Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!

סיגל;
    "השתגעת!?" הוא אומר בבהלה. "חוט אחד לא יחזיק את שנינו... נצטרך עזרה גם מסורסקיט..."
    פוקימון עכביש המים הכחול נעמד לצד באטרפרי שאת מוציאה, ושניהם טווים חוט ארוך ביחד שמגיע עד לקרקע למטה.
    הם מושכים אותו מעט ומדביקים אותו לעץ עבה מאוד. "את ראשונה.." אומר אמרלד בפחד.

ניב;
    אתה עולה לחדר מספר 329 בקומה השלישית, נח קצת על המיטה, צופה בטלוויזיה.
    אתה רואה במרפסת ג'קוזי ונוף הררי מדהים, מקלחת, שירותים ומיני-בר. אתה לוקח מגבת מהאמבטיה ויורד למטה עם פוקימוניך.
    אתה יורד במדרגות יחד עם פוליוואג, ומגיע לבסוף למטה. אתה מזהה את האגם מרחוק, ורץ אליו בהתרגשות.
    פוליוואג מיד מזנק פנימה בשמחה ושוחה. אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת לצד חולצתך, מוריד אותה וטובל במי האגם החמימים.
    אתה מבחין בירח הגדול, כשלפתע מן האוויר מגיח פוקימון שחור בעל מקור צהוב ועיניים אדומות.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

סיגל;
    "השתגעת!?" הוא אומר בבהלה. "חוט אחד לא יחזיק את שנינו... נצטרך עזרה גם מסורסקיט..."
    פוקימון עכביש המים הכחול נעמד לצד באטרפרי שאת מוציאה, ושניהם טווים חוט ארוך ביחד שמגיע עד לקרקע למטה.
    הם מושכים אותו מעט ומדביקים אותו לעץ עבה מאוד. "את ראשונה.." אומר אמרלד בפחד.
    "אממ אוקי.. בעצם אתה הבן אתה ראשון.. בעצם אולי אני אהיה ראשונה למרות הכול.. באטרפרי תעשה טובה ותעוף לצידי" אני אומרת ומוציאה את סמוצ'אם "סמוצ'אם את כול הזמן משתמש אלי בבלבול ככה שאם אני יפול הבלבול שלך יחזיק אותי באוויר לזמן קצר עד שבאטרפרי יתפוס אותי אם הקורים אוקי?" אני אומרת ואז קורכת סביבי תחוט חבל בודקת שהוא קשור לאחר שהוא קשור אני קושרת אותו עוד פעם לעץ ואומרת "הנה מתחילים.." אני אומרת ויורדת למטה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

ניב;
    אתה עולה לחדר מספר 329 בקומה השלישית, נח קצת על המיטה, צופה בטלוויזיה.
    אתה רואה במרפסת ג'קוזי ונוף הררי מדהים, מקלחת, שירותים ומיני-בר. אתה לוקח מגבת מהאמבטיה ויורד למטה עם פוקימוניך.
    אתה יורד במדרגות יחד עם פוליוואג, ומגיע לבסוף למטה. אתה מזהה את האגם מרחוק, ורץ אליו בהתרגשות.
    פוליוואג מיד מזנק פנימה בשמחה ושוחה. אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת לצד חולצתך, מוריד אותה וטובל במי האגם החמימים.
    אתה מבחין בירח הגדול, כשלפתע מן האוויר מגיח פוקימון שחור בעל מקור צהוב ועיניים אדומות.
    מעניין עם כדי לתפוס אותו.. אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה אבל יש לי יותר מידי כבר.. יחסית למכון ראשון.
    יש עליי את הפוקדע תגיד?
    ~~~~
    עם יש:
    אסתכל עליו במבט רציני תוקפני מעט "מעניין מי זה.." אלחש לפוליוואג וארוץ החוצה לקחת מבין בגדים את הפוקדע.
    אברר על הפוקימון מידע ובנתיים אשמור על קשר עין עם פוליוואג לראות שהוא בסדר.
    עם אין:
    אסתכל עליו במבט רציני תוקפני מעט "מעניין מי זה.." ואחפש בין כיסי את הפוקדע, אתפוס את ראשי ואומר ואחשוב לעצמי 'איזה דפוק אתה, פשוט שחכת את הפוקדע במרכז'
    אנסה לשמוע את קולו, קורא את שמו וכך אדע לפחות מה שמו...
    אביט בוא ואומר "אוקיי פוליוואג תיהיה זהיר, אנני יודע עם הוא תוקפני!"

.

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אייביזור נעמד מול דיגלט בחיוך, ושולח מספר עלי תער, שכעת הם גדולים יותר משל בלבאזור.
    הוא פוגע בדיגלט בחוזקה, ודיגלט ממהר להיכנס אל האדמה. הוא נעלם לכמה שניות, ומופיע שוב מתחת לאייביזור.
    הוא נוגח בו בחוזקה, ואייביזור עף באוויר.
    "אייבזור,מהר!תנסה לשלוח שוט גפן לעבר הקיר כדי להיתפס בו ולנחות ברצפה כמו שצריך!"אני אומר,מסתכל על איוויזור,ומקווה שהוא יצליח.

5. משתמש מנוסה
    [B][CENTER]

ברנדון;
    פיקאצ'ו לוקחת את הזמן, בעוד ונונאט משתמש בנשיכת חרק שפוצעת את בלספראוט בחוזקה.
    בינתיים, הוא שולח ארס הלם לעבר רטטה המבולבל שנופל על גבו ומכשכש בזנבו.
    בלספראוט שולח גפנים מצליפות לעבר שני הפוקימונים שלך, אך פיקאצ'ו מקדימה אותו ומשתמש במתקפה מהירה.

"יפה מאוד ונונאט! ופיקאצ'ו!" אעודד אותם להמשיך.
    "פיקאצ'ו תגמרי את רטטה במכת ברק!! ונונאט בילבול על בלאספורט ונשיכת חרק!" אומר להם

6. משתמש מנוסה
    עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.

דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה אל תכתבו: אני אומר ללפרס שתתחמק, זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
    ~~~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.

משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (8 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.

- קבוצה אדומה: 17 -
    - קבוצה ירוקה: 14 -
    - קבוצה כחולה: 16 -
    כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
    יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
    השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
    השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
    1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
    5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
    6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
    7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
    8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
    9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.

תמיר;
    וורטרטל משתמש בנסיגה ונסוג לתוך שריונו הגדול והקשיח.
    אקדח מים נורה מבפנים, אך המים שמציפים את הקונכיה של וורטרטל גורמים לידיו, ראשו וזנבו להחליק בחזרה החוצה.
    בכל זאת, המים גורמים לרייהורן להחליק על הקרקע, והוא מתהפך ונפצע.
    "זה בסדר וורטלטל... נעבוד אח"כ על המהלך הזה" אני מעודד אותו "בינתיים, השתמש בהתנגשות, לא לפני שאתה שולח עליו אקדח מים נוסף!" אני קורא ומצביע לעברו של רייהורן.

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [B]

משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.

- קבוצה אדומה: 18 -
    - קבוצה ירוקה: 14 -
    - קבוצה כחולה: 16 -

התשובות~
    ת: dav5000
    2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
    ת: קיבלתי Darkboy, DarkGaara וכל כינוי אחר שהיה לו. בנוסף, קיבלתי גם משתמשים שכתבו 'טל'.
    3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
    ת: לוקאס/KillerBee הועף מהמשחק עקב חוסר פעילות ארוך אחרי התראה מראש
    ת: קיבלתי את הסדר המקורי (טל, לוקאס, קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל), ואת סדר הרשומים כולל החדשים (קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל, ברנדון, תמיר).
    החשבתי כניקוד מלא עד שתי טעויות.

ת: הבלבאזור של ניב למד עלי תער.
    ת: הפוקימון הראשון שהוזכר במשחק היה קאטרפי, הוזכר בחוקים. היחיד שענה נכון- נועם.
    קיבלתי גם אם ענו: ההתחלתיים/צ'ארמנדר/סקווירטל/בלבאזור.

ת: לא היה לו שם... P:
    ת: קודאק, שניחש- 'דם'.
    ת: NegativeX
    10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
    ת: סיגל, נועם, תומר, דוד, קודאק, עמית, ברנדון, ניב ותמיר. קיבלתי גם אם היו עד שתי טעויות.

דוד;
    פיקאצ'ו מתחמק ושולח גל רעם שמשפיע על זובאט בלבד. אייביזור, לעומתו, לא מצליח להתחמק.
    הוא ננשך ונעקץ, אך מצליח לשחרר שלושה עלי תער מהפרח על גבו, פוגע בסאנדשרו.
    "אין זכויות בצוות רוקט!" הוא אומר, "רק חובות! לתקוף!!!" וכך עושים פוקימוניו- סאנדשרו מתגלגל וזובאט משתמש במתקפת כנף. סאנדשרו פוגע בפיקאצ'ו.
    אני מתעצבן עוד יותר, אני מרגיש איך הידיים שלי נהיות אדומות מזעם. "חוצפן" אני אומר "צוות רוקט לא מעניין אותי.אייביזור" אני פוקד "תשתמש בהצלפת גפן בשיא העוצמה על סאנדשרו". אני נושם נשימה עמוקה ומתחיל להרגע "פיקאצ'ו, חסל את זובאט במתקפה מהירה". אני נושם עמוק שוב ואומר לאיש "עכשיו תבין מה זה לתקוף".
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-12-2011 בשעה 04:51 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מבחין בפוקימון המוכר, ומחליט להילחם בו.
    מאנקי יוצא מהפוכדור, מביט בפיבאס המסכן, ומיד משתמש בשבירת לבנים- הוא מנחית מכה כואבת על גבו של פיבאס.
    "פייי..." הוא אומר בקול משועמם, ומשתמש בהתנגשות. מאנקי לא סופג הרבה נזק.
    סליחה שלא הייתי,הייתי אצל חבר..
    -----------------------------------------------
    "מאנקי-השתמש בבעיטה נמוכה על פיבאס!" אומר למאנקי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    קורפיש משתמש בבועות במאמצים רבים, ומשתמש באחיזת צבת פעם נוספת.
    לפתע, השריון של שלדר נסדק והוא נופל על הקוצים הרעילים, מעולף. הוא מוחזר לפוכדור.
    "ניצחת..." אומר דיפ בהפתעה. "ברכותיי!" הוא אומר ולוחץ את ידך. "היית יריב ראוי, היה קרב ממש טו-"
    לפתע, החכה של דיפ שטבולה במים מתחילה לרעוד. הוא מגלגל את הרולר והחוט נמשך, כשלפתע הורסי קטן נמשהך החוצה.
    "תוכל לעזור לי לעלף אותו?" שואל דיפ. "הייתי רוצה ללכוד אותו, אבל שלדר קווילפיש וגולדין כבר התעלפו..."
    למה זובאט?
    -------------------------
    "כן אני אעזור לך, בתנאי אחד! תעזור לי לפתח את קורפיש אוקיי?" אגיד לדייג תוך כדי שאני מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו ומוציא את צ'ארמיליון.
    "צ'ארמיליון תשתמש בשריטה ואז בזעם דרקון לעבר ההורסי הזה!" אגיד לצ'ארמיליון בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.

~~~
    מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.

משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (8 נקודות), תמיר (6 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.

- קבוצה אדומה: 15 -
    - קבוצה ירוקה: 8 -
    - קבוצה כחולה: 13 -
    כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
    יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד השעה 19:30 כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
    השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
    השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):

קודאק;
    "לפני שנתחיל," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך." וכך נעשה- הבחור שקיבל אותך ושלח אותך למבוך לוקח ממך את הפוכדורים ואת וורטרטל.
    הוא מרפא אותם במכונת ריפוי כדורית כמו של האחות ג'וי, ומחזיר לך אותם. אתה בוחר בוורטרטל.
    הוא נעמד מול ג'יודוד המרחף, ושולח אקדח מים שמציף את הזירה, אך המים נספגים מיד באדמה ונוצר בוץ.
    "ג'יודוד, התפלשות (Mud Sport)!" קורא ברוק, וג'יודוד קובר את עצמו בבוץ כך שרק קצה מצחו נראה. "חפירה!" הוא מוסיף.
    ג'יודוד טס במהירות דרך האדמה לעבר וורטרטל, מתיז גושי בוץ עצומים, אך וורטרטל משתמש בכוויה וג'יודוד עף החוצה מן האדמה ומתגלגל אחורה.
    "סלסול הגנה, וגלגול!" קורא ברוק. ג'יודוד מתכדרר כמו הסאנדשרו של צוות רוקט, ומתגלגל במהירות לעבר וורטרטל.
    *מצטער שלא הגבתי..בעיות..(אינטרט)

"וורטורטל נסיגה!" אקרא במהירות ואסמן לו לזוז.
    "עכשיו,וורטורטל,אני יודע שאתה מסוגל,תסתובב במקום ותשתמש בכוויה! תנסה שזה יעשה כמו מזרקה וייפגע בכל מה שליידך! וגם תצפה ששהוא יקבל כוויה!" אומר ואצפה שזה יצליח.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30...
    אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><

תומר;
    הגבתי לך אבל בטעות כתבתי ברנדון...
    ~~~
    "איך בדיוק? הוא מתפתח ברמה שלושים..." אומר הקול הפנימי שלך.
    קורפיש חוזר לפוכדור, וצ'ארמיליון מופיע במקומו על המזח, הרוח הנעימה מרטיטה את הלהבה בזנבו.
    צ'ארמיליון משתמש בשריטה, ומיד לאחר מכן בזעם דרקון; שתי המתקפות פוצעות את הורסי.
    "הורררסי!" צווח הורסי, נאבק כדי להשתחרר מהחכה ושולח מסך עשן וזרם של קרן בועות. הוא פוגע בצ'ארמיליון.

סיגל;
    "ליידיז פירסט!" הוא אומר בבהלה. את כורכת את הקור סביבך ומחליקה למטה, סמוצ'אם בידייך ובאטרפרי מרחף לצידכן.
    את יורד שניים-שלושה מטרים ואמרלד מצטרף, גרובייל אחריו. אתם יורדים משהו כמו חמישה עשר מטרים כשלפתע קולות נשמעים מאחוריכם.
    את רואה זוג ספירו מנקרים את באטרפרי.

ניב;
    היה כתוב: 'אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת...
    ~~~
    אתה מביט בפוקימון הבר, לוקח מחוף האגם את הפוקדקס ובודק מידע עליו.

מרקרוו, פוקימון האפלה. אדם שיבחין בו בטבע יירדף אל שבילי ההרים הקרובים וילך לאיבוד.
    מרקרוו נוחת על ענף בעץ צמוד לאגם, ואתה מביט בו בשקט. פוליוואג שוחה לעברך.

נועם;
    אייביזור שולח זוג גפנים אל צידי המבוך, ונוחת בשלום.
    דיגלט משתמש בשריטה, ואייביזור משיב בשוט גפן נוסף על דעת עצמו. דיגלט נפצע קשות.

ברנדון;
    פיקאצ'ו שולחת מכת ברק לעבר רטטה ומחסלת אותו לאחר שאתה מעודד אותה ואת ונונאט.
    פוקימון החרק משתמש בנשיכת חרק על פוקימון הפרח, פוצע אותו קשות וזה מתעלף.
    "כל הכבוד!" אומרת קיילי ומחבקת אותך.

תמיר;
    תהנה באירוע (:
    ~~~
    וורטרטל רץ לעבר רייהורן בהתנגשות, ובדרך שולח לעברו אקדח מים גדול.
    אקדח המים פוצע את רייהורן קשות וגורם לסביבתו להיות מוצפת, מה שעוזר למהלך הבא של וורטרטל.
    הוא מתנגש בפוקימון הסלע העצום וזה מחליק אחורה, מתהפך ומתעלף.
    אתה מבחין שהדלת שעליה שמר רייהורן נפתחת.

דוד;
    אייביזור ופיקאצ'ו מתעצבנים בדיוק כמוך, ותוקפים בשיא הכוח.
    פיקאצ'ו טס במהירות כזו לעבר זובאט שאתה רואה רק את הצל שלו; פוקימון העטלף נוחת על הקרקע, מובס.
    הוא מוחזר לפוכדור, אך לא לפני שאייביזור שולח זוג גפנים ארוכות, מניף אותן בזעם ומצליף בסאנדשרו שמתגלגל, ומועף לעבר מאמנו כמו כדור באולינג.
    המאמן נופל אל הארץ, בסבך השיחים. אתה שומע רעש מסוקים, והבחור שמזדקף אומר: "הגיעה התגבורת... מול חמישים אנשים אין לך סיכוי!" הוא אומר בצחוק מרושע.

עמית;
    בסדר, לכולנו יש חיים (:
    ~~~
    מאנקי רץ לעבר פיבאס, ומשתמש בבעיטה נמוכה שמעיפה את פיבאס על גבו.
    פוקימון הדג המשועמם משתמש בהתנגשות פעם נוספת, אך מחמיץ.

קודאק;
    ג'יודוד נעצר, ותחיל להתחמק במהירות מזרמי המים הרותחים ששולח וורטרטל.
    לבסוף, הוא נפגע ישירות, נופל אחורה ומתגלגל קלות. "מדידת עוצמה!" קורא ברוק, וג'יודוד מכה בקרקע בזוג ידיו.
    האדמה מתחילה לרעוד בצורה חזקה מאוד, וברוק מחייך. וורטרטל נפצע קשות. (Magnitude 8)
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-12-2011 בשעה 06:40 PM

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER]
    ~~~
    סיגל;
    "ליידיז פירסט!" הוא אומר בבהלה. את כורכת את הקור סביבך ומחליקה למטה, סמוצ'אם בידייך ובאטרפרי מרחף לצידכן.
    את יורד שניים-שלושה מטרים ואמרלד מצטרף, גרובייל אחריו. אתם יורדים משהו כמו חמישה עשר מטרים כשלפתע קולות נשמעים מאחוריכם.
    את רואה זוג ספירו מנקרים את באטרפרי.

. (Magnitude 8)
    "מהר באטרפרי תרוף אותם בנשיכת חרק! לאחר מכן אמרלד תאמר לגרוביל להשתמש בעלי טער קצת ובאטרפרי תתקוף את הספירו בחוזקה בנשיכת חרק! לאחר מכן תשתמש בהתנגשות!" אני קוראת לו ומתרכזת בחבל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~

קודאק;
    ג'יודוד נעצר, ותחיל להתחמק במהירות מזרמי המים הרותחים ששולח וורטרטל.
    לבסוף, הוא נפגע ישירות, נופל אחורה ומתגלגל קלות. "מדידת עוצמה!" קורא ברוק, וג'יודוד מכה בקרקע בזוג ידיו.
    האדמה מתחילה לרעוד בצורה חזקה מאוד, וברוק מחייך. וורטרטל נפצע קשות. (Magnitude 8)
    "סקווירטל,הא,סליחה,וורטורטל! אתה בסדר חבר? תשתמש באקדח מים,ותנסה לגרום לכך שהוא לא יוכל לזוז,במידה והוא מתחמק תשתמש בנסיגה!" אומר ואבדוק את ג'יודוד בפוקדקס.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;
    פיקאצ'ו שולחת מכת ברק לעבר רטטה ומחסלת אותו לאחר שאתה מעודד אותה ואת ונונאט.
    פוקימון החרק משתמש בנשיכת חרק על פוקימון הפרח, פוצע אותו קשות וזה מתעלף.
    "כל הכבוד!" אומרת קיילי ומחבקת אותך.
    (Magnitude 8)
    "תודה.." אומר לקיילי בעודי מסמיק בסתר.
    "את יודעת איך אני אוכל לרפאות את צ'רמנדר? מרכז הפוקימונים רחוק..." אומר לה ואפנה לפוקימונים שלי.
    "כל הכבוד! יש לכם כוח לעוד?" אשאל אותם

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

~~~

דוד;
    אייביזור ופיקאצ'ו מתעצבנים בדיוק כמוך, ותוקפים בשיא הכוח.
    פיקאצ'ו טס במהירות כזו לעבר זובאט שאתה רואה רק את הצל שלו; פוקימון העטלף נוחת על הקרקע, מובס.
    הוא מוחזר לפוכדור, אך לא לפני שאייביזור שולח זוג גפנים ארוכות, מניף אותן בזעם ומצליף בסאנדשרו שמתגלגל, ומועף לעבר מאמנו כמו כדור באולינג.
    המאמן נופל אל הארץ, בסבך השיחים. אתה שומע רעש מסוקים, והבחור שמזדקף אומר: "הגיעה התגבורת... מול חמישים אנשים אין לך סיכוי!" הוא אומר בצחוק מרושע.
    אני לא חושב שאוכל להיות פה בתחילת האוונט...
    ~~~
    "אוי לא" אני אומר. אני מוציא את הפוקדור של אייביזור ומחזיר אותו. "פיקאצ'ו" אני פוקד ומתחיל לרוץ לאחור "תעלה על הכתף שלי, מהר". אני מגביר את המהירות 'פיקאצ'ו הרבה יותר מהיר ממני, הוא ישיג אותי' אני רץ לכיוון לא ידוע, מקווה למצוא עיר או מקום ישוב במהרה. 'תגבורת?' אני שואל בליבי 'כאילו שהם משטרה ואני פושע מועד'.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 45 מתוך 96 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •