוכל בין השיחים והעצים ואקרא להם לאכול, בזמן הארוחה אשאל את פלאפי בחיוך רחב "תגיד פלאפי, תרצה להצטרף אלי וליהיות חלק מהצוות שלי?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)